SACCSIV – blog ortodox

Este noul coronavirus o armă biologică?

Posted in NOUA ORDINE MONDIALA, STIRI by Vali on ianuarie 25, 2020

Sursa: https://global-def.com/2020/01/24/este-noul-coronavirus-o-arma-biologica/?fbclid=IwAR0ZJ0ymLZvTKpsU5HBby9PRIMULV0aA7bWbJum3NhvDr_XGE8bSvQS6Qis

De fiecare dată când în lume apare o nouă epidemie, gândul mi se duce la o anume carte din bibliotecă.

Cartea se numește ”Biological espionage – Special operations of the Soviet and Russian foreign Intelligence services in the West”, publicată în 2005, și este scrisă de Alexander Kouzminov, fost ofițer KGB timp de zece ani (acum stabilit în Australia) în Departamentul 12 (Spionaj biologic internațional și operații speciale), Direcția S (Operații speciale în țările țintă) din cadrul Direcției I Principale a KGB (spionajul extern, în prezent SVR). Nu știu dacă a fost tradusă la noi, eu am cumpărat-o de pe Amazon.

Misiunile Departamentului 12 în care era încadrat autorul erau: spionaj biologic, planificarea și executarea actelor de terorism cu arme biologice și sabotaj în eventualitatea unui conflict dintre Rusia (URSS) și Occident; sprijinirea pregătirilor pentru un război biologic; precum și sprijinirea din punct de vedere informativ a programului sovietic/rus de arme biologice. Acest lucru era obținut prin recrutarea de informatori sau introducerea unor ofițeri de informații sovietici în țări cu programe sau centre de cercetări avansate în domeniul medicinei sau a armelor biologice (SUA, Marea Britanie, Germania, Israel sau Franța) – legendați, cu identități false, ca cetățeni dintr-o anumită țară (li se mai spune și ”Ilegali” sau ”fantome” pe la noi).

De ce este această carte așa de interesantă? Pentru că fostul ofițer (licență și master în biologie și două doctorate la activ, în Rusia și în Australia) povestește, cu destulă credibilitate, pe baza informațiilor pe care le deține și experiențelor de la fața locului, despre sursele și metodele spionajului sovietic de obținere a anumitor viruși (), precum și despre pregătirile și stadiul cercetărilor din mai multe țări (în primul rând SUA și Rusia) pentru un război biologic. Exemplele furnizate în această carte sunt, în opinia mea, elocvente și ne oferă o posibilă explicație despre cauzele și natura diferitelor epidemii/pandemii din ultimele decenii.

Redau mai jos cîteva pasaje relevante din cartea menționată:

” Fosta mea carieră de ofițer de informații, în cadrul KGB și, ulterior, SVR, pentru care am slujit timp de 10 ani din viața mea, m-a învățat să văd lucrurile altfel decât ceilați oameni. Infecțiile inexplicabile care au afectat animale sălbatice sau domestice, ca și oamenii, din China și Hong Kong în 1997, boala ”vacii nebune” (”foot-and-mouth”) din Anglia din 2001, Sindromul respirator acut sever (SARS) din China și Hong Kong, care s-a răspândit în aproape întreaga lume în 2003, cele două epidemii din Vestul Indiei din septembrie și octombrie 1994, epidemia de febra hemoragică Congo-Crimeea din satul Oblivskaya din regiunea Rostov din Rusia din iulie 1999, virusul Nilului de vest (West Nile) din regiunea Volgograd din Rusia, ca și epidemiile nespecificate din diferite țări și regiuni din ultimii ani: eu cred că majoritatea acestor incidente sunt cel mai probabil rezultatul unor experimente de cercetări biologice secrete sau eliberări accidentale de viruși (arme biologice), în mediu liber, împotriva unor specii de culturi agricole sau animale domestice. Ar putea fi aceste studii de caz – epidemii care au implicat utilizarea de agenți patogeni într-o formă mai puțin periculoasă – adevărate teste pentru o viitoare utilizare la scară mare a armelor biologice?

În 1999, cotidianul malaezian Sun relata că guvernul acestei țări suspecta anumite persoane străine că au răspândit, prin intermediul porcinelor, un nou virus mortal, pentru a sabota economia locală. Noul virus, necunoscut până atunci, este responsabil de epidemia care a afectat în 1998 Malaezia și Singapore, cauzând moartea a peste 120 de persoane. Ministerul sănătății malaezian a declarat că este destul de dificil să ignore diverși factori care arătau o implicare străină în cazul epidemiei și a suspectat că era vorba, foarte probabil, de o operație clandestină executată de servicii de informații străine pentru subminarea agriculturii locale prin mijloacele specifice războiului biologic. Printre alți factori care au trezit suspiciunea autorităților erau anumite caracteristici ale virusului. Această situație se va repeta, în mod aproape identic, în cazul apariției virusului SARS în 2003 și 2004.

Pe 2 august 2002, o epidemie ciudată de gripă s-a înregistrat în cinci din cele șase provincii ale Madagascarului. Numai în provincia Antseranana din partea de nord-est a țării, nu a fost nimeni infectat. S-au înregistrat 23.000 de cazuri de infecții, din care 671 au murit. Doctorii au povestit că persoanele infectate nu supraviețuiau mai mult de două zile, dar ceea ce a alarmat echipa de medici ONU de la fața locului a fost faptul că, în general, epidemia a lovit în special persoanele de o anumită etnie.

În 1993, în regiunea Four Corners din statul New Mexico, foarte aproape de poligonul de testare a armelor biologice Fort Wingate, a apărut o boală misterioasă, care inițial, părea că este doar o răceală sau infecție respiratorie severă. În mod surprinzător, se pare că a fost imposibil să se vindece persoanele infectate, care mureau în maxim două zile, și nici nu exista un vaccin care să-i trateze. Faptul cel mai curios era că boala afecta în special persoanele care aparțineau de o anumită etnie – indieni Navajo (de aici și denumirea), și numai bărbații de înălțime medie. S-a presupus că un astfel de virus era fabricat în laborator.

În 1988, în fosta URSS, o boală similară a răpus câteva sute de persoane într-un oraș din vestul Ucrainei. Aceasta a infectat numai copii, și părea că preferă fetele de până la 14 ani cu păr blond și ochi albaștri. Simptomele erau absolut identice cu cele ale sindromului Navajo și ale pneumoniei acute atipice severe din zilele noastre (de ex. SARS): creșterea temperaturii, toate semnele unei boli respiratorii acute, apoi halucinații, blocarea căilor respiratorii și moartea. Atât în URSS, cât și în SUA, aceste epidemii au apărut și au dispărut la fel de brusc. Niciodată nu au fost furnizate explicații medicale, sau logice, asupra acestor evenimente.

Desigur, este imposibil să se dovedească că aceste cazuri ar putea fi rezultatul unor eliberări accidentale, sau chiar planificate, de agenți biologici, capabili să ”aleagă” în mod selectiv victimele dintr-o anumită zonă și cu o anumită genă. Și deoarece toate cercetările legate de ”armele genetice” sunt interzise de convențiile internaționale, nimeni nu va admite vreodată că este implicat în dezvoltarea unor metode de îmbunătățire a acestora.

Către sfârșitul anilor 1980 și la începutul anilor 1990 a devenit aparent că Occidentul nu avea un program real de arme biologice ofensive. Nu dispunea de vectori purtători pentru armele biologice, nu existau planuri operaționale pentru utilizarea acestora, și nu existau mijloace eficiente de apărare împotriva programului sovietic (rusesc) de arme biologice. Am descoperit că, deși, în Occident se desfășurau experimente științifice cu agenți patogeni periculoși, scopul acestor activități era de a dezvolta mijloace de apărare împotriva unor tipuri cunoscute de agenți biologici. Am descoperit că, la vremea aceea, țările occidentale erau absolut nepregătite în fața armelor noastre biologice dacă URSS (și, ulterior, Rusia) ar fi declanșat un război biologic împotriva adversarului nostru principal, SUA și țările NATO.”

Atenți la informațiile despre coronavirusul din China, scăpăm din vedere noua epidemie de Ebola din Republica Congo! La data de 14 ianuarie 2020, Organizația Mondială a Sănătății – WHO (World Health Organization) a raportat că noua epidemie de Ebola din Estul Republicii Congo (aproape de frontiera cu Uganda) a afectat 3.406 persoane, din care 3.288 cazuri confirmate și 118 cazuri probabile. Dintre acestea 2.236 de persoane au decedat, adică o rată a mortalității de 66%. Din totalul cazurilor confirmate și probabile, 56% (1.910) au fost femei, 28% (960) copii cu vârste de până la 18 ani și 5%(169) personal medical.

De Carol Florea

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. paul said, on ianuarie 26, 2020 at 2:17 am

  Unde s-a ajuns la greci…Vor sa construiasca un templu a lui satan la Atena

  https://www.aparatorul.md/unde-s-a-ajuns-la-greci-la-atena-vor-sa-construiasca-un-templu-lui-satan-si-sa-ridice-un-monument-lui-baphomet/

  Apreciază

 2. paul said, on ianuarie 26, 2020 at 2:20 am

  Ce se întâmplă, omule? Dezastre pe toata planeta in ultimul timp

  În Spania, valuri mai mari decât casele, invadând uscatul, dar și zăpezi… În India și Kenya invazie uriașă de lăcuste.. În Canada zăpezi cât casele… În Iran și Emirate inundaţii mari, dar și zăpadă în Iran (în orașul sfânt Mashhad).. Tot în Iran cutremur de 5.2 grade… În Palestina și Iordania – zăpadă. În Filipine – vulcani, case acoperite de lavă… În Thailanda secetă, secarea râurilor…În Puerto Rico cad meteoriţi… În China ,viruși ucigași, și mai împrăștie și autorităţile dezinfectante sub forma unor nori pe străzi (mare lucru dacă nu împrăștie chiar virușii… să impună vaccinarea forţată)… În Brazilia inundaţii de proporţii (apa intrată în sălile de concerte, mașinile luate de valuri pe străzi și legănate ca obiectele ușoare…)… În Bolivia inundaţii mari.. În America (Dakota și Minnesota), zăpezi viscolite.. În Alaska, vulcanul Shishaldin, care erupe…În Grecia, Turcia, Macedonia și Bulgaria ,cutremur de 5,6 grade… În Indonezia cutremur de 6 grade… În Australia, furtuni de 100 km/oră, grindină cât oul de găină… În Trinidad Tobago, magma vulcanică bolborosește…În Argentina, furtună puternică cu stâlpi trântiţi.. În Ecuador, vulcan care erupe… În Franţa, inundaţii masive, dar și zăpezi până la acoperiș… În Zimbabwe, inundaţii massive… În Mexic,vulcan care erupe… În Elveţia, stratosfera se vede foarte ciudat, nori rapizi în formă ovală, coloraţi în culori ca de curcubeu… În Chile ,vulcan fumegând…În Brazilia, furtună, niște lumini albe care se aprind în aer, foarte ciudate, plus inundaţii masive pe parcursul a mai multor zile… În Peru inundaţii atât de mari încât camioanele și buldozerele sunt purtate ca barcile…
  * * *

  Ne-am îmbolnăvit rău de cunoașterea binelui și răului sau , cum spune Sf.Maxim Marturisitorul (580-662), de cunoașterea compusă. De aceea a crescut mândria în noi. Pisica va fi murit din cauza curiozităţii, dar omul este doborât de mândria alimentată de cunoașterea compusă.

  Cunoașterea simplă este cunoașterea lui Dumnezeu, izvorul dragostei și al binelui.

  Pentru că învăţa împotriva mândriei omenești, prigonitorii i-au tăiat Sfântului Maxim limba și mâna dreaptă. Urechile lor nu suportau asemenea învăţături. Astăzi și mai abitir…

  Din cauza îmbolnăvirii noastre, pământul simte dureri, suferă…Frica, groaza de evenimente catastrofale ( naturale, sociale, politice, militare etc.) și dragostea de cunoașterea compusă sunt cultivate insistent, pe toate căile. Noi facem, noi dregem, pentru că știm! În felul acesta, oile, împinse de nevoie, se duc de bună voie în ţarcul celui rău, de la vlădică la opincă. Nu mai rămâne decât să fie marcate cu semnul celui care le-a luat în posesie.

  Cercetaţi Scripturile și înainte vederile de-Dumnezeu-înţelepţiţilor Sfinţi Părinţi și nu nesocotiţi că-n ele nu veţi găsi soluţii la necazurile globale! Prinţul acestei lumi va veni cu soluţii extraordinare…Paleative…Numai Dumnezeu are soluţii durabile veșnic.

  Nicușor Gliga

  Apreciază

 3. Aliosa said, on ianuarie 26, 2020 at 3:17 am

  Un articol recent despre disparitia banilor cash, planificata de elite, care se va face prin distrugerea actualelor devize prin hiperinflatie, si prabusirea sistemului bancar (se stie ca o foarte grava criza economica pandeste). Disparitia banilor cash este o conditie prealabila pentru pecetluire. Multi economisti spun ca aceasta criza va veni destul de curand, posibil la scurta vreme dupa realegerea lui Trump.

  https://www.zerohedge.com/crypto/digital-currency-what-do-global-banking-elite-want

  Apreciază

 4. paul said, on ianuarie 26, 2020 at 3:59 am

  Profetiile Sf. Paisie Aghioritul ” SE APROPIE RAZBOIUL. TREBUIE SPORITA RUGACIUNEA”

  https://www.aparatorul.md/profetiile-sfantului-paisie-aghioritul-se-apropie-razboiul-rugaciunea-trebuie-sporita

  Apreciază

 5. Vali said, on ianuarie 26, 2020 at 7:38 am

  56 de milioane de restricții de călătorie pt chineji. 18 orașe din regiunea cea mai afectată sunt supravegheate și blocate.
  Sarbatorirea anului nou chinez este anulata. Disneyland si tot ce inseamna parc de distractii, cinema, resto, gari, inchise.
  Deci, blocarea a 56 de milioane de oameni nu este atât de dificilă … arest la domiciliu?…..
  56 de MILIOANE in carantina, pt numai 41 de morti…..
  Sunt declarate aproape 2300 de morti de Ebola. No problem, nu tu carantna, nici bataj mediatic. Sunt cazuri de Ebola in Europa.
  Banala gripa ucide mai multi oameni. No problem nici aici.
  Deci…..?…..sunt mai multi morti? De ce atata agitatie?
  Pt ca OMS a decis asta. ?
  Daca vor sa declare pandemie, ce putem noi face?
  Cert este ca avem deja o epidemie, pardon, o pandemie mediatica. De ce?
  …. deci ….. cand guvernul vrea, poate …

  Apreciază

 6. Vali said, on ianuarie 26, 2020 at 8:13 am

  Un video proaspat publicat acum 5 ore si devenit viral (in conditiile in care cenzura face ravagii in China, cum a ajuns la noi video?) cu o persoana care afirma ca e infirmiera si ca situatia este mult mai grava decat lasa guvernul chinez sa se creada.

  O alta stire ce m-a uimit, stire care pare reala, este ca guvernul a ordonat constructia a 2 spitale, unul de 1000 de paturi in 10 zile si un altul de 1500 de paturi in 15 zile. Lucru imposibil in realizat in Europa.

  Apreciază

 7. rellyteo said, on ianuarie 26, 2020 at 8:39 am

  Doamne Ajuta frățiilor crestin-ortodocsi ….vin să completez cu un film făcut de chinezi nu știu numele său anul in care tot așa un virus scăpa și transforma oameni în zombi poate fi o închipuire de a mea dar acum orice e posibil Mulțumesc!

  Apreciază

 8. Cititor said, on ianuarie 26, 2020 at 9:50 am

  Interesant material, felicitări autorului! Citind așa de dimineața la cafea ,nu ai cum să nu te amuzi și să te întrebi in romania ce epidemie / pandemie o fi? La emisiunea „in fata ta ” D-nul ministru Florin Catu, s-a arătat revoltat de practica acordării concediilor medicale „peste noapte” pentru funcționarii publici care sunt vizați de o posibilă detașare sau care nu își fac treaba. Ce pandemie o fi? De ce fug la medic saracii? Doamne câtă tristețe in cucuruzzz!!!. Au ajuns guvernanții să se declare neputincioși? Păi cetățenii ce să facă? Să se lase presuiti de hoardele dezlănțuite care se ascund in spatele abuzurilor, falsuri intelectuale, uz de fals , toate transformate în proceduri și alte farafastacuri de 2 bani?

  Apreciază

 9. Moca said, on ianuarie 26, 2020 at 9:55 am

  Da, e o arma bio in actiune. Da, chinezii sunt cobai , iarasi. Da, întunecații fac o repetitie pentru actiuni similare la nivel mondial.
  In amerlocia, fema(ISU al lor) au pregatit de ani buni lagare, cu sute de mii de cosciuge de plastic, depozitate la vedereș in care vor aduna turma prostita sa o otraveasca inca o data cu asa numitele vaccinuri. Ba chiar au comandat si cumparat câteva zeci de mii de ghilotine(whhaaat???!!!!), probabil pentru *căpoșii* care se vor opune injectarilor.

  Apreciază

 10. Hal Turner Radio Show said, on ianuarie 26, 2020 at 11:30 am

  CHINA BARRICADING PEOPLE ** IN ** INFECTED CITIES! Roads being Blocked with Piles of Dirt, Phone Lines off, Hospitals OUT of Supplies

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/china-barricading-people-in-infected-cities-roads-being-blocked-with-piles-of-dirt-phone-lines-off-hospitals-out-of-supplies

  As of 5:30 PM eastern US time Friday, January 24, 2020, about 46 MILLION people in 16 cities in China, are under LOCKDOWN Quarantine, as a new virus spreads like wildfire, killing HUNDREDS OF THOUSANDS. No one can enter or leave the cities involved.
  The Chinese Army has deployed 50,000 troops to surround Wuhan, with orders „SHOOT TO KILL” anyone trying to escape as hundreds are trying to flee the cities– ON FOOT – because there is NO FOOD.
  Armored Vehicles are on the streets as more and more videos emerge of infected citizens dropping-dead as they walk!
  Never before in the modern history of human existence, have 46 Million people been Quarantined; yet that is exactly what is taking place in China today.
  Officially, people in the following cities are „LOCKED-DOWN” – No one can enter, and anyone in these cities is forbidden from leaving:

  CITY : Population

  Wuhan: 11mln
  Huanggang: 7.5mln
  Xiangyang: 6.1mln
  Yichang: 4.2mln
  Jingmen: 3mln
  Xianning: 2.8mln
  Huangshi: 2.5mln
  Suizhou: 2.2mln
  Xiantao: 1.6mln
  Ezhou: 1mln
  Qianjiang: 962k
  Enshi: 780k
  Xiaogan: 780k
  Zhijiang: 550k
  Dangyang: 560k
  Chibi: 530k

  The fact that China has locked down 16 large cities, affecting about forty-six million people, is astonishing. The sheer magnitude of it has never been done anywhere in modern history.
  Yet according to China, there are only about 900 people infected with this new „novel coronavirus” and there have been only about 27 deaths.
  This makes NO SENSE to any rational person. No government would undertake THIS MAGNITUDE of action for such a small number of infected and dead.
  The simple reality is that China is withholding the truth. China’s official reports are not accurate.
  Whether that’s by design to save-face, or to conceal the horror, really doesn’t matter at this point.
  Yesterday, 23 January, I was able to report from Intel Sources that the actual numbers were:
  2.8 Million Infected.
  112,000 DEAD (so far)
  That story is HERE

  Now, I can report the following:
  46 MILLION PEOPLE UNDER QUARANTINE
  The number of infected people has risen to slightly over three million and the death toll now stands at a MINIMUM of 156,000.

  90,000 DEAD IN WUHAN ALONE!
  The video below is from a Medical Professional in the infection zone. She reports ninety-thousand DEAD in Wuhan alone:

  [video src="https://chinavirusoutbreak.s3-us-west-2.amazonaws.com/Outbreak-Nurse-Says-90000-DEAD+in+1-Province-alone.mp4" /]

  Hospitals have exhausted their supplies of many medicines and life-support equipment. They have little-to-nothing they can use to help anyone.
  This communication from a hospital worker tells part of the story (Translation below):

  TRANSLATION:
  Current status of our medical staffs: afraid of changing protective clothings, from noon to 9PM, everyone is scared of eating, drinking, or use the bathroom in fear of taking off protective gears, everyone is wearing their last set of protective gear, resources are very scarce and almost depleted! Medical personnel are protecting Wuhan! Whom will protect the medical personnel!

  Below, another medical worker conveys a heart-wrenching account of people KNEELING and BEGGING for help:

  Translation:
  We are on the verge of collapsing, outpatient department filled with patients, some kneeled down on the floor and begging us to save them, but right now there is no special medication to treat this virus, individual can only survive with fighting with his/her own immune system, our protective gears have been completed depleted, protective cloth, face mask, hat, glove, full face mask, goggle have all been depleted.

  Below, this medical worker reports no supplies, Doctor’s THREATENED with loss of medical license and worse:

  Translation:
  Hospital has no high up in charge, not enough medical supplies, haven’t eaten all day, many people died and no one is collecting/removing corpses, no internet nor call signal, any doctors tried to quit will have medical license revoked, what kind of fucking human would do this!(implying doctor would lose license as punishment I think?) Right now, my wife, sister, and coworkers are all at the verge of collapsing/giving up/don’t know what to do, only doctors allowed going home for Chinese New Year are emergency room doctors, Fifth municipal hospital of Wuhan! Understand that everyone is celebrating Chinese New Year, don’t want to bother you all, but, this situation matters to every one, we don’t need people’s encouragement/condolences, we need the whole country to know what’s really going on in Wuhan!

  Below, yet another hospital worker tells of patients ATTACKING STAFF to get help:

  Translation:
  To all fighting colleagues, the current social order in Wuhan is on the verge of collapsing, some infected patients have started attacking hospital staffs in desperation, if anyone has any way to informed/contact higher up, my suggestion is to send in military to maintain hospital and social orders.
  Please help. I will take responsibility for the information I am sharing.

  Below, a gut-wrenching plea for help by another medical family:

  TRANSLATION:
  I am begging everyone to please help citizens of Wuhan! I am a nurse, my husband has been infected, what has been reported by news is completely different from what’s really happening!!! My husband has had fever for 8 days without improvement, CT scan is showing noticeable infection of lungs! In the past 8 days, I’ve tried every possible connections I have across all Wuhan hospitals’ colleagues, but no one will admit my husband! Higher up informed all doctors to deny acceptance of patient into hospital! Denied testing for the virus! Denied confirmation of patients whom have been infected! And asked all medical staffs to sign Non-disclosure Agreement! I have suffered massive emotional drain in the past 8 days. Hospital won’t admit husband and too afraid to go home, going from hospital to hospital in hope anyone would admit my husband! No one would admit that he’s infected with the virus! I am almost on the verge of giving up myself, fear that I won’t be able to handle it any longer! Going from hospital to hospital, no open bed, medical staffs overworked and still not enough, finally was able to get into emergency department, but there is no bed/available staff or beds! Still more patients are being transported in, sick or not sick all congregated at the same place, everyone will be infected, if this continue, everyone will die!!!!

  [video src="https://chinavirusoutbreak.s3-us-west-2.amazonaws.com/Outbreak-OriginalDIRECT-FALL.mp4" /]
  [video src="https://chinavirusoutbreak.s3-us-west-2.amazonaws.com/Outbreak-DropDEAD-HotelLobby.mp4" /]
  [video src="https://chinavirusoutbreak.s3-us-west-2.amazonaws.com/Outbreak-AnotherDIES-HospitalFloor.mp4" /]
  [video src="https://chinavirusoutbreak.s3-us-west-2.amazonaws.com/Outbreak-Drops-Hospital-Floor-ANOTHER.mp4" /]
  [video src="https://chinavirusoutbreak.s3-us-west-2.amazonaws.com/Outbreak-Multiple-DEAD-HospitalCorridor.mp4" /]

  BLOCKADING INFECTED CITIES

  China has begun using bulldozers, bucket loaders and dump trucks to BLOCKADE the roads in to, and out of, cities to KEEP PEOPLE TRAPPED INSIDE!

  The images below show the fact that China is now dumping large loads of dirt onto major roads, to create physical barriers to prevent vehicles from leaving or entering infected places:

  Even small „back roads” are being barricaded:

  Terrified people inside the cities are now trying to also flee ON FOOT:

  [video src="https://chinavirusoutbreak.s3-us-west-2.amazonaws.com/Outbreak-HungryTryToEscapeWuhan.mp4" /]

  Apreciază

 11. Hal Turner Radio Show said, on ianuarie 26, 2020 at 11:35 am

  In China ar fi pana la ora asta peste 3 milioane de bolnavi si peste 156.000 de morti!

  Presedintele Chinei a vorbit ieri inainte sa instaureze legea martiala in Wuhan si a spus ca epidemia se accelereaza si China este intr-o situatie grava.

  Oameni morti pe strazi si in case. Armata trage in populatia care incearca sa scape fugind pe campuri.

  New video from the quarantine zone in China. Medical personal checking #coronavirus patients. There’re multiple reports from the ground of people dying in their homes. The gunshots you hear in the background is to stop those who want to escape from off-road terrain:
  https://mobile.twitter.com/howroute/status/1221179204491993088

  Vedeti filmarea!

  Apreciază

 12. gheorghe said, on ianuarie 26, 2020 at 1:39 pm

  https://www.naturalnews.com/2020-01-24-coronavirus-stealth-strain-carried-by-people-who-show-no-fever-symptoms.html
  BREAKING: Coronavirus a stealth strain that can be carried by people who show NO fever or coughing symptoms… detection almost impossible under current government guidelines
  Friday, January 24, 2020 by: Mike Adams

  Apreciază

 13. […] Este noul coronavirus o armă biologică? […]

  Apreciază

 14. gheorghe said, on februarie 4, 2020 at 8:25 am

  Redau link-ul de la postarea mea la articolul cu Franta si Wuhan…
  PROOF: The „Novel Coronavirus” Infecting the World is a MILITARY BIO-WEAPON Developed by China’s Army
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/proof-the-novel-coronavirus-infecting-the-world-is-a-military-bio-weapon-developed-by-china-s-army
  Pe scurt:

  Bat-SARS-Like coronavirus was issued Reference ID: AVP 70833.1 by the National Center for Biotechnology Information at the U.S. Library of Medicine. (cercetarea la laborator in WUHAN)


  The present outbreak of „novel Coronavirus” was uploaded to that same National Center for Biotechnology Information in January of this year by the Shanghai Public Heath Clinical Center and was issued Reference ID: QHD3418.1.

  …..
  Using the test facilities known as BLAST (Basic Local Alignment Search Tool) from the U.S. National Library of Medicine researchers have determined that the „virus envelope” of those two separate diseases, are 100% identical!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: