SACCSIV – blog ortodox

Ford România suspendă producţia de maşini la Craiova din cauza coronavirusului, în plină creştere a producţiei. Uzina Ford de la Craiova îşi va suspenda activitatea începând de joi, procedură implementată la toate uzinele sale principale din Europa

Posted in Romania, STIRI, virus by Vali on martie 18, 2020

Sursa: https://www.zf.ro/companii/ford-romania-suspenda-productia-masini-craiova-cauza-coronavirusului-plina-crestere-productiei-uzina-ford-craiova-isi-suspenda-activitatea-incepand-joi-procedura-implementata-toate-uzinele-sale-18995871

Stuart Rowley, preşedintele Ford Europa: Deşi impactul coronavirusului în fabricile noastre a fost din fericire unul limitat până acum, efectele sale asupra angajaţilor, dealerilor, furnizorilor şi clienţilor noştri, precum şi asupra societăţii europene în ansamblu sunt fără precedent.

 

Compania se aşteaptă ca suspendarea să dureze câteva săptă­­mâni, în funcţie de evo­luţia pandemiei, de restric­ţiile impuse la nivel naţional, de constrângerile legate de lucrul cu furnizorii, dar şi de nevoile de stoc ale dealerilor.

Măsura este implementată în contextul restricţiilor impuse de guvernele naţionale în privinţa transportului şi contactelor per­so­nale, astfel că vânzările de maşini şi compo­nentele sunt afectate la nivelul întregului continent.

Mai mult, în Europa mai multe reţele de dealeri auto au anunţat închiderea centrelor auto, iar cele mai lovite ţări de epidemie sunt şi cele mai mari pieţe pentru Ford, inclusiv Italia, Spania, Franţa şi Germania.

Autor: Bogdan Alecu

 

Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: