SACCSIV – blog ortodox

Ce nu vi se spune la tv: PESTE 33 000 – numarul celor vindecati de coronavirus in ultimele cinci zile l-a depasit deja cu aproape trei ori pe cel al celor care s-au imbolnavit in ultimele cinci zile

Posted in virus by saccsiv on februarie 27, 2020

La ora la care postez acest articol, numarul celor ce s-au vindecat de coronavirus a ajuns la 33 179, dupa cum puteti constata la:

Harta live coronavirus: cati s-au imbolnavit, cati au murit, cati s-au vindecat

Acum cinci zile erau 21 112 vindecati.

De la inceputul pandemiei si pana acum s-au inregistrat 82 446 imbolnaviri. Pana acum cinci zile erau 77 662 imbolnaviri.

Cu alte cuvinte, numarul celor ce s-au vindecat in ultimele cinci zile l-a depasit deja cu aproape trei ori pe cel al celor care s-au imbolnavit in ultimele cinci zile:

Numarul celor ce s-au VINDECAT de CORONAVIRUS a depasit 21 000

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Cazul bizar al unui pacient american diagnosticat cu coronavirus. Medicii nu își dau seama cum s-a infectat said, on februarie 27, 2020 at 2:45 pm

  ––––––– Se pare ca virusul acesta Covid-19 e un mare esec. Nu-si face treaba de loc, adica nu se propaga cum vor cei ce l-au creat si atunci sistemul recurge la infectarea aleatorie a oamenilor prin toata lumea. –––––

  Cazul bizar al unui pacient american diagnosticat cu coronavirus. Medicii nu își dau seama cum s-a infectat
  Caz absolut ciudat în Statele Unite ale Americii! Medicii încearcă să afle cum un bărbat din Solano County (California) s-a infectat cu coronavirus, în condițiile în care acesta nu a călătorit într-o zonă afectată și nici nu a intrat în contact cu o persoană contaminată.

  Acesta ar putea fi primul caz de „contaminare colectivă”, potrivit CNN. Momentan nu se știe cum bărbatul s-a infectat cu Covid-19. Centrul American pentru Controlul Bolilor (CDC) susține că acesta poate fi un caz unic în lume. Bolnavul a fost internat într-un spital din Sacremento și este ținut sub observație. În SUA au fost până acum confirmate 60 de cazuri de coronavirus.

  „Este posibil ca acest caz să fie unul de transmitere prin colectivitate a noului coronavirus Covid-19. Ar fi prima oară când o astfel de situație are loc în Statele Unite”, a transmis CDC într-un comunicat de presă. „Contaminarea colectivă” presupune faptul că virusul a început să se transmită prin comunitate, fără ca sursa lui să fie cunoscută.

  https://www.click.ro/news/lume/cazul-bizar-al-unui-pacient-american-diagnosticat-cu-coronavirus-medicii-nu-isi-dau-seama?fbclid=IwAR0EOaMh5iKMo14dyusDk7EVOjqdTEBoCFV9MC9Ym2cBZlS51uDKC8e7Zdo

  Apreciază

  • gheorghe said, on februarie 28, 2020 at 1:49 pm

   informatie transmisa de la sursa la receptor optic, prin semnale luminoase
   se creeaza structura celulara pe baza de impuls, pulsatii optice

   Apreciază

 2. Cazul bizar al unui pacient american diagnosticat cu coronavirus. Medicii nu își dau seama cum s-a infectat said, on februarie 27, 2020 at 2:47 pm

  Senzational,
  Senzational,
  Primul om din lume infectat cu covid-19 WIRELESS

  Apreciază

  • mircxea.v said, on februarie 27, 2020 at 3:20 pm

   Daa, totul o sa devina din ce in ce mai wireless. Eu i-am si propus lu cineva sa il trag cu sania wireless, si nu a vrut :).

   Apreciază

 3. mircea.v said, on februarie 27, 2020 at 3:22 pm

  Virgil Maxim este arestat in calitate de membru al tineretului legionar – Fratiile de Cruce (era elev de liceu), si ajunge in decembrie 1942 la inchisoarea Aiud. In cartea sa „Imn pentru crucea purtata” spune:

  „Ni s-au luat datele autobiografice, amprentele digitale şi ni s-au dat numere de încarcerare. Eram 3203. ”

  Acum sistemul stie aproape totul despre noi, avem cnp, santem amprentati. Inchisoarea e alta.

  (Incepand de azi, voi posta acest mesaj in fiecare zi. Si asta, pentru ca sistemul lucreaza zi de zi in sensul celor de mai jos, adica, in fiecare zi sistemul amprenteaza oameni.)

  Temeiul Biblic pentru faptul ca nu trebuie sa acceptam sa fim amprentati, sa ni se preleveze ADN, si altele asemenea:

  Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
  Cap. 6
  19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
  20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

  Matei 22:
  15. Atunci s-au dus fariseii şi au ţinut sfat ca să-L prindă pe El în cuvânt.
  16. Şi au trimis la El pe ucenicii lor, împreună cu irodianii, zicând: Învăţătorule, ştim că eşti omul adevărului şi întru adevăr înveţi calea lui Dumnezeu şi nu-Ţi pasă de nimeni, pentru că nu cauţi la faţa oamenilor.
  17. Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
  18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
  19. Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
  20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
  21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.
  22. Auzind aceasta, s-au minunat şi, lăsându-L, s-au dus.

  Sfantul Ioan Gura de Aur spune in Omilii la Matei:

  „Cînd i-a întrebat: „Al cui este chipul de pe ea?” şi ei I-au răspuns: ”Al cezarului!“, Domnul le-a spus: „Daţi cezarului cele ce sînt ale cezarului“.
  Nu e vorba deci de un simplu dat, ci de o RESTITUIRE. Lucrul acesta îl arată şi chipul şi scrierea de pe ban. Apoi, ca să nu spună fariseii: „Ne porunceşte să ne supunem oamenilor”, Hristos a adăugat: „Şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu“. Se cade, dar, să dăm oamenilor cele ale oamenilor şi să dăm lui Dumnezeu cele ce datorăm lui Dumnezeu. De aceea şi Pavel zice: „Daţi tuturor cele datorate: celui cu darea, dare; celui cu vama, vamă; celui cu frica, frică”.
  Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului numai acelea care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi o vamă dată cezarului, ci diavolului.”

  Sfantul Justin Popovici:

  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” Iată ce fel de coexistenţă a Bisericii şi statului a fost stabilită şi prescrisă de Atotştiutorul Domnul nostru şi Mântuitorul Hristos (Matei 22, 21).
  De aceea ea rămâne în veci obligatorie şi nestrămutată pentru Biserică. Cezarului – moneda, banii, cu efigia cezarului.
  Lui Dumnezeu? – şi sufletul şi trupul: căci pe trup şi în suflet este întipărit chipul lui Dumnezeu. Chipul lui Dumnezeu se află şi pe trup şi în trup, pentru că trupul trăieşte prin sufletul asemănător lui Dumnezeu. Deci, şi unul şi altul aparţin lui Dumnezeu – veşniciei, vieţii veşnice, Adevărului veşnic, Dreptăţii veşnice, Raţiunii veşnice. Prin urmare, cele ce aparţin lui Dumnezeu nu pot fi jertfite de dragul cezarului, şi aici întâietatea îi revine totdeauna lui Dumnezeu.
  În Dumnezeu – Omul, în lucrarea şi trupul Lui – Biserica, Dumnezeu totdeauna se află pe primul loc, iar omul – pe-al doilea; Dumnezeu totdeauna hotărăşte totul, şi nu omul. Acestea sunt atotvaloarea şi măsura a toate în Biserica universală. Iată de ce ea se apleacă asupra oricărei probleme „cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste.”…
  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”- acesta este principiul coexistenţei dintre Biserică şi stat. Nu colaborare, ci coexistenţă între Biserică şi stat. Nu colaborare, cu atât mai mult atunci când „cezarul” prigoneşte toate cele ce sunt ale lui Dumnezeu şi nu vrea să ştie nimic din cele ce sunt ale lui Dumnezeu, ci ţinteşte doar să nimicească tot ce este al lui Dumnezeu. Aici lipsesc condiţiile principale pentru colaborare.
  Sau coexistenţa egală în drepturi a aşezămintelor, şi a persoanelor umane, sau calvarul Bisericii cauzat de către prigonitorii, chinuitorii, cotropitorii, care tăgăduiesc şi prigonesc pe Dumnezeu şi cele ale lui Dumnezeu.Iar prin dictatură impun pe potrivnicul lui Dumnezeu şi cele potrivnice lui Dumnezeu. În acest caz Biserica şi statul se despart, se separă fiecare cu ale sale. Nimeni să nu îndrăznească să se amestece în treburile lăuntrice ale Bisericii, să nu se atingă de sfintele şi veşnicele ei îndatoriri şi drepturi evanghelice.
  Este limpede că Biserica sub orice regim, chiar şi cel ateist, trebuie să-şi găsească un mod de a convieţui (modus vivendi), dar întotdeauna în duhul şi limitele principiului evanghelic de convieţuire: „cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”, şi asta sub controlul suprem al Atot-Evangheliei: „să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni”.
  Dacă însă acest lucru este cu neputinţă, nu-i rămâne Bisericii ca „modus vivendi”, decât principiul evanghelic: să pătimească pentru Domnul Hristos, să rabde, să sufere, luptând astfel pentru drepturile fundamentale ale credinţei, conştiinţei şi ale sufletului”.

  Esti proprietar pe ceea ce faci tu, si ai drepturi doar asupra a ceea ce faci tu. Nu statul ne-a facut, nu statul a luat atomi si a facut corpul nostru si ne-a dat viata, ci Dumnezeu ne-a facut, si doar El are drept asupra noastra. Nici macar noi nu avem drept asupra noastra, pentru ca nu noi ne-am facut.
  Amprente, ADN, retina, imagine faciala… sant ale lui Dumnezeu, nu sant ale noastre, cu atat mai putin nu sant ale cezarului/sistemului. Asa ca, nu avem ce restitui cezarului in cele ce tin de trupul si sufletul nostru.
  De aici rezulta ca nici imaginea faciala nu ar fi trebuit sa o dam sistemului, dar sa zicem ca am inghitit galusca asta asa cum am inghitit si galusca cnp-ului, si ca ne oprim aici.

  Refuzand amprentare, prelevare de ADN…, nu facem altceva decat sa respectam cuvantul lui Dumnezeu.

  Argumentatia de mai sus este valabila si in cazul vaccinarii obligatorii. Ai dreptul sa vaccinezi obligatoriu ceea ce ai facut tu, nu ceea ce a facut Dumnezeu.
  Asa ca, statul poate sa vaccineze obligatoriu diverse cladiri, strazi, canalizari, banii ce sant in circulatie, semafoare… Nu poate vaccina obligatoriu omul.

  Apreciază

 4. Alixis said, on februarie 27, 2020 at 5:17 pm

  Aproape nici nu contează “epidemia”, totul e doar un pretext sa pună economia la pământ. De când se tot anunța ca va urma o criza majora, de unde începe e mai puțin important…

  Apreciază

  • chriss888 said, on februarie 28, 2020 at 12:55 am

   La aceeasi concluzie am ajuns si eu. Este o isterizare a populatiei poate fi si un test sa se vada ca in cazul unei pandemii reale, cum reactioneaza oamenii. Se stie ca exista ingineri sociali care vorbesc despre reducerea drastica a populatiei. Dracul lucreaza dar Isus este in control! Sa ne lumineze Dumnezeu mintile!

   Apreciază

 5. Alixis said, on februarie 27, 2020 at 6:15 pm

  https://m.mediafax.ro/externe/efectul-pozitiv-neasteptat-pe-care-il-are-pentru-intreaga-lume-epidemia-de-coronavirus-din-china-18890718

  Lipsea legătura cu încălzirea globală, protejarea “planetei” etc…

  Apreciază

 6. NeicaNimeni said, on februarie 27, 2020 at 6:34 pm

  hai ca a inceput treaba : ‘ Recomandările BOR în timp de CORONAVIRUS: Liturghia, ascultată la radio, ÎMPĂRTĂȘANIA, cu ligurița de acasă, iar sărutarea icoanelor, evitată temporar ‘

  https://www.b1.ro/stiri/eveniment/recomandarile-bor-in-timp-de-coronavirus-323098.html

  Apreciază

 7. safimvigilenti said, on februarie 27, 2020 at 6:42 pm

  Părintele Justin Părvu: Vor veni vremurile când veţi fi vânduţi de ciobani, de păstorii voştri!

  Apreciază

 8. […] Ce nu vi se spune la tv: PESTE 33 000 – numarul celor vindecati de coronavirus in ultimele cinci z… […]

  Apreciază

 9. paul said, on martie 10, 2020 at 1:56 am

  Daniel Buzdugan ” Ca ortodox practicant, sunt de acord cu închiderea bisericilor, dar propun ca slujbele sa se tina în malluri, ca pe alea nu le mai închide nimeni”
  http://altarulcredintei.md/daniel-buzdugan-ca-ortodox-practicant-sunt-de-acord-cu-inchiderea-bisericilor-dar-propun-ca-slujbele-sa-se-tina-in-mall-uri

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: