SACCSIV – blog ortodox

Numarul mare de morti din Italia este real?

Posted in Italia, morti, virus by saccsiv on martie 17, 2020

Cotidianul: Coronavirus – doi pe față, unul pe dos!, editorial de Cornel Nistorescu, 17 martie 2020:

[…]

Apropo de numărul mare de morți din Italia. Un medic român care a lucrat pe acolo povestește:

”Am lucrat în Italia în peste 25 de spitale, repet, SPITALE, nu secții (săli de operații, ATI, urgențe, ambulanță, chirurgie, Cardiologie, etc, etc,…) atât private cât și de stat. Cunosc foarte bine capacitatea sistemului medical italian. Tot ceea ce vedeți zilele astea, cifrele infectatilor, cifrele morților sunt practic IMPOSIBILE. O să vă explic și citiți cu atenție… :
– pentru o cezariană făcută în urgență, noaptea, eram chemați de acasă 6 persoane (2 chirurgi ginecologi, instrumentist, anestezist, nurs de anestezie, infirmieră). Dacă se întâmpla un alt caz de urgență, mai erau chemați de acasă încă 4 persoane. Două urgențe = 10 oameni, care a doua zi nu mai lucrau sau rămâneau toată dimineața și atât. În afară de cei 10 oameni, mai veneau de pe secție un medic pediatru, o moașă, o infirmieră. 13 pentru două cezariene. Dacă mai venea un accidentat sau altceva,… era belea, trebuia transferat la un alt spital, sau se făceau echipe improvizate. V-am vorbit de 3 cazuri. Măi, oameni buni, ăștia vorbesc de mii de persoane intubate, 20 000 de persoane infectate. La 20 000 de persoane, ai nevoie de circa  5000 de personal medical pe FIECARE Tură ÎN PLUS! NU EXISTĂ AȘA CEVA! Fizic, efectiv nu se poate. Sa intubezi o persoană ai nevoie de oameni competenți, nu orice fel. Ar înnebuni personalul medical, ar fugi, ar demisiona.
Un echipament de Izoleta, DOAR UNUL costa 300-400 de euro. Nimeni nu-și dă seama în ce hal s-ar fi contaminat lumea? 5 bolnavi în plus la urgențe dau totul peste cap. Numai cine lucrează știe. În plus, toată lenjeria unui contaminat trebuie aruncată în cutii pentru reziduuri speciale, (pijamale, materiale folosite, tacâmuri de unica folosință) iar de la colectare și până la predare este manipulat de personal necalificat…. și ar fi vorba de tone. Când intri într-o secție de acel gen, de la doamna doctor cu halatul în vânt și până la infirmieră și cea care vine cu borșul, ar pleca virusul logaritmic la un milion de persoane. În plus, să te îmbraci și să te dezbraci și să te plimbi sau să lucrezi în maniera de asepsie totală este capabil doar 5% – 10% din personalul medical din fiecare spital, restul…., vai de capul meu câte am văzut… Contează în ce ordine te îmbraci, unde calci, cum te dezbraci, cum te speli, cum te miști…. NU EXISTA ASA CEVA! Cifrele sunt umflate, ne vor în casă pe toți pentru a provoca o criza mondială și noi reguli ca să ne conducă ca pe oi. Ați văzut ce haos a fost în Colectiv pentru 60 de morți??? Cum sa fie 368 de morți în 24 de ore? Minciuni de subjugare.
În plus, am vorbit cu foști colegi din Italia, NIMENI NU A VĂZUT NICIUN CAZ, CI DOAR DIN AUZITE. Cum mama dracului asta? Ca să se facă față la minciunile astea, Italia ar fi avut nevoie, peste noapte, să suplimenteze personalul ultracalificat cu cel puțin 100 de mii de cadre specializate (pentru că oamenii lucrează în 3  schimburi, nu non-stop). PACIENȚII POT FI INTUBATI DOAR DE ANESTEZIȘTI ȘI MEDICII DE LA URGENTE. Cei intubati pot fi urmăriți doar în ATI, acolo sunt ventilatoare mecanice. Pot da detalii la infinit. NU ESTE POSIBIL O GOANGĂ DE GENUL. Nu există în toată Italia 20 000 de locuri libere în ATI. În 2010, am stat un week-end (vineri-luni) întreg în sala de operații cu un pacient intubat deoarece nu aveam locuri în ATI și nu am găsit nici la spitalele din jur. Să spună cui vor ei de mii de locuri, nu mie! Ați înțeles? Dar ceilalți bolnavi? Celelalte urgente? Ne bagă în casa pentru interese politice, criza economica de care vor profita băncile și FMI.
Personalul medical are nevoie de liniște, de somn. Nu-mi vine să cred că toți latră fără un minim de cunoștință medicala. NU ESTE POSIBIL. Unde este acum legea protejării datelor personale? Ai noștri încă nu știu ce sa facă. Italienii, cu siguranță, au gândit-o de au făcut-o așa groasa. Nu m-aș mira ca vaccinul să coste 1000 de euro/ bucata × 20 milioane de oameni……, faceți voi un calcul…
La Revoluție au murit vreo 800-1000 de oameni și părea ca a murit jumătate de Românie.
Ați văzut când se răstoarnă un autocar câte ambulanțe vin și de la câte spitale? Cifrele din Italia nu sunt posibile, ele au un scop precis și înfiorător bine știut de marile puteri.
Dat fiind faptul ca toate televiziunile urlă efectiv „Au murit atâția, vaai…., noi cazuri” – încontinuu…., se deduce clar că este o mare goangă! Apropo, Italia nu a făcut nicio angajare masivă de personal și nici nu a apelat la voluntari. Este de râs…., mna…, fiecare crede ce vrea…., eu v-am spus ADEVĂRUL, REALITATEA. Nu vă mai fac alte calcule….Ca să faci atâtea mii de teste, voi va închipuiți în ce hal trebuiau să lucreze laboratoarele?   Degeaba explic…, eu știu ce spun…, uneori un pacient îți „mănâncă” 4-5 ore la 2-3 persoane pe tura când este decompensată. MINCIUNI, MINCIUNI MARI. Este rușinos ce se întâmplă. La orice afecțiune la plămâni se fac raze…., mă opresc căci chiar ma enervez. Nu știu de ce la TV apar doar politicienii să dea detalii!?”

[…]

 

Tagged with: , ,

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Serviciul Roman de informații said, on martie 17, 2020 at 11:00 pm

  Vezi că îți fac plângere la SRI că propagi și induci frica. Trăim într-un sistem corect care respecta cetățeanul. Ești anti sistem deci ești terorist, locul vostru este în temniță pe viata

  Apreciază

  • Cosmin said, on martie 17, 2020 at 11:38 pm

   @ Serviciul Roman de informatii

   La acel SRI te referi care a arhitecturat demantelarea Romaniei si jaful bogatiilor acestui popor?

   Apreciat de 3 persoane

  • Paul222 said, on martie 18, 2020 at 1:34 am

   Postac nenorocit ce esti, nu va convine cand se da adevarul pe fata, mincinosule ordinar ce esti tu si cu stapanii tai veti raspunde curand in fata lui Dumnezeu pentru tot!

   Apreciat de 2 persoane

  • stef said, on martie 18, 2020 at 1:46 am

   Ne râdem ?? Mânzește sau ca proasta în târg ??
   Cine sunt aceia care ” trăiesc Intr-un sistem corect și care respecta cetățeanul”??

   Apreciază

  • contracurent said, on martie 18, 2020 at 3:27 am

   daca ne folosim putin creierul, observam ca acest articol NU propaga si induce frica, cum fac televiziunile si guvernele, dimpotriva, spune ca numerele infectatilor si mortilor de corona sunt mult mai mici decat se declara oficial

   Apreciat de 1 persoană

  • ion said, on martie 18, 2020 at 7:02 am

   Dictatorii neo-marxisti, corporate-securistii (aia prosti nu aia inteligenti care sunt ROMANI CU ADEVARAT – mai sunt cativa dar NU TU) Romaniei lucreaza la foc continuu impotriva libertatilor noastre. Urmeaza arestare la domiciliu pe durata nedeterminata, cashless, propertyless, si vaccinare fortata in numele DICTATURII BINELUI COMUN. Chinezii deja au inceput sa spuna ca „pandemia” va dura cel putin 2 ani si nici nu se stie…hehe….
   Benjamin Franklin: „Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.”

   Apreciază

  • Ema said, on martie 18, 2020 at 8:23 am

   Serviciu ROMAN???!!!!!

   Apreciază

  • gabimdi said, on martie 18, 2020 at 9:54 am

   @Serviciul Român de informații,
   Du-te și te culcă…
   Încă ceva: da-mi un singur exemplu din istorie, un singur om care s-a legat de Biserica lui Dumnezeu (deci implicit de Dumnezeu) și nu a sfârșit rău.
   Este o vorba: nu murdări bățul de rahat la ambele capete căci s-ar putea să ai mai târziu nevoie de el și să nu îl poti prinde.
   Nu te pune rău cu Dumnezeu, prietene !!!

   Apreciază

 2. nenimenea said, on martie 17, 2020 at 11:02 pm

  Asta e ideea:bagarea cu forta in case,ca la puscarie(de ce,vom vedea)…de ceva timp aveam si eu ideea asta,la care nu vroiam sa gandesc…

  Apreciat de 1 persoană

 3. Cosmin said, on martie 18, 2020 at 12:06 am

  Zilele trecute uitasem sa scot pubela si ma uitam suparat pe fereastra la masina de gunoi care se pregatea sa plece. In sat la noi vine doar o data pe saptamana.

  Dar ce sa vezi frate? Gunoierii nu purtau nici masti, nici manusi si nici combinezoane de izolare.

  Mai sa fie, cum e posibil asa ceva?

  Adica gunoierii care lucreaza intr-un mediu hiperinfect, superbogat in fauna microbiana, virala si ce mai vreti voi, nu se imbolnavesc de nimic, iar dupa servici, merg la hipermarket sa cumpere mancare pentru acasa si nu raspandesc milioane de boli printre clientii hipermarketului?

  Foarte interesant frate!!!

  Stiti ce cred? Daca ar fi trebuit sa simuleze un atac extraterestru, ar fi fost nevoiti sa puna la bataie multe efecte speciale, peste puterile lor. Sanse de rateu, maxime.

  Asa, cu falsa pandemie e simplu: poi a vazut cineva vreo fisa de consult in care sa fie specificata confirmarea coronavirusului?

  Daca ar fi fost un singur infectat real in Romania, toate trusturile de presa erau calare pe el. Ar fi ajuns omul VIP peste noapte.

  Eu cred ca toate pretinsele cazuri de coronavirus, se impart in doua categorii:

  1. Gripa sezoniera

  2. Statistici umflate.

  Se minte mult, iar mass media mainstream e actorul principal.

  Cat de convenabil.

  Apreciat de 2 persoane

 4. moonty_man said, on martie 18, 2020 at 2:12 am

  Dați scroll,Situația în lume
  https://www.worldometers.info/coronavirus/

  Apreciază

  • Alexandru said, on martie 18, 2020 at 9:05 am

   Noi suntem in Italia și situația este gravă tare. Sunt peste 2500 de morți (500 in ultimile trei zile) și peste 2000 in terapie intensiva. Spitalele nu mai fac fata, avem voie sa ieșim din casa doar pt cele necesare.

   Apreciază

   • Ema said, on martie 18, 2020 at 1:56 pm

    Am citit chiar acum ca in Madrid in Spania politia a scos dronele dotate cu difuzoare si le spune celor de pe strada sa stea in casa.

    Apreciază

   • Costel said, on martie 18, 2020 at 2:30 pm

    Alexandru, de unde știi ca au murit atâția..de la MASS-media?

    Apreciază

   • ion said, on martie 18, 2020 at 4:18 pm

    Eu am o prietena in Italia si situatia nu este atat de grava cum se „umfla” pe hartie. Dar este arestata la domiciliu din ianuarie. Nu mai au bani nu mai au resurse, sunt disperati de scenariul si fanfaronada creata in laboratoarele oclutei mondiale. „Pandemia” umflata de elitele mondiale la isteria populatiilor pentru avansarea agendei: cashless, propertyless, surveillence and experiments/death on unuseful or needy people.

    Apreciază

 5. Anca said, on martie 18, 2020 at 5:05 pm

  Poate era bine ca cetateanu „medic roman din Italia”sa-si dea si numele. Sunt atat de multe stiri false in ultima vreme, multe de la aceeasi sursa care azi spune ceva, peste o saptamna altceva, incat singura solutie ramane gandul la Dumnezeu si inima buna. Doamne ajuta!

  Apreciază

 6. carla said, on martie 18, 2020 at 6:58 pm

  Da, aceasta ar putea fi o șire falsă, dar cred că vreau să am dreptul s-o citesc și să gândesc bullshit. Da, sunt multe „stiri false”, din TOATE direcțiile. Problema este cine poate judeca și cui îi revine dreptul cel mare să se îndreptățească pe sine, declarând pe cei de altă părere (sau poate nici măcar, doar interesați și de alte puncte de vedere) „proști, inculți, penali, cetățeni de rang 2, etc).
  Că cei care nu au doar 3 ani își rezervă dreptul să se îndoiască de orice scenariu, vine firesc, după toate țepele luate de la politicile „umaniste” de toate culorile.
  Mi se pare că in caz de boală este esențial „de unde te informezi” și ca să nu fii dezinformat de „știri false”, este logic să schimbi cât mai multă informație din cât mai multe surse. Cred că este în interesul tuturor să se procedeze corect pentru a rămâne sănătoși.
  Si nu mi se pare normal, ca oamenii să fie hărțuiți și amenințați. Ferească bunul Dumnezeu, ne putem contamina și să nu știm și asta ar putea deveni o culpă penală?
  Testarea este un lux, mănuși, măsti, desinfectante ioc !

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: