SACCSIV – blog ortodox

Ministrul Sănătății din Israel: Sunt sigur că MESIA va sosi până la Paști

Posted in antihrist, EVREI, ISRAEL, virus by saccsiv on martie 23, 2020

(Foto:Yonatan Sindel/Flash90)

BREAKING ISRAEL NEWS: Israel’s Health Minister: I’m Sure the Messiah will Arrive by Passover

Ministrul Sănătății din Israel: Sunt sigur că mesia va sosi până la Paști

De David Sidman, 21 martie 2020, ora 11:00

25 Să ştii şi să înţelegi că de la ieşirea poruncii pentru zidirea din nou a Ierusalimului şi până la Cel-Uns – Cel-Vestit – sunt şapte săptămâni; şi şaizeci şi două de săptămâni şi din nou vor fi zidite pieţele şi zidul din afară, în vremuri de strâmtorare. Daniel 9:25 (BibliaIsraeliană™)

Într-un interviu acordat joi Chamal News, ministrul israelian al Sănătății, Yaakov Litzman, a fost întrebat ce face pentru a opri creșterea pandemiei coronavirusului din Israel.

Litzman a răspuns amintindu-i poporului israelian să se spele pe mâini, să asigure distanțarea socială, și să nu se adune în diverse locuri mai mult de 10 persoane. Ministrul a adăugat că, dacă oamenii nu se conformează, va fi problematic. El a adăugat că „Dumnezeu veghează asupra noastră”.

În calitate de șef al unui partid ultra-ortodox, erau de așteptat referiri la Dumnezeu.

Dar, când a fost întrebat despre șansele ca Israelul să rămână complet închis până la vacanța de Paște, Litzman a oferit un răspuns destul de neconvențional spunând: „Doamne ferește! Ne rugăm și sperăm ca Moshiach (mesia) să sosească înainte de Paște, deoarece este timpul răscumpărării noastre. Sunt sigur că mesia va veni până la Paști și ne va salva la fel cum ne-a salvat Dumnezeu în timpul Exodului, și am fost eliberați. Moshiach va veni să ne salveze pe toți. ”

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Un om said, on martie 23, 2020 at 9:42 pm

  Atenție: mesia este antihristul!

  Apreciază

  • nenimenea said, on martie 23, 2020 at 10:33 pm

   Cine acceptă așa ceva(sau propune așa ceva),ori ca preot,ori ca și credincios care vine la împărtășanie îl ia în batjocură pe Domnul nostru Hristos!!

   Apreciat de 1 persoană

  • Teodor Crăciun said, on martie 24, 2020 at 7:59 am

   Păcatele care alungă harul, sunt ale noastre, ale tuturor. Toți contribuim la răstignirea Domnului Iisus Hristos cu mizeria noastră personală. Să nu fim ipocriți arătând ca fariseii spre alții …

   Apreciat de 1 persoană

  • Radu Humor said, on martie 26, 2020 at 7:22 pm

   Cu atât mai mult îl respect pe preotul catedralei care a spus :
   – Niciodată nu voi permite acest mod de sfântă împărtăşanie !
   Şi până la urmăeu sunt primul care voi muri , deoarece toţi preoţii la sfârşit beau din potir sângele Domnului rămas !

   Apreciază

 2. Duhul Căpitanului said, on martie 23, 2020 at 9:58 pm

  Anul acesta 2020 a fost de la început un an de cumpăna :în ianuarie, război SUA,-Iran, apoi… A mai fost ceva, va rog sa îmi amintiți, apoi coarne virus. Părerea mea sincera :antihristul trebuie să între în scenă și nu suporta Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie Ortodoxa și, mai ales, slujba de Înviere… Sa luam aminte!

  Apreciat de 2 persoane

  • nenimenea said, on martie 23, 2020 at 10:28 pm

   Așa e,foarte corect, Căpitane…

   Apreciază

  • radu said, on martie 24, 2020 at 5:27 am

   Greșit.Va fi uns(mesia)chiar de biserică,care va fi văduvită de Har în acele ultime zile prin ierarhii ei.Natura lui este spirituală și nu va fi îmotriva lui Hristos ci ”în locul” Lui.Căderea și demonizarea lui s-a produs doar în raport cu Originea-Domnul și nu în raport cu creația.Este și va fi și se va autoproclama ca obiectivarea deplină a Tainei Tatălui afirmând cu titlu definitiv și absolut ceea ce s-a născut în gândul său de la început . Iar creația căzută,în frunte cu omul îl va recunoște ca ”lumină”.Doar cei puțini cu Duhul lui Hristos călăuziți-împreună cu cei doi Martori vor ști ființial și vor putea afirma martiric sau doar ‘răbdând până la sfârșit’ cine este cu adevărat.Să nu ne amăgim nicicum,natura lui este infinit de versatilă și vicleană fiind interpus la hotarul dintre Sfânta Fecioară-Chipul Smereniei lui ‘fie mie după Cuvântul Tău’ și creație cu om cu tot.De aceea nu numai omul are nevoie și va fi mântuit dar și zidirea va fi înnoită la venirea Domnului.A fost deja potențial la Înviere,a continuat în Biserică prin Sfânta Fecioară,Sfinți și Sânta Liturghie,apoi,începând cu prefacerile imediat următoare proclamării ”urâciunii pustiirii” și prin credința și mărturisirea liberă a Omului mântuit, va fi deplin și veșnic,după Parusie.
   p.s. Sfântul Sofronie de la Essex a spus că în timpul celei de-a doua conflagrații mondiale Harul s-a retras într-o mare măsură din lume,dar că în timpul celei de-a treia(după arătarea-nu înscăunarea-lui antihrist – nota mea)se va retrage total,un proces ce a început deja.Domnul să-i ocrotească pe cei ce-L iubesc pe El.

   Apreciază

  • mariusga said, on martie 24, 2020 at 9:09 am

   In feb fost anuntat de trump planul de pace pt 100 ani in care palestinei i se da 4 ani sa se pregateasca sa fie anexata de israel sau o sa fie anexata.

   Apreciază

 3. R said, on martie 23, 2020 at 10:26 pm

  Paștele evreiesc este anul acesta între 9 și 15 aprilie.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Adigo said, on martie 24, 2020 at 4:38 am

  Bun; pana una alta cred ca vine Anti-Mesiah adica Anti-Christ, Caci daca nu ma insel acela va impune pecetea. Iar asta se face acum prin ticluirea asta + programul ID2020… Toata America credincioasa vuieste de asta… oamenii stiu, si scriu.

  Apreciază

 5. Adigo said, on martie 24, 2020 at 4:41 am

  Aaa… n-am citit ce zicea Pf. Mitropolitul Serafim; dar e clar ca e LOGIC. Pentru orice om cu capul pe umeri, cine vine acum, e CELALALT…

  Apreciază

 6. Mihai said, on martie 24, 2020 at 11:38 am

  Apreciază

 7. ciprian p. said, on martie 24, 2020 at 2:49 pm

  ba o sa vina Mesia nostru Iisus Hristos cu Sf. Lumină sa vă întunece pe voi, rabini proști !
  daca o sa apară spurcatul vostru acela din semintia lui Dan, atunci o sa-l vedeti si pe Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul si pe Enoh.

  Apreciat de 1 persoană

 8. ciprian p. said, on martie 24, 2020 at 2:58 pm

  Sf. Ignatie Briancianinov

  Inaintea celei de-a doua veniri a lui Hristos, când creştinismul, cunoaşterea duhovnicească şi dreapta socotinţă se vor împuţina cum nu se poate mai mult între oameni,
  se vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi şi vor da semne mari şi minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi (Mt. 24, 24).
  Mai ales Antihrist însuşi va izvori minuni cu îmbelşugare, uimind şi satisfăcând prin ele cugetarea trupească şi neştiinţa: el le va da
  semnul din cer pe care acestea îl aşteaptă şi de care însetează.
  Venirea lui, grăieşte Sfântul Apostol Pavel, se va săvârşi
  prin lucrarea satanei, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni ale minciunii şi întru toată amăgirea nedreptăţii întru cei pieritori: pentru că dragostea adevărului n-au primit, ca să se mântuiască
  (II Tes. 2, 6, 10).
  Neştiinţa şi cugetarea trupească, văzând acele minuni, nu vor sta câtuşi de puţin să chibzuiască: le vor primi fără întârziere, potrivit înrudirii duhului propriu cu duhul acelor minuni, potrivit orbirii lor, vor socoti şi mărturisi lucrarea satanei drept lucrare cât se poate de mare a puterii lui Dumnezeu. Antihrist va fi primit foarte grabnic, fără chibzuinţă . Oamenii nu vor pricepe că minunile lui nu au nici un scop bun, raţional, nici un înţeles bine hotărnicit, că ele sunt străine de adevăr, sunt preapline de minciună, că sunt o comedie monstruoasă, atotrăutăcioasă, fără noimă, care se străduieşte să uluiască, să-i aducă pe oameni într-o stare de nedumerire şi uitare de sine, să-i amăgească, să îi înşele, să îi atragă fermecându-i prin efecte fastuoase, deşarte, prosteşti.
  Nu e ciudat faptul că minunile lui Antihrist vor fi primite fără împotrivire şi cu entuziasm de către cei apostaziaţi de la creştinism, de către vrăjmaşii adevărului, vrăjmaşii lui Dumnezeu: aceştia s-au pregătit pe sine pentru primirea pe faţă, cu lucrul, a trimisului şi uneltei satanei, a învăţăturii lui, a tuturor lucrărilor lui,
  după ce au intrat dinainte în împărtăşire după duh cu satana.
  Este vrednic de adâncă luare-aminte şi tânguire faptul că minunile şi lucrările lui Antihrist vor pune în încurcătură pe înşişi aleşii lui Dumnezeu. Pricina puternicei înrâuriri a lui Antihrist asupra oamenilor va sta în viclenia şi făţărnicia lui satanică, prin care va ascunde cu iscusinţă cea mai cumplită răutate, în neînfrânata şi neruşinata lui obrăznicie, în preaîmbelşugata împreună-lucrare cu el a duhurilor căzute; în fine, în putinţa de a face minuni, deşi mincinoase, însă uluitoare. Inchipuirea omenească este neputincioasă a-şi zugrăvi un răufăcător cum va fi Antihrist; nu este propriu inimii omeneşti, fie ea şi stricată [pervertită], să creadă că răul poate atinge acea treaptă pe care o va atinge în Antihrist.
  El va trâmbiţa despre sine precum au trâmbiţat înainte-mergătorii şi icoanele sale, se va numi pe sine propovăduitor şi restaurator al adevăratei cunoaşteri de Dumnezeu: cei care nu înţeleg creştinismul vor vedea în el reprezentantul şi apărătorul religiei, se vor uni cu el. El va trâmbiţa despre sine că este şi se va numi pe sine Mesia cel făgăduit: ieşind întru întâmpinarea lui, fiii cugetării trupeşti vor striga osanale; văzându-i slava, puterea, capacităţile geniale, dezvoltarea cât se poate de cuprinzătoare după stihiile lumii, îl vor proclama dumnezeu, se vor face ajutoare ale lui .
  Antihrist se va arăta blând, milostiv, plin de dragoste, împlinitor a toată virtutea: îl vor socoti astfel şi i se vor închina pe temeiul preaînaltei sale virtuţi cei ce socot că dreptatea omului este dreptatea căzută şi nu s-au lepădat de aceasta pentru Evanghelie
  . Antihrist va îmbia omenirea cu realizarea celei mai înalte bunăstări şi prosperităţi pământeşti, va îmbia cu cinstire, bogăţie, măreţie, înlesniri [comodităţi] şi plăceri trupeşti: căutătorii de cele pământeşti îl vor primi pe Antihrist, îl vor numi stăpân al lor .
  Antihrist va înfăţişa omenirii, asemenea meşteşugitelor reprezentaţii de teatru, o privelişte de minuni cu neputinţă de explicat de către ştiinţa vremii; el va înfricoşa prin caracterul înspăimântător şi neobişnuit al minunilor sale, va satisface prin ele curiozitatea nechibzuită şi neştiinţa grosolană, va satisface slava deşartă, va satisface superstiţia, va descumpăni ştiinţa omenească: toţi oamenii ce se călăuzesc după lumina firii lor căzute, ce s-au înstrăinat de călăuzirea după lumina lui Dumnezeu, vor fi atraşi sub stăpânirea amăgitorului (Apoc. 13, 8).
  Semnele lui Antihrist se vor arăta cu precădere în văzduh : acolo domneşte cu precădere satana (Efes. 2, 2; 6, 12). Semnele vor lucra mai ales asupra văzului, vrăjindu-l şi înşelându-l . Sfântul Ioan Cuvântătorul de Dumnezeu, văzând duhovniceşte, întru descoperire, întâmplările care trebuie să premeargă sfârşitului lumii, spune că Antihrist va săvârşi lucruri mari, ca şi foc să facă se se pogoare din cer pe pământ înaintea oamenilor (Apoc. 13, 13). Acest semn este arătat de Scriptură ca cel mai înalt dintre semnele lui Antihrist, si locul acestui semn va fi văzduhul: el va alcătui o privelişte minunată şi înfricoşătoare. Semnele lui Antihrist vor completa lucrările purtării lui viclean meşteşugite: ele vor vâna spre urmarea lui pe cei mai mulţi dintre oameni.
  Potrivnicii lui Antihrist vor fi socotiţi făcători de tulburare, vrăjmaşi ai binelui obştesc şi ai rânduielii sociale, vor fi supuşi prigoanei pe faţă şi într-ascuns, vor fi supuşi la cazne şi pedepse. Duhurile viclene, răspândite prin lume, vor stârni în oameni o părere de obşte cât se poate de înaltă despre Antihrist, un entuziasm general, o atracţie de nebiruit către el . In multe trăsături a zugrăvit Scriptura greutatea celei din urmă prigoane asupra creştinismului şi încrâncenarea prigonitorului. Drept trăsătură hotărâtoare şi definitorie slujeşte numele care este dat de către Scriptură acestui om cumplit: el este numit fiara (Apoc. 13, 1), aşa cum îngerul căzut este numit şarpe (Fac. 3, 1; Apoc. 12, 3). Amândouă numirile zugrăvesc fără greş caracterul ambilor vrăjmaşi ai lui Dumnezeu. Unul lucrează în chip mai ascuns, celălalt mai pe faţă; şi fiara aceasta are asemănare cu toate fiarele (Apoc. 13, 2 – şi fiara pe care am văzut-o era asemenea pardosului, şi picioarele ei ca şi ale ursului, şi gura ei ca gura leului).
  Pentru sfinţii lui Dumnezeu va veni o încercare cumplită: viclenia, făţărnicia, minunile prigonitorului se vor sili să-i amăgească şi să-i înşele; prigoanele şi strâmtorările rafinate, calculate şi disimulate cu o vicleană inventivitate, puterea nelimitată a prigonitorului îi vor pune într-o situaţie cât se poate de grea; micul lor număr va părea nimicnic în faţa întregii omeniri, şi pe seama părerii lor se va pune o deosebită neputinţă; dispreţul obştesc, ura obştească, clevetirea, prigoana, moartea silnică vor deveni soarta lor. Numai printr-o osebită împreună-lucrare a Harului Dumnezeiesc, sub călăuzirea lui, aleşii lui Dumnezeu se vor putea împotrivi vrăjmaşului lui Dumnezeu, vor putea mărturisi înaintea lui şi a tuturor oamenilor pe Domnul Iisus.

  Apreciat de 1 persoană

 9. mercurie said, on martie 24, 2020 at 4:21 pm

  Sf.Ioan Gura de Aur
  „Câ taina fără de legei se lucrează” : „Numai cel ce opreşte acum, până se va luâ din mijloc”, adecă, când împărăţia Romanilor se va luâ dela mijloc, atunci va sosi şi acela. Şi cu drept cuvânt zice aceasta, căci pe câtă vreme stăpâneşte frica de împărăţia aceasta, nimeni nu va îndrăzni a se mândri şi a se înălţa atât de mult, dar când împărăţia va lua sfârşit, atunci şi acela, odată cu Anarhia, se va arunca şi se va încerca să răpească şi stăpânirea oaminilor, şi stăpânirea lui Dumnezeu.

  Si in Marsul Distrugatorului
  Si, intrucat SAVANTII NOSTRI vor raspandi catre acea VREME „noua invatatura“, cum ca Dumnezeu nu exista, fiind doar o reprezentare a omului despre sine insusi, oamenii il vor primi pe FIUL nostru (ANTIHRIST), din cauza puterniciei si fortei miracolelor sale, ca pe Fiul lui Dumnezeu, fiindca el ii va indemna pe oameni prin discursuri, declaratii si prin puterea sugestiei la DISTRIBUIREA pamantului, averilor si comorilor, ca TOTI sa fie INDESTULATI.
  Si atunci societatea umana nu se va mai numi Biserica a lui Hristos, ci UNIUNE SOCIAL-DEMOCRATICA, bazata pe ANARHIA totala, si supusa nevazut si in secret noua.
  Astfel, de partea noastra vor trece si cei alesi, iar daca va ramane acolo o mica turma de credinciosi, IMPRASTIATA pe fata pamantului, aceasta nu mai are pentru noi nici o importanta. Asa, in ALIANTA cu oamenii, vom porni la ultima si decisiva BATALIE – adica Armaghedonul – impotriva Mielului – Fiului Celui Preavesnic, si vom INSTALA pe pamant IMPERIUL nostru…

  În 1905, Sf. Ioan de Kronstadt zicea:
  Avem un Țar cu viață neprihănită și evlavioasă. Dumnezeu i-a trimis o cruce grea a suferinței ca și către alesul și iubitul Său fiu, precum văzătorul tainelor lui Dumnezeu, zice: „Eu pe câți îi iubesc îi mustru și îi pedepsesc” (Apocalipsa 3, 19). Dacă poporul rus nu se pocăiește, sfârșitul lumii este aproape. Dumnezeu va îndepărta împărăția de la Țarul evlavios și va trimite un bici sub forma unor conducători Auto-Proclamați, necurați și cruzi, care vor îneca toată Țara în sânge și lacrimi.

  Apreciază

 10. […] Preluat din saccsiv.wordpress.com […]

  Apreciază

 11. […] Preluat din saccsiv.wordpress.com […]

  Apreciază

 12. Cristi said, on martie 29, 2020 at 10:23 pm

  Gasiti aici o serie de explicatii ale cartii Apocalipsa prezentate de catre un evreu mesianic -cu siguranta o sa auziti lucruri extrem de actuale si unele evenimente care urmeaza sa se intample sub ochii nostri… https://www.youtube.com/watch?v=ZIWekdHGH-0

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: