SACCSIV – blog ortodox

Un proiect propune ca vaccinarea să devină obligatorie din februarie

Posted in STIRI by Vali on ianuarie 27, 2020

Sursa: https://m.romanialibera.ro//sanatate/un-proiect-propune-ca-vaccinarea-sa-devina-obligatorie-din-februarie-819394

 

Vaccinarea ar putea deveni obligatorie în România chiar de la finalul lunii următoare, legea aflânduse pe masa deputaților.

Proiectul de lege care se află pe masa deputaților prevede printre altele, că, în cazul vaccinurilor obligatorii consimţământul pentru imunizare se prezumă ca fiind dat. Actul legislativ mai menționează și despre sancţionarea părinţilor care refuză să participe la acțiuni de informare cu privire la beneficiile imunizării. Astfel, în cazul în care părintele sau tutorele legal nu participă la astfel de întâlniri, care vor fi organizate inclusiv de medicul de familie, el poate primi o amendă de până la 10.000 de lei informează Digi24.
Părintele poate refuza vaccinarea copilului său doar dacă cel mic prezintă o reacție adversă la unul dintre vaccinuri sau mai multe. Intoleranța copilului va fi atestată printr-un certificat.
Legea în forma actuală prevede pentru copiii nevaccinați să nu mai fie acceptați la grădinițe sau la școli. Unitățile de învățământ vor avea obligativitatea să solicite, la înscrierea minorului o adeverinţă care să ateste efectuarea vaccinurilor. În cazul în care copilul nu este imunizat sau schema de vaccinare este incompletă, cel mic tebuie vaccinat în termen de un an.

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ManolescuBD said, on ianuarie 27, 2020 at 6:52 pm

    Apreciază

  2. ManolescuBD said, on ianuarie 27, 2020 at 6:57 pm

    „OBLIGATIVITATE și CONSIMȚĂMÂNT PREZUMAT privind vaccinarea persoanelor din România” – https://cunoaste-riscurile.ro/obligativitate-si-consimtamant-prezumat-privind-vaccinarea-persoanelor-din-romania/ : „In ceea ce privește textul și reglementările cuprinse în proiectul de lege mai sus menționat, s-a identificat un abuz de drept nerezonabil, contrar bunei-credințe, eticii, moralității și legilor privind drepturile omului, aducând-se grave vătămări și pagube ființei umane prin[…]” …

    Apreciază

    • ManolescuBD said, on ianuarie 27, 2020 at 7:04 pm

      [video src="http://media.tvrnews.ro/video_local/202001/legea-vaccinarii-stiriletvr---site-26778500_26778500.mp4" /]

      Apreciază

  3. dante said, on ianuarie 27, 2020 at 7:03 pm

    Lumea ia cimpii pe „repede inainte”, totul facind parte dintr-un plan global. Dar de cind guvernul este stapin pe viata mea si a copilului meu, cine ia dat acest drept? Daca vom tacea sobolanii care ne conduc ne vor minca de vii. Ridicati-va Gheorghe si Ioane, cei care a-ti mai ramas prin tara caci mamelucii astia de la putere vor sa puna din nou saua comunista pe noi. Ca exemplu in preajma Craciunului a fost o adevarata isterie cu „virusul’ pestei porcine, virus ce a durat exact atita cit a trebuit, adica pe perioada sacrificarii porcilor dupa care a disparut si nimeni nu mai vorbeste. Acum interesul este virusul gripal si implicit campania de vaccinare a populatiei impusa de Big Pharma, iar schema este clasica: isterie – coercitie – obligativitate.

    Apreciază

  4. Ionel said, on ianuarie 27, 2020 at 8:04 pm

    Vor sa ne obisnuiasca treptat cu aceasta idee a vaccinarii .Suntem parinti inconstienti daca nu vaccinam copiii dupa parerea acestor dementi. Dupa ce rezolva asa zisa problema urmeaza obligativitatea tuturor .
    Cam asa s-a procedat si cu cipurile:
    intai s-au cipuit vacile dupa aia caii , apoi in pasapoarte ne-au obosnuit la tv cu ideea asta . ca sa ajunga de fapt in ultima parte la CI – ne spun ei ca nu total obligatorii dar pe parcurs se va ajunge la CI pentru toti biometric.
    Asa a fost si la Pasapoarte biometrice – ca nu e obligatoriu ,ca putem lua pe o luna fara cip dar nu mai elibera nimeni asa ceva – ghiseul cu pasapoarte temporare era inchis .
    Ideea este ca prin pasi marunti aici vor sa junga – toti vaccinati toti cu cip in prima faza apoi se va descoperi ca nu sunt sigure aceste CI ca poti fi furate datele si atunci cu mintile intunecate de la alimentatia otravitoare + vaccinuri+ politia gandirii care incepe sa se profileze , sa acceptam ce vor acesti dementi „PECETEA”

    Apreciază

  5. mircea.v said, on ianuarie 27, 2020 at 8:43 pm

    Virgil Maxim este arestat in calitate de membru al tineretului legionar – Fratiile de Cruce (era elev de liceu), si ajunge in decembrie 1942 la inchisoarea Aiud. In cartea sa „Imn pentru crucea purtata” spune:

    „Ni s-au luat datele autobiografice, amprentele digitale şi ni s-au dat numere de încarcerare. Eram 3203. ”

    Acum sistemul stie aproape totul despre noi, avem cnp, santem amprentati. Inchisoarea e alta.

    (Incepand de azi, voi posta acest mesaj in fiecare zi. Si asta, pentru ca sistemul lucreaza zi de zi in sensul celor de mai jos, adica, in fiecare zi sistemul amprenteaza oameni.)

    Temeiul Biblic pentru faptul ca nu trebuie sa acceptam sa fim amprentati, sa ni se preleveze ADN, si altele asemenea:

    Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
    Cap. 6
    19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
    20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

    Matei 22:
    15. Atunci s-au dus fariseii şi au ţinut sfat ca să-L prindă pe El în cuvânt.
    16. Şi au trimis la El pe ucenicii lor, împreună cu irodianii, zicând: Învăţătorule, ştim că eşti omul adevărului şi întru adevăr înveţi calea lui Dumnezeu şi nu-Ţi pasă de nimeni, pentru că nu cauţi la faţa oamenilor.
    17. Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
    18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
    19. Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
    20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
    21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.
    22. Auzind aceasta, s-au minunat şi, lăsându-L, s-au dus.

    Sfantul Ioan Gura de Aur spune in Omilii la Matei:

    „Cînd i-a întrebat: „Al cui este chipul de pe ea?” şi ei I-au răspuns: ”Al cezarului!“, Domnul le-a spus: „Daţi cezarului cele ce sînt ale cezarului“.
    Nu e vorba deci de un simplu dat, ci de o RESTITUIRE. Lucrul acesta îl arată şi chipul şi scrierea de pe ban. Apoi, ca să nu spună fariseii: „Ne porunceşte să ne supunem oamenilor”, Hristos a adăugat: „Şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu“. Se cade, dar, să dăm oamenilor cele ale oamenilor şi să dăm lui Dumnezeu cele ce datorăm lui Dumnezeu. De aceea şi Pavel zice: „Daţi tuturor cele datorate: celui cu darea, dare; celui cu vama, vamă; celui cu frica, frică”.
    Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului numai acelea care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi o vamă dată cezarului, ci diavolului.”

    Sfantul Justin Popovici:

    „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” Iată ce fel de coexistenţă a Bisericii şi statului a fost stabilită şi prescrisă de Atotştiutorul Domnul nostru şi Mântuitorul Hristos (Matei 22, 21).
    De aceea ea rămâne în veci obligatorie şi nestrămutată pentru Biserică. Cezarului – moneda, banii, cu efigia cezarului.
    Lui Dumnezeu? – şi sufletul şi trupul: căci pe trup şi în suflet este întipărit chipul lui Dumnezeu. Chipul lui Dumnezeu se află şi pe trup şi în trup, pentru că trupul trăieşte prin sufletul asemănător lui Dumnezeu. Deci, şi unul şi altul aparţin lui Dumnezeu – veşniciei, vieţii veşnice, Adevărului veşnic, Dreptăţii veşnice, Raţiunii veşnice. Prin urmare, cele ce aparţin lui Dumnezeu nu pot fi jertfite de dragul cezarului, şi aici întâietatea îi revine totdeauna lui Dumnezeu.
    În Dumnezeu – Omul, în lucrarea şi trupul Lui – Biserica, Dumnezeu totdeauna se află pe primul loc, iar omul – pe-al doilea; Dumnezeu totdeauna hotărăşte totul, şi nu omul. Acestea sunt atotvaloarea şi măsura a toate în Biserica universală. Iată de ce ea se apleacă asupra oricărei probleme „cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste.”…
    „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”- acesta este principiul coexistenţei dintre Biserică şi stat. Nu colaborare, ci coexistenţă între Biserică şi stat. Nu colaborare, cu atât mai mult atunci când „cezarul” prigoneşte toate cele ce sunt ale lui Dumnezeu şi nu vrea să ştie nimic din cele ce sunt ale lui Dumnezeu, ci ţinteşte doar să nimicească tot ce este al lui Dumnezeu. Aici lipsesc condiţiile principale pentru colaborare.
    Sau coexistenţa egală în drepturi a aşezămintelor, şi a persoanelor umane, sau calvarul Bisericii cauzat de către prigonitorii, chinuitorii, cotropitorii, care tăgăduiesc şi prigonesc pe Dumnezeu şi cele ale lui Dumnezeu.Iar prin dictatură impun pe potrivnicul lui Dumnezeu şi cele potrivnice lui Dumnezeu. În acest caz Biserica şi statul se despart, se separă fiecare cu ale sale. Nimeni să nu îndrăznească să se amestece în treburile lăuntrice ale Bisericii, să nu se atingă de sfintele şi veşnicele ei îndatoriri şi drepturi evanghelice.
    Este limpede că Biserica sub orice regim, chiar şi cel ateist, trebuie să-şi găsească un mod de a convieţui (modus vivendi), dar întotdeauna în duhul şi limitele principiului evanghelic de convieţuire: „cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”, şi asta sub controlul suprem al Atot-Evangheliei: „să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni”.
    Dacă însă acest lucru este cu neputinţă, nu-i rămâne Bisericii ca „modus vivendi”, decât principiul evanghelic: să pătimească pentru Domnul Hristos, să rabde, să sufere, luptând astfel pentru drepturile fundamentale ale credinţei, conştiinţei şi ale sufletului”.

    Esti proprietar pe ceea ce faci tu, si ai drepturi doar asupra a ceea ce faci tu. Nu statul ne-a facut, nu statul a luat atomi si a facut corpul nostru si ne-a dat viata, ci Dumnezeu ne-a facut, si doar El are drept asupra noastra. Nici macar noi nu avem drept asupra noastra, pentru ca nu noi ne-am facut.
    Amprente, ADN, retina, imagine faciala… sant ale lui Dumnezeu, nu sant ale noastre, cu atat mai putin nu sant ale cezarului/sistemului. Asa ca, nu avem ce restitui cezarului in cele ce tin de trupul si sufletul nostru.
    De aici rezulta ca nici imaginea faciala nu ar fi trebuit sa o dam sistemului, dar sa zicem ca am inghitit galusca asta asa cum am inghitit si galusca cnp-ului, si ca ne oprim aici.

    Refuzand amprentare, prelevare de ADN…, nu facem altceva decat sa respectam cuvantul lui Dumnezeu.

    Argumentatia de mai sus este valabila si in cazul vaccinarii obligatorii. Ai dreptul sa vaccinezi obligatoriu ceea ce ai facut tu, nu ceea ce a facut Dumnezeu.
    Asa ca, statul poate sa vaccineze obligatoriu diverse cladiri, strazi, canalizari, banii ce sant in circulatie, semafoare… Nu poate vaccina obligatoriu omul.

    Apreciază

  6. Duhul Căpitanului said, on ianuarie 27, 2020 at 9:18 pm

    Fraților, sa ne pregătim, se întra în linie dreaptă :spovediti și impartasiti!

    Apreciază

  7. Un om said, on ianuarie 28, 2020 at 2:07 am

    Jos cipurile, vaccinurile, avorturile, ecumenismul și curvia! Trăiască Adevărul, trăiască Ortodoxia!
    Să nu acceptăm mizeriile lor! Să ne informăm de aici care este răul ce ne așteaptă! Doamne ajută!

    Apreciază

  8. […] Un proiect propune ca vaccinarea să devină obligatorie din februarie […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.