SACCSIV – blog ortodox

Academician de la Cambridge spune că rasa umană trebuie să dispară pentru a salva planeta, iar albii heterosexuali trebuie sa dispara primii

Posted in reducerea populatiei by saccsiv on februarie 17, 2020

SUMMIT NEWS: Cambridge Academic Says Human Race Must Become Extinct to Save the Planet

Academician de la Cambridge spune că rasa umană trebuie să dispară pentru a salva planeta

Iar rasa albă trebuie să dispară prima, evident.

Paul Joseph Watson

Un academician de la Cambridge a pledat pentru dispariţia umanităţii pentru salvarea planetei accentuând că bărbaţii albi, heterosexuali sunt de vină pentru toate relele lumii.

În noua ei carte “The Ahuman Manifesto”, profesoara Patricia MacCormack spune că singurul mod de a preveni un dezastru ecologic este începerea ”opririi graduale a reproducerii”.

Vorbind la CambridgeshireLive, Profesoara MacCormack a spus clar cine ar fi primii de sub satârul evoluţionist.

“Premiza de bază a acestei gândiri este că ne aflăm în era Anthropocenă, umanitatea a adus probleme majore, iar una dintre acestea crează această lume ierarhică unde bărbaţii albi, heterosexuali şi potenţi funcţional au succes, iar oamenii de rase diferite, genuri diferite, sexualităţi diferite sau cei cu dizabilităţi se zbat să ajungă acolo,” a spus ea.

Potrivit lui Alistair Ryder de la CambridgeshireLive, în ciuda faptului că se cere literalmente ştergerea speciei umane de pe faţa pământului, cartea are “un ton vesel şi optimist.”

Ok, atunci.

MacCormack a spus că ideile sale au fost iniţial inspirate de interesul său în “feminism şi teoria queer.” Imaginaţi-vă şocul meu.

Profesoara mai vrea să demonteze complet religia, deşi este neclar dacă asta s-ar extinde şi către propriile sale credinţe.

MacCormack apare într-un YouTube video cu titlul ‘Performing the Occult’ în care ea discută subiectul crucial “vulvic deamonitalia.”

Ea a mai apărut într-un DVD numit Video Nasties: The Definitive Guide, în care comentează un film numit The Chant of Jimmie Blacksmith, care este despre “un aborigen australian exploatat” care comite un masacru în numele justiţiei rasiale.

“Jos pălăria pentru Morticia pentru a o spune pe şleau,” scrie Dave Blount. “Venerarea altuia, ura pentru cei ca tine este esenţa ideologiei liberale. Asta a dus inevitabil la susţinerea frontierelor deschise, a Acţiunilor Afirmantive, anti-Americanism, et cetera. Duce la a-ţi dori să vezi umanitatea exterminată în mod inevitabil. Un liberal care nu vrea ca rasa umană să moară, încă nu s-a gândit la lucrurile profunde…

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ION COJA said, on februarie 17, 2020 at 2:24 pm

  ADEVARURI ASCUNSE…DE CE A IESIT MAREA BRITANIE DIN UE…
  Încă se ascunde Adevărul privind motivele pentru care Marea Britanie a decis prin referendum să părăsească, după 47 de ani, Uniunea Europeană! Conducătorii Marii Britanii, indiferent de culoarea lor politică, i-au informat pe britanici despre „Super-Memorandumul” secret care a fost semnat la Strasbourg, între 25 și 29 iunie 2014, cu aplicabilitate în perioada 1 mai 2016 – 16 august 2020. În introducerea documentului se precizează că: „Noi, semnatarii acestuia, ne luăm angajamentul ca, în numele celor vizați, pe durata aplicării Memorandumului să implementăm toate reformele prevăzute de acesta. Durata de implementare a Memorandumului poate fi prelungită.” Din partea României, acest Memorandum a fost semnat, se pare, de către Președintele Klaus Werner Iohannis și Premierul Dacian-Julien Cioloș.

  Prevederile Memorandumului se referă la: Învățământ; Biserică; Reforma administrativă; Spitale și sistemul de sănătate; Fondurile de asigurări și pensii.

  Dintre reformele obligatorii să fie introduse în țările din Uniunea Europeană am selectat următoarele:

  -Se desființează educația religioasă a elevilor și se acordă prioritate educației sexuale.

  -Se vor organiza vizite obligatorii la sinagogă și moschee pentru toți elevii din ciclul primar și, treptat, pentru toți elevii din ciclul gimnazial și primar.

  -Se renunță la ora de religie la toate ciclurile de învățământ.

  -Se va trece la concedierea profesorilor din toate ciclurile și categoriile de învățământ și se procedează la introducerea internetului.

  -În toate bisercile creștine se va introduce o sărbătoare dedicată holocaustului evreiesc, care va fi ținută de trei ori pe an, în zilele de 27 ianuarie, 21 aprilie și în Duminica Tomii.

  -Se desființează toate sărbătorile naționale și paradele.

  -Organizația Națiunilor Unite va prelua controlul tuturor religiilor de pe planetă.

  -Ierusalimul va deveni capitală spirituală.

  -În toate Bisericile creștine se vor introduce noi slujbe inter-religioase, cu acopaniament de instrumente muzicale. În Biserici se vor organiza concerte, nu doar cu caracter religios.

  -În perioada de iarnă Sfânta Liturghie va fi săvârșită în fiecare dimineață de duminică între orele 10,00 și 11,30, iar în perioada de vară în fiecare duminică după-amiază, între orele 19,30 și 21,00.

  -Vor fi demontate toate catapetesmele din Biserici.

  -O.N.U. preia rolul de Guvern Mondial și de moderator în unirile internaționale.

  -Conducător al Bisericii creștine devine Vaticanul.

  -Toate Bisericile creștine vor accepta desființarea statelor naționale și înființarea de unități statale multinaționale, multicentrice, multiculturale și multireligioase. Se va institui un Guvern Mondial.

  -Toți cetățenii Uniunii Europene și ai Federației Ruse vor fi identificați electronic, prin cipuri, iar prevederile prezentului articol vor fi acceptate de toate Bisericile creștine.

  -Se va acorda statut legal tuturor emigranților sosiți în statele Uniunii Europene, necondiționat.

  -Vor intra în vigoare drepturile homosexualilor. Aceștia vor putea face parade în mod regulat și liber în toate orașele Uniunii Europene.

  -Se legiferează homosexualitatea în instituțiile de învățământ.

  -Se va inaugura Era Nouă (New Age).

  -Se desființează drapelele statelor europene și toate sărbătorile religioase în Europa.

  -Se va proceda la înființarea, pe teritoriul Uniunii Europene și a Sfântului Munte Athos de mănăstiri mixte de monahi și monahii de toate doctrinele și religiile.

  -La Sfântul Munte Athos vor fi instalaţi monahi din toate tagmele romano-catolice (papistaşi), precum şi practicanţi ai cultelor păgâne.

  -La Sfântul Munte Athos se vor pune în funcţiune telegondole şi alte sisteme inovatoare şi se vor aduce statui aparţinând religiilor păgâne. Sfântul Munte Athos va fi transformat în parc ecologic de tip bizantin.

  -Clericii vor fi obligați să renunțe la barbă și păr lung.

  -Se vor interzice, în întreaga Uniune Europeană, înmormântările religioase și se va introduce treptat obligativitatea incinerării morților. Biserica va fi de acord cu incinerarea morților, referitor la persoanele care doresc slujbă de înmormântare.

  -Se va renunța, în toate țările Uniunii Europene la jurământul depus pe Sfânta Biblie și cel religios pentru oamenii politici, prefecți, primari etc.

  -În întreaga Uniune Europeană se va renunța la depunerea jurământului de către parlamentari.

  -Se va renunța la botezul obligatoriu al copiilor mici și se va introduce procedura de stabilire a prenumelui nou-născutului direct la oficiile de Stare Civilă.

  -Se va proceda la înființarea de armate multinaționale și la renunțarea la armatele naționale.

  -Se va înființa Poliția religioasă.

  -Se va introduce semnătura electronică obligatorie pentru toți cetățenii Uniunii Europene.

  -Dreptul de internare îl vor avea doar posesorii de card de asigurat. Accesul neasiguraților în spitale va fi interzis.

  -Se va limita numărul spitalelor. Vor fi desființate toate centrele de prim-ajutor și protecție socială.

  -Începând cu data de 1 septembrie 2020, vârsta de pensionare se ridică la 70 de ani.

  Mass-media insistă pe consecințele probabile ale ieșirii Regatului Unit al Marii Britanii din Uniunea Europeană și ignoră total cauzele acestei decizii istorice luată de majoritatea populației britanice pentru apărarea independenței și suveranității naționale!

  Ziua Brexitului (31 ianuarie 2020) este sărbătorită în Regatul Unit, inclusiv prin concerte și focuri de artificii. Britanicii se bucură că s-au lepădat de Imperiu și au scăpat de consecințele Super-Memorandumului din 2014, document care este ascuns popoarelor din țările Uniunii Europene și celor care vor să adere la U.E.

  Încă se ascunde Adevărul privind motivele pentru care Marea Britanie a decis prin referendum să părăsească, după 47 de ani, Uniunea Europeană! Conducătorii Marii Britanii, indiferent de culoarea lor politică, i-au informat pe britanici despre „Super-Memorandumul” secret .
  La noi,presedintele Johannis si guvernul Orban,deja a inceput implementarea acestui Memorandum secret…

  ION COJA..

  Apreciat de 1 persoană

  • Un om said, on februarie 17, 2020 at 9:19 pm

   Educație plastică = desen
   Educație fizică = sport
   Educație muzicală = muzică
   Educație sexuală = SEX!
   Ora de desen, ora de sport, ora de muzică, ora de SEX!
   Într-un asemenea hal vom ajunge în curând dacă nu ieșim urgent din uniunea europeană!
   Se va ajunge ca în școli să se facă exact opusul educației!
   La ora de desen elevii învață să picteze, la ora de sport să facă mișcare, la ora de muzică să cânte, iar la ora de SEX ce învață? Este evident de ce susținătorii orei de SEX („educație sexuală”) vor să scoată religia din școli!
   Observație! Dacă altădată cineva ar fi spus că se va face SEX în școli, acesta ar fi fost crezut nebun! Dacă acum acest blog spune că va fi rău în viitor, nu înseamnă că nu va fi chiar foarte rău! Jos mizeria din trei litere!

   Apreciază

  • aminem said, on februarie 18, 2020 at 1:44 pm

   Adevaratul motiv pentru care a iesit MB din UE este introducerea pecetei. Banca Angliei vrea introducerea blockchain si a propriei monede, banca europeana nu, asteapta ca bancile centrale „nationale” sa faca primul pas. Restul sunt amanunte pentru directionare psihologica a maselor. Cum sa crezi ca MB isi reneaga copilul UE? L-a creat pentru a concentra puterea popoarelor europene in mana satanistilor iluminati, acum ii da drumul sa lupte alaturi de satana pentru instalarea haosului moral si juridic. Toate federatiile mondiale sunt creatii ale fiarei rosii de la Londra, care actioneaza cu 2 brate de fier, acela armat al SUA si acela viclean al corporatiilor si organismelor internationale conduse de evrei.

   Apreciază

  • vlad tepes said, on februarie 18, 2020 at 5:55 pm

   E aproape imposibil de pus in practica rapid asa ceva! Mai ales in tarile ortodoxe! Asta ar presupune revolutii, miscari de guerila si orice tipuri de revolte!

   Apreciază

   • carla said, on februarie 18, 2020 at 9:29 pm

    Revolutii, revolte? De ce crezi asta? Ti s-au părut impresionante manifestațiile anti-cip de la noi? Sau poate prezența la referendumul pentru familia tradițională?
    Revolutiile și revoltele au acum o singură culoare: portocalie.

    Apreciază

 2. Nimic nu sunt fără Dumnezeu said, on februarie 17, 2020 at 4:09 pm

  ,,Lumea arde. Pricepeți asta? Au cuprins-o multe ispite. O astfel de văpaie a aprins diavolul încât, de s-ar aduna toți pompierii, n-o pot stinge. Văpaie duhovnicească. N-a rămas nimic. Numai de rugăciune e nevoie, ca să se milostivească Dumnezeu spre noi.” ( Sfântul Paisie Aghioritul)
  https://www.marturisireaortodoxa.ro/lumea-arde/

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 17, 2020 at 5:32 pm

   Tu l-ai scris?
   Daca il citesc si imi place, mi-l trimiti si mie sa-l postez? Ca de acolo nu-l preiau.

   Apreciază

 3. dante said, on februarie 17, 2020 at 6:46 pm

  Si s-a gindit indracita asta ca ea sa fie primul model?

  Apreciază

 4. vlad tepes said, on februarie 18, 2020 at 12:39 am

  Daca astea sunt gandurile si ideile academicienei de la Cambridge, atunci e clar ca aceasta celebra unitate de invatamant superior trebuie transformata in Ospiciu, iar tanti academician trebuie pusa de urgentza in cmasa de forta!

  Apreciază

 5. gloria said, on februarie 18, 2020 at 7:59 am

  toate aceste actiuni sunt doar …experimente ! eu cred ca adevaratul punct vulnerabil al civilizatiei umane va fi ; electricitatea ! care este in toate , de la transporturi, utilitati, banci comert, sanatate ( s-a renuntat la motorul pe abur, si urmeaza cel diesel ,la incalzirea traditionala pe lemne, carbuni, petrol, la eliminarea banilor si folosirea platilor si tranzactiilor financiare electronice, in industrie, agricultura, educatie, sanatate, aparare, comert , etc, ) astfel ca nimic sa nu mai poata functiona fara electricitate ! si cand acest scop va fi atins, atunci cineva , nu e greu de presupus,va trage heblul cum se spune, va da stingerea ! un impuls electromagnetic global si gataaa ! vor rezista doar cei care au credinta in Dumnezeu! sanatate si un mod de viata simplu, traditional , stramosesc, cat mai departe de lumea dezlantuita, iar ce va urma ? vom trai si vom vedea !

  Apreciază

  • aminem said, on februarie 18, 2020 at 1:54 pm

   felicitari pt luciditate! asta le spun si eu copiilor, totul e desertaciune, e lagarul digital.

   Apreciază

  • tataia said, on februarie 18, 2020 at 7:21 pm

   Ai perfecta dreptate! De ce se face o propaganda acerba pentru ca totul sa fie electric? Mereu ni se baga pe git minciuna cu poluarea si incalzirea globala, dar realitatea este ca electricitatea a facut mai mult rau omenirii decit focul de lemne, motorul cu abur si cel cu ardere interna la un loc.

   Uite aici un articol care zice ca in Londra cistiga din ce in ce mai mult teren sobele pe lemne iar asta duce la o poluarea foarte grava a orasului. Cu alte cuvinte degeaba ne chinuim noi sa facem masini cu motoare din ce in ce mai curate Euro5, 6, hibride, electrice etc…daca lumea revine la sobe pe lemne care cica polueaza da 1000 de ori mai mult decit un motor diesel. Va vine sa credeti? Soba pe lemne polueaza mai mult decit motorul diesel. De aici rezulta clar ca toata timpenia asta cu poluarea este doar o minciuna pentru a ne indeparta pe noi de modalitatile traditionale de a ne incalzi, de a gati, de a ne deplasa, etc, etc.

   Si cind te gindesti ca sint „conspiorationisti” care il ridica in slavi pe Tesla…ca cica ce a vrut ala sa faca…energie electrica wireless, si alte chestii absolut diabolice…

   Apreciază

   • aminem said, on februarie 19, 2020 at 1:29 pm

    Electricitatea strica celulele vii, electricitatea e pt fire, trebuie sa ramana in fire nu in aer, nu prin celulele omului.
    electromagnetismul distruge celulele vii care nu rezista la frecventele la care lucreaza reteaua pentru aparatura digitala. S-a stricat reteaua electrica, pa!, inapoi la sapa daca vrei sa traiesti, adio bani electronici, Id-uri, puscarie electrronica… Iar asta se va intampla la sf. lumii, caci e scris „bogatii vor saracii si vor flamanzii”!
    Combustibilii fosili polueaza si omul si aerul si natura, prin emiterea de oxizi de azot care in contact cu moleculele de apa formeaza acizi. Cu cat sunt mai nerafinati, petrol, carbune, motorina, cu atat sunt mai toxici.
    Lemnul ars e reciclat de natura, CO2 rezultat e absorbit de vegetatie care se regenereaza si ne da noua O2 . deci schimbul e reciproc avantajos, nu se pierde nimic totul se transforma . bineinteles, nu poti sta cu nasul la cosul de fum, ca te asfixiezi, dar ecofascistii au impresia ca mediul incojurator nu poate sa absoarba co2 si il absorbim noi, hai sa facem anarhie contra bogatilor care produc co2, contra basinosilor, ai parintilor care polueaza cu copii mici, etc…. sa faca razboi cu industria care produce acizi nereciclabili, nu baze neutre…

    Apreciază

   • tataia said, on februarie 20, 2020 at 2:58 am

    In primul si in primul rind de acolo vine denumirea de noxe de la Nitrous OXide…adica oxizi de azot. Cunosc si eu toxicitatea acestora…dar imi dai voie sa nu cred nici in poluarea cu monoxid de azot? Sau crezi ca reactiile chimice care se petrec in catalizatoarele autovehiculelor moderne au fost inventate de om? Asa este ai ghicit! Corect…nu omul a inventat acele reactii de reducere a oxizilor de azot…ci Dumnezeu.

    In plus de asta la ora actuala nici macar nu se masoara emisiile de oxizi de azot la teava de esapament a vehiculelor ci doar cele de carbon (sub toate formele acestuia: Dioxid de carbon CO2 care este de fapt esential vietii pe pamint, monoxid de carbon – toxic si carbon in stare pura adica fum – funingine…mai prezent la motoarele diesel). Carbonul si oxizii acestuia au devenit peste noapte noxe iar de oxizii de azot nu se mai spune nimic…In fine exista si o teorie conspirationista care zice ca masina nu functioneaza pe baza arderii benzinei ci pe baza arderii azotului din atmosfera…NU stiu ce sa zic de teoria asta…ar putea fi ceva aici dar este prea devreme sa imi dau cu parerea.

    De retinut ca oxizii de azot se formeaza cu precadere doar in motoarele cu ardere interna caci acelea lucreaza la temperaturi si presiuni foarte mari (si mai ales cele disel). In cazul arderii „naturale” cum ar fi carbunele ars in soba sau in locomotiva cu abur nu se formeaza oxizi de azot.

    Deci in consecinta NU CRED in poluarea produsa de arderea asa-zisilor combustibili fosili. Care de fapt nu sint fosili deloc ci se produc in continuare sub scoarta pamintului si in vremurile actuale si drept urmare sint disponibili intr-o cantitate nelimitata. Este o minciuna poluarea produsa de arderi. Sa nu uitam ca toate fiintele vii functioneaza pe baza de arderi in organismele acestora, chiar daca acelea sint arderi lente. Lente sau rapide arderile sint arderi si au intotdeauna aceiasi produsi de combustie (dioxid de carbon si apa) care NU POLUEAZA.

    Ei susutin ca masina polueaza cu dioxidul de carbon pe care il emana pentru ca ei urasc viata si dupa eliminarea masinilor conventionale sa poata trece la next level, Si anume fiintele umane polueaza pentru ca expira dioxid de carbon! Deci indoctrinarea cu poluarea mascheaza de fapt ura fata de specia umana si fata de viata in general.

    Arderile nu polueaza! Energia electrica insa polueaza. Daca s-ar fi introdus pe scara larga curent continuu asa cum si-ar fi dorit Edison probabil la ora actuala nu aveam poluare electromagnetica sau in orice caz ar fi fost extrem de redusa. S-a facut insa cum a vrut indracitul de Tesla si drept urmare avem curent alternativ care produce poluare electromagnetica. Cu cit frecventa este mai mare cu atit poluarea electromagnetica este mai mare. Trageti voi concluziile!

    Apreciază

  • tataia said, on februarie 18, 2020 at 7:22 pm

   Imi cer scuze, am uitat sa pun linkul la articol. Uite-l aici:

   https://www.theguardian.com/cities/2018/feb/22/wood-diesel-indoor-stoves-cities-pollution

   Apreciază

  • tataia said, on februarie 18, 2020 at 8:01 pm

   @Gloria Totusi in transporturi energia electrica este prezenat doar intr-o masura foarte mica (maximum 10% as aproxima eu). Doar metroul, tramvaiul si troleibuzul sint electrice. In tarile civilizaete nici nu exista tramvai si troleibuz…aceste mijloace de transport extrem de depasite au ramas in circulatie mai mult in tarile foste comuniste. Deci in lumea civilizata ramine ca mijloc de transport electric doar metroul. Si ar mai fi UNELE trenuri. Destul de putine la numar…in rest totul (adica masinile, camioanele, autobuzele, trenurile,avioanele, vapoarele) merg pe baza de motorina (diesel), benzina, kerosen, etc, asa cum este normal!

   Apreciază

  • mircea.v said, on februarie 19, 2020 at 12:10 am

   gloria,

   este cum zici in sensul ca electricitatea este miezul, si fara ea nu se poate.
   Dar, nu prea e asa cum zici, in sensul ca nu va trage nimeni heblul, ca fara electricitate degeaba insemnare, adica cipuire. Toata insemnarea se bazeaza pe microelectronica, IT, internet 6g,… Si astea toate merg cu electricitate. Pt a controla oamenii zombificati prin cipuire, trebuie electricitate. Adica, antihristul are nevoie de electricitate ca de aer.
   Si cand va fi razboi, vor avea grija ca retelele electrice, generararea de electricitate sa fie cat mai putin afectata, si imediat vor repara ce e stricat.

   Stingerea se va da prin „nu vei putea cumpara sau vinde”, cu tot ce implica. Ca inainte de asta e posibil sa vina la locuinta mea si sa zica ca imi taie curentul daca nu aia si ailalta, asta e alta poveste. Daca sant „modern” trebuie sa accept conditiile lor, daca am progresat inapoi atunci le dau flit.

   Miza jocului e sufletul, si la suflet se ajunge prin electricitate.

   Apreciază

 6. Vasile Zarnescu said, on februarie 18, 2020 at 8:26 am

  Responsabilitatea este capacitatea intelectuală, morală și volițională a individului de a își asuma răspunderi, sarcini, obligații, pe care să le ducă la îndeplinire. Deci expresia „responsabilitatea juridică” este incorectă. Scrieți corect „răspunderea juridică”!

  Apreciază

 7. si Talmudul spune ca barbatii albi necredinciosi sa fie ucisi iar femeile sa fie de prasila si sclave pentru vrajitorii purtatori de hexagrama ... said, on februarie 18, 2020 at 2:06 pm

  Satanismul si vrajitoria care se popularizeaza de 30 de ani prin desene animate au ajuns sa fie predate la universitati de renume mondial, de unde au iesit toti liderii mondiali, deci…
  moartea are o noua denumire de disciplina stiintifica predata la universitati, realism rasial

  Apreciază

 8. Aristide said, on februarie 18, 2020 at 8:23 pm

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: