SACCSIV – blog ortodox

CORONAVIRUSUL si VACCINAREA OBLIGATORIE

Posted in VACCINARE OBLIGATORIE, virus by saccsiv on februarie 26, 2020

Papusarii se pot folosi de coronavirus pentru multe. Sa ne amintim:

Interzicerea slujbelor religioase

Coronavirusul va putea fi folosit si pentru interzicerea adunarilor in biserici. PANICA in COREEA DE SUD

Pe motiv de coronavirus, Andrei Caramitru vrea inchiderea bisericilor si interzicerea sarutarii icoanelor si a folosirii unei singure lingurite la Sfanta Impartasanie. Mircea Badea se limiteaza la a indemna sa renuntam la a mai merge la biserica

Eliminarea banilor cash

Coronavirusul ar putea fi folosit si pentru eliminarea banilor cash

Masura fara precedent: Banca centrala chineza incepe curatarea efectiva a banilor pentru a opri raspandirea coronavirusului

Criza economica

Cica coronavirusul rezista 9 zile pe carcasele de plastic. Iar multe produse cu carcase din plastic vin din China. Concluzia?

Eliminarea incomozilor

Pe motiv de coronavirus, sistemul ii poate face pe disidenti disparuti. Definitiv…

Pierderea libertatii

Ce produse trebuie sa ai deja in casa, inainte de a baga astia orasele in carantine

KLAUS IOHANNIS poate institui STAREA DE URGENTA pe motiv de CORONAVIRUS. Si vom avea astfel cea mai draconica dictatura de la Carol al II-lea incoace

Ca o vor face sau nu, pe toate sau pe unele, vom vedea.

Lista de mai sus nu este insa intreaga. Ei mai pot face inca multe alte lucruri “minunate” pentru omenire folosindu-se de coronavirus, ca de exemplu vaccinarea obligatorie. Iata un scenariu postat de cititorul RealLife:

Coronavirusul este doar un pretext ordinar pentru a stârni isteria la nivel mondial. Creat în laboratoarele crimei organizate mondiale (așa-zisă Ocultă) și fără a fi așa de mortal cum îl prezintă mass-media bișnitară și vândută, virusul este răspândit peste toată planeta cu ajutorul dronelor. Obișnuitul virus gripal este mult mai periculos decât coronavirusul, dar o minciună repetată de un milion de ori, devine adevăr în mintea individului și apoi se transmite ca atare în memoria colectivă.

Odată falsa problemă creată, oamenii vor intra în panică și își vor activa instinctul de supraviețuire individuală. Și-atunci, ca de nicăieri, vor veni ei, falșii buni samariteni, care vor oferi lumii absolut „dezinteresat” soluția, chipurile sub forma unui vaccin salvator, pentru care oamenii se vor părui la propriu ca să beneficieze cu prioritate de administrarea lui. Numai că, abia după aia vor începe problemele reale, căci respectivul „vaccin” va fi unul mortal, care îi va extermina pe beneficiari în maxim 6-12 luni sau și mai devreme, dacă anumite componente ale lui vor fi activate electromagnetic prin microunde 5G sau direct din sateliții de joasă altitudine. Moarte la cererea victimelor beneficiare, care va să zică, dacă vaccinarea obligatorie nu a funcționat cum trebuie.

Iar România va fi unul din primele poligoane în care se va experimenta noul „vaccin”, care oficial cică nici nu este creat, dar în realitate este stocat în miliarde de fiole, în depozite regionale pe tot globul, așteptând desfășurarea pe etape a planului sinistru. Și care ne va fi oferit de instituții internaționale și ONG-uri din spatele cărora va rânji cinic matusalemicul G. Soros, în timp ce isonul îi va fi ținut acestuia, printre alții, și de Bill Gates.
Va sună cunoscut? Prea multă populație, ar trebui să rămânem maxim 500 milioane, pentru că, chipurile, atâta este capabilitatea Terrei, în realitate asta ar fi capacitatea lor de a ne controla electronic, ca pe vite.

Până atunci, adică până la rarefierea demografică terestră, isteria va urca la paroxism și va genera o falsă criză de aprovizionare cu alimente, servicii, utilități și bunuri de nevoi personale, care va conduce la masive devalorizări monetare și deprecieri economico-financiare ale caselor, imobilelor și pământurilor noastre, și astfel bruma de avere a fiecăruia va fi transferată aproape pe de gratis în mâinile lor, ale „salvatorilor”. Aurul va ajunge și el la valoarea lui reală, adică la Zero.

Singura soluție ar fi să nu mai fim așa creduli și să nu ne mai lăsăm manipulați. Să refuzăm să ne mai isterizăm, să reîncepem să ne comportăm normal. Și să refuzăm orice miracol pseudo-salvator creat de Ocultă.
Dacă căscăm ochii cu toții sau majoritatea, acum poate vor eșua. Și-atunci, prezenta criză coronavirusiană nu va mai reprezenta Soluția Finală a Ocultei, ci se va transforma într-o simplă simulare a unei alte viitoare Soluții Finale.

Pentru că, în așteptarea unei noi oportunități criminale, Asasinii Economici și acum și Biologici vor rămâne pe mai departe la pândă, hămesiți, ca să ne prindă iar pe picior greșit și să ne eutanasieze.

Acum aveți informația, dar – după caz – prezentele rânduri le puteți trata fie ca un simplu eseu sau un biet pamflet. Sau nu! Pentru că nimic nu este ceea ce pare.

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dante said, on februarie 26, 2020 at 9:37 pm

  Toata aceasta isterie nu este altceva decit un test pentru aflarea starii de suportabilitate a goimilor. De aici se vor lua urmatoarele masuri pentru turma ovina, atit economice cit si sociale. Razboiul economic americano – chinez se aude pina in Papua Noua Guinee, lumea fiind impinsa spre cea mai mare criza economico-sociala din istoria omenirii. Salvatorul va fi „mesianicul” antihrist.
  Marul este copt si va fi cules inca odata de sarpe spre a-l da din nou cazutului Adam.

  Apreciat de 1 persoană

  • kappa said, on februarie 27, 2020 at 8:45 am

   Doamne ajuta!
   E clar ca acest coronavirus va duce lumea intr-o criza economica si politica deosebit de grava.
   Probabil va fi acea criza profetita de catre Sfintii Parinti ai Bisericii Ortodoxe. O criza grava, in care multi vor muri de foame. Va fi groaznic, daca va fi asa.
   Dupa acea criza va veni razboiul, si apoi va aparea „salvatorul”, adica antihristul.

   Credeti insa, ca exista posibilitatea sa nu mai fie razboi, ci dupa aceasta criza grava, sa isi faca aparitia antihristul?

   Apreciază

   • kappa said, on februarie 27, 2020 at 8:45 am

    Asta ar fi un scenariu posibil. Dumnezeu stie ce se va intampla cu adevarat.

    Apreciază

  • ARGINTUL COLOIDAL said, on februarie 27, 2020 at 10:16 am

   Ca-i real sau nu virusul, eu inclin sa cred ca-i real si inca nu si-a atins maximul de efect, e bine ca mai toti oamenii sa aiba la indemana si sa foloseasca preventiv ARGINT COLOIDAL.
   Nu strica, nu se strica, nu face rau, doar bine si costa si putin.
   Spuneti tuturor, la toti prietenii sa se documenteze despre ARGINTUL COLOIDAL

   Argintul coloidal păstrează în mod natural moleculele de oxigen, iar particulele de argint încărcate electric, ionii de argint, se pot alipi de membranele celulelor bacteriene în mod direct și pot produce efectul de blocare a respirației celulare.

   Prin efectul germicid rapid, și anume distrugerea a peste 600 de tipuri cunoscute de microbi (viruşi, bacterii, ciuperci, stafilococi etc), argintul coloidal are numeroase beneficii asupra corpului uman. Totuși, există cel puțin 9 beneficii și proprietăți ale argintului coloidal care sunt demonstrate de literatura medicală. (1)

   1. Rolul antibacterian
   În primul rând, abilitatea argintului coloidal de a controla bacteriile rezistente la antibiotic este uimitoare. În perioada în care era angajatul UCLA Medical School, în 1980, Larry C. Ford a documentat peste 650 de agenți patogeni cauzatori de boli diferite care au fost distruși în câteva minute după expunerea lor la cantități mici de argint. (2)

   Argintul coloidal, spre deosebire de antibioticele moderne, pur și simplu nu creează rezistență sau imunitate în organismele pe care le distruge.

   2. Refacerea rănilor și sănătatea pielii
   Robert O. Becker, MD, afirmă că argintul coloidal stimulează vindecarea pielii și a țesuturilor moi. (3) Într-un studiu de cercetare produs de Pharmacognosy Communications în 2012, este specificat faptul că argintul coloidal ar trebui introdus ca bază în soluțiile pentru tratarea arsurilor, afltelor, parodontiei și a altor afecțiuni. (4)

   De exemplu, puteți trata pecingina (Tinea capitis) acasă, cu argint coloidal, deoarece este un puternic anti – fungic. Cauzată de o ciupercă ce trăiește pe stratul superior al pielii, pecingina este contagioasă și răspândită prin contact cu pielea și prin materiale contaminate, cum ar fi îmbrăcămintea.

   Argintul coloidal aduce beneficii în multe afecțiuni ale pielii, cum ar fi psoriazis sau eczeme. Este folosit și pentru zgârieturi și chiar pentru ameliorarea leziunilor lăsate de arsuri.

   3. Ochii roșii și infecțiile urechii
   Ochii roșii reprezintă inflamara membranei mucoase care acoperă globul ocular și este cauzată în principal de o bacterie sau infecție virală. Argintul coloidal poate fi folosit pentru acțiune promptă împotriva iritației, și în general a virusurilor și bacteriilor care cauzează infecții puternice.

   Atunci când este utilizat sub formă de picături de ochi, argintul coloidal ridică celulele infectate prin atragerea acestora electromagnetic. Aceste celule infectate sunt apoi trimise în sânge ca să fie eliminate.

   Antibioticele moderne sunt desemnate să lucreze împotriva unor clase specifice de bacterii, dar infecțiile urechii pot fi cauzate de o multitudine de bacterii sau chiar și ciuperci. În acest caz, prescripția antibioticelor este fără folos, contrar argintului coloidal care s-a dovedit efectiv, indiferent de cauza infecției.

   4. Rolul antiviral
   Beneficiile argintului coloidal se regăsesc și în afecțiuni precum pneumonie, herpes, zona zoster sau veruci. Doctorul Martin Hum de la Institutul de Nutriție Optimă din Statele Unite listează argintul coloidal ca fiind unul dintre remediile naturale care opresc virusurile în mod rapid. (5)

   Argintul coloidal sufocă virusul și poate chiar să reducă activitatea virusului HIV la pacienții infectați cu SIDA. De asemenea, există numeroase cazuri în care s-a dovedit eficiența argintului coloidal în combaterea virusului hepatitei C.argint coloidal

   5. Rolul Anti – inflamator
   Argintul coloidal este de asemenea un remediu anti-inflamator. Cercetătorii de la Institutul Național de Sănătate al Statelor Unite (NIH) au studiat efectele inflamației după ce au fost tratate cu argint coloidal. Au aflat că pielea inflamată a porcinelor cărora li s-a aplicat tratament cu argint coloidal s-a refăcut complet după numai 72 de ore. (6)

   Cercetările încep să reflecte ceea ce mulți oameni cunosc deja de ani de zile, și anume că argintul coloidal poate reduce inflamarea, accelerează vindecarea și grăbește refacerea celulelor.

   6. Remediu pentru Sinuzită
   Folosit în numeroase infecții ale sinusurilor, argintul coloidal poate avea beneficii atunci când este folosit ca spray nazal, așa cum a arătat un studiu al Forumului Internațional pentru Alergii și Rinologie. (7)

   Fiind cunoscut ca având efecte benefice în distrugerea STAPH Aureus, se pot aplica câteva picături de argint coloidal în cavitatea nazală și se lasă să se prelingă prin mișcări ale capului, prin aplecarea lui pe spate, apoi revenire.

   De asemenea, este important să subliniem că cercetările recente indică faptul că infecțiile ascunse de către agenți patogeni ar putea fi o cauză a inflamațiilor respiratorii asociate cu alergii comune și astm. Argintul coloidal distruge infecțiile Pseudomonas aeruginosa, ce ar putea fi motivul pentru care cei care suferă de alergii din aer gasesc adesea un ajutor important în proprietățile argintului coloidal.

   7. Răceală / Gripă
   Unii susțin că argintul coloidal ajută la prevenirea tuturor tipurilor de gripă, inclusiv gripa porcină, precum și răcelile comune. (8)

   Au fost câteva studii care au testat medical aceste presupuneri, dar în 2011, NIH a luat 100 de copii sub vârsta de 12 ani care sufereau de răceală comună și congestie nazală și i-au divizat în 2 grupuri. Primul grup a fost tratat cu o soluție care conține argint coloidal și beta glucan, iar al doilea grup a fost tratat cu soluție salină. Deși ambele grupuri au beneficiat de tratament, 90% dintre copiii tratați cu argint coloidal s-au refăcut complet. (9)

   8. Pneumonie – sistemul respirator
   Medicamentele moderne au devenit limitate în eficacitate atunci când vorbim de tratarea bronșitei sau a pneumoniei. În general, antibioticele sunt administrate ca primă soluție de apărare, dar atunci când pneumonia este virală, antibioticele nu ajută. Cel mai mare avantaj al argintului coloidal este că poate ajuta, indiferent de agentul patogen.

   Argintul coloidal este un produs remarcabil care luptă împotriva bronșitei și pneumoniei și atunci când este ingerat, dar și mai eficient atunci când este utilizat pur și simplu prin aerosoli.

   În acest mod, argintul are contact direct cu germenii aflați în plămâni, cei care cauzează bronșita sau pneumonia. Practic, este același lucru cu a utiliza un aparat de respirație artificială; argintul curăță rapid, în doar câteva zile.

   Cea mai eficientă metodă pentru folosirea argintul coloidal în curățarea plămânilor este utilizarea unui nebulizator. În general, se utilizează o linguriță de aproximativ 3 ori pe zi, timp de 10 până la 15 minute.

   9. Boala Lyme
   Acțiunea argintului coloidal este remarcabilă și în tratarea bolii Lyme, datorită faptului că este un agent natural anti-bacterian și anti – viral extrem de puternic.

   Avantajul acțiunii argintului coloidal este că aceasta nu afectează starea generală de sănătate, cum fac antibioticele. Argintul coloidal distruge virusuri, fungi și paraziți, în cazurile în care paraziții trăiesc într -o relație de simbioză cu un agent bacterian, situație foarte comună, în special în cazul paraziților cu transmitere hematogenă, cum ar fi boala Lyme. Datorită modului în care argintul distruge cu o sarcină electrică, nici un agent patogen nu poate fi imun. Nicio vietate nu poate dezvolta imunitate la electricitate.

   https://vegis.ro/blog/argintul-coloidal-9-beneficii-demonstrate/

   Apreciat de 1 persoană

  • ARGINTUL COLOIDAL said, on februarie 27, 2020 at 10:29 am

   Pentru cine vrea sa-si faca singur acasa, isi cumpara 1ml de argint de puritate 99,999%, apa dublu distilata de la farmacie si se documenteaza putin despre cum se poate produce acesta

   Mai jos are schema electrica de realizare

   Se va consuma doar cat se precizeaza la producatori.

   Apreciat de 1 persoană

 2. paul said, on februarie 26, 2020 at 11:10 pm

  Mai este și o propaganda pentru a interzice circulatia banilor în numerar, asa cum fac în China.

  Apreciază

 3. Radu Humor said, on februarie 26, 2020 at 11:14 pm

  Tot bâlciul ăsta al lui iohanus mi-a adus aminte de jurământul modern al celui intrat la grădiniţă :
  Jur !
  Cu- o mână pe oliţă
  Şi cu-n deget în guriţă:
  Cît voi fi la grădiniţă
  N-am să …pup nici o fetiţă.
  Dar când am să cresc mai mare
  Jur s-o….pup pe-educatoare !
  Cam aşa fac şi ăştia în frunte cu cel din dealul Cotroceniului, parcă spurcat de şederile unora ca Băsescu şi Iohanus :
  Promit mai întâi marea cu sarea ca mai apoi să nu vedem decât jalea şi să ne apuce marea disperare !
  Şi cum sasul a crescut mare, mai ales la propriu, uriaş din pdv prezidenţial , a început să se ţină de cuvânt :
  A început cu PSD-ul şi vrea să contiunue cu România. Dar nu să le pupe, ci să le violeze în grup infracţional constituit !
  Pentru asta însă trebuie să devină nu doar mare, sau uriaş, ci de-a dreptul Titan , fapt ce-l poate realiza doar prin nodificarea regulamentului Grădiniţei Maicii Domnului, cum mai este numită România şi transformarea ei în grădiniţă prezidenţială !
  P.S.
  Acuma să recunoaştem că a-l numi pe unul ca Câţu, un fel de cuţu – cuţu , mâna dreaptă, cu care mai toţi se şterg la fund mi se pare mult prea mult !

  Apreciat de 2 persoane

 4. Radu Humor said, on februarie 27, 2020 at 12:37 am

  De : Marin Raduta [mailto:marin.raduta@yahoo.com]
  Envoyé : 16 august 2018 20:14
  Objet : Fw: POPOARELE CARE NU SUNT BINE CONDUSE PIER ÎNCET

  „POPOARELE CARE NU SUNT BINE CONDUSE PIER ÎNCET”

  Prof. Univ. Dr. Ioan-Aurel Pop,
  Președintele Academiei Române

  Profesorul Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Romane, este un cărturar român care-și iubește țara, conștient de tarele acesteia, dar mai ales de valorile ei. Este românul care vorbește cu durere despre trădările și vânzările la care am fost și suntem supuși, care înțelege perfect profunzimile și potențialul extraordinar al neamului românesc.

  El face o radiografie extrem de precisă a situației națiunii române, la o sută de ani de la Marea Unire. Nu mai suntem uniți între noi pentru că nu ne mai iubim și nu mai avem încredere în neamul nostru, și asta nu numai din pricina globalizării induse de noile tehnologii mediatice, ci mai ales din pricină că, atât din afară, cât și din interior, s-a luptat ca noi să devenim „un aluat moale”, ușor de modelat de cei ce ar vrea ca românii să piară de pe acest pământ.

  Domnia sa este cat se poate de tranșant atunci când spune:

  Aparent, Centenarul ne găsește bine, pentru că existăm într-o țară aproape la fel de întinsă ca Marea Britanie; pentru că suntem membri ai UE și NATO, adică facem parte din clubul selecților și nu din „blocul comunist”, cum se întâmpla acum trei decenii; pentru că trăim, respirăm, călătorim (cel puțin o parte dintre noi), în vreme ce alte neamuri au dispărut din lume, s-au topit în alte popoare etc. Înaintașii de acum 100 de ani și de mai înainte au trăit o apoteoză a unirii, au avut o obsesie a unirii și au avut conștiința că făuresc o Românie nouă pentru eternitate. Noi ne-am cam blazat și credem că toate ni se cuvin fără eforturi mari.

  Romanii, din care ne tragem, cel puțin în parte, aveau o vorbă: Nihil homini natura sine magno labore dat”, adică „Natura nu dă nimic omului fără mare stăruință”.

  O țară și o națiune nu se fac o dată pentru totdeauna, ci se construiesc și se primenesc mereu.
  Poate că suntem mai uniți decât acum un secol, dar adesea doar prin declarații bombastice, uitând de unirea cotidiană, de binele zilnic pe care se cuvine să-l facem în numele unirii, de credință, de adevăr și de dreptate.

  Mulți dintre noi, în loc să facem binele aici, la noi, prin profesionalism, prin zbateri continue, prin luptă, ne ducem pe alte meridiane și ne punem experiența în slujba altor „uniri” și a altor „patrii”.

  În concluzie, Centenarul nu ne găsește așezați și mulțumiți și nici țara nu o găsește întreagă, așa cum au făcut-o liderii luminați în 1918…

  „Identitatea popoarelor – o realitate foarte puternică astăzi”

  De mii de ani trăiesc oameni la Dunăre și la Carpați, pe Olt și pe Mureș, pe Siret și pe Nistru, și asemenea oameni, chiar dacă s-au perindat mereu, nu au lăsat vreodată acest pământ nelocuit și ne chivernisit.

  De peste o mie de ani, românii s-au aflat, alături de alții, între truditorii gliei de pe aceste locuri. Nu este de prisos să le cunoaștem originile, taina limbii vorbite, credințele, dorurile și jalea, nuntirile și prohodurile, trecerile și petrecerile.

  Așa, vom înțelege mai bine, poate, de ce „lacul codrilor albastru” este încărcat de „nuferi galbeni”, sau cum au reușit arhitecții de la 1500 să facă minunea de Mânăstire a Argeșului, înveșnicită, în credința populară, prin sacrificiul Anei și al Meșterului Manole, sau cum ajunge un om matur ca Ion al Glanetașului să se închine și să sărute pământul reavăn, descoperindu-se ca la rugăciunea de dinaintea icoanei.

  Gesturi similare fac toți oamenii, de oriunde și de oricând, dar aura care le însoțește pe cele mai sus evocate se arată numai la acest popor și numai pe acest pământ, semn că românii și România au un fel al lor de a fi. Secolul trecut de la Marea Unire este un bun prilej de a-i face și pe alții – prieteni, neprieteni sau indiferenți – să ne vadă, să ne cunoască și să ne înțeleagă, cu identitatea noastră de români.

  Simplu spus, identitatea românească este felul de a te simți român, iar această simțire vine prin limbă, credință, origine, nume, tradiție, obicei, strai, pământ și cer etc. Avem nevoie de identitate națională ca să nu fim ai nimănui.

  La unele popoare, naționalitatea se confundă cu cetățenia și nu te poți bucura de nimic pe lumea asta dacă nu ai identitate națională.

  Toate popoarele se raportează la identitatea lor, iar unele o fac chiar în mod ostentativ, atrăgându-ți atenția că ele există, că au un mesaj de dat lumii, că nu se lasă în voia sorții. Americanii se laudă de multe ori că ei sunt universaliști și nu naționaliști. Este însă de ajuns să vezi anumite manifestări ale vieții cotidiene și să te convingi de contrariu.

  Astfel, circulă lozinci de genul Buy only American! („Cumpără numai ceea ce este american”), la școală se vorbește zilnic despre „părinții patriei”, toate sărbătorile sunt americane, de la Columbus Day până la Thanksgiving etc. Polonezii se caracterizează prin Biserică și prin Chopin, sârbii prin sacrificiul de la Kossovopolje (1389), italienii prin Risorgimento etc.

  Am întâlnit mereu intelectuali străini care să vorbească despre identitatea proprie, care să critice „naționalismul” altora, dar nu am întâlnit niciodată polonezi, unguri, americani, francezi ori germani care să se critice pe sine în felul în care o fac românii. În rest, identitatea popoarelor este o realitate foarte puternică astăzi, chiar și atunci când acest lucru este negat sau nu este recunoscut pe față.

  „A respinge țara înseamnă a te respinge pe tine”

  „Satul global”, despre care scria McLuhan, ne-a apropiat, dar ne-a și îndepărtat unii de alții în același timp. Suntem mai vecini și mai străini concomitent, mai aproape și mai departe… Ne ducem să ne vedem rudele și prietenii în Australia sau în America, dar nu ne vedem cu vecinii de scară și nu vorbim cu colegii de grupă. Sau vorbim – dar pe net, prin Facebook!
  Românii sunt și ei prinși în acest vârtej.

  Generația mea, care a prins și alte vremuri, încearcă să redeștepte anumite cutume, anumite valori ale tradiției, dar se lovește uneori de un zid dur. Dacă, de exemplu, încerc să le explic adolescenților, tinerilor, taina muncii tăcute la câmp, la seceră și la coasă, a țăranilor de odinioară, horele din sat, doina și jalea, nuntitul și prohoditul etc. îmi dau seama că ei nu au cum să înțeleagă toate astea. Motivele sunt legate, firește, de globalizare, de accelerarea ritmului Planetei, de modernizare.

  Sunt însă și motive mai profunde. Generația mea, chiar dacă nu a fost toată rurală, a avut șansa să mai miroasă pământul reavăn, să simtă fânul proaspăt cosit, să vadă curgând sudoarea muncii fizice, sub soare dogoritor ori sub vânt și viscol.

  În plus, a mai avut o șansă, anume aceea de a se împărtăși din toată experiența universală prin lecturi solide și prin dascăli de excepție, dăruiți școlii și națiunii. Azi toate acestea s-au pierdut. Zestrea omenirii zace în cărți, pe care nu le mai citește nimeni. Necazul este că nu se citesc integral nici e-book-urile sau cărțile electronice. Prin urmare, dacă nu luăm măsuri, riscăm să devenim toți otova, cu mințile odihnite și goale, instrumente bune de manipulat de către forțe malefice, care stăpânesc comunicarea și care au puterea să ne îndrepte pe calea dorită de ele.

  Din păcate, întâlnim foarte des un sentiment de respingere față de țară, mai ales atunci când vorbim de civilizație. Este justificat acest sentiment?
  Sentimentul despre care vorbiți este rezultatul acelorași manipulări. Legarea solidă de țară, sentimentul apartenenței la familie, la comunitate, la națiune și la credința oamenilor țării este primejdios pentru globaliști, pentru că îi face pe oameni profunzi, critici, circumspecți, fideli. Românii sunt un popor deschis și primitor și s-au lăsat ușor antrenați în acest proces dirijat, de „deschidere” fără limite.

  Pe de altă parte, noi am trecut prin mai bine de patru decenii de comunism, care a fost demonizat pe bună dreptate și care ne-a făcut să ne simțim vinovați, înjosiți, victime etc. Nu-i vorbă, nici în trecut nu am dus-o foarte bine, aici, ca „enclavă latină la porțile Orientului”, bântuită de inamici, jefuită de regate și imperii orgolioase, ciuntită mereu de oameni și teritorii. Țara nu a prea fost a noastră, pentru că ne-o luaseră alții demult și ne-am refăcut-o cu greu.

  Pentru că nu am fost în rând cu marile puteri și nici nu am gustat din sentimentul elitei, ne-am lăsat ușor amăgiți și ne-am dezgustat de noi înșine. A respinge țara înseamnă a te respinge pe tine, pentru că ce este țara fără oameni, fără români?

  Or, noi nu găsim nimic mai bun să facem decât să hulim România așa de mult cum nici un inamic străin nu reușește! Firește, ne apucă uneori remușcările și dorul, ne ceartă parcă părinții și bunicii deveniți țărână, ne mustră icoanele din „casa dinainte” sau de pe tâmpla bisericii, dar ne „revenim” repede și nu facem nimic ca să îndreptăm situația.

  Dimpotrivă, în loc să ne purtăm crucea și să spunem străinilor cine suntem și de ce vorbim românește, de ce credem în Dumnezeu colindând și de ce mai strângem fânul doinind, ne declarăm altceva decât români și trecem mai departe. Sunt neamuri mult mai oropsite și mai umilite de soartă decât al nostru, dar nu-și declină identitatea, originea, tradiția.

  Apreciază

 5. RomeoB said, on februarie 27, 2020 at 7:31 am

  AM IN VEDERE SI OPINIILE PRO SI CELE CONTRA LEGATE DE PERICULOZITATEA VIRUSULUI !
  DEPAERTE DE MINE DE A TRAGE O CONCLUZIE FINALA. CONSIDER CA REALIST ESTE SFATUL DAT DE GAMALIEL APOSTOLILOR.

  MASURILE MINIME DE POTECTIE TREBUIE RESPECTATE !
  SA NU-I AVEM PE CONSTIINTA, PE CEI CE VOR MURI SI DOAMNE FERESTE NU SE VOR MANTUI DIN CAUZA UNOR SFATURI GRESITE PRIVIND LIPSA DE PERICULOZITATE A ACESTEI BOLI !
  EU SUNT CONVINS CA E VORBA DE O ARMA BIOLOGICA ! SIDA VERSIUNEA 2.0 !
  EXPERIMENT INCEPUT ACUM 40 DE ANI CARE NU A DAT ROADELE ASTEPTATE !

  Dat fiind decalajul de o luna fata de Corea de Sud si Japonia, si de doua saptamani fata de Italia, putem urmari roadele acestui exeperiment in avans, putand decide ce avem de facut pe baza unor situatii deja experimentate.

  De multe ori, in mijlocul de transport in comun, ma intalnesc, diminata devreme, cu o maica, care merge zilnic la un centru de asistenta sociala probabil. De doua zile o vad cu un fular care-i acopera gura si nasul. Nu costa nimic, si mai mult ca sigur sunt niste binecuvantari si rugaciuni in spate.
  IN MOMENTUL DE FATA CRED CA E CEL MAI BINE CAND COIRCULAM PRIN ZONE AGLOMERATE; in special metro sau mijloace transport in comun.

  IERI SEARA, AM VAZUT LA TV, CUM IN CHINA CINEVA CARE MERGA PE STRADA, CA ERA AVERTIZAT DE DRONE CA NU POARTA MASCA PE FATA ! PENTRU MINE ESTE UN DETALIU IMPORTANT !
  3000 de medici chinezi infectati de virus – in conditiile unei protectii cat de cat riguroase nu trebuie ignorat. Alti mii au fost adiusi in locul lor.

  NU CONTEST CA SITUATIA VA FI FOLOSITA IMPOTRIVA BISERICII: IN SCOPUL PRIGONIRII EI !

  Apreciază

 6. Vali said, on februarie 27, 2020 at 9:13 am

  Despre pandemia care (nu) exista…
  Pun aici un extras din filmul Scary movie… cam asa vad eu reactia unora in fata situatiei actuale…

  Nu conteaza CINE e sub masca, conteaza faptul ca are forta si controlul asupra noastra.
  „painea si cutitul” vietii noastre pamantesti sunt in mana lui/ei/lor, cine-ori fi ei…cred ca pana la ora actuala multi au o parere despre asta si acum chiar NU MAI CONTEAZA!

  Conteaza CE FACEM NOI? cum ne protejam pe noi si pe cei dragi? cum ne pregatim?

  daca s-ar anunta venirea unui uragan s-ar mai obosi cineva sa vorbeasca despre culoarea si forma norilor ce vor veni? sau s-ar pune la adapapost, indiferent ca uraganul este natural sau nu?…

  Poate ca acum ar trebui sa facem ca in filmul Orbirea cu Sandra Bullok. N-am vazut decat trailer-ul si cred ca este suficient: o mamica isi protejeaza copiii de o amenintare nevazuta…si singurul mod de a se proteja este sa-si lege cu totii ochii…ca sa nu innebuneasca ca cei din jur….
  Cred ca METAFORIC, este o idee excelenta! Acum trebuie sa ne ocupam de noi si de ai nostri.

  Toata lumea isi face provizii pt o eventuala carantina si e bine sa fii prevazator.
  Lansez si eu cateva idei, poate vor fi utile… sau nu…

  Asta pt cei din orase care nu au unde pleca…

  DACA vom fi nevoiti sa intram in carantina sa ne gandim CUM ne vom petrece timpul noi, dar si copiii nostri.

  Poate ar fi bine sa cumparam o jucarie-doua pe care sa le ascundem bine pt situatii de criza …stim ca dupa maxim 3 zile, copiii se urca pe pereti daca nu pot iesi, nu au ocupatii… sa avem o jucarie-surpriza, o carticica noua de povesti, de cantecele, sa ne pregatim cu jocuri noi pt copiii nostri.
  Pana in 5 anisori copiii sunt usor de distras si de pacalit, ne pregatim sufleteste sa devenim tenori si cantarete pop, sa dansam, sa ne „prostim” alaturi de copiii. Face bine la moral 🙂

  O hainua noua care sa intretina speranta cand bebeii nu mai suporta… spui „uite asta e pt la vara cand vom merge la mare/munte”

  O alta idee care merge super e o piscina gonflabila de 1m diametru, cu mingiute de plastic…se poate pune si un pic de apa calda si copiii au asigurate cateva ore de distractie! si asta in mijlocul sufrageriei ! 🙂
  Bebeii adora jocurile de apa! o jucarica noua pt baita e mereu bine venita!

  Pt adolescenti va fi mai greu, ei nu pot fi amagiti cu jucarele noi.
  Poate e bine sa le vorbim deja si sa stabilim impreuna un scenariu…
  si cum vor putea pastra legatura cu prietenii lor.
  Un adolescent izolat risca sa deprime…

  O surpriza-cadou e f bine-venita pt sot/sotie cand iritarea si panica isi fac aparitia…

  Si pt „mama soacra” si parintii nostri sa le pregatim ceva…o noua revista de cuvinte incrucisate sau ceva care-i sa-i ocupe…

  Iar noi…sa ne amintim cu bucurie ca ne putem gasi un nou hobby – desen, scris, bricolaj….

  Sa avem o rezerva de ulei pt candela, lumanari noi.

  Obligatoriu sa terminam stocul de carti cu vietile sfintilor!

  Sa ne gandim si la animalele de companie…si sa fim prevazatori…si ei mananca…

  Apreciat de 1 persoană

 7. Vali said, on februarie 27, 2020 at 9:24 am

  Ce facem daca suntem bagati in carantina?

  CUM si cu cine tinem legatura?

  stabilim locuri, ore de intalnire, scenarii pt situatii de criza?

  Cand si cum stabilim ca suntem intr-o situatie crtica?

  Si daca ne imbolnavim?……
  Avem in casa o camera unde sa ne izolam perfect, ca sa-i protejam pe cei iubiti de boala?

  Poate e bine de stiut ca animalele de companie NU IAU si NU TRANSMIT BOALA !

  Apreciază

 8. rr said, on februarie 27, 2020 at 11:15 am

  „Vor oferi lumii absolut „dezinteresat” soluția, chipurile sub forma unui vaccin salvator, pentru care oamenii se vor părui la propriu ca să beneficieze cu prioritate de administrarea lui. Numai că, abia după aia vor începe problemele reale, căci respectivul „vaccin” va fi unul mortal, care îi va extermina pe beneficiari în maxim 6-12 luni sau și mai devreme.”

  Sa nu uitam ce zicea Michael Allen, fondatotul Natural News:

  „Acestea (vaccinurile) ar putea crește rata mortalității unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scară largă ar putea fi urmate de o eliberare intenționată a unei tulpini de gripă extrem de virulentă cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare de tip armă biologică ar putea ucide milioane de oameni ale căror sisteme imunitare au fost slăbite de injectarea anterioară cu vaccinuri”.

  Apreciază

 9. Alixis said, on februarie 27, 2020 at 5:14 pm

  https://m.mediafax.ro/externe/efectul-pozitiv-neasteptat-pe-care-il-are-pentru-intreaga-lume-epidemia-de-coronavirus-din-china-18890718

  Lipsea legătura cu emisiile de dioxid de carbon, ecologism, protecția “planetei” etc…

  Apreciază

 10. Ioan Dan said, on februarie 28, 2020 at 8:42 am

  Am primit acest mesaj. E posibil sa fie adevarat.
  Linistea dinaintea furtunii s-a spulberat!
  Luni, Marti si Mercuri vor să introduca LEGEA VACCINARII
  OBLIGATORII A ÎNTREGII POPULATII din ROMÂNIA – in comisii
  si imediat in Camera Dep. la vot,
  actionand pe fundalul isteriei coronaV.

  Asadar, mesajul este pentru Rugaciune si POST NEGRU VINERI,
  iar de la orele 24 PARACLISUL MAICII DOMNULUI, CU BINECUVÂNTARE
  la care pomenim Lista Duală de mai jos:

  Lista + (Liturghie)
  Marina Ioana, Adrian, Adina, Cristian, Pompiliu, Dan,
  Virgiliu, Dan, Romeo, Oana, Costel, Ani, Anca, Marius, Roxana,
  Mircea, Leonard, Ionel, Paula, Adriana, Ciprian, Spiridon,
  Matei, Cristian Vasile, Iulia, (Varujan),
  Daniel, Florica, Titus, Iulian, Petre, Mihai, Anca, Pavel,
  Andrei, Olimpia, Virginia, Marcel, George, Danut, Gheorghe,
  George, Christa, Vasile, Stefan, Anca, Ionel, Victor, Ioan-Aurel
  Liviu, Natalia, Petru, Mihai, Aurelian, Sebastian, Adrian,
  Floarea, Danut, Catalin, Florin, Mihaela, Marius, Razvan,
  Pavel, Catalin, Paul, Mihai, Cosmin,
  Raul, Roxana, George, PF. Daniel, Pr.Emanuel

  Lista – (Psaltire)
  Alexandru, Victor, Paul, Florin, Csaba Ferenc, Liviu, Victor
  Alexandru, Rovana, Klaus Werner, Calin, Eugen, Monica,
  Corneliu-Florin, Ludovic, Mălin, Moise, Kelemen, Marcel
  Dan, Florin, Rares, Daniel Marius, Valer, Marian, Florin,
  Petre, Mona-Maria,Mircea-Stefan, Livia, Doina, Violeta,
  Simona-Maya, Varga Attila, Remus, Ecaterina, Anca,Traian
  Gindrovel, Adrian, Renate, Dacian, Varujan
  Sandra, Ana, Florian, Ovidiu, Ileana Cristina,
  Lucretia, Vasile Florin, Emanuel Dumitru, Liviu Ioan, Cristina Elena,
  Levente, Viorica, Tamara-Dorina, Maricela, Gratiela Leocadia, Bianca
  Miruna,
  Georgeta-Carmen, Antoneta, Costel, Petru, Tudor Rares, Nicolaie
  Sebastian

  (lista de mai sus se poate citi la pravila zilnică,
  iar la Biserica: la Liturghie sau Psaltire)

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: