SACCSIV – blog ortodox

Pe motiv de coronavirus, Andrei Caramitru vrea inchiderea bisericilor si interzicerea sarutarii icoanelor si a folosirii unei singure lingurite la Sfanta Impartasanie. Mircea Badea se limiteaza la a indemna sa renuntam la a mai merge la biserica

Posted in BISERICA, ICOANE, MIRCEA BADEA, Sfanta Impartasanie, virus by saccsiv on februarie 25, 2020

Conform Romania TV, membrul USR Andrei Caramitru a postat:

„Când vine virusul asta. Vor decide sa fie închise și bisericile sau doar școlile și tot restul? Vor preveni ca oamenii sa mai pupe icoanele unii după alții și sa nu se mai folosească aceeași lingurița la împărtășanie? Doar întreb. Ca am senzația ca nu vor avea tupeul sa interzică astea. Și sa vedeți acolo focar. Ai de capul nostru.

PS: sa știți ca nu e gluma ce am scris. In Coreea de Sud focarul principal a fost o comunitate religioasă. In Italia au închis deja bisericile in zonele afectate”

Alte hule si ziceri ale sale puteti citi la:

#rezist si mass-media anti romaneasca il ataca furibund pe TUDOR GHEORGHE pentru mesajele anti UE din cadrul spectacolului “Degeaba 30” difuzat la TVR

Cititi va rog si:

Coronavirusul va putea fi folosit si pentru interzicerea adunarilor in biserici. PANICA in COREEA DE SUD

Andrei Caramitru: Să plătească și PENSIONARII sănătatea (CASS). Și părinții care au copii în plus

Comentand zicerea de mai sus, Mircea Badea considera ca trebuie evitate aglomerarile, deci si bisericile, si a incheiat cu o “gluma”:

“E bine sa credem in miracole dar sa ne nu incredem in ele.”

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ioana Gaby Ples said, on februarie 26, 2020 at 12:00 am

  Iertare,din neatentie …Voiam sa trimit unei alte adrese stirea . Multumim pentru informatii! Ne sunt de folos . Mult spor in toate !! Numai bine!

  Sent from my iPhone

  >

  Apreciază

 2. Nimic nu sunt fără Dumnezeu said, on februarie 26, 2020 at 12:17 am

  Andrei Caramitru, când ai fost ultima dată la biserică? Tu crezi că un virus e mai puternic decât Dumnezeu? Dacă n-ar fi îngăduit Dumnezeu, n-ar fi existat acest virus. Pocăiește-te, băiatule, că acest virus a apărut și pentru păcatele mele, dar și pentru ale tale! Asta trebuie să fie grija noastră acum. Se vede că ești nedus la biserică. Nu ai nimic sfânt. Știi ce e aceea evlavie? Un creștin nu ,,pupă” icoanele, ci se închină sfântului din icoană și îi sărută mâna pentru a beneficia de binecuvântare. Dacă te-ai închina și tu, n-ai mai spune prostii! Dumnezeu ți-ar lumina mintea și ai face voia Sa, nu pe a celui viclean!

  Desigur, virusul, din moment ce e fabricat, poate fi ,,distribuit” oriunde, inclusiv la biserici, dar asta nu înseamnă că biserica îi îmbolnăvește pe oameni. Biserica îi vindecă. Trebuie să crezi că în Sfântul Potir este Trupul și Sângele Domnului Care dă viață veșnică, nu omoară pe nimeni. Dacă nu crezi asta, nu mai da sfaturi!

  Diavolul vrea să lovească și Biserica. Fiind o armă, acest virus are ținte precise. Cum să nu se săvârșească Sfânta Liturghie? Și cum să nu se împărtășească creștinii?

  Apreciat de 1 persoană

  • RealLife said, on februarie 26, 2020 at 1:59 pm

   „Imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi” 😂

   https://www.constantadeazi.ro/medicul-razvan-constantinescu-ma-ofer-voluntar-sa-ma-infectez-gripa-pentru-prosti-isterizati/

   Apreciază

  • Ioan Dragomir said, on martie 9, 2020 at 3:10 am

   Pariul lui Blaise Pascal
   „Eu mă simt mai sigur să pariez pe Existenţa lui DUMNEZEU , decât pe inexistenţa Lui şi iată de ce :
   1) Intâi , dacă nu Există DUMNEZEU şi cred , nu mi se va întâmpla nimic. Mor şi odată cu moartea, s-a sfârşit totul.
   2) Doi : dacă nu Există DUMNEZEU şi nu cred , de asemenea nu mi se va întâmpla nimic. Odată cu moartea s-a sfârşit totul . Dar ,
   3) Trei : dacă Există DUMNEZEU şi nu Cred , atunci am pierdut totul !
   4) Şi patru : dacă Există DUMNEZEU şi Cred , atunci am câştigat totul !”

   Blaise Pascal
   Blaise Pascal a fost un matematician , fizician și filosof francez având contribuții în numeroase domenii ale științei , precum construcția unor calculatoare mecanice , considerații asupra teoriei probabilităților , studiul fluidelor prin clarificarea conceptelor de presiune și vid .
   In urma unei revelații religioase în 1654 , Pascal abandonează matematica și științele exacte și își dedică viața filozofiei și teologiei .

   In onoarea contribuțiilor sale în știință numele Pascal a fost dat unității de măsură a presiunii , precum și unui limbaj de programare .

   https://www.crestinortodox.ro/pilde/pariul-blaise-pascal-154989.html

   nu cred ca unul care este descris exact prin acest adevar :”Fără DUMNEZEU , omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri”!- Academicianul Petre Țutea , merita sa fie bagat in seama de crestinii de Neam Crestin-Ortodox Romanesc ! este doar un iqo + eqo biped snob !

   Apreciază

 3. stef said, on februarie 26, 2020 at 1:02 am

  Privirea de psihopat spune totul despre sufletul mic si meschin al acestui paduche cu cas la gura dar agresiv ,un inaintemergator al antihristului dupa chip si duhul pe care il imprastie…

  Apreciat de 1 persoană

  • Ioan Dragomir said, on martie 9, 2020 at 2:57 am

   oare are suflet omenesc, intr-adevar? sau este doar un biped incult si devenit sclav robotizat globalist caruia i „s-o ros” caracterul de fiinta omeneasca creata de DUMNEZEU , adica plina de iubire ?
   este doar un Cain care il urmeaza pe Iuda si nu vrea sa fie urmat Iov !
   In mod normal , patriarhia, daca ar vrea sa redevina Patriarhie , ar trebui sa Il Urmeze pe Iov ! Parerea mea !
   Sunt atatea Icoane Facatoare de Minuni care au salvat populatii de multe boli contagioase prin pelerinaje facute cu Speranta , Credinta si Iubire !

   Apreciază

 4. stef said, on februarie 26, 2020 at 1:12 am

  D-le Saccsiv aveti aici un material pe care l-am ascultat in graba , dar merita atentie – E ceva legat de tehnologia 5G si acest „virus” , „agent” sau ce altceva o fi… Sa nu uitam ca in ultimii ani avioanele militare cu „Chemtrails” au umprastiat aceste pulberi non stop pe suprafata planetei si acolo ar putea fi orice fel de tehnologii ascunse – gen virusi sintetici care sa poata fi activati prin semnal 5G… In acest video se insista pe faptul ca acest virus s-a manifestat in special in zone cu retele 5G – experimentale sau care aveau acoperire mare..

  Apreciază

 5. Cosmin said, on februarie 26, 2020 at 8:02 am

  Au zbierat: „vrem spitale, nu catedrale”.

  De spitale vor avea parte, cei care au boicotat Referendumul pentru Familie.

  Trebuie sa fi foarte atent ce iti doresti in viata.

  Apreciază

 6. RomeoB said, on februarie 26, 2020 at 8:07 am

  Si Antena 1 a prezentat stirea cu „biserica” din Coreea de Sud, unde din cauza interzicerii purtarii mastilor, mai multi „credincios” s-a imbolnavit in masa, contribuind la raspandirea in masa a bolii.

  Apreciază

 7. Elena said, on februarie 26, 2020 at 10:26 am

  De-ar știi ei că fix Împărtășania este cea care ne vindecă de orice boală trupească și sufletească….

  Apreciază

 8. RomeoB said, on februarie 26, 2020 at 11:41 am

  Scenariul de Bruxeles:

  Avocatul Gheorghe Piperea critică autoritățile în cazul gestionării situației coronavirusului, opinând că starea de urgență va ajunge să fie cerută chiar de populație.

  „M-am uitat aseara (luni seară) la brifingul de presa tinut de sefii „celulei de criza”. Am rezistat 3 minute. Exceptandu-l pe Arafat, toti inteligentii de la microfoane zambeau pe sub mustata la intrebarile panicate ale ziaristilor din sala. Streinu-Cercel, eternul influencer al companiilor BigPharma, virusologul nepereche, abia daca isi retinea hohotele de ras (numarand, probabil, in gand sutele de milioane rezultate din vanzarea fricii de coronavirus). Initial, m-am gandit ca acesti indivizi, inca ministri interimari, plus un manager de spital uitat acolo de Dumnezeu, inca de pe vremea lui Ciorbea, isi bat joc de spaimele noastre. Ulterior mi-am dat seama ca ei stiu ce urmeaza. Azi (miercuri -mnr.) e sedinta CSAT. Chiar daca nu se va decreta, inca, stare de urgenta (pentru ca inteligentii ministri interimari de la sanatate si interne au zis ca inca nu sunt suspiciuni de coronavirus in Bucuresti, in ciuda tot mai multor informatii care converg catre concluzia ca epidemia s-a instalat deja), masuri severe de pre-carantina sunt iminente, pentru ca aparitia primului caz oficial de infectare este o chestiune de ore. Aglomeratiile vor fi interzise – fara cluburi, spectacole, petreceri, cursuri, corporatisti gramada la metrou, plimbare sau shoping prin mall etc. Magazinele si farmaciile vor fi luate cu asalt. La fel, clinicile (private sau nu) si spitalele vor fi covariste de pacienti panicati. Starea de urgenta va fi, dupa aceea, o chestiune ceruta chiar de populatie. Si atunci vom vedea cine mai rade de chinezi sau cine ii mai aplauda ca au construit spitale de campanie, cu gratii la geam si cu paza militara, in 6 zile.
  Oricum, din punct de vedere economic, dezastrul este in plina derulare. A inceput in Italia, dar e chestiune de ore pana cand va iradia catre Romania si chestiune de zile pana cand va iradia in Germania si in Franta, unde neo-nazismul traieste o noua tinerete (sa vedeti, ulterior, goana dupa tapi ispasitori cu ochi oblici sau cu piele maronie …). Marea Britanie a iesit la timp din UE, deci isi va putea inchide mai usor granitele, la nevoie.
  De aceea spun, scrieti, puneti pisici si gascani pe facebook, amuzati-va cat mai e timp. Curand, placerile astea vor fi suspendate”, a scris Piperea pe pagina sa de Facebook.

  https://www.cotidianul.ro/ce-a-observat-avocatul-piperea-in-fenomenul-momentului/

  Apreciat de 1 persoană

 9. RealLife said, on februarie 26, 2020 at 12:16 pm

  Coronavirusul este doar un pretext ordinar pentru a stârni isteria la nivel mondial. Creat în laboratoarele crimei organizate mondiale (așa-zisă Ocultă) și fără a fi așa de mortal cum îl prezintă mass-media bișnitară și vândută, virusul este răspândit peste toată planeta cu ajutorul dronelor. Obișnuitul virus gripal este mult mai periculos decât coronavirusul, dar o minciună repetată de un milion de ori, devine adevăr în mintea individului și apoi se transmite ca atare în memoria colectivă.

  Odată falsa problemă creată, oamenii vor intra în panică și își vor activa instinctul de supraviețuire individuală. Și-atunci, ca de nicăieri,vor veni Ei, falșii buni samariteni, care vor oferi lumii absolut „dezinteresat” soluția, chipurile sub forma unui vaccin salvator, pentru care oamenii se vor părui la propriu ca să beneficieze cu prioritate de administrarea lui. Numai că, abia după aia vor începe problemele reale, căci respectivul „vaccin” va fi unul mortal, care îi va extermina pe beneficiari în maxim 6-12 luni sau și mai devreme, dacă anumite componente ale lui vor fi activate electromagnetic prin microunde 5G sau direct din sateliții de joasă altitudine. Moarte la cererea victimelor beneficiare, care va să zică, dacă vaccinarea obligatorie nu a funcționat cum trebuie.

  Iar România va fi unul din primele poligoane în care se va experimenta noul „vaccin”, care oficial cică nici nu este creat, dar în realitate este stocat în miliarde de fiole, în depozite regionale pe tot globul, așteptând desfășurarea pe etape a planului sinistru. Și care ne va fi oferit de instituțîi internaționale și Ong-uri din spatele cărora va rânji cinic matusalemicul G. Soros, în timp ce isonul îi va fi ținut acestuia, printre alții, și de Bill Gates.
  Va sună cunoscut? Prea multă populație, ar trebui să rămânem maxim 500 milioane, pentru că, chipurile, atâta este capabilitatea Terrei, în realitate asta ar fi capacitatea Lor de a ne controla electronic, ca pe vite.

  Până atunci, adică până la rarefierea demografică terestră, isteria va urca la paroxism și va genera o falsă criză de aprovizionare cu alimente, servicii, utilități și bunuri de nevoi personale, care va conduce la masive devalorizări monetare și deprecieri economico-financiare ale caselor, imobilelor și pământurilor noastre, și astfel bruma de avere a fiecăruia va fi transferată aproape pe de gratis în mâinile lor, ale „salvatorilor”. Aurul va ajunge și el la valoarea lui reală, adică la Zero.

  Singura soluție ar fi să nu mai fim așa creduli și să nu ne mai lăsăm manipulați. Să refuzăm să ne mai isterizăm, să reîncepem să ne comportăm normal. Și să refuzăm orice miracol pseudo-salvator creat de Ocultă.
  Dacă căscăm ochii cu toții sau majoritatea, acum poate vor eșua. Și-atunci, prezenta criză coronavirusiană nu va mai reprezenta Soluția Finală a Ocultei, ci se va transforma într-o simplă simulare a unei alte viitoare Soluții Finale.

  Pentru că, în așteptarea unei noi oportunități criminale, Asasinii Economici și acum și Biologici vor rămâne pe mai departe la pândă, hămesiți, ca să ne prindă iar pe picior greșit și să ne eutanasieze.

  Acum aveți informația, dar – după caz – prezentele rânduri le puteți trata fie ca un simplu eseu sau un biet pamflet. Sau nu! Pentru că nimic nu este ceea ce pare.

  Apreciat de 1 persoană

  • john said, on februarie 26, 2020 at 2:11 pm

   Normal: Problemă,Reacție,Soluție! Dacă mai continuă isterizarea maselor,vor cere, într-un glas,Abatorizare..Vaccinați-ne!!!

   Apreciază

 10. […] Pe motiv de coronavirus, Andrei Caramitru vrea inchiderea bisericilor si interzicerea sarutarii icoa… […]

  Apreciază

 11. Alin Razvan said, on februarie 26, 2020 at 6:29 pm

  Caramitre, inca putin si vei petrece eternitatea cu tatal tau diavolul.
  Scarba mi-a fost de lepra asta, asta este exact tipul de dobitoci pe care illuminatii/zionistii vor sa-l creeze.
  Astia crapa pe biserica si ortodoxie, diavolul ii atata in continuu, dar Hristos e pururea biruitor. Deci, Caramitre, care esti un prostovan, ca asta esti, ti-ai achizitionat deja biletul de cazare vesnica la Hotelul „Plangerea si scrasnirea dintilor”.

  Apreciază

 12. […] Pe motiv de coronavirus, Andrei Caramitru vrea inchiderea bisericilor si interzicerea sarutarii icoa… […]

  Apreciază

 13. MosTagarta said, on februarie 27, 2020 at 6:37 pm

  „Recomandările BOR în timp de CORONAVIRUS: Liturghia, ascultată la radio, ÎMPĂRTĂȘANIA, cu ligurița de acasă, iar sărutarea icoanelor, evitată temporar”

  https://www.b1.ro/stiri/eveniment/recomandarile-bor-in-timp-de-coronavirus-323098.html

  Apreciază

 14. chriss888 said, on februarie 28, 2020 at 1:25 am

  A. Caramitru e fericit ca poate sa declare deschis inchiderea bisericilor, inainte isi dorea in suflet. Saracul e dus pe o cale gresita dar e mandru de el. Nici prin gand nu ii trece ca il poate costa intreaga eternitate.

  Apreciază

 15. […] Pe motiv de coronavirus, Andrei Caramitru vrea inchiderea bisericilor si interzicerea sarutarii icoa… […]

  Apreciază

 16. Ioan Dragomir said, on martie 9, 2020 at 1:56 am

  „Fără DUMNEZEU , omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri” !
  Academician Petre Țutea
  Mare adevar ne-a lasat Academicianul Petre Țutea !
  acest biped andrei cara „mita” (pentru inculti-ca el, dar si cei fara cei „7 ani de acasa”-toy ca el,, numele de familie sunt rezultate din porecle provenite prin care sa se faca deosebire intre persoane cu acelasi prenume primit prin botez !) ii intareste si exemplifica „Afirmatia” Academicianului Petre Țutea !
  Ar fi trebuit incerce si sa vrea sa – L urmeze pe Sfantul Apostol Andrei dupa care , probabil , a fost botezat ! Dar privirea lui de snob spune tot despre un biped plin de iqo + eqo …

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: