SACCSIV – blog ortodox

ANTIHRISTUL este deja pe Pamant si se foloseste de CORONAVIRUS pentru a se arata? Asta ar explica atacul fara precedent impotriva Sfintei Liturghii

Posted in antihrist, virus by saccsiv on martie 18, 2020

Ce stim sigur ca se va intampla

Stim ca antihrist va anula jertfa de fiecare zi:

Skartsiuni Dimitriu: “Profetii despre antihrist”

Sfânta Liturghie fiind jertfa şi răscumpărarea lumii întregi:

Sfânta Liturghie, jertfa şi răscumpărarea lumii întregi

In Sfanta Scriptura, la II Tes. 2,6-7, scrie:

„Si acum stiti ce-l opreste ca sa nu se arate decat la vremea lui. Pentru ca taina faradelegii se si lucreaza, pana cand cel care o impiedica acum va fi dat la o parte”

Iar terenul este deja pregatit prin recunoasterea Ierusalimului capitala a Israelului:

A INCEPUT SFARSITUL: Donald Trump recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat inceperea pregatirilor pentru transferarea ambasadei americane

Unde vor incepe construirea celui de al treilea templu:

PREGATIRI pentru venirea ANTIHRISTULUI: Sanhedrinul vrea o Curte Internationala de Judecata la Ierusalim

Locul in care va fi inscaunat antihristul:

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata lui MESIA de catre toate neamurile Pamantului / Reamintim: MESIA asteptat de rabini este ANTIHRISTUL

Iar preotii sunt deja pregatiti:

EVREII au deschis deja o lista cu PREOTII ce VOR SACRIFICA in TEMPLU celebra VACA ROSIE. Atentie la CONDITIILE NECESARE pentru a fi un astfel de preot: sa nu se fi nascut in spitale si sa nu fi vizitat spitale. CE STIU EI SI NU STIM NOI?

Si mai stim ca:

Sfantul Lavrentie de Cernigov: “Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea”

 

Ce observam ca se intampla deja?

Pe Pamant bantuie un coronavirus, despre care ni se spune ca nu este nici prea prea, nici foarte foarte, uriasa majoritate vindecandu-se, neomorand copiii, ci doar un mic procent dintre batrani sau cei bolnavi deja de alte cele. Dar impotriva caruia toate statele lumii iau masuri draconice de pierdere al libertatii si asteapta cu nerabdare ceva salvator. Deocamdata un vaccin sau vreun remediu.

Pe lista masurilor draconice, la loc de frunte stau cele impotriva … Sfintei Liturghii:

Guvernul Greciei interzice Bisericii Ortodoxe să mai țină slujbe până la 30 martie

Primul ministru slovac AMENINTA cu SANCTIUNI Biserica Ortodoxa din Slovacia, daca va continua sa oficieze slujbe in timpul pandemiei de CORONAVIRUS

Ministerul de Interne a decis SUSPENDAREA TUTUTOR ACTIVITATILOR RELIGIOASE in spatii inchise si interzice evenimente cu peste 100 de participanti in spatii deschise. Ce inseamna asta? Slujbe afara cu maxim 100 de enoriasi?

 

In concluzie

Este indubitabil ca toate masurile “anti coronavirus” vor duce omenirea intr-o criza economica teribila, in comparatie cu care Marea Depresie, declansata de Rockefeller in secolul trecut, sa para o poienita in timp de primavara.

Si este foarte posibil ca, aidoma evenimentelor din secolul trecut, criza sa se finalizeze cu o conflagratie. Daca asa se va intampla, este foarte posibil sa fie vorba despre marele razboi despre care ne avertizau profetiile Sfintilor Parinti:

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţuidar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. In acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpurila sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind

Cititi va rog mai multe la:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Intre timp, natiunile se vor tot stradui sa gaseasca un vaccin sau remediu si poate chiar ne vor spune ca l-au si gasit, folosind ocazia pentru a ne injecta cu cine stie ce. Doar ca se va dovedi ca nu functioneaza, dar nu-i nimic, mai apoi antihristul va rezolva cazul. Sau poate chiar antihristul va oferi vaccinul. Oricum, in orice varianta e posibil ca chiar antihristul sa salveze omenirea de coronavirus.

Tot intre timp, inaintemergatorii uraciunii pustiirii se vor folosi de “masurile” impotriva micului virus pentru a bifa si altele de pe agenda lor: pierderea libertatii, disparitia banilor cash (caci va trebui sa existe si un cip-semnul fiarei, fara de care sa nu poti cumpara sau vinde), etc.

E un scenariu. Nu-i obligatoriu ca lucrurile sa se petreaca astfel, dar parca prea se leaga lucrurile…

 

Marele final nu este insa antihristul, ci Parusia

Ca va veni acum sau ca va veni mai incolo, trebuie sa nu uitam niciodata faptul ca nu antihristul va avea ultimul cuvant. Domnia sa va fi crancena dar scurta, pentru ca va fi si Parusia, Venirea Domnului, infrangerea uraciunii pustiirii, invierea, Judecata de Obste, aruncarea dracilor in iazul de foc, etc.

Despre toate acestea am mai scris. Dar voi mai scrie si mult mai pe larg.

Cititi va rog si:

STAREA DE URGENTA va suprima LIBERTATEA DE EXPRIMARE. Ca atare, copiati masiv informatiile de pe bloguri ca acesta, cat inca mai este timp

 

Tagged with: ,

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vali said, on martie 18, 2020 at 3:30 am

  Pe YT sunt multe declaratii ale rabinilor care anunta bucurosi ca machiah este aici „machiah est la” si incearca sa dovedeasca aceasta cu tot felul de studii cabalistice. Unii afirma ca intr-o luna-doua templul va fi reconstituit. Ca in luna mai va fi ….”ceva” o veste sau un eveniment care va arata clar ca „e timpul”. Cica in luna lui nissan (august septembrie) mesia lor va fi cunoscut si va prelua controlul si se va instaura pacea. Dar pana atunci trecem prin „durerile nasterii”, unde fiecare „contractie” este egal cu o noua mare problema,necaz asupra omenirii. Incediile din Australia, invazia de lacuste, cutremurele, epidemia de coronavirus, toate astea ei le considera „contractii” ce preced „nasterea” lui machiah. Exista un rabin considerat sfant de ei, care l-a vazut.
  Mirarea mea: un rabin spune ca doar ei, dar si ortodocsii vor fi capabili sa-l recunoasca

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on martie 18, 2020 at 9:53 am

   Vali

   Doamne ajuta!
   Nu inteleg mirarea ta.

   Apreciază

   • Vali said, on martie 18, 2020 at 10:35 am

    @saccsiv
    vorbesc despre noi ca despre niste frati
    chiar nu stiam ca suntem considerati „frati”
    iertare!

    Apreciază

  • Alex said, on martie 18, 2020 at 10:03 am

   Vali, eu inteleg mirarea ta.

   Rabinul spune pe fatza: ei (jidovii) il vor recunoaste, dar si ortodocsii. Numai ca ortodocsii (cei care L-au inteles pe Hristos Dumnezeu cu inima si nu cu mintea), il vor recunoaste drept Antihrist.

   Sacciv, frate, ai inteles acum?

   Uite, meseriasu’ antihrist are si chip…interesant….

   https://www.aparatorul.md/icoana-antihristului-expusa-la-sedul-consiliului-mondial-al-bisericilor/?fbclid=IwAR0mmdffciNBqXGZgjMBS3h6j3EfmJRZlcl_wBp4WHrfHw9ZWSWnsyNaXaA

   Apreciat de 2 persoane

   • Vali said, on martie 18, 2020 at 10:33 am

    Da, asa Alex!!!
    Rabinii vorbesc de parca evreii sunt pe aceeasi lungime de unda cu ortodocsii… doar noi -evrei si ortodocsi- vom intelege ce se intampla
    Sa stiti ca am vazut maaaare bucurie la ei! lacrimi de bucurie!
    deci repeta ca totul se va arata/termina pana in luna lui Nissan.
    Data limita este 12.09

    Apreciază

  • john said, on martie 18, 2020 at 10:52 am

   @Vali, Toate ustensilele templului,kohanim(preoții ce vor sluji și face jertfele),componentele(pietrele)Templului,sunt GATA! Templul este depozitat în câteva hambare(silozuri)în preajma Ierusalimului.Se va imita întru totul Moartea și Învierea lui Iisus,prin reconstrucția în trei zile a Templului,în Ierusalim.Juninca roșie fătată pe 28 august(Elul)2018,este kosher și implinește 2 ani.Bună de sacrificat! Conform rabinilor evrei,de-a lungul Istoriei lor,au fost sacrificate 9 astfel de juncani,pentru purificarea poporului evreu iar,ce’a de’a zecea,în speță,ei așteaptă să fie sacrificată și adusă ca ardere de tot de înșuși Masiach(cel pe care ei îl așteaptă)și de care tu vorbești. Muntele Templului și Zidul Plângerii sunt închise pt rugăciune atât pt evrei cât și pt musulmani(cele 2 moschei).Știrile ce le vezi azi și cate vor veni în perioada următoare,vor fi Profeții împlinite.Dumnezeu să ne ajute,la toți să putem discerne binele de rău și minciuna de adevăr!

   Apreciază

   • Vali said, on martie 18, 2020 at 11:11 am

    Doamne ajuta! Sa ne lumineze bunul Dumnezeu ca sa putem vedea clar

    Apreciază

  • Magda said, on martie 18, 2020 at 10:56 am

   INTERESANT!
   Se brodește cu ceea ce spune un medic indian care a studiat virusul ăsta și spune că perioada DE VÂRF va fi în lunile iulie-august când, după așa-zisa vindecare a celor afectați, virusul va rediciva, necesitând vaccinul bio-cipa(n)t ce va fi gata până atunci și livrat…forțat de către autoritățile fiecărei țări ce ne vor ”binele” cu forța dată lor de Antihrist!
   Deci, lumea se va îngrămădi la vaccinare…pentru ca, atunci când va apare Antihristul, deja zoombați să strige ceea ce-a zis preotul ăla, că lumea îl va invoca pe Antihrist să conducă pe pământ!

   Apreciază

 2. astridcezara said, on martie 18, 2020 at 6:23 am

  EXACT asta cred si eu…Pentru a capata putere din ce in ce mai mare,trebuie inchise biserici si manastiri…in perioada lui de pregatire slujbele il deranjeaza,clopotele…tamaia(in Ploiesti nu-i lasa sa tamiieze mormintele).
  Frica oamenilor ii hraneste energia,panica,insingurarea,izolarea
  Ce face de fapt nebunia asta cu coronavirusul?
  Indeparteaza oamenii de SURSA LOR DIVINA si ne indeparteaza pe unii de ceilalti.
  De aceea eu i-am zis :Corona,virusul anti Hristos!

  Apreciat de 1 persoană

 3. RomeoB said, on martie 18, 2020 at 8:03 am

  Am auzit un preot care a promis:
  In cazul in care se vor inchide bisericile, Sf Liturghie se poate sluji si intr-o camera de apartament de bloc, cu un diacon care sa dea raspunsurile.
  LITURGHIA SE VA SLUJI IN CONTINUARE !

  Apreciat de 2 persoane

 4. gabimdi said, on martie 18, 2020 at 8:14 am

  Vino, Doamne Iisuse!

  Apreciază

 5. Saurian said, on martie 18, 2020 at 8:22 am

  Sunt convins că nu e nici un Antihrist. Sunt prea multe semne ce nu s-au întâmplat. Dar e o problemă foarte, foarte gravă dacă se vor închide în România bisericile așa cum au făcut unele eparhii ce țin de Patriarhia Constantinopolului.

  Eu unul nu știu cum voi mai putea pune piciorul într-o biserică din Patriarhia Română dacă acestea se vor închide din cauza unei pandemii (orice pandemie ar fi și indiferent cât de periculoasă ar fi). Închiderea bisericilor e semn că pentru fețele bisericești ce fac asta Biserica este un club, o organizație omenească.

  Apreciază

 6. Magda said, on martie 18, 2020 at 8:36 am

  De acord!
  Începe TRIEREA!
  Satana îi cere Antihristului în care șade, alături de armata lui – creștini sau ne-creștini, conștienți sau ne-conștienți) să i se alăture și să NE CEARNĂ…care, cu CINE ȚINE ȘI TRAGE….

  Le explici oamenilor că este EXAGERAT ceea ce se întâmplă, că ne face să ne tăiem singuri craca existenței de sub picioare, că dacă tot o țin cu starea de urgență, prin STATUL DE GEABA, ACASĂ…favorizezi pierderea atâtor locuri de muncă, intrarea în șomaj…oamenii se vor revolta, iar într-un final, se vor bate pe resursele reduse din ce în ce mai mult, prin închiderea granițelor și-a legilor draconice, CINE o să mai asigure populației mâncarea, dacă tirurile vor sta în vămi?
  POLITICIENII! Ei nu fac decât să ne îngrădească drepturile!
  După 30 de zile va înceta să existe virusul ăsta și gata cu pandemia?
  NU! Vor apăsa din ce în ce mai tare pe accelerația dictatorială, prin hotărârile CSAT și cu ajutorul forțelor de ordine!
  În timp ce ei, vor trăi ca și până acum…fără de nicio grijă!

  Ne fac să ne SINUCIDEM lent, dar sigur!
  Apoi, să ne batem și să ne omorâm între noi pentru o bucată de pâine!
  Dacă nu va fi așa, să înceteze cu starea de urgență care sfârșește în Săptămâna Patimilor, Săptămâna Mare și să ne lase să ne vedem de treabă și de viață!

  Apreciat de 1 persoană

  • Magda said, on martie 18, 2020 at 8:42 am

   La ”POLITICIENI” trebuia pus semnul întrebării, nu exclamării….

   Apreciază

  • Oana said, on martie 18, 2020 at 10:56 am

   Exact! E o nebunie. Oamenii nu realizeaza ca degeaba ne baricadam in case 30 de zile, virusul tot nu va disparea. Si atunci, ce vom face? Sunt oameni cu rate la banci care raman fara loc de munca, o sa fie prapad, o sa vina o criza cum nu a mai fost

   Apreciază

   • safimvigilenti said, on martie 18, 2020 at 6:23 pm

    cu toata compasiunea pt cei cu rate la banci, cand faci un credit pe 25 ani, nu iei in calcul decat bunastare si placinte calde ? chiar nu te gandesti ca oricand poate interveni ceva, o criza, o boala, un faliment, un razboi ? cine iti garanteaza ca ai un venit constant timp de 25 ani, pt a iti putea achita ratele ?

    Apreciază

 7. VioletaB said, on martie 18, 2020 at 8:38 am

  Dumnezeu să ne păzească!

  Apreciază

 8. kappa said, on martie 18, 2020 at 8:43 am

  E clar ca orice scenariu este posibil in acest moment. Dumnezeu stie ce si cum va fi, noi trebuie sa facem pocainta si rugaciune si sa fim pregatiti pentru orice.

  Acum, referitor la interzicerea Sfintei Liturghii, poate ca preotii o vor oficia totusi, chiar daca fara credinciosi. Si asta e totusi un lucru mare, faptul ca nu se va opri savarsirea Sfintei Liturghii. Sa speram ca asa va fi. Asta e o ipoteza. Nu se poate opri Sfanta Liturghie, nu se poate.

  Dumnezeu sa ne ajute, sa ne intareasca si sa ne miluiasca!
  Doamne ajuta!

  Apreciază

 9. kappa said, on martie 18, 2020 at 8:44 am

  Credeti ca e posibil ca antihristul sa apara fara ca mai intai sa fie acea conflagratie mondiala, razboiul mai pe romaneste?

  Apreciază

  • Magda said, on martie 18, 2020 at 11:04 am

   Cuv.Pelaghia din Reazan spunea așa: ”Dacă poporul se va îndepărta de Dumnezeu și se împotmoli în păcate, va fi război.”
   Eu le-am spus și le mai spun preoților cui trebuie să se roage.
   Polea (Pelaghia) spunea să se roage Sf.Nicoale, Sf.Varsanufie din Kazan și tuturor sfinților, ca să nu avem război.
   DACĂ VA FI RĂZBOI, ATUNCI, ÎN CURÂND, VOM AVEA UN ÎMPĂRAT MONDIAL. IMEDIAT, a spus ea (Pelaghia), VOR CONVOCA RAPID O ÎNTÂLNIRE, CINE E DE ACORD, SĂ RIDICE MÂNA PENTRU UN ÎMPĂRAT UNIC, PENTRU UN SINGUR CONDUCĂTOR.
   ACEST CONDUCĂTOR VA FI ÎNSUȘI ANTIHRISTUL, CARE ÎI VA UZURPA PE TOȚI.”

   1.Dar poate pentru mulți, mai ales dacă vor alege să fie vaccinați cu bio-chip, NU-l vor recunoaște ACUM ca dușman, ci invers!
   Abia când se va încuia Cerul 3 ani jumate + conflictele dintre state vor genera în război/războaie, abia atunci să-și dea seama cu cine au avut de-a face!

   sau

   2.Poate Dumnezeu grăbește sfârșitul, ca să nu piară sufletește, duhovnicește toată lumea, arătându-se astfel, înainte de orice război…atât credința/ne-credința fiecăruia, cât și Fiul Fără-delegii ca să ne cearnă!

   Spunea Vali – primul comentator – că până la sfârșitul verii, Templul din Ierusalim va fi gata și-atunci…ce ne mai mirăm? APARE!

   Apreciază

 10. Cosmin said, on martie 18, 2020 at 10:08 am

  O chestiune off-topic, mai mult sau mai putin.

  Mi se pare foarte suspect:

  Cursul Leuului fata de Euro, a fost anticipat de Banca Nationala ca anul acesta pana la sfarsit va ajunge la 4.85 – 4.90

  De unde stia Banca Nationala o astfel de chestiune ?

  Se pare ca, cursul e mai degraba o treaba programata decat ceva care are o evolutie legata de economie.

  Logic ar fi ca Leul sa ramana cel putin constant, daca nu, sa se aprecize in functie de Euro si Dollar, deoarece aici criza a ajuns mai tarziu, logic ar fi fost o usoara apreciere, urmata de o evolutie constanta fata de celelalte valute, care si ele se depreciza.

  Deci, daca e depreciere, de ce e depreciere numai pentru Leu ?

  Apreciază

 11. Cosmin said, on martie 18, 2020 at 10:10 am

  Rectificare:

  Cursul Leuului fata de Euro, a fost anticipat de Banca Nationala in urma cu cateva luni, iainte sa inceapa minciuna coronavirusului, ca anul acesta pana la sfarsit, va ajunge la 4.85 – 4.90 RON pentru 1 Euro.

  Apreciat de 1 persoană

 12. Aliona said, on martie 18, 2020 at 10:12 am

  Cuviosul Gavriil Urghebadze a fost întrebat de un preot rus, în 1995, despre timpul venirii lui Antihrist. La care părintele i-a răspuns că el deja e născut. Preotul rus zicea mai apoi că nu a înțeles pre bine de la cuvios că în 1995 sau 1994 s-a născut Antihrist.
  Dacă e așa cum a zis cuviosul Gavriil, dar AȘA E, atunci numărați anii și cunoașteți timpurile după semne.

  Apreciază

  • paul said, on martie 18, 2020 at 11:18 am

   Cred ca Sf Liturghie se va sluji în continuare în mănăstiri, de acolo nu o vor putea interzice.La Sf. Măsluite când am fost săptămâni trecuta intr-adevăr era mai putina lume decât de obicei, dar cred ca e și vina puțin credincioșilor care nu mai vor sa se duca

   Apreciază

  • Maresal said, on martie 18, 2020 at 11:14 pm

   Poti posta aici unde ai citit despre convobirea dintre Cuviosul Gavriil si preotul rus?

   Apreciază

 13. […] ANTIHRISTUL este deja pe Pamant si se foloseste de CORONAVIRUS pentru a se arata? Asta ar explica at… […]

  Apreciază

 14. Mihail said, on martie 18, 2020 at 1:54 pm

  Parca zicea undeva ca antihristul nu poate veni daca se face liturghie

  Apreciază

 15. […] ANTIHRISTUL este deja pe Pamant si se foloseste de CORONAVIRUS pentru a se arata? Asta ar explica at… […]

  Apreciază

 16. Daniela said, on martie 19, 2020 at 1:37 pm

  Dacă vom copia textele, ce vom mai face cu ele, dacă se va îngrădi libertatea de exprimare?

  Apreciază

 17. ciprian p. said, on martie 19, 2020 at 4:56 pm

  Mântuiește, Doamne, poporul Tău
  Si binecuvântează moștenirea Ta ;
  Biruință binecredincioșilor creștini asupra celui potrivnic dăruiește ,
  Si cu Crucea Ta păzește pe poporul tău !

  Auziți până la marginile pământului
  Caci cu noi este Dumnezeu .
  De frica voastră nu ne vom teme
  nici ne vom înfricoșa ,
  Căci cu noi este Dumnezeu !
  Cu noi este Dumnezeu
  Înțelegeți neamuri si vă plecați
  Căci cu noi este Dumnezeu !

  Apreciază

 18. […] ANTIHRISTUL este deja pe Pamant si se foloseste de CORONAVIRUS pentru a se arata? Asta ar explica at… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: