SACCSIV – blog ortodox

Traian Berbeceanu, mesaj pentru preoți după primul caz de coronavirus în România: „Sfânta împărtășanie să fie făcută cu lingurițe de unică folosință”

Posted in Romania, Sfanta Impartasanie, virus by Vali on februarie 27, 2020

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/coronavirus-biserica-impartasie-lingurite-unica-folosinta-560561.html

Fostul poliţist Traian Berbeceanu le cere preoților să folosească linguriţe de unică folosinţă la împărtăşanie, după ce primul caz de infecție cu coronavirus în România a fost confirmat, miercuri seara, în județul Gorj.

„Ar fi o mare dovadă de iubire, prețuire și protejare a enoriașilor, aceea ca B.O.R.-ul să hotărască, măcar pentru perioada asta dificilă, că sfânta împărtășanie să fie făcută cu lingurițe de unică folosință, mai ales atunci cand este vorba despre copilași.
Știu, vinul este sfințit, pocalul și lingurița sunt de argint și în opinia dumnealor nu este vreun pericol! Și mai știu și că postul și rugăciunea ajută!
Dar de ce să nu ne asigurăm, o dată în plus, pentru a preveni o nenorocire?
Hai să cerem preoților să ne dea acest mic, dar absolut necesar, semn de prețuire!
Hai să chemăm Biserica alături de cei care au aparat-o și sprijinit-o mereu!

Niciodată nu am cerut share, pentru vreo postare. O fac acum și vă mulțumesc anticipat!”, a scris Berbeceanu pe pagina sa de Facebook.

 

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. cine are ochi sa vada si cine are minte sa inteleaga said, on februarie 27, 2020 at 9:28 pm

  Berbeceanu este un idiot anticrestin, sluga a sistemului si un om spalat pe creier. Proabil l-au platit pentru a huli impotriva Duhului Sfant Cand ma gandesc ca am dat share si am scris pentru a-l apara cu ceva ani in urma cand era sa fie dat afara din Politie. Acum, se pare ca este la pensia mult visata de mii de Euro si nu are nici o alta ocupatie decat sa scrie impotriva ritualului crestin ortodox. Daca ar crede cu adevarat in Dumnezeu nu s-ar teme de nici o boala. Problema este ca domnul Berbecenski vrea share la facebook comment, asa ca sa stie cine il mai citeste pe acest om fatarnic , slugoi al sitemului anticristic si care si-ar vinde-o si pe mama lui…
  Doamne apara-ne de toata mizeria si manipularea din mass-media!

  Apreciază

  • nenimenea said, on februarie 27, 2020 at 10:11 pm

   Nu e idiot,e ,așazis degenerat: hulește împotriva Duhului Sfânt…

   Apreciază

  • GHEORGHE said, on februarie 28, 2020 at 10:36 am

   TRAGEDIA NATIONALA este daca BOR a indraznit sa dea o astfel. De instintare DEMONICA.
   Cum e posibil o astfel de BLASFEMIE ? Aceasta stire nicidecum nu este in DUHUL BISERICII NOSTRE STRABUNE.
   IN BISERICA NOSTRA SOBORNICEASCA SI APOSTOLEASCA n-au ramas decit DRACI ! ?DOAMNE FERESTE!
   Cum adica, sa-ti permiti sa bagi in SFINTUL POTIR lingurinta spurcata de unica folosinta a diavolului LUMESC?
   LINGURITA DE ARGINT de pe SFINTUL ALTAR AL BISERICII ORTODOXE ESTE SFINTITA CU RUGACIUNI SPECIALE, IMPREUNA CU TOATE VASELE DE LA ALTAR !

   Asa se facea si la TEMPLU IERUSALIMULUI si toate vasele erau sfintite special.
   ! ICOANELE DIN BISERICI SINT SFINTITE ! AERUL DIN BISERICA ESTE SGINTIT. TOT CE STE LEGAT DE BISERICA ESTE SFINTIT DE DUHUL SFINT in fiece moment si in mod special la SFINTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE ! Deci IGIENIZAT SI STERILIZAT GARANTAT 100%, PERFECTA IN FIECE MOMENT.
   .Pai cine este CREATORUL A TOT SI A TOATE si UNICUL ANTIDOT impotriva tuturor relelor decit SFINTA TREIME? Am innebunit cu totii fratilor? Doamne fereste!
   Acest biped fost politai se vede dupa mutra lui libidinoasa si schimonosita si vulgara si URITA ca este chiar el CASA LEGIUNILOR de draci care il poseda la propriu . Nici nu e nevoie sa deschida gura acest BIPED SPURCAT , fun fiu al DIAVOL dupa mutra infecta si HIDOASA schimonosita la propriu de dracii care il poseda la propriu. Doamne fereste!
   Intradevar CAPII BISERICII nostre chiar s-au demonizat cu TOTI daca ei au dat o astfel de stire ABERANTA DE-A DREPTUL DEMONICA .!?!?!
   Cei care au frici diavolesti de ce mai INTRA IN BISERICI, si CUM mai cred EI despre ei ca sint crestini ortodocsi daca gindesc atit de diavolesc ?

   ” MERGI INAPOIA MA SATANO, CACI ESTE SCRIS, DOMNULUI DUMNEZEULUI TAU SA TE INCHINI SI NUMAI LUI SA SLUJESTI, IAR BOALA SI CUVINTUL TAU SA SE INTOARCA ASUPRA CAPULUI TAU SI HULA TA SA CADA ASUPRA CRESTETULUI TAU, IN VEACUL DE ACUM SI CEL VIITOR. „”AMIN!

   A AJUNS SI PATRIARHUL DANIIL SA AIBE FRICI IMPREUNA CA CONSILIERII ?!

   PIEI SATANO!

   „Cind veti vedea uriciunea pustiirii asezata in LOCUL SFINT, sa stiti ca SFIRSITUL E APROAPE.”

   Daca satanistii astia isi vor permite sa introduca in POTIRUL SFINT in care se SFINTESTE TRUPUL SI SINGELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS , lingurita lor blestemata si diavoleasca aceasta este
   URICIUNE IN FATA LUI DUMNEZEU si acei OAMENI MARI PAGUBE VOR AVEA, pina acolo incit isi vor pierde chiar viata lor si a familiilor lor. Astfel de oameni cu astfel de frici nu au voie la SFINTA SI DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE. Pai ei sint draci la propriu. Cum adica, sa mergi cu lingura ta, cind RUGACIUNEA FACUTAspecial asupra ei a facut din LINGURITA ALTARULUI in sine este O ARMA IMPOTRIVA TUTUROR BOLILOR, fricilor si demonilor, daca CREZI, EVIDENT?
   Asa ceva este de NECONCEPUT in DUHUL BISERICII NOASTRE SOBORNICEASCA SI APOSTOLEASCA, IN DREAPTA CREDINTA ORTODOXA .
   Fereasca DUMNEZEU de demonizati !

   Apreciază

  • Sorin said, on februarie 28, 2020 at 12:21 pm

   Atentie Mare : Cutremurătoare vedenie pentru cei din vremurile din urma

   Cuvânt din Filocalie
   Smerenia, ascultarea și dreapta mărturisire sfarmă toate îșelăciunile și mrejele vrăjmașului.
   Mai ales, face aceasta smerenia, după cuvântul Sfinților Îngeri, pe care I-au zis către Sfântul Grigore, ucenicul Sfântului Vasile cel Nou, atunci când a fost răpit într-o vedenie până la sfânta cetate a lerusalimului de sus. Acolo, Sfântul Grigore a vă- zut cum, după soboarele de drepți, care s-au rânduit în sfânta cetate, a mai venit şi un sobor mare de mireni, şi s-a rânduit şi acesta. Apoi a venit și un sobor mic de călugări şi s-a rânduit în muncile cele veşnice. Iar Sfântul Grigore, fiindu-i cam ruşine pentru cinul călugăresc, ce se numeşte neam sfânt, cău- tând spre cei doi îngeri ce-l purtau, unul de-o parte şi altul de cealaltă, le-a zis: „Ce poate să însemne lucrul acesta, stăpânii mei, că soborul cel mare de mireni sa rânduit în sfânta cetate, iar soborul mic de călugări la caznele veşnice?”. Atunci, Sfinții În- geri răspunseră: „Fiule, la vremea de apoi, tot nea- mul călugăresc şi duhovnicesc se va porni spre pierzanie”. Şi iarăşi a îndrăznit Sfântul Grigore să întrebe: „Dacă-i aşa, apoi cine se va mântui?”. Iar Sfinții Îngeri i-au răspuns: „Cel ce va iubi sărăcia de bunăvoie, prigoana și smerenia, acela se va mântui”.

   Apreciază

 2. Alin Razvan said, on februarie 27, 2020 at 9:39 pm

  Crapa diavolul spurcat pe Hristos, dar FOCUL VESNIC e al lui si al slugilor lui, printre care si „responsabilii” astia.
  Asta, ca si lepra de Caramitru, sunt agenti ai zionistilor, probabil via masonerie.
  Totusi, vad ca BOR accepta asa ceva, probabil la fel va fi si cu cipul si pecetea.

  Apreciază

 3. vlad tepes said, on februarie 28, 2020 at 12:09 am

  Nea’ Alecu asta, care tunde oaia si Berbecu confunda probabil, lingurita cu care se ia Sfanta Impartasanie, cu lingurita cu care el mananca gem la micul dejun! Pai, bre nea’ Alecule, ca sa nu mori cu IQ 0, sa stii matale ca pt Cuminecătură se foloseste o singura lingurita, pt a simboliza comuniunea crestinilor ce se impartasesc cu Sfantul Trup si Sange al Dumnezeului si Mantuitorului nostru, Hristos, fiind toti mladitele unei aceleasi Credinte si Biserici, al caror cap este insusi Hristos !

  Apreciază

 4. relu said, on februarie 28, 2020 at 1:37 am

  e bine ca puneti pe site ce spune un mason despre Trupul si Sangele Domnului.
  Asteptam cu interes sa vedem cand apar paharele si linguritele de unica folosinta la Sf. Impartasanie, ca sa stim o treaba. Bine ar fi sa se interzica intrarea in biserica daca nu esti vaccinat, ca sa nu cumva sa cadem in plasa ereticilor. Mai bine sa stam in afara bisericli in care s-a intronizat satana

  Apreciază

 5. morosanu said, on februarie 28, 2020 at 2:37 am

  Prea multa atentie la neica nimeni.

  Apreciază

 6. RomeoB said, on februarie 28, 2020 at 8:01 am

  Am scos ieri niste bani de la B.R.D. Fata de la ghiseu mi-a spus ca nu este lasata de sefi sa poarte masca de protectie. Nici la super-market-uri n-am vazut pe cineva sa poarte asa ceva pe fata.
  Prin urmare, acersti oameni sunt sacrificati deliberat de catre banci si corporatii: MNU NUMAI CA NU PRIMESC ECHIPAMENTE DE PROTECTIE, DAR CHIAR DACA LE AU CUMPARATE NU SUNT LASATI SA LE POARTE !
  ACEASTA CATEGORIE DE OAMENI ESTE SACRIFICATA DELIBERAT, SI NIMENI NU IA ATITUDINE !

  Grija fata de sarutarea icoanelor si fata de Sf Impartasanie, este grija lui Iuda Iscareoteanul fata de ‘risipa’ mirului in loc de miluirea saracilor !

  Apreciază

 7. Nu l-am atins, nu am făcut absolut nimic. Nu s-a apropiat de mine. A fost la o distanță de 20-30 de metri. said, on februarie 28, 2020 at 9:40 am

  Pacient: Mă simt bine, adică nu am avut niciodată nimic. Adică, nu am avut niciodată ceva, să mă simt rău.

  Reporter: Am înțeles. Adică nu ai nici febră, nicio problemă.

  Pacient: Nu am nimic. Nici febră, nici dureri în gât, nici dureri musculare.

  Reporter: Asta e bine. Urmezi vreun tratament acolo?

  Pacient: Au luat analizele. Au luat sângele. Atât. Momentan, nimic.

  Reporter: Nu faci un tratament anume, să îți dea pastile sau altceva.

  Pacient: Am luat o pastilă azi-dimineață sau nu știu exact acum cât timp. Nu am mâncat de ieri, de la ora 4.

  Reporter: Probabil te-ai speriat și foarte tare…

  Pacient: Da. Am fost speriat așa, de dimineață. Aseară am fost mai tare speriat. Dar eu nu am nimic, nu am nicio chestie.

  Reporter: Medicii ți-au explicat despre ce e vorba? Că nu e chiar atât de grav?

  Pacient: Da, da, da. Eu nici măcar nu am vorbit cu italianul acela. Doar l-am văzut, dar la o distanță de vreo 30 de metri. În rest, nu m-am apropiat de el, nu am vorbit cu el, nimic.

  Reporter: De-asta te-am și sunat, să spui tu ce s-a întâmplat. Lumea spune că tu l-ai atins, că ai intrat în contact cu el. E adevărat?

  Pacient: Nu l-am atins, nu am făcut absolut nimic. Nu s-a apropiat de mine. A fost la o distanță de 20-30 de metri.

  Reporter: Asta se întâmpla în hală?

  Pacient: Eu eram în hală, iar italianul era prin curte cu fratele meu, Ovidiu. Apoi au plecat la primărie. Nu știu pe unde s-au dus ei. Habar nu am. Eu am scos capul afară, l-am văzut pe italian, apoi el a plecat cu Ovidiu și nu l-am mai văzut nici în ziua de azi. Habar nu am. Acest italian stătea prin curte cu patronul meu, apoi nu l-am mai văzut.

  Reporter: Dar ai fost la vânătoare cu el?

  Pacient: Nu. Nu am fost absolut niciunde.

  Reporter: Dar care e discuția cu Germania. E posibil să fi luat virusul din Germania? Te-ai întâlnit cu cineva acolo?

  Pacient: Cu părinții iubitei mele. În rest, cu nimeni.

  Reporter: De la cine crezi tu că ai luat virusul? Cum crezi că s-a întâmplat?

  Pacient: Chiar nu știu.

  Reporter: Posibil de la șeful tău, cel care a stat cu italianul mai mult? Dar el a ieșit negativ.

  Pacient: Știu, dar chiar nu îmi dau seama de la ce e.

  Reporter: Nu știi de la cine.

  Pacient: Habar nu am. Mă gândesc și eu. Dacă de la Ovidiu, că a stat cu italianul. Eu l-am văzut de la 20 de metri. Chiar nu îmi dau seama cum e posibil chestia asta.

  Reporter: Prietena ta cum e?

  Pacient: E chiar ok. I-a făcut și analize.

  Reporter: Nu mai are nimeni?

  Pacient: De la mine din familie nu mai are nimeni.

  Reporter: Înțeleg că în cazul tău, tu doar porți virusul, nu s-a întâmplat să porți boala.

  Pacient: Până acum nu a venit doctorul la mine să îmi spună ce și cum. Doar ce văd la televizor. Ba că am așa, ba că am altceva.

  Reporter. Eu de asta te-am sunat. Să îți iau un punct de vedere. Să spui tu, ăsta e adevărul.

  Pacient: Exact, ăsta e adevărul. Că sunt și nervos. A fost cineva mare, de la Parlament și a zis că am fost eu cu italianul, că am făcut eu nu știu ce chef la Târgu-Jiu cu el. Aberează numai tâmpenii.

  Reporter: Ai fost la vreo nuntă, petrecere cu 30 de oameni?

  Pacient: Am fost la o petrecere. Vă zic și numărul exact. Am fost 2, 4, 6, 8, 10, 12 persoane am fost și am fost la ziua copilului patronului meu. Au fost vreo 12 pesoane și 4 copii mici. În rest, nu a fost nimeni. N-a fost niciun chef cu 30 de persoane. Italianul nu are nicio treabă cu chestia aia. Majoritatea au fost vecini.

  Reporter: Tu atât l-ai văzut, în hală? Părea bolnav?

  Pacient: Doar m-am uitat 3 secunde la el. Nu m-am uitat mai mult. L-am văzut acolo și nici nu l-am băgat în seama. Nu l-am luat în calcul. Eu eram cu treaba mea, ei erau cu treaba lor.

  Reporter: Dar cum au ajuns la tine? Cum au ajuns autoritățile la tine să te verifice?

  Pacient: M-a sunat patronul și mi-a spus că pe italian l-au găsit cu coronavirus. Și de la Ovidiu, i-a dat și numărul meu de telefon. Nu mai știu cine. A venit și mi-a luat și mie analizele. Mi-a făcut testul ăla, așa, tuturor celor care am lucrat acolo, din familie, din casă.

  Reporter: Tu crezi că e posibil să fi luat din Germania?

  Pacient: Asta chiar nu știu.

  Reporter: Ați mers cu mașina sau cu avionul?

  Pacient: Am plecat cu mașina și am luat avionul.

  Reporter: De la Munchen, de unde ați zburat?

  Pacient: Da, de la Munchen. Am aterizat la București.

  Reporter: Pe 18?

  Pacient: Da, nici nu mai știu exact.

  Reporter: Și, la o zi-două te-ai întâlnit și cu italianul.

  Pacient: Mi se pare că eu am venit pe 18, nici nu mai știu exact. Luni.

  Reporter: Transmite tu un mesaj către oamenii din comună, către autorități.

  Pacient: Să nu mai vorbească atât de mult. Că nu e așa cum pare.

  Reporter: Și celor de acasă?

  Pacient: Eu sunt bine aici, mă simt ok. Nu am niciun simptom. Vedeți că vorbesc cu dumneavoastră.

  Reporter: Foarte bine. Mă bucur că ești bine. Te aud în regulă.

  Apreciază

 8. Nu l-am atins, nu am făcut absolut nimic. Nu s-a apropiat de mine. A fost la o distanță de 20-30 de metri. said, on februarie 28, 2020 at 9:42 am

  https://www.romaniatv.net/live/interviu-exclusiv-cu-romanul-infectat-cu-coronavirus-marturii-de-pe-patul-de-spital_510726.html

  Apreciază

 9. Nimic nu sunt fără Dumnezeu said, on februarie 28, 2020 at 10:30 am

  A duce un război împotriva Sfintei Împărtășanii înseamnă a lupta pe față cu Hristos și a-i lipsi pe creștini de mântuire. Desigur, masonii nu au au putere deplină cât timp există creștini autentici care au Duhul Sfânt. Le teamă de o eventuală înfrângere, le e teamă că poate coborî foc din cer peste ei. Și atunci promovează patimile și păcatele și ne îndepărtează de Dumnezeu pe noi prin pretinse modernisme!

  Cum să asculte ditamai Patriarhul României de Andrei Caramitru, un om nedus la biserică, un om care habar nu are ce e credința ortodoxă. Acum acesta jubilează că și-a impus punctul de vedere. Această situație e demnă de schițele lui Caragiale. Goe a triumfat! El, care era amenințat de repetenție, le numește ,,proaste” pe cucoane, vrea să pară deștept, vrea să corecteze, dar propune o altă formă greșită a cuvântului ,,marinar”. Goe reușit să-și impună punctul de vedere. Un punct de vedere greșit, dar acceptat ca fiind corect. Așadar, nu se zice nici ,,marinal”, nici ,,marinel”, ci ,,mariner”, domnule Goe modern! O câte clone are Goe acum!

  Domnul Goe a priceput că Sfânta Împărtășanie îmbolnăvește, iar mamițica a acceptat ideea! Goe habar n-are câți leproși a vindecat Iisus. E greu cu cititul ăsta! Mult mai comod este să aducă hule Duhului Sfânt. E ca și cum am susține că Iisus Hristos, Care a deschis ochii orbilor, a înviat și i-a înviat pe unii oameni, este un lepros! Goe ar trebui să fie corectat și încurajat să meargă pe drumul mântuirii, dar mamițica e prea ocupată să placă acestei lumi. Vai de cei prin care vine sminteala!

  Preotul trebuie lăsat să-și continue misiunea, indiferent ce ar fi. Prioritară este mântuirea!

  Apreciază

 10. laura3019 said, on februarie 28, 2020 at 11:43 am

  I auzi si la asta….De unde a mai apărut si acest personaj zombie? El macar aude ce bazaconii vorbeste?

  Apreciază

 11. 33 de soldaţi turci, ucişi în Siria. Rusia trimite două nave de război. Grecia consolidează paza graniţelor cu Turcia Citeste mai mult: adev.ro/q6ep3s said, on februarie 28, 2020 at 1:53 pm

  Treizeci şi trei de soldaţi turci au fost ucişi şi 32 răniţi, joi seară, într-un atac aerian al forţelor guvernamentale siriene în regiunea Idlib, în urma căruia Rusia a anunţat vineri că trimite două nave de război, iar Grecia că îşi consolidează paza la graniţele cu Turcia.

  Rusia, aliatul-cheie al Siriei şi al preşedintelui Bashar al-Assad, a spus că trupele turce operau alături de luptătorii jihadişti când au fost atacate de forţele siriene şi a negat că propriile forţe aviatice au fost implicate în luptele din zona Behun, relatează BBC. Forţele guvernamentale, susţinute de Rusia, încearcă să recupereze regiunea Idlib de la rebelii care sunt sprijiniţi de Turcia. Atacul aerian de joi seară a venit după ce rebelii au preluat controlul asupra oraşului Saraqeb. Autorităţile siriene nu au făcut comentarii publice legat de cea mai recentă ofensivă din Idlib, ultima provincie sirienă aflat în controlul opozanţilor. În urma ofensivei recente, Turcia, membră a NATO, a anunţat printr-un oficial că a decis să nu mai oprească pe refugiaţii sirieni să ajungă, pe pământ sau pe mare, în Europa. Rusia va trimite două nave de război în Turcia Vineri, Rusia a spus că va trimite două nave de război echipate cu rachete de croazieră în apele coastei siriene şi a învinuit Ankara pentru uciderea celor 33 de soldaţi turci. În total, luna aceasta, în regiunea Idlib au murit 54 de soldaţi turci. Turcia a trimis mii de trupe şi armament în Siria, iar preşedintele Recep Erdogan a avertizat că ţara sa va lansa o ofensivă amplă pentru a respinge forţele siriene dacă acestea nu se retrag din punctele de observaţie turce din regiune. Flota rusă din Marea Neagră a transmis, vineri, prin agenţia de presă Interfax, că trimite două nave de război echipate cu rachete Kalibr în apele coastei siriene. SUA condamnă atacurile asupra Turciei Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a discutat prin telefon cu ministrul turc de Externe, Mevlut Cavasoglu, şi a „condamnat atacul aerian fără discenământ al regimului sirian şi susţinătorilor ruşi în provincia Idlib”, citează BBC. Un purtător de cuvânt al Departamentului de stat american a spus: „Suntem alături de Turcia, aliatul nostru NATO, şi continuăm să cerem încetarea imediată a acestei ofensive josnice a regimului Assad, forţelor susţinute de Rusia şi Iran. Căutăm opţiuni şi cum putem ajuta Turcia în această criză”. Ca urmare a recentelor acţiuni, Grecia începe să ia măsuri privind securitatea graniţelor, terestre şi maritime, cu Turcia, au spus surse guvernamentale. Potrivit surselor, citate de Reuters, Atena a contactat deja oficialii Uniunii Europene şi ai NATO în această privinţă. Grecia a fost principala poartă pentru sute de mii de refugiaţi care au trecut din Turcia în 2015-2016, până ce un acord negociat de UE a stopat fluxul. Joi, prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis a spus că autorităţile vor consolida controalele la graniţe pentru a preveni apariţia Covid-19 în insulele din Marea Egee, unde se află mii de migranţi care aşteaptă ca cererile de azil să fie procesate. António Guterres, secretarul general al ONU, şi-a exprimat „îngrijorarea” faţă de recentele escaladări ale conflictului sirian şi a cerut încetarea imediată a focului.

  https://adevarul.ro/international/in-lume/33-soldati-turci-ucisi-siria-rusia-trimite-doua-nave-razboi-grecia-consolideaza-paza-granitelor-turcia-1_5e58e93f5163ec427187bb5f/index.html

  Apreciază

 12. ciprian p. said, on februarie 28, 2020 at 5:28 pm

  Saccsiv,
  fa un titlu, ceva ,… sa le sugerezi ăstora care ” păstoresc” Biserica si se numesc episcopi , mitropoliti si patriarh …sa dea un comunicat la toate parohiile sa se tina săptămânal slujba aceasta si sa nu faca pe proștii ascultând ideile necredinciosilor :

  http://molitfelnic.ro/randuiala-slujbei-ce-se-face-in-vreme-de-boli-molipsitoare-si-molime/

  Apreciază

 13. Magda said, on februarie 28, 2020 at 7:03 pm

  Off toppic…
  CE ”MINUNI” face CIPUL…un câine (frumos de altfel…) s-a autodenunțat la poliție, având un comportament civilizat, asemeni oamenilor punându-și lăbuțele pe tejghea, la ghișeu…în final, și-a regăsit stăpânul datorită cipului implantat:

  https://playtech.ro/stiri/cel-mai-destept-caine-din-lume-s-a-dus-singur-la-politie-89454

  Vă dați seama pentru cei care au animale de companie CIPATE că acelea se vor revolta primele împotriva stăpânilor de nu se vor supune sistemului?

  Apreciază

 14. john said, on februarie 28, 2020 at 8:24 pm

  Traiene,bă Traiene..Ai auzit de SIDA? Dacă tac’tu se proteja”cu masca necesară”,era, mai puțin cu un idiot închipuit,în lume. Bă Traiene,întreb și eu așa pt un preten(cum ar spune Joianis).Bă,de ce nu au dat năvală în farmacii să facă stocuri și să-și tragă pe capetele seci 5 rânduri de prezervative,de ce??Știi dă ce, Traiene? Costă prea puțin și nu sunt rentabile. Este o manipulare simplă care aduce munți de bani pt concernele farmaceutice și marii comercianți.Este Război comercial și mediatic între coloși,Trăienel cu capul chel. S-a creat o psihoză pe care dacă nu o vor opri se vor sinucide pe capete..sau poate asta se urmărește. Parcă văd alt descreierat(Streinu Cercel)săptămâna viitoare în Parlament:să-i vaccinăm forțat,iar care nu vrea să-l linșăm mediatic
  Nu mă crezi? Citește aici, pe wiki,vezi câți s-au îmbolnăvit și câți au murit de un virus mult mai pervers și mai ieftin,Berbecene.
  https://ro.m.wikipedia.org/wiki/SIDA

  Apreciază

 15. gabimdi said, on februarie 29, 2020 at 10:36 am

  Berbeceanu este un berbec!

  Apreciază

 16. Eugen said, on februarie 29, 2020 at 3:47 pm

  Un idiot util al sistemului,impreuna cu finul lui,Godina!

  Apreciază

 17. Constantin said, on martie 1, 2020 at 4:18 pm

  DUSMANII ANTICRESTINI AI ORTODOXIEI ROMANE:- TRAIAN BERBECEANU/ -ANDREI CARAMITRU /-LUCIAN MANDRUTA (PRO TV)/ -CHELOO si MIRCEA BADEA!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: