SACCSIV – blog ortodox

65 % dintre francezi cred că civilizația franceză se va prăbuși

Posted in Franta, sondaj de opinie by saccsiv on februarie 20, 2020

GUILLAUME SOUVANT/AFP/Getty Images

BREITBART: 65 Per Cent of French Believe French Civilisation Will Collapse

65 % dintre francezi cred că civilizația franceză se va prăbuși

Chris Tomlinson

Un sondaj publicat de firma Ifop, susține că mai mult de șase din zece francezi cred că civilizația franceză, așa cum o știm, se va prăbuși.

Sondajul a arătat că o treime dintre persoanele care cred în prăbușirea civilizației franceze, consideră că aceasta se va petrece într-o manieră brutală, și au plasat intervalul de timp al prăbușirii cam în următorii 20 de ani.

Unul dintre motivele principale menționate de respondenți drept cauza principală a unei potențiale prăbușiri, este schimbarea climatică, 27% afirmând că factorii climatici și supraconsumul vor însemna sfârșitul civilizației franceze, relatează publicația franceză L’Aisne Nouvelle.

Aproximativ 15% dintre respondenți au spus că imigrația în masă va fi cauza prăbușirii, în timp ce alți 14% au declarat că conflictele interne din cadrul societății franceze, sau chiar războiul civil, o pot grăbi.

Mulți au avertizat cu privire la un potențial război civil în Franța, inclusiv conducătorul islamist radical Gilles Kepel, care a declarat în 2016 că „Generația Jihad” avea scopul de a distruge Europa printr-un război civil, și de a reconstrui o societate islamică după aceea.

Anul următor, istoricul belgian David Engels a făcut o predicție similară, spunând că „în 20-30 de ani Europa va deveni un stat autoritar sau imperial, după o etapă ce poate fi asemenea unui război civil și decăderii.”

„Mă aștept la un război civil, care să forțeze o reformă socială și politică fundamentală în Europa, indiferent dacă ne place sau nu, urmând exemplul decăderii Imperiului Roman din primul secol Î.Hr.”, a adăugat el.

Imigrația în masă este adesea numită în Franța drept „Marea înlocuire”, termen creat de prolificul scriitor francez Renaud Camus, iar un sondaj publicat în februarie anul trecut, a sugerat că până la un sfert dintre francezi cred în această teorie.

Camus și-a explicat teoria înlocuirii la Breitbart Londra la sfârșitul lui 2018, descriind-o ca fiind „oameni tratați de managementul politic ca un obiect, un produs simplu. Un produs, un producător și un consumator la un loc, un lucru, un număr, nu o ființă umană. ”

 

Comentariu saccsiv:

Renaud Camus fiind intelectualul francez condamnat la 2 luni de pușcărie pentru ca a denumit imigrația în masă o „Invazie”.

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Camus și-a explicat teoria înlocuirii la Breitbart Londra la sfârșitul lui 2018, descriind-o ca fiind „oameni tratați de managementul politic ca un obiect, un produs simplu. Un produs, un producător și un consumator la un loc, un lucru, un număr, nu o ființă umană. ” Sursa […]

  Apreciază

 2. Cosmin said, on februarie 20, 2020 at 7:15 pm

  In urma unor vizite facute in Franta, la Paris mai exact, in jurul anului 2005, vazand metabolismul vietii societatii pariziene, am facut o afirmatie in anturajul meu: in 10-15 ani, va fi o dificultate sa gasesti in Paris un francez autentic.

  La ora actuala asa este, francezii autentici ii gasesti in zonele rurale.

  Migratia nu a inceput cu primavara araba, atunci a fost doar startul unui val coordonat, organizat, venit ca o lovitura de gratie asupra Europei, Frantei in cazul nostru.

  Germania avea 8 milioane de turci in anul 2000, adica 10% din populatia Germaniei.

  Marea inlocuire a inceput cu zeci de ani in urma.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: