SACCSIV – blog ortodox

#rezist si mass-media anti romaneasca il ataca furibund pe TUDOR GHEORGHE pentru mesajele anti UE din cadrul spectacolului “Degeaba 30” difuzat la TVR

Posted in TUDOR GHEORGHE, UE, UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on ianuarie 30, 2020

Era doar o chestiune de timp pana cand ii venea randul si lui Tudor Gheorghe, fiul legionarului Ilie Tudor, sa fie luat in colimator.

Ziare com: Planul „Degeaba”. De ce a ajuns Tudor Gheorghe sa promoveze mesaje anti-UE si anti-procurori la TVR

Atunci cand Tudor Gheorghe scrie si canta versuri nationaliste si anti-Uniunea Europeana, imaginandu-si o tara ideala in care la Bucuresti, iar nu la Bruxelles/Strasbourg e de batut ca la Inalta Poarta, iar procurorii nu ii ancheteaza pe politicienii care simt romaneste, indiferent de cat de romaneasca devine coruptia, nu e problema tuturor, ci a celor cativa care isi regasesc resentimentele in astfel de mesaje. E treaba lor.
Daca insa aceste mesaje sunt difuzate de Televiziunea Nationala, atunci suntem cu totii partasi la intoxicarea spatiului public si la propaganda si astfel devine problema tuturor.
In egala masura, daca primarul general Gabriela Firea decide sa il decoreze pe cel pentru care generatia anilor 1990 a luptat degeaba pentru libertate, pentru ca libertatea asta inseamna si alinierea la regulile Uniunii Europene, iarasi devine o chestiune publica. De igiena si sanctionare.
E alegerea Televiziunii Romane una inocenta sau ar putea fi parte a unei strategii pre-electorale, care sa fertilizeze terenul unor mesaje nationaliste si populiste?
Indiferent daca am putea banui sau nu un geniu politic malefic in spatele acestei optiuni, care este una editoriala, nu artistica, ce s-a petrecut la televiziunea publica se incadreaza in actiuni de propaganda si manipulare a opiniei publice. Iar faptul ca forma (subliminala) in care mesajele au fost imbracate este una artistica face lucrurile si mai grave, pentru ca sunt prezentate si vandute ca fiind o reprezentare a unor sentimente, emotii si critici sociale.
[…]
Si pentru ca nu a putut sa ii contracareze legitim si pe acelasi nivel pe intelectualii care au venit constant la proteste – Mircea Cartarescu, Ioana Nicolae, Gabriel Liiceanu, Ana Blandiana, la Bucuresti si sa nu uitam ca zidul democratic de la Sibiu a fost practic format din scriitori, Radu Vancu fiind o figura simbolica aici – PSD a aplicat strategia „degeaba”, sa ramanem in legatura cu textul lui Tudor Gheorghe, si a coborat in mediocritate institutiile culturale si de presa publice.

Iar acum, pentru ca miza politica a acestor institutii se apropie de zero, PNL nu are printre prioritati recuperarea in rostul lor.

[…]
Consecintele abandonarii TVR pot fi insa parsive, tocmai prin cultivarea acestor mesaje, fertilizand terenul pentru teze populiste, fie ele si marginale, sau resentimentare, asa cum induce mesajul „Degeaba”.

Playtech: Tudor Gheorghe, criticat dur de Daniel Funeriu, după concerul ”Degeaba 30”: ”Băi, talent: nu ți-e rușine?”

Televiziunea Română a fost criticată după ce a difuzat spectacolul intitulat ”Degeaba 30”, al artistului Tudor Gheorghe. Concertul are trimiteri critice la adresa Uniunii Europene și a celor care au protestat în stradă în ultimii ani. ”Canalie talentată”, l-a etichetat Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, pe Tudor Gheorghe.

Televiziunea publică a difuzat duminică, 26 ianuarie, spectacolul ”Degeaba 30”, a cărui premieră a avut loc la Sala Palatului pe data de 21 decembrie 2019, la împlinirea a treizeci de ani de la Revoluție. Ironie sau nu, postul public a difuzat concertul lui Tudor Gheorghe chiar de ziua de naștere a dictatorului Nicolae Ceaușescu.

 „O ţară care plânge, care geme şi aşteaptă un decret de la Bruxelles sau Strasbourg“,

„Cui va mai rămâne această ţară?“,

„Procurorii sunt nişte veleitari, nişte oameni mici ce nu gândesc“,

„Lanţul de minciuni cu care ne-aţi vândut“

– sunt câteva dintre versurile din spectacolul „Degeaba 30“, susţinut de rapsodul oltean. Mai mult, în spectacol au existat și săgeţi către cei care au ieşit în stradă să protesteze de-a lungul ultimilor ani: „Protestăm pentru nimic“ şi „Ne-adunăm să ne-alergăm: noi, cu mâna pe pietroi, strigăm «Fără Violenţă!»“.

Televiziunea Română a fost acuzată de propagandă anti-UE, iar multe critici s-au îndreptat şi către Tudor Gheorghe, notează adevarul.ro. Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei, i-a transmis cântăreţului un mesaj extrem de dur.

Băi, Tudor Gheorghe, fii atent aici, cât ai fi fost tu de talentat în muzică şi versuri! Primul meu coleg de bancă, Cristian Herbei, şi alţi 1 000 de oameni nu au murit pentru ca tu să-i dai cu zdranga, zdranga la mandolină spunând că a fost degeaba! Băi, talent: nu ţi-e ruşine la senectute să spui că e tot una să iei, când ai chef, avionul spre Paris, cu statul la coadă patru zile pentru 25 de litri de benzină? Băi, nenicule! E tot una să vezi banane doar în filme americane sau să cumperi la orice oră din zi sau noapte la colţ de stradă? Johnny Mandolină, e acelaşi lucru să stai iarna la 10°C sau să te lăfăi în Bali? Nu ţi-e ruşine ca de la înălţimea talentului cu care te-a înzestrat Dumnezeu să bagi minciuna că «a fost degeaba» în mintea oamenilor care au făcut, prin sudoarea frunţii lor, ţara asta să stea la masă cu Germania, Franţa şi Spania, în loc să facă plecăciuni dictatorilor din Congo şi Coreea de Nord?

Mizerabile rapsod: dacă nu era omorât ca un vierme idolul tău, Ceauşescu, eu şi mii de români ca mine, care au luat calea pribegiei de tineri, ar fi murit fără să-şi revadă fraţii şi părinţii, şi tu spui că degeaba au trecut 30 de ani? (…) N-o mai lungesc, că e degeaba cu tine, şi îţi spun atât: să-ţi fie ruşine, canalie talentată! Să-ţi fie ruşine nici măcar pentru că ţi-ai bătut joc de eforturile a 20 de milioane de oameni! Ci pentru că, la bătrâneţe, ţi-ai bătut joc de ce-ai făcut o viaţă întreagă, ţi-ai bătut joc de talentul unic pe care l-ai primit de la natură, ţi-ai bătut joc de o ţară şi oamenii ei, pe care nu cred că ai să-i înţelegi vreodată! Pune-te, mă, în genunchi în faţa copiilor acestei ţări şi cere-le iertare!“, a scris Funeriu pe Facebook.

Contactat de adevarul.ro, Tudor Gheorghe a declarat că preferă să se rezume la vorba populară „Câinii latră, caravana trece“. Rapsodul nu a părut afectat de critici:

„Nici măcar nu le resping, nu le iau în seamă. Nu mă interesează prostiile pe care le debitează ba unul, ba altul. Nu mă ating. Fiecare om are părerile lui. Te laudă mulţi şi te înjură puţini. Dacă nu exista nici o reacţie mi se părea ciudat. Dar, bravo lor! Eu cred în ce am făcut şi nu numai eu. O vorbă frumoasă: câinii latră, caravana trece. Dacă ăsta e limbajul lor, să fie sănătoşi. Eu sunt mai delicat“.

Întrebat și despre săgeţile trimise spre Uniunea Europeană, dar şi despre criticile la adresa oamenilor care au ieşit în stradă, artistul susţine că aceștia nu au văzut spectacolul, ci doar au scos din context anumite afirmaţii.

universul: TVR, organ de propagandă anti-UE. De ziua lui Ceaușescu, a difuzat spectacolul ”Degeaba 30”

TVR 1 a difuzat duminică, 26 ianuarie, spectacolul „Degeaba 30” al lui Tudor Gheorghe, organizat pe 21 decembrie, în contextul marcării a trei decenii de la Revoluția din 1989. Conceput ca un imn pesimist închinat acestui moment istoric, textele cântecelor se disting însă izbitor și printr-o amorsă groasă de euroscepticism. Nu puține sunt versurile cu săgeți la adresa Uniunii Europene.

Ironie a sorții sau nu, TVR 1 a difuzat concertul lui Tudor Gheorghe tocmai de ziua de naștere a dictatorului Nicolae Ceaușescu.

“Minerii plâng de dorul unei mine,” o „țară care plânge”, care „geme”, și așteaptă „un decret de la Bruxelles sau Strasbourg”, „Cui va mai rămâne această țară?” „Procurorii” sunt „niște veleitari, niște oameni mici ce nu gândesc”, „Lanțul de minciuni” cu care „ne-ați vândut”, dar „vine vremea să dați seamă pentru câte rele ne-ați adus”, „Protestăm pentru nimic” și „ne-adunăm să ne-alergăm”: „noi, cu mâna pe pietroi, strigăm Fără Violență!”, „Nu vedem și nu simțim că la poartă așteaptă dricul!” „Ia-ne, Doamne, orice perspectivă, ia-ne și bomboana din colivă!” – sunt doar câteva dintre „slovele” bardului Tudor Gheorghe din care se pot desprinde pe alocuri crâmpeie de sloganuri demne de un almanah PSD.

Mesajele au fost transmise în uralele unei săli arhipline, cum se întâmplă adesea la concertele acestuia de la Sala Palatului, nedetronat pe nișa pe care și-a creat-o răbdător de-a lungul anilor.

Opiniile anti-UE ale lui Tudor Gheorghe sunt de altfel cunoscute și nu de puține ori au fost exhibate în emisiunile-proces din platoul Antenei 3.

Într-un interviu oferit în decembrie 2019 agenției Mediafax, Tudor Gheorghe spune că „Degeaba” este „ecoul unei generații”, „copiii ăștia de 30-40 de ani cărora li s-a luat speranța, pentru ei e «Degeaba», anii ăștia care au trecut degeaba, ei nu mai au perspectivă, ei nu mai cred în potențialul creator al acestui neam, ei nu mai au încredere, nu le mai place limba română, nu mai au habar de istoria română, nu mai au demnitate și mândrie de români, nu mai au nimic, pentru ei strig eu: «Degeaba»”.

„Mulți mi-au reproșat titlul: că nu e însuflețitor, că nu e optimist. Ba chiar a venit la mine un distins parlamentar, pe care nu am să-l numesc, și cu grația firească, stilul și limbajul elevat, specifice unui parlamentar, m-a sfătuit prietenește să schimb titlul, pentru că totuși în țara asta s-a mai făcut ceva. L-am ascultat. După 5 ani am pus altfel titlul: Tot degeaba. Acest spectacol, Degeaba, este țipătul unei generații debusolate și debusolante, reprezentanţii căreia nu mai au încredere în potențialul creator, le este rușine să se mai numească români. Degeaba nu e despre supărarea că nu avem autostrăzi, nu e despre supărarea că nu avem trenuri mai rapide. Degeaba nu e despre starea materială, ci despre cea spirituală”, afirma luna trecută Tudor Gheorghe pentru Q Magazine.

[…]

Adevarul: Tudor Gheorghe, aspru criticat după ce TVR i-a difuzat spectacolul „Degeaba 30“. Funeriu: „Să-ţi fie ruşine, canalie talentată!“

[…]

În timp ce Televiziunea Română a fost acuzată de propagandă anti-UE, multe critici s-au îndreptat şi către Tudor Gheorghe, cele mai puternice venind de la fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, şi de la fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru.
[…]

La rândul lui, Caramitru l-a acuzat pe Gheorghe că face propagandă pro-comunism şi Ceauşescu, sugerând că este un ticălos şi un ipocrit.

„Înţeleg că Tudor Gheorghe – un cântăreţ altfel foarte talentat – face propagandă pro-comunism şi Ceauşescu. Cică au trecut 30 de ani degeaba. Stimate domn cu ghitară şi mustaţă, uite cum stă treaba:
– e mai bine acum pentru că avem ce mânca – e mai bine acum pentru că nu e frig în case şi e lumină pe străzi noaptea

– e mai bine acum pentru că putem vizita şi lucra în alte ţări. Nu mai suntem închişi ermetic aici, ca într-o puşcărie

– e mai bine acum pentru că suntem liberi să vorbim şi să votăm. Să protestăm dacă vrem. Să cerem politicienilor să şi facă ceva pentru noi

– e mai bine acum pentru ca putem lucra la firme private şi – dacă nu ne convine – putem schimba locul de muncă sau să începem o afacere. Nu suntem obligaţi să lucrăm toată viaţa la uzina IMGB de exemplu sau la CAP-ul sătesc

– e mai bine acum pentru că putem asculta orice muzică, vedea orice film, citi orice carte. Nu doar ce ne dă tătuca ca propagandă.

E mai bine şi pentru tine domnule cu mustaţă şi ghitară. Că faci bani frumoşi din spectacolele tale, nu? Ai un fel de afacere a ta, care merge foarte bine. Şi înţeleg că îţi place să mergi în vacanţe în străinătate. Mulţi ticăloşi şi ipocriţi în ţara asta….“

N-am vazut spectacolul. Probabil ca este vorba despre acesta:

Sa ne amintim cine sunt criticii.

Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, intr-o postare de anul trecut pe facebook s-a apuca sa huleasca pe Maica Domnului, “explicand” “de unde vine cultul Sfintei Maria”:

La multi ani de Sf. Maria!

Eu zic sa ne deschidem mintea azi. De unde vine cultul Sfintei Maria?
* după ce oamenii au descoperit agricultura (10’000 de ani I.C), au început sa apara și sa devină importante divinități feminine care simbolizau fertilitatea
* In Egipt, una din primele civilizații agrare avansate, s-a amplificat cultul lui Isis, mama lui Horus (începând cu 2600 I.C). De acolo, s-a răspândit și in Imperiul Roman. A fost venerata vreo 3000 de ani
* Vreo 350 de ani după moartea lui Iisus, Sf. Ambrozie (unul din marii teologi care a stabilit bazele religiei, guvernator al imperiului roman care a trăit în Milano) a introdus-o pe Sf. Maria ca personalitate esențială
* Icoanele cu Sf. Maria și toate imaginile pe care le știți sunt in mare parte inspirate din imaginile lui Isis cu Horus (vedeți comparația in poza de mai jos).

Nu dați cu pietre. Că atunci înseamnă că nu acceptați ce spune Eliade și ce spun toți istoricii religiilor. Evoluția gândirii umane e constantă. Doar simbolurile sunt universale. Nimic nu poate fi “blocat” pentru totdeauna in mintea oamenilor.

El indrazneste sa-si dea cu presupusul despre comunism? Cititi va rog mai multe la:

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

Cat despre Daniel Funeriu, acesta este un activist pro vaccin, un dusman al limbii romane si a fost un dezastru la Ministerul Educatiei:

Iata si cum gandesc intelectualii laudati de presa #rezist:

Mircea Cartarescu, unul dintre scriitorii cei mai bine recompensati de stat pe vremea când președinte al ICR era Horia Roman Patapievici (evreul ce-i descria pe romani ca fiind omuleti patibulari), afirmă pe pagina sa de Facebook că va boicota Referendumul pentru România din 6 și 7 octombrie 2018, „Pentru că: 1. legitimează o încălcare a drepturilor omului; 2. e o diversiune menită să acopere noi infracțiuni ale puterii; 3. e o absurditate demnă de țara lui Urmuz – nu voi participa la referendumul de pe 7 octombrie.” 

Iar pe Gabriel Liiceanu, Revoluţia l-a găsit pe cai mari, alăturîndu-se evreilor Silviu Brucan si George Soros, intemeietorii „Grupului de Dialog Social”:

Pe baza acestei relaţii, Gabriel Liiceanu primeşte de la prietenul său Andrei Pleşu, ca pe o veritabilă moştenire, Editura Politică, împreună cu tot patromoniul său, printr-un „Ordin” ilegal, pentru a înfiinţa Editura Humanitas:

Liiceanu a primit de la GDS ce merita!

Nu stiu daca tot ceea ce zice Tudor Gheorghe in concertul sau este corect, insa un lucru este indubitabil: majoritatea tinerilor simpli n-au iesit in 1989 pe strazi pentru a fi distrusa economia tarii, nici pentru a fi vandute pe nimic fabricile (ca mai apoi sa ajunga fiare vechi), nici pentru a se da cui trebuie bancile si zacamintele, nici pentru a fi colonie intr-un imperiu UE, nici pentru casatorii intre homosexuali, nici pentru a se ajunge ca iubirea de tara sa fie catalogata extremism periculos si nici pentru ca tinerii istorici ai zilelor noastre sa-i numeasca pe detinutii din temnitele bolsevice “cacati cu ochi”…

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vlad tepes said, on ianuarie 30, 2020 at 3:58 pm

  Totul s-ar putea rezuma astfel: niste Gunoaie umane si niste nulitati parvenite in haosul de dupa ’89, si un maestru promotor al spiritului, muzicii si valorilor romanesti, care ar trebui declarat, “bun national”! Primii nu pot concura decat la categoria “excremente nationale” si de aceea, ar trebui trasa apa dupa ei!

  Apreciază

  • nenimenea said, on ianuarie 30, 2020 at 4:52 pm

   Le faci o onoare prea mare să mai tragi și apa după ei…

   Apreciat de 1 persoană

  • Radu Humor said, on ianuarie 30, 2020 at 11:36 pm


   Cum să nu sară ca arşi cei de teapa funebrului la auzul unor astfel de crunte adevăruri ?
   Dacă se trezeşte până la urmă şi această biată populaţie şi apare iar un brav Popor ?!

   La galer când cobor legat în fiare
   Să-mi ispăşesc osânda cea mai grea
   Cu fruntea-n slavă strig din închisoare :
   – Nu-s vinovat faţă de Ţara mea !

   Dacă-am strigat că haitele ne fură
   Pământul codrul, cerul stea cu stea
   Şi sfânta noastră pâine de la gură
   Nu-s vinovat faţă de Ţara mea !

   De-aceea când cobor legat în fiare
   Să-mi ispăşesc osânda cea mai grea
   Cu fruntea-n slavă strig din închisoare :
   – Nu-s vinovat faţă de Ţara mea !

   Apreciază

 2. Cosmin said, on ianuarie 30, 2020 at 4:51 pm

  Unii sunt atat de dependenti de UE incat cred ca ar fi capabili sa se sinucida daca aceasta s-ar destrama.

  Apreciază

  • Cosmin said, on ianuarie 30, 2020 at 8:19 pm

   Genial Tudor Gheorghe!

   Ce trebuie sa remarce acesti agarici neobolsevici, e faptul ca publicul a aprobat prin aplauze in unanimitate, iar publicul e poporul si ei, neobolsevicii, sunt doar o minoritate cu finantare puternica in spate. Atat doar.

   Apreciat de 1 persoană

 3. Aristide said, on ianuarie 30, 2020 at 5:07 pm

  Apreciat de 1 persoană

 4. mircea.v said, on ianuarie 30, 2020 at 5:59 pm

  Infricosator este modul in care este atacat, limbajul folosit. Sant clar 2 lumi total opuse in care nu mai existe idei comune, stari comune. Este o reintoarcere la Ana Pauker si procesele staliniste.

  „Mintea desprinsa de Dumnezeu devine fie demonica, fie animalica.”

  Astia au depasit cu mult starea animalica, sant pur si simplu demonici.

  Apreciat de 1 persoană

  • Hal Turner Radio Show said, on ianuarie 30, 2020 at 9:55 pm

   Niste pampalai! Iar pe Funeriu il tradeaza moaca.

   Idiotii astia nu au ceva cu spectacolul in sine, nu le place Tudor Gheorghe ca are versuri despre Dumnezeu, despre taranul crestin, despre nationalism, despre lipitorile UE si tradatorii de neam.

   Pe ei ii arde Numele Lui Hristos. Spui Hristos si le ies bube in cerul gurii.
   Uita stricatii ca tot niste tarani crestini au varsat sange SFANT, condusi de Domnitori unsi de Biserica Ortodoxa Romana.
   Vai de capul lor, ca daca eram stat musulman si Tudor Gheorghe canta ceva specific, nu mieunau deloc.

   Apreciat de 2 persoane

 5. Remus Satală said, on ianuarie 30, 2020 at 6:19 pm

  Relațiile dintre state ori se bazează pe reciprocitate, ori se bazează pe subordonare. Un stat nu poate fi și membru și suveran fără un drept de veto. Subordonarea dintre state este imperialism și vasalitate. Orice stat care cedează suveranitatea acceptând relații de subordonare în loc de reciprocitate este un stat trădat care este condus de trădători. Globalismul înseamnă ca lumea să aibă un singur centru și o singură periferie. Așa ceva nu poate reprezenta un viitor acceptabil pentru lume decât numai pentru puțină vreme. Tot ceea ce nu se poate rostogoli este condamnat la prăbușire. Tot ceea ce nu se poate îndoi este condamnat la rupere. Apa care nu se poate scurge va bălti. Așa stau lucrurile și cu războiul. Unind micile războaie într-un mare și ultim război nu putem rezolva problema războiului ci doar putem grăbi sfârșitul lumii.

  Apreciat de 1 persoană

 6. […] Citeste mai multe pe saccsiv […]

  Apreciază

 7. dante said, on ianuarie 30, 2020 at 8:25 pm

  Vorbe profetice spuse de Tudor Gheorghe – DEGEABA – vorbe rostite cu repetabilitate anuala de aproape 3 decenii. Ei, acest strigat de durere nu poate fi inteles de fostul ministru al educatiei daniel funeriu a carui minte este plecata cu sorcova, caci indiferent cum ai vedea lucrurile cu aceasta declaratie tot prostie si rea vointa este.
  Ma mir ca inca nu i s-au aduse acuze vis a vis de trecutul legionar al tatalui sau, ori acum doar il toaca cu comunismul imputat. Cea mai mare belea este ca Romania a ajuns o tara si o natie – DEGEABA.

  Apreciat de 1 persoană

 8. Duhul Căpitanului said, on ianuarie 30, 2020 at 9:00 pm

  „Am venit sa aduc sabie”, spune Mântuitorul. Orice om care spune adevărul în ziua de astăzi desparte apele. Sa despărțim apele!

  Apreciat de 1 persoană

 9. Nicusor said, on ianuarie 30, 2020 at 10:32 pm

  Intrebare intrebatoare: la cum se manifesta cele 2 primate aflate la nivelul minim de intelighenta, nu se numeste hate speech? Sau doar cand un roman care are principii sanatoase se apara impotriva rebuturilor fostilor nomenclaturisti actuali neomarxisti progresisti ai cand ii contreaza logic cu argumente, arunci marxistii astia se dau de pamant ca vai sunt supusi unui hate speech, adica vrem democratie dar nu pt catei.

  Apreciat de 1 persoană

  • Radu Humor said, on ianuarie 30, 2020 at 11:47 pm

   Aşa ne trebuie ! N-am văzut nici o reacţie de amploare când se recita tot la un post de mare audienţă la oră de vârf în interpretarea lui F. Piersic
   POPOR ALES .
   CONVORBIREA LUI TEVIE LÃPTARUL CU DUMNEZEU
   Cuplet de Aurel Storin, publicat in revista “Realitatea Evreiascã” din Bucuresti – recitat in Israel de actorul Florin Piersic

   > In viata asta, potrivitã
   > Pentru borfasi, pentru haimani,
   > Mi-ai dat o mânã de prieteni
   > Si-o lume-ntreagã de dusmani !

   > Poti sa fii hot, pungas, ministru,
   > Te-njurã lumea sau te ceartã,
   > Dar dacã esti cumva evreu,
   > O viatã-ntreagã nu te iartã !

   > Poti fi mai bun, mai învãtat
   > Si mai cinstit, cã nu e greu,
   > Dar porti teribilul pãcat
   > Cã, pur si simplu, esti evreu….

   > Sar imbecilii sã te rupã !
   > Te-njurã ziarele ades !
   > Te-ar sfâsia si când te pupã !
   > De asta, Doamne, m-ai ales ?

   > De mii de ani nu avem pace
   > Ne mor copiii in rãzboi
   > Si n-avem liniste de-o viatã !
   > De asta ne-ai ales pe noi ?

   > Am vrut si noi putin “shalom”
   > Cuvânt rostit atât de des.
   > Dar pacea noastrã cu vecinii
   > N-ai avut timp s-o fi ales.
   >
   > De câte ori ai vrut, destinul
   > Ne-a jucat viata la noroc.
   > Doamne, puteai s-alegi pe altii
   > Si nu ne supãram deloc !

   > Antisemitii se agitã,
   > Urlã bezmetic orice vrei
   > Se-ncarcã lumea de prostie
   > Si se descarcã pe evrei.
   >
   > Avem atâtea premii NOBEL
   > Si mari artisti sub steaua ta,
   > Dar nimeni nu ridicã glasul
   > Când ne injurã o haimana !

   > Poate cã lumea joacã teatru,
   > Privesc la cer si vãd noroi,
   > Sunt generosi cu orisicine
   > Si democrati! Dar nu cu noi…

   > Când undeva le merge rãu,
   > Când ageamiii fac luminã
   > Si nu au bani si mor de foame,
   > Numai evreii sunt de vinã.

   > Când se mãnâncã între ei,
   > Când se omoarã frati cu frati,
   > Sãracii – ei n-au nici o vinã,
   > Numai evreii-s vinovati !

   > Suntem copiii tãi,o Doamne,
   > În casa ta intrãm smeriti,
   > Si atunci de ce ne lasi în lume
   > Pe mâna unor trogloditi ?

   > Dece-i înduri pe asasinii
   > Cei fãrã lege, fãrã minte,
   > Amarnic sã ne pângãreascã
   > Pânã si sfintele morminte?
   >
   > Cu noi se rãfuiesc într-una
   > Intelectuali si derbedei,
   > Dar ce-au cu mortii nostri, Doamne?
   > Ce vina au cã-s morti evrei?

   > Tot ce se-ntâmplã-n lumea asta
   > Catastrofal si ne-nteles
   > E doar si doar din vina noastrã!
   > De asta, Doamne, ne-ai ales?

   > Ei pot sa facã tot ce vor!
   > Sã poarte zvastici, cãsti sau fes!
   > Noi n-avem nici-un drept pe lume?
   > De asta, Doamne, ne-ai ales?

   > Se uitã acru-n pasapoarte,
   > La vãmi ne puricã ades.
   > Noi doar suntem “afaceristii”!
   > De asta, Doamne, ne-ai ales?

   > De asta ne-ai adus pe lume?
   > De asta ne-am crescut copii?
   > Sã tremurãm pentru secunda
   > Ce Tu ne-o dai pentru-a trãi?

   > Tu ne-ai dat multe lacrimi, Doamne.
   > Ne-ai dat nevoi si griji si stress.
   > DAR TU NE-AI DAT SI ISRAELUL !
   > SI PENTRU ACEASTÃ FERICIRE
   > TODÁ RABÁ CÃ NE-AI ALES !!!

   P.S. Cum vi se pare ?

   Apreciază

   • kunta kinte said, on ianuarie 31, 2020 at 2:21 pm

    ..mi se pare o mare facatura a ovreilor si tu o promovezi.

    Apreciază

 10. […] #rezist si mass-media anti romaneasca il ataca furibund pe TUDOR GHEORGHE pentru mesajele anti UE di… […]

  Apreciază

 11. […] #rezist si mass-media anti romaneasca il ataca furibund pe TUDOR GHEORGHE pentru mesajele anti UE di… […]

  Apreciază

 12. […] #rezist si mass-media anti romaneasca il ataca furibund pe TUDOR GHEORGHE pentru mesajele anti UE di… […]

  Apreciază

 13. […] #rezist si mass-media anti romaneasca il ataca furibund pe TUDOR GHEORGHE pentru mesajele anti UE di… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: