SACCSIV – blog ortodox

Papa forțează o singură religie mondială de ziua independenței Israelului

Posted in antihrist, EVREI, ISRAEL, NOUA ORDINE MONDIALA, papa Francisc I by saccsiv on februarie 13, 2020

Papa Francisc. (Giulio Napolitano / Shutterstock.com)

BREAKING ISRAEL NEWS: Pope Pushes One World Religion on Israel’s Independence Day

Papa forțează o singură religie mondială de ziua independenței Israelului

De Adam Eliyahu Berkowitz 11 februarie 2020, 14:51

Zis-au: „Veniţi să-i pierdem pe ei dintre neamuri; să nu se mai pomenească numele lui Israel”. Că s-au sfătuit într-un gând împotriva lui. Împotriva Ta legământ au făcut: Locaşurile Edomului şi Ismaelitenii.” Psalmi 83:5-7 (The Israel Bible™)

Din punct de vedere istoric, Vaticanul nu a fost prieten cu evreii, dar noua sa inițiativă aliniază Biserica Catolică cu Islamul, într-o singură religie mondială, care poate fi cea mai mare amenințare de până acum pentru poporul evreu. Un eveniment major pentru avansarea proiectului va avea loc la aniversarea nașterii statului Israel care, potrivit unui rabin, se potrivește, dat fiind că iudaismul este ultimul bastion, complet incompatibil cu o nouă ordine mondială.

Într-un discurs către diplomați la Vatican, luna trecută, Papa Francisc a anunțat că Vaticanul va găzdui un eveniment global cu titlul „Reinventarea Pactului Global asupra Educației”.

„Este necesar un pact educațional global, pentru a ne educa în solidaritatea universală și într-un nou umanism”, a spus Papa atunci când a propus pentru prima dată summit-ul.

Un site web susținut de Vatican pentru promovarea pactului a adăugat: „Pentru educarea tinerilor în spiritul fraternității, în învățarea depășirii diviziunilor și conflictelor, în promovarea ospitalității, dreptății și păcii: Papa Francisc a invitat pe toți cei care se ocupă de educația tinerei generații să semneze un Pact global, pentru a crea, prin educație, o schimbare globală de mentalitate.”

Papa a descris necesitatea alianței globale.

„Niciodată nu a existat o astfel de nevoie de a ne uni eforturile într-o alianță educațională generală, pentru a forma persoane mature, capabile să depășească diviziunea și antagonismul, și să restabilească structura relațiilor în numele unei umanități mai frățești”, a spus el .

Papa a menționat aforismul „Este nevoie de un sat pentru a crește un copil”, explicându-și poziția în viziunea sa globală.

„Toate schimbările, precum și schimbarea epocală pe care o trăim acum, necesită un proces de educare și de crearea unui sat educațional, capabil să formeze o rețea de relații deschise și interumane”, a spus el.

„Educația nu se limitează doar la sălile școlii și ale universității”, a spus Papa la discursul de luna trecută. „[Se asigură] în principal prin întărirea și consolidarea dreptului fundamental al familiei de a educa, precum și prin dreptul bisericilor și al comunităților sociale de a sprijini și de a ajuta familiile în creșterea copiilor lor.”

Inițiativa educației este o continuare a viziunii globale a Papei, așa cum este prevăzută în Documentul său despre fraternitatea umană pentru pacea mondială și viața comună împreună semnat de Papa Francisc și Șeicul Ahmed el-Tayeb, Marele Imam al Al-Azhar, în februarie 2019 în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Acordul dintre cei doi lideri religioși a fost criticat pentru poziția sa asupra diversității religiilor.

„Faptul că oamenii sunt obligați să adere la o anumită religie sau cultură, trebuie respins”, se arată în document. „La fel și impunerea unui mod de viață cultural pe care alții nu îl acceptă.”

Rabinul Pinchas Winston, un prolific autor despre sfârșitul lumii, a menționat că, în multe privințe surprinzătoare, Vaticanul este acum practic aproape identic cu secularismul.

„Se știa că Biserica Catolică era bastionul care se opunea liberalismului în toate privințele, denunțându-l drept erezie”, a spus Rabinul Winston. „Aceasta a fost situația atâta timp cât Vaticanul și-a putut impune voința sa asupra poporului său, și să influențeze restul lumii. Această realitate s-a schimbat, pentru că nu mai are acea putere. Papa Francisc este rezultatul acestei schimbări. El este un „om al poporului”.”

Rabinul Winston a menționat că valorile tradiționale din Biserica Catolică se schimbă într-adevăr în moduri care ar fi fost de neconceput până nu cu mult timp în urmă.

„Spuneau că valorile seculare și liberalismul erau rele, dar când oamenii s-au schimbat și liberalismul s-a răspândit, Vaticanul a inversat această situație,” a spus Rabinul Winston. „Cum poate o religie să pretindă că este de la Dumnezeu, atunci când un om poate decide să o schimbe?”

Rabinul Winston a menționat că tema noii ordini mondiale, așa cum a fost prezentată de Papă, a fost prezentată de mai multe ori în Biblie.

„A vedea lumea ca un tot unitar, este așa cum a fost în zilele dinaintea Turnului Babel”, a spus Rabinul Winston. „Asta a fost când oamenii s-au unit pentru a prelua controlul lumii și a-L elimina pe Dumnezeu.”

Rabinul Winston a remarcat că amestecul absurd al intelectualismului secular cu religia a apărut mai târziu în Geneză.

„Conform cu Midrash, Esau l-a impresionat pe tatăl său, Isaac, cu întrebări care păreau a se raporta la religie, dar care se situau doar la nivel intelectual. Intenția reală a întrebărilor era aceea de a genera haos și divizare. Mulțimea amestecată funcționează în acest fel, făcând să pară că intențiile lor sunt pure și că sunt oameni buni. Dar intenția lor reală este distructivă; pentru că scoate din luptă adevărul.”

„Seculariștii prezintă universalismul ca sursă a tuturor fraternităților, dar este exact opusul. Acum în lume există mai multă diversitate, ca niciodată în istoria umanității. A avea un mod de a te închina lui Dumnezeu înainte ca Moshiach (Mesia) să vină și să-i ilumineze pe toți, nu este realist, și e dăunător pentru oricine nu se conformează. Papa ar trebui să fie suficient de inteligent pentru a realiza că există motive întemeiate pentru diferențe. Oamenii sunt diferiți. Această nouă inițiativă a Vaticanului este liberalism clasic pe post de religie.”

Data întâlnirii globale la vârf în domeniul educațional este 14 mai, la exact 72 de ani de când Israelul și-a proclamat independența. Rabinul Winston a sugerat că acest lucru ar putea avea un sens mai profund, indicând conflictul inerent dintre poporul evreu și religia universală.

„Nu mai pot scăpa de evrei și de ceea ce reprezintă ei, prin simpla atacare a noastră, așa cum s-a făcut timp de 2.000 de ani”, a spus Rabin Winston. „Încearcă ei să scape de evrei și de Tora creând o religie mondială? Oricine dorește o ordine mondială trebuie să scape de evrei, deoarece toată istoria omenirii a dovedit că esența Torei iudaismului nu se schimbă, chiar și atunci când este necesar, și cu prețul morții. Suntem în continuare același popor, în aceeași țară, cu aceeași Tora. ”

 

Comentariu saccsiv:

Asadar, evreii din articolul de mai sus ar fi cei buni. Ceea ce nu ni se spune in articol este faptul ca motorul din spatele Noii Ordini Mondiale sunt … tot niste evrei:

Vigilant Citizen: ORDINUL ILLUMINATI – originile, metodele și influența lui asupra evenimentelor mondiale

PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI

Dialogul dintre doi evrei B’nai B’rith despre aplicarea “Protocoalelor Inteleptilor Sionului” in Romania, interceptat de catre Securitate in august 1989

Mugur Vasiliu: „FABRICA DE FACUT OAMENI MARI” – un util material pentru a intelege CUM ILLUMINATI ACTIONEAZA IN ROMANIA si care e legatura dintre generatia noua de „politicieni” si strabunii lor evrei bolsevici

Adica evrei contra evrei? Doar pare, dar nu este deloc asa. Caci mesia asteptat de evreii din articolul de pe BREAKING ISRAEL NEWS este, de fapt, antihristul:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Tare, nu?

Cititi va rog si:

DEZBINARE IN LUMEA EVREIASCA? Sanhedrinul nu vrea avort si desfranare in organizatia celor 70 de natiuni ce vor inlocui ONU, pentru a contribui la cel de al Treilea Templu / Pe de alta parte evreii grei fix avortul, homosexualitatea si al treilea gen promoveaza…

 

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] „Nu mai pot scăpa de evrei și de ceea ce reprezintă ei, prin simpla atacare a noastră, așa cum s-a făcut timp de 2.000 de ani”, a spus Rabin Winston. „Încearcă ei să scape de evrei și de Tora creând o religie mondială? Oricine dorește o ordine mondială trebuie să scape de evrei, deoarece toată istoria omenirii a dovedit că esența Torei iudaismului nu se schimbă, chiar și atunci când este necesar, și cu prețul morții. Suntem în continuare același popor, în aceeași țară, cu aceeași Tora. ” – saccsiv […]

  Apreciat de 1 persoană

 2. Duhul Căpitanului said, on februarie 13, 2020 at 10:28 pm

  Cu adevărat este înainte mergatorul antihristuluu…. Suntem mai aproape decât credeam…

  Apreciază

 3. mariusga said, on februarie 14, 2020 at 12:43 am

  De la revolutia masonico franceza este vorba de acelasi lucru, evrei contra evrei si sincer as vrea sa nu le mai dam importanta si mai bine sa vorbim de romanasii si sfintii nostri ca ne a dat Dumnezeu destui si despre ei ar vrea sa vorbim
  https://russia-insider.com/en/winston-churchills-famous-1920-article-explaining-there-are-good-jews-and-bad-jews/ri28121

  Off: si ca tot e isterie mondiala cu vaccinuri, atasez celebra carte a lui Wallen James in care explica pana la „os” cum functioneaza vaccinurile si cum ne pacalaeste big pharma (pg 42)
  https://books.google.ro/books?id=EQHPoGs6CvIC&pg=PA42&lpg=PA42&dq=dr+moskowitz+vaccines+cause&source=bl&ots=Ze2AFKOkpg&sig=ACfU3U288ko_y1B62bIB7NcTGLFxclPZ-g&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwifx5-yv63nAhWGb1AKHSRCBmcQ6AEwCXoECAUQAQ#v=onepage&q=dr%20moskowitz%20vaccines%20cause&f=false

  Apreciază

 4. Petre said, on februarie 14, 2020 at 12:03 pm

  Teatru politic si religios mondial. Vaticanul e in mana evreilor, iezuitii sunt evrei si au fost de la inceput. Tot ce se prepara acum nu e decat inscenarea profetiilor din biblie, ca sa il aduca pe mesia cel fals pe laurii victoriei lui israel contra neamurilor.
  Acel mesia pus de fiara rosie.

  Apreciază

 5. Victor said, on februarie 14, 2020 at 7:27 pm

  Nu a sesizat nimeni afirmatia zilei (intrebarea): „Cum poate o religie să pretindă că este de la Dumnezeu, atunci când un om poate decide să o schimbe?”
  Cat adevar in doua propozitii… Singurele repere pentru noi toti ar trebui sa fie doar Cuvintele lui Dumnezeu.

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: