SACCSIV – blog ortodox

Nepoata Prințesei Diana se convertește la IUDAISM

Posted in EVREI, IUDAISM, MODA by saccsiv on februarie 29, 2020

Lady Kitty Spencer (courtesy: screenshot)

BREAKING ISRAEL NEWS: Princess Diana’s Niece to Convert to Judaism

Nepoata Prințesei Diana se convertește la IUDAISM

Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana de Wales, se convertește la iudaism pentru a se căsători cu magnatul din lumea modei Michael Lewis.

Ar fi a doua căsătorie a lui Lewis, care s-a născut în Africa de Sud și a cărui avere este estimată la 100 milioane dolari. Spencer este foto-model și are 29 de ani iar Lewis, având vârsta de 61 de ani, este cu cinci ani mai bătrân decât tatăl lui Kitty, Earl.

British Sunday Times spune că nu este cunoscută încă ramura din iudaism la care se va converti Kitty: ortodoxă, conservatoare sau reformată.

Știrea mai citează apropiați ai cuplului, care spun că Spencer „este instruită religios” pentru pregătirea căsătoriei. Cei doi au fost, de asemenea, observați în Londra mergând împreună la sinagogă.

Potrivit British Sunday Times, despre Lewis se spune că s-a căsătorit cu prima soție – cu care are trei copii – în urma unei ceremonii iudaice ortodoxe în 1985.

Vărul lui Kitty, Prințul William, este al doilea în linia moștenitorilor tronului Angliei și viitorul guvernator suprem al Bisericii Angliei.

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Magda said, on februarie 29, 2020 at 5:37 pm

  Pagubă-n ciuperci!
  Dacă ar fi fost ortodoxă, mai ziceam…iar din ortodoxie CADE NUMAI PUTREGAIUL, cum a zis vrednicul de pomenire Pr.Cleopa!

  Joacă cum îi cântă SISTEMUL…ar fi nefiresc să facă altfel!
  Ăștia, indiferent din ce religie sau castă ar face parte, sunt APOSTAȚI și NE-BOTEZAȚI…d-aia sar dintr-o religie în alta, dintr-un cult în altul…

  Și pentru că vor deveni toți ECUMENIȘTI din convingere, arată superficialitatea trăirii lor spirituale….foarte laxă, pro-modernism dar și cu tente clare de păgânism, chiar SATANISM…

  Mă gândeam DE CE a înnebunit lumea, DE CE se înfăptuiesc PE FAȚĂ și/sau ÎN ASCUNS atâtea orori, atâtea lucruri ordinare, inimaginabile ce frizează nebunia, patologicul, demonismul….păi, dacă de pe la 1054 a existat separarea dintre ortodocși și papalitate, ei, pierzându-și Darul Duhului Sfânt s-au demonizat cu totul (vezi Inchiziția) , schingiuind și omorând în numele Lui Dumnezeu, (cum va fi și acuma, prin ecumenism)…

  Și-atunci, Biserica Ortodoxă, singură…după ce au încetat prigoanele, S-A RELAXAT și a împrumutat din partea cealaltă…. împărăția pământească cu plăcerile ei…d-aia a căzut Constantinopolul, d-aia ne-au stat în coastă turcii, d-aia a fost îngăduit comunismul, șamd…acum, vine însuși Antihristul, ca să ne dea ultima lovitură de grație!

  Apreciat de 1 persoană

  • tataia said, on martie 1, 2020 at 2:01 am

   „….păi, dacă de pe la 1054 a existat separarea dintre ortodocși și papalitate, ei, pierzându-și Darul Duhului Sfânt s-au demonizat cu totul (vezi Inchiziția) , schingiuind și omorând în numele Lui Dumnezeu, (cum va fi și acuma, prin ecumenism)…”

   Sint ortodox deci nu recunosc autoritatea papei iar biserica catolica o consider a fi una eretica. Dar sa nu cadem totusi intr-o capcana…caci si asa ateisitii si progresistii zic despre noi toti „crestinii” ca sintem o apa si un pamint, ca daca biserica catolica a taiat si a spinzurat inseamna ca toti sintem la fel. Si apoi venim noi care ne dezicem de biserica catolica si ii aratam si noi cu degetul, la rindul nostru, pe catolici spunind ca doar ei sint aceia rai. Cind facem asta ne pierdem credibilitatea, intelegi? Caci asa eretica cum este biserica catolica inca avem niste valori comune cu ei. Sau ei au niste valori comune cu noi. Atunci cind se loveste in acele valori comune ar trebui sa intervenim si noi caci altfel si existenta noastra este amenintata. sau mai mult de atit…sa nu incercam chiar noi ortodocsii sa lovim in valorile comune zicind ca „numai ceilalati sint rai”

   Ce vreau eu sa spun aici? S-a incetatenit in rindul majoritati oamenilor ca inchizitia era rea taia si spinzura si ardea oamenii pe rug. Ok, este o pata aruncata asupra bisercii catolice. Oare nu ne afeceteza si pe noi ortodocsii? Este ok sa aruncam si noi acea pata asupra bisericii catolice? Sa urlam si noi ca uite cite rele a facut inchizitia papala?

   NU cumva acea inchizitie papala lupta impotriva vrajitoriei? Tie chiar ti s-ar fi parut normal sa fi fost lasati nepedepsiti vrajitorii/vrajitoarele? NU cred ca a gresit chiar atiti de mult biserica catolica. De gresit a gresit, dar mult mai putin decit sustine opinia majoritatii. Executiile prin ardere pe rug desi barbare, aveau totusi o motivatie. Acei oameni de obicei nu erau inocenti….iar daca cumva a scapat printre ei si vreun inocent…din pacate asta se intimpla si in ziua de azi..erorile judiciare nu s-au putut elimina complet niciodata….

   Apreciază

   • Magda said, on martie 1, 2020 at 8:47 am

    Bine-nțeles că sunt împotriva vrăjitoriei, DAR…mulți nu erau!
    S-au făcut niște abuzuri nemaipomenite, nemaiîntâlnite și, cel mai grav, din pricina așa-zisei acoperiri din partea Lui Dumnezeu, s-a hulit Numele Lui între oameni, mulți pierzându-și credința, buna-cuviința despărțindu-se mai abitir de catolici născând alte și alte secte/denominațiuni…

    Iar noi, ortodocșii n-am stat bine, cuminți, cu luare-aminte, chiar dacă n-am ars vrăjitoare pe rug…vezi ecumenismul!

    Dacă noi – de-a lungul vremii – am fi trăit creștinește, demult păgânii s-ar fi întors la adevărata credință…deci, sabia stă deasupra capului nostru!

    P.S. Dacă am avea lucruri comune, am avea ACEEAȘI CREDINȚĂ, UN BOTEZ VALID pentru că există UN SINGUR DOMN!

    Apreciat de 1 persoană

   • Magda said, on martie 1, 2020 at 9:52 am

    Și apropos…DE CE trebuia să le ardă musai pe rug?
    Dacă erau vrăjitoare adevărate, iar ei cu Dumnezeu (în gură), DE CE nu le-a exorcizat…având ajutor crucea (inversă, fără unirea celor 3 degete…) și aghiasma (îndoită cu sare multă, ca să nu se strice repede și nici să pută!)

    Apreciat de 1 persoană

 2. GHEORGHE said, on februarie 29, 2020 at 8:05 pm

  Da, MAGDA, ai perfecta dreptate. LUMEA asa zisa buna intotdeauna a fost data pe mina diavolului, fiind dintotdeauna prea depravati, hoti si trufasi ca sa nu le ajungi cu prajina la nas, NOBILIMEA SI ARISTROCATi „rafinata ” in toate tacticile diavolesti. De fapt aceasta boierime in istorie a fost mereunuj adepta si infaptuitoarea tuturor sprcaciunilor la intuneric, inraita in prea multe rele, iar ei BOIERII fiind invingatorii a scris o istorie total FALSA, lasind posteritatii, adica noua doar MINCIUNI sfruntatesi gogonate , exact cum spune SFINTUL INGER RUS OTROC VEACESLAV., „ca la scoala se invata mai ales minciuni si nu
  ADEVARUL” .
  BIETII TARANI ANALFABETI, saraci lipiti, smeritii omenirii, DE LA RUSI, DE LA NOI SI de la GRECI au tinut ADEVARUL prin credinta si monahism, de fapt au tinut OMENIREA demonizata, cum se intimpla si azi Din pacate, TARANII SARACI SI SMERITI au disparut, asa ca cei ramasi, CONSTIENTII, infimii, acestor popoare ortodoxe, vor tine flacara vie a ADEVARULUI (EU SINT CALEA ADEVARUL SI VIATA! „) pina la cea de-a doua VENIRE A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS.
  Acum in zilele de pe urma SFINTA TREIME l-a obligat pe diavoli sa-si dea arama pe fata, sa-developeze lucrarea satanica de macar doua mii de ani, impreuna cu adeptii lui. Oglinda e clara si totul e cit se poate de EVIDENT.
  In concluzie lumea a fost dintodeauna demonizata, dar nefiind atit de multa populatie ca azi pe tera ( cei sapte miliarde! prea multi pentru diavoli ca sa-i gestioneze in ascuns) si nefiind posibilitati tehnice ca azi pentru a se dezvalui , RAUL SI-A DESFASURAT activitatea in ascuns, izbucnind doar in razboie.
  CE SINT RAZBOIELE? PEDEAPSA LUI DUMNEZEU pentru PACATE STRIGATOARE LA CER. (restul au fost povesti, ca vezi doamne, au fost ei cuceritori. PEDEPSA DIVINA DECLANSA BUTONUL RAZBOIULUI. MINIA LUI DUMNEZEU!
  CIND OMENIREA SE UMPLEA DE PACATE, DUMNEZEU LASA SA INCEAPA MACELUL PRIN RAZBOI.
  Doamne ajuta – ne pe toti!

  P. S
  LA MULTI ANI ! CU BUCURII SI SANATATE, DE 1MARTIE !
  SA FII BINECUVINTATA de SFINTA TREIME, DE MAICUTA DOMNULUI, DE SFINTI si de PUTERILE CERESTI !
  AMIN !
  DUMNEZEU SA NE BINECUVINTEZE PE TOTI, FRATILOR, de 1MARTIE !
  Si sa tina departe de noi si pe cei pe care ii iubim toata boala si supararea !
  AMIN!

  Apreciază

 3. Radu Humor said, on februarie 29, 2020 at 11:33 pm

  Asta-i afacere nu-i căsătorie, la fel ca şi iudaizarea….
  Scârbă şi dezgust , fără pic de mirare !

  Apreciază

 4. smellthebell said, on martie 1, 2020 at 12:48 am

  atat familia regala cat si familia Dianei sunt evrei ,,satanimi”adica evreice se ascund sub masca crestinismului.Asa ca ea(Kitty) doar si-a dat masca jos

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: