SACCSIV – blog ortodox

Rusia: procesiune ortodoxa anti coronavirus anulata pe motiv de … coronavirus

Posted in RUSIA, virus by saccsiv on martie 18, 2020

Membrii Bisericii Ortodoxe Ruse din Lipetsk au planificat să facă o procesiune pentru a lupta cu virusul prin rugăciune. Kirill Zykov / Moskva News Agency

The Moscow Times: Russian Church’s Anti-Coronavirus Procession Canceled…Because of Coronavirus

Procesiunea Anti-Coronavirus a bisericii Ruse anulată…din cauza Coronavirusului

12 martie 2020

O procesiune religioasă din centrul Rusiei menită să lupte cu coronavirusul a fost anulată din cauza ameninţării virusului însuşi.

Lipetsk şi alte căteva oraşe din Rusia au interzis temporar evenimentele de masă într-un efort de a opri pandemia de a se răspândi şi mai mult. Guvernatorul regiunii Lipetsk a anunţat în această săptămână o stare de ”alertă de nivel ridicat” în regiune după ce trei persoane au fost diagnosticate ca fiind infectate cu virusul, dispunând ca orice persoană care a vizitat recent ţări cu risc ridicat să se autoizoleze în carantină pentru două săptămâni.

Membrii Bisericii Ortodoxe Ruse din Lipetsk au plănuit să ţină procesiunea din 15 Martie într-un efort de a lupta cu virusul prin rugăciune. Credincioşii au dorit să spună un acatist, sau imn ortodox, la o catedrală din centrul oraşului Lipetsk urmând ca apoi să continue procesiunea cu maşinile în regiunea Lipetsk.

Organizatorul procesiunii, Yury Bernikov, a anunţat joi anularea împreună cu interzicerea evenimentelor de masă, spunând că credincioşii vor trebui să se roage pentru recuperarea pacienţilor cu coronavirus de acasă sau din bisericile parohiale.

Să sperăm că rugăciunile făcute în privat sunt la fel de eficace ca şi cele făcute în public.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

CORONAVIRUS. Și Rusia și-a suspendat campionatul

Video. Imunitate de grup la tiganii din Onesti: “Ce e aia coroanavirus? Noi suntem țigani și așa e tradiția la noi”

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. rr said, on martie 18, 2020 at 12:03 pm

  La cel mai mare magazin de arme din lume, din zona metropolitană a statului american Atlanta, s-au format cozi în care oamenii stăteau pe câte şase sau opt rânduri, iar cel puţin un magazin din statul Idaho a restricţionat vânzările, după ce rafturile aproape că s-au golit.”

  „Reprezentanţii magazinelor de arme afirmă că isteria cumpărăturilor este alimentată de consumatori care se tem că oamenii vor ajunge atât de disperaţi şi de imprevizibili din cauza crizei încât simt nevoia să se asigure că au cum să se protejeze într-o astfel de eventualitate.

  „Vânzările au crescut vertiginos în doar câteva zile, au declarat experţi din industrie. Unele achiziţii sunt făcute de persoane care îşi cumpără pentru prima dată o armă.

  „O altă explicaţie a vânzărilor în creştere o reprezintă îngrijorările conform cărora aleşii locali ar putea încerca să restricţioneze accesul la arme de foc. Un primar din statul Illinois a semnat recent un ordin executiv care să-i permită să interzică vânzarea de arme sau muniţii, şi acelaşi lucru l-a făcut şi un alt edil din statul New Orleans.”

  „Vânzările de arme au crescut şi online. Site-ul Ammo.com, care vinde muniţii pe internet, a înregistrat o creştere a vânzărilor în ultima perioadă. Potrivit companiei, între 23 februarie şi 4 martie, vânzările au crescut cu 68% faţă de situaţia înregistrată cu 11 zile înaintea datei de 23 februarie.

  „Ed Turner, proprietarul magazinului de arme Ed’s Public Safety din oraşul Stockbridge, statul Georgia, a declarat pentru AP că vânzările au crescut de cinci ori şi spune că ,b>în 27 de ani de când se ocupă de această afacere nu a mai trăit un astfel de moment. „N-am mai văzut aşa ceva… Aici este vorba despre spirit de autoconservare. Asta-i panică. Este ca şi cum ai spune că altfel (fără arme – n.r.) nu vei fi în stare să-ţi protejezi familia de hoarde şi de morţi vii”, a declarat el.”

  Sursa: https://m.defenseromania.ro/magazinele-de-arme-i-muni-ii-luate-cu-asalt-in-sua-in-stare-de-urgen-a-americanii-se-tem-de-anarhie-dupa-criza-covid-19_602095.html

  Apreciază

 2. […] Rusia: procesiune ortodoxa anti coronavirus anulata pe motiv de … coronavirus […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: