SACCSIV – blog ortodox

Andrei Caramitru: Să plătească și PENSIONARII sănătatea (CASS). Și părinții care au copii în plus

Posted in copii, pensie, Romania by Vali on ianuarie 31, 2020

Sursa: https://m.dcnews.ro/andrei-caramitru-sa-plateasca-si-pensionarii-sanatatea-cass-si-parintii-care-au-copii-in-plus_726688.html

Andrei Caramitru vine cu o propunere de reformă în sănătate.

 

„Le dau un sfat socialiștilor care nu înțeleg matematică de bază (adică toți). Cei care urlă împotriva sistemului de sănătate privat. Și prețurilor mai mari din privat. Dacă chiar vor ca sistemul de stat să ofere servicii excelente, să aibă bani de investiții și să și plătească bine doctorii – trebuie să se gândească de unde să vină banii ăștia în plus.

În primul și primul rând – să ceară să plăteasca toată lumea sănătatea. Nu doar angajații cu carte de muncă. Să plăteasca și cei cu PFA și micro (cu procent din venit, nu cu minimul legal, așa cum e acum). Să plăteasca și pensionarii. Să plăteasca și părinții care au copii în plus. Altfel nu ai cum să crezi că 5 milioane de oameni cu salarii mici pot susține un sistem pentru 19 milioane de oameni la același nivel ca în Germania. Dacă nu vor asta – trebuie să ceară un sistem de stat diferențiat. Servicii mai bune – plătești extra. Dublu/triplu. Cu factură. Adică exact cum e acum între stat și privat. Doar că statul nu e în stare să gestioneze nimic sau să facă vreun spital. Privatul, da. Dacă nu acceptă nici una, nici alta – atunci nu prea ai cum. Că banii nu cresc în copaci. Nici măcar în utopiile imbecile socialiste.” a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Andrei Caramitru, membru USR, a fost sfătuitorul lui Dan Barna, liderul partidului. Recent, acesta a afirmat că postările lui Caramitru Jr. sunt în nume personal.

 

Comentariu saccsiv:

Adica, n-au platit actualii pensionarii suficient la vremea lor? Si mai ales, ce inseamna “părinții care au copii în plus”?

Alte hule si ziceri ale sale puteti citi la:

#rezist si mass-media anti romaneasca il ataca furibund pe TUDOR GHEORGHE pentru mesajele anti UE din cadrul spectacolului “Degeaba 30” difuzat la TVR

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. kappa said, on ianuarie 31, 2020 at 11:06 am

    Va dati seama ce prapad va fi daca vor ajunge astia de la USR/Plus la putere?

    Apreciat de 1 persoană

    • Un om said, on ianuarie 31, 2020 at 10:38 pm

      Un dezastru mult mai grav decât cel produs de PSD!
      S-ar putea să se ajungă ca în Franța, atenție, pericol!

      Apreciază

  2. vlad tepes said, on ianuarie 31, 2020 at 12:20 pm

    Eu cred ca i se da prea multa importantza, acestei nulitati, numita Cacamitru! Locul lui e in fosa septica!

    Apreciat de 1 persoană

  3. PSIHObLOG said, on ianuarie 31, 2020 at 12:25 pm

    De ce e o știre ce a spus Nimeni?

    Apreciază

  4. dante said, on ianuarie 31, 2020 at 1:38 pm

    „…Să plăteasca și părinții care au copii în plus…”
    Interesante vorbe, ce inseamna ” in plus”, care este limita pentru parinti, unu, doi copii? Acest indracit se crede in China unde familiile au restrictii la copii, numai ca el se da mare capitalist. Un borfas cu mintea neteda caruia cineva i-a gidilat putin „eul” lui si se crede detinatorul adevarului suprem ce taie si spinzura. O stirpitura care a furat din sifonierul lui tac-su puloverul de la lovitura din ’89.

    Apreciază

  5. Staicu Mitea Ion Adrian said, on ianuarie 31, 2020 at 7:21 pm

    Dacă va uitați la revoluție tatăl sau era unul din agitatorii de la TVR. Plătit sa agite lumea sa iasă în strada, oricum a spus numai minciuni. Fiul sau cui credeți ca slujește? Știți vorba aia „cum e turcul și pistolul” sau ce naște din pisică….

    Apreciază

  6. isa said, on ianuarie 31, 2020 at 7:52 pm

    Pfa si micro stiu ca platesc asigurari de sanatate, de pe vremea lui Boc prim-ministru. Carasulica asta cred ca era plecat pe la „burse” pe vremea aceea, in rest e posedat pur si simplu. O sa ajungem sa vedem cum isi va lua si el rasplata.

    Apreciază

  7. Soso said, on ianuarie 31, 2020 at 9:16 pm

    Mai cap de pompă…..pe lângă faptul că esti prost, esti si prost. Adică, prost-prost dar perseverent. Păi, mai kkt cu ochi, pensionarii, după zeci de ani de contributivitate la sistemul național de sănătate, dupa zeci de ani munciti in diferite categorii, grele si f grele, acum vrei sa plateasca din nou? Sa le fie reținuți iar bani? Dar tu….rahatul, ce ai de facut? Sa muncești, sa plătești la rândul tău. Ce spui tu…..pfff.

    Apreciază

  8. Duhul Căpitanului said, on ianuarie 31, 2020 at 10:13 pm

    Eu l-aș afurisi pe ăsta…

    Apreciază

  9. Iulia said, on februarie 1, 2020 at 11:13 am

    Ce inseamna ,,copil in plus”?!

    Apreciază

  10. dante said, on februarie 1, 2020 at 10:06 pm

    @iulia
    Un copil in plus este exact acest Caramitru junior.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.