SACCSIV – blog ortodox

Oamenii de știință susțin că “extratereștri invizibili” trăiesc printre noi. Descoperire revoluționară sau un exemplu strălucitor despre cât de mult gunoi fără valoare produce sistemul universitar?

Posted in Albert Einstein, draci, EXTRATERESTRI, KABBALAH by saccsiv on ianuarie 24, 2020

Un proiect al fotografului Tschiponnique SKUPIN și al vopsitorului pe corp Enrico LEIN – Global Look Press

RT: Scientists say ‘invisible aliens’ live among us. Revolutionary discovery or proof that too many useless academics live among us?

Oamenii de știință susțin că extratereștri invizibili trăiesc printre noi. Descoperire revoluționară sau o dovadă că prea mulți academicieni inutili trăiesc printre noi?

de Simon CHANDLER, un jurnalist cu sediul la Londra care se axează pe politică și tehnologie

Extratereștrii au aterizat. De zeci de ani, această credință a fost asociată cu farsele, însă acum un număr surprinzător de consistent de oameni de știință (angajați ai universităților) și de cercetători sugerează că extratereștrii trăiesc printre noi, pe planeta Pământ.

Doar pentru că nu-i putem vedea…

Pe cât de neverosimil poate suna acest lucru pentru cei care au încredere solidă în infailibila raționalitate a celor mai înalte instituții de educație și cercetare ale noastre, numeroși oameni de știință chiar cred că există posibilitatea ca noi să pășim printre extratereștri. De fapt, lucrurile sunt chiar mai ciudate de atât, întrucât aceiași oameni de știință cred că acești extratereștri sunt “invizibili”, nedetectabili de către cele cinci simțuri ale noastre, cât și prin metodele convenționale de detectare.

Fiecare an pare să aducă un nou membru în acest club care crește constant, ultimul dintre aceștia fiind Helen SHARMAN. Primul britanic ajuns în spațiu și care la acest moment se află la Departamentul de Chimie al Colegiului Imperial din Londra, SHARMAN a declarat pentru Observer că Extratereștrii există, nu e nici un dubiu în această privință. Destul de necontroversată, ați putea spune, însă OBE (Ordinul Imperiului Britanic) a mers mai departe și i-a promovat părerea cum că extratereștrii ar putea fi pe Pământ chiar în această clipă.

Ar fi oare aceștia ca mine și ca tine, alcătuiți din carbon și nitrogen?”, se întreabă dumneaei. “Poate că nu. Există posibilitatea ca ei să se afle aici și acum dar noi pur și simplu să nu-i putem vedea.

Super, și SHARMAN cu siguranță nu este singura dintre oamenii de știință și cercetătorii universitari care întrețin astfel de credințe. În Aprilie anul trecut, ziarul Oxford Student a realizat un interviu bizar cu dr. Young – Hae CHI de la Universitatea Oxford.

În cuprinsul acestuia, dr. CHI a dezvăluit faptul că el crede nu doar în extratereștri invizibili care locuiesc pe Pământ, dar și că teoretic aceștia se reproduc inter-rasial cu oamenii, cu scopul creării unei specii hibride capabile să supraviețuiască schimbărilor climatice. Nebunie curată, ai putea crede, însă dr. CHI a mers atât de departe încât a scris o carte în care argumentează asemenea opinii, intitulată “Vizite extraterestre și Sfârșitul umanității”.

Dr. CHI constituie cel mai ciudat exemplu de academician care crede în existența extratereștrilor, în schimb alții, oameni de știință mai respectabili, au investit efort, bani și timp considerabil cercetând posibilitatea ca extratereștri invizibili să trăiască printre noi.

În 2018, dr. Gabriel de la TORRE de la Universitatea din Cadiz a publicat un material în care a sugerat că extratereștrii trăiesc în materia întunecată care străbate întregul univers (inclusiv Pământul), dar care nu este observabilă.

Acesta a explicat: “Ce încercăm noi să realizăm prin această diferențiere este să contemplăm alte posibilități – spre exemplu, ființe din dimensiuni pe care mințile noastre nu le pot înțelege (asimila n.t.), sau inteligență bazată pe materie întunecată sau pe forme de energie, care alcătuiesc aproape 95% din univers și pe care noi abia începem să le întrezărim.

El nu este singurul om de știință care suspectează că extratereștri invizibili ar putea locui în materia întunecată. În 2016, dr. Caleb SCHARF de la Centrul de Astro-biologie al Universității din Columbia a redactat un articol în care lansa ca ipoteză faptul că materia întunecată este “acolo unde toată viața avansată tehnologic se sfârșește, sau acolo unde mai toată viața (formele de viață? n.t.) s-a aflat dintotdeauna.” Alții, în schimb, au sugerat că extratereștrii nedetectabili ar putea reprezenta o formă tip “umbră”, alternativă, a vieții microbiale. Aceasta este ceea ce Carol CLELAND și Shelley COPLEY din cadrul Universității Colorado (alături de alți co-autori) au lansat ca ipoteză într-un număr de articole publicate din 2005 încoace.

Ajunge în titlurile ziarelor, dar este oare aceasta cu adevărat cercetare?

Deloc suprinzător, astfel de articole au generat mult zgomot în mass-media, căreia adesea îi place să-și imagineze că știința se află pe muchia unei descoperiri monumentale care să schimbe paradigma. Cu toate acestea, ceea ce scoate la iveală modesta creștere în rândul cercetătorilor care întrețin teoriile extratereștrilor invizibili este ceva mult mai lumesc (profan n.t.).

În cea mai mare parte, această creștere este o reflexie a industriei învățământului superior. Cu alte cuvinte, o listă crescândă de oameni de știință promovează speculații pasive și nefalsificabile. Acestea pot fi gâdilitoare pe moment, însă ele nu furnizează nimic ce ar putea fi pus la treabă în acest moment cu scopul de a produce rezultate practice sau utile social. Cu alte cuvinte, ele reprezintă un exemplu strălucitor despre cât de mult gunoi fără valoare produce sistemul universitar al secolului 21.

Uitând adesea repetata afirmație că gradele umanității sunt ‘lipsite de valoare’, există studii bazate pe date care susțin aserțiunea cum că până și cercetarea în presupusele discipline ‘folositoare’ este în mare parte de o importanță redusă. Spre exemplu, în 2016, cercetătorul John P. A. IOANNIDIS de la Stanford a scris un review deschizător de ochi pentru PLOS Medicine, în care a evidențiat faptul că 85% din cercetarea medicală poate fi caracterizată drept “deșeu”, în sensul că nu furnizează descoperiri reproductibile.

Sistemul nostru universitar este defect

Lenta ascensiune a teoreticienilor în extratereștri invizibili se potrivește la fix unui asemenea curent. Dar de ce? Ei bine, pentru că principala funcție a universităților nu mai este de a produce cercetări și minți luminate, ci de a genera profit și de a crea debitul studențesc de trilioane de dolari care contribuie la perpetuarea inegalității și inechității sociale.

În cadrul acestui tipar nou, orientat spre business, universitățile acum au nevoie să atragă mai mulți studenți pentru a absorbi mai multe venituri, ceea ce înseamnă că trebuie să angajeze mai mulți oameni. Și, dat fiind faptul că numărul de lucruri utile pe care personalul îl poate cerceta (nedescoperite încă) este probabil destul de limitat, devine inevitabil că un număr crescând dintre aceștia va fi orientat către trivialități inconsecvente.

Cât despre motivul pentru care atât de multă mass-media relatează despre cercetările privind extratereștrii invizibili (și vizibili), cel mai probabil este manifestarea unei dorințe colective de a găsi ceva mai bun ‘în afară’ (în cazul acesta viață extraterestră). Este simptomul dorinței latente a multor oameni de a evita confruntarea cu propriile vieți și realități, de a evita problemele lumii, și de a se îndrepta către ceva ‘extraterestru’ și nou. Este, pe scurt, parte din aceeași condiționare care ne-a condus pe miliarde dintre noi către religii organizate și alte sisteme ‘transcedentale’ de credință.

Cu toate acestea, chiar dacă teoriile despre extratereștri invizibili reprezintă ceva mai mult decât piese de pură speculație sau de împlinire a dorințelor, cu siguranță sunt imaginative. Și în vreme ce este dificil pentru oricine are un minim de scepticism să se împace cu ideea că extratereștrii se află printre noi, este totuși dificil de negat că un univers atât de vast precum al nostru cu siguranță trebuie să găzduiască și alte forme inteligente de viață.

Tradus & adaptat de Cristian

 

Comentariu saccsiv:

Basmul fondator au fost heliocentrismul iar treaba cu extraterestrii nu este nici ea noua. Sa ne amintim, de exemplu, de Giordano Bruno, despre care Cris D. Putnam scria ca:

“Giordano Bruno (1548 – 1600) este văzut între apologeţii extratereştrilor, seculari şi oculţi, drept un martir liber-cugetător. Născut în Naples, Bruno a fost un preot catolic, călugăr dominican, filosof, ermetist, kabalist, matematician şi astronom. Influenţat de Lucreţiu, cosmologia sa a depăşit cu mult modelul copernican argumentând că soarele este doar o variaţie de stea, şi, în plus, că universul conţinea un număr infinit de lumi populate de fiinţe extraterestre inteligente. Afundându-se în cunoştinţele oculte, Bruno prefera magia în detrimentul gândirii matematice. Credinţa lui Bruno a fost descrisă drept “un panteism materialistic incoerent”. Mai mult decât atât, Bruno susţinea că opiniile sale nu contraziceau Scriptura sau religia adevărată. Însă aici se naşte întrebarea: Ce considera el a fi religie autentică?

Bruno definea magia drept “cunoştinţa ştiinţei naturii”. În viziunea renascentistă asupra lumii, era ceva la ordinea zilei să îmbini magia cu ştiinţa deoarece ambele exploră şi caută să obţină stăpânire asupra structurii universului. Similar, religia şi magia erau combinate întrucât amândouă răspundeau întrebărilor ultime şi ofereau comuniune cu divinul. În consecinţă, pentru Bruno, magia era instrumentul de realizare a ţelurilor ştiinţei şi religiei. Deşi pare în contradicţie cu postulatele reci, dure şi materialiste cu care suntem obişnuiţi, oamenii de ştiinţă naturalişti sunt aparent moştenitorii multor tradiţii oculte

Iar Frances Yates:

“Bruno a fost un ermetist religios pasional, un partizan al religiei magice a egiptenilor cum este descris în Asclepius, a cărui iminentă întoarcere a profeţit-o în Anglia, luând soarele copernican drept un prevestitor de pe cer al apropiatei sale reveniri. L-a tratat cu un aer de superioritate pe Copernic care i-ar fi înţeles teoria doar ca matematician, în timp ce el (Bruno) i-a văzut înţelesurile mai adânce religioase şi magice.

De aici acea legătură minunată a imaginaţiei prin care Bruno şi-a extins copernicanismul către un univers infinit populat de lumi nenumărate, toate în mişcare şi animate cu viaţă divină, văzută de el – prin eronata înţelegere a lui Copernic şi Lucreţius – drept o vastă extensie a gnozei ermetice, a introspecţiei magicianului în viaţa divină a naturii.

Egipţianismul lui Giordano Bruno a fost demonic şi revoluţionar, solicitând întreaga restaurare a religiei ermetic-egiptene.”

Autorul Karen Silvia de Leon-Jones considera că Bruno a fost înainte de toate un kabalist şi concluzionează:

“Bruno implementează acele “super-structuri angelice” prin care demonii sunt controlaţi, iar aceasta este îndeosebi magie demonică.”

Cititi va rog mai multa la:

GIORDANO BRUNO – UN SATANIST

Pe vremea aceea insa, cei ce promovau teoria cu extraterestrii erau putini si promovau si satanismul. Dovada ca dracii au fost cei ce le-au bagat astfel de idei in cap.

Cu timpul, basmul cu heliocentrismul a tot fost dezvoltat pana ce s-a ajuns la teoria relativitatii (despre care Herbert Dingle spunea ca “au acceptat-o dogmatic. Au învățat-o de la cei care au învățat-o de la cei care nu au reușit să o înțeleagă de la început”) a savantului evreu Albert Einstein si la Big Bang (teorie a carei sursa a fost tot kabbalah). Iar toate acestea au fost mai apoi bagate masiv in mintile studentilor (in universitati) dar si in mintile maselor mai putin studioase (prin mass-media, carti si filme) pana ce aproape intreaga omenire a ajuns sa creada in miliardele de ani vechime ale universului, in miliardele de ani lumina ale dimensiunii acestuia si in miliardele de stele si planete asemanatoare soarelui si Pamantului.

Odata adusa omenirea in acest punct, au intrat in scena idiotii utili precum cei insirati in articolul de pe RT. Pentru cei ce nu stiu, V.I. Lenin a introdus conceptul in viata politica denumindu-i pe intelectualii occidentali care faceau gratuit apologia bolsevismului „idioti utili”. Astfel de idioti utili sunt insa si in stiinta.

Iar gloatele le accepta cu usurinta ideile, caci mintile le sunt deja imbacsite de doctrina unui Pamant – fir de praf – dintr-un univers extrem de vechi si de gigantic in care omul nu mai este cununa creatiei.

Pe de alta parte, extraterestrii, totusi, exista. Doar ca nu sunt locuitorii altor planete, ci draci ce uneori iau astfel de forme pentru a pacali oamenii.

In incheiere, sa ne amintim ce ne avertiza Arhimandritul Gavriil:

„În perioada vremurilor de pe urmă să nu vă uitați la cer: ați putea fi înșelați de minunile ce se vor petrece acolo – puteți să greșiți și să vă pierdeți… Aceasta va fi cea mai mare înșelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereștri, neștiind că aceia sunt demoni.”

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alexandru Boris Cosciug said, on ianuarie 24, 2020 at 2:13 am

  Motto: “Extratereștrii au aterizat. De zeci de ani, această credință a fost asociată cu farsele, însă acum un număr surprinzător de consistent de oameni de știință (angajați ai universităților) și de cercetători sugerează că extratereștrii trăiesc printre noi, pe planeta Pământ.” (din articol)

  Adevărul este că nu știm ce este “această credința” (din articol) în extratereştrii, tot aşa cum nu înţelegem nici credinţa în Dumnezeu.

  “Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” (Matei 22.21)
  Nota mea: banii sunt ai Cezarului şi duhul dătător de viaţă prin care pătrunde în om cuvântul lui Dumnezeu (Pavel, Evrei 4.12) sunt mitocondriile paternale, existente doar în apendicele xifoid (vârful sternului), adică partea bărbătească unită de Dumnezeu cu partea femeiască ce formeaza un singur trup (ambele conţin întregul genom uman), pe care omul nu trebuie să le despartă (Matei 19)
  Din punctul meu de vedere, atunci când “va fi desăvârşită taina lui Dumnezeu” (Apocalipsa 10.7), vom pricepe de ce la toate organismele modificate genetic, pentru a creşte mai mari decât cele naturale, mai controlabile de către om şi “dulci în gură, dar amare în pântece” (Apocalipsa 10.9), se elimină tocmai “cele ce sunt ale lui Dumnezeu” (mitocondriile paternale – partea bărbătească pe care omul nu trebuie să o despartă de partea femeiască – mitocondriile maternale, făcute de Dumnezeu la geneză).

  Ce e credinţa combinată cu ştiinţa?
  „Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul.” (Geneza 3.22)
  Da, dar mai avem până acolo, deoarece Consiliul Europei a interzis predarea religiilor în şcoli: “Joi 11 octombrie 2007 Parlamentarii Consiliului Europei au decis, cu 48 de voturi pentru şi 25 împotrivă, să ceară statelor membre să se opună ferm predării în şcoli a teoriei creaţioniste ca disciplină ştiinţifică. Creaţionismul neagă evoluţia speciilor prin selecţia naturală şi nu poate fi pus pe picior de egalitate cu evoluţionismul. Dacă nu suntem vigilenţi, creaţionismul poate deveni o ameninţare pentru drepturile omului. Ţinta primară a creaţioniştilor, în majoritatea lor creştini şi musulmani, este educaţia. Ei sunt decişi să-şi vadă încorporate ideile în curicula şcolară, căutând să le prezinte într-o manieră ştiinţifică. Dar acest fapt nu ar face decât să creeze o confuzie în mintea elevilor, care nu ar mai putea face distincţia între credinţă şi ştiinţă. Teoria evoluţionistă nu are nimic de a face cu revelaţia divină, ci este bazată pe fapte.”
  şi din 2018 nici în România religia nu mai este obligatorie în şcoli, fiind opţională ??? !!!
  https://www.hotnews.ro/stiri-educatie-22341498-ministrul-educatiei-curs-bor-cazul-religiei-scoli-inscrierile-elevilor-ora-religie-nu-mai-fac-anual-data-permanent-pana-eventuala-schimbare-optiunii.htm.

  Recent omul de ştiinţă, a şaptea şi ultima candela divină, “Duhul Adevărului” (Ioan cap.14) – dar acum “ticălos şi vrednic de plâns, şi sărac şi orb şi gol” (Apocalipsa 3.17), pentru a ne duce la tot adevărul a trebuit “să creeze cea mai măreaţă realizare a omului” (răul sau dracul perfect, omul făcut în vitro şi cu CIP în creier) pentru “a fi acum capabil să controleze conştiinţa umană prin inginerie genetică şi electronică”. (Austen Heinz – “Being able to control consciousness through genetic engineering combined with electronics may be the most significant work human beings will ever do.”)
  http://www.ipscell.com/2015/01/cambrian/).

  “Când modificaţi softul ADN-ului modificaţi specia…. Am sugerat ca în loc să trimitem oameni care să trăiască în galaxii îndepărtate putem trimite informaţii digitale, împreună cu mijloacele pentru a porni viaţa în nave spaţiale mici. (When you change the DNA software you change the species…. I suggested in place of sending living humans to distant galaxies that we can send digital information together with the means to boot it up in tiny space vessels)
  https://www.edge.org/conversation/j_craig_venter-what-is-life-a-21st-century-perspective/

  Revin cu o previziune biblică referitoare la organismele modificate genetic: “Orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc, va fi smuls din rădăcină.” (Matei 15.13) dar şi cu comentariul meu referitor la această previziune pe care l-am făcut în 2018 pe site-ul The Scientist (unde comentam din 2009 – am păstrat în calculator toate articolele la care am făcut comentarii – https://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/51959/title/…), pe care-l găsiţi la comentariile mele pe site-ul: http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/scrisul-in-stiinta-in-arta-si-iar-in-stiinta?xg_source=activity
  Notă: după acest comentariu site-ul The Scientist a blocat comentariile şi a şters toate comentariile cititorilor site-ului ??? !!!

  Dar omul va deschide ochii doar la a doua venire a Fiului Omului, pe norii cerului, pe care noi, oamenii, nu ştim când va fi…

  Epilog:
  “Ah! atuncea ţi se pare
  Că pe cap îţi cade cerul:
  Unde vei găsi cuvântul
  Ce exprimă adevărul ?”
  (Mihai Eminescu, Criticilor mei)

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 24, 2020 at 2:54 am

   Alexandru Boris Cosciug

   Nu despre organismele modificate genetic este vorba la Sfânta Evanghelie după Matei.
   Iar din comentariu n-am inteles parerea ta despre extraterestri.

   Apreciază

   • Alexandru Boris Cosciug said, on ianuarie 24, 2020 at 8:54 pm

    Aduc aici citatul biblic din Matei despre omul “făcut nu născut” (am inversat Crezul): „Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că înconjuraţi marea şi uscatul ca să faceţi un ucenic, şi dacă l-aţi făcut, îl faceţi fiu al gheenei şi îndoit decât voi.” (Matei 23.15)
    Cei doi cercetători americani menţionaţi de mine au declarat în 2013şi 2015 că au creat viaţă artificială pe care o pot transmite în spaţiu sub formă de informaţii pentru a o materializa .
    “La început a fost Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu” (Luca 1.1), iar acum este informaţia şi informaţia este la om.
    …………..
    În februarie 2012, la articolul despre reîntoarcerea la CREAŢIONISM (http://the-scientist.com/2012/02/02/indiana-senate-backs-creationism-bill/) şi la articolul “Ce este viaţa” (http://the-scientist.com/2012/02/16/opinion-what-is-life/) al profesorului Eduard Trifonov de la Universitatea Haifa, am expus teoria mea “Mitochondrial Adam DNA data transmission theory” şi, în urma unui mail pe care l-am primit de la profesorul Trifonov. am expus la cele două articole o posibilă procedură de lucru de la distanţă a lui Dumnezeu (notă: toate comentariile pe acel site, ale tuturor comentatorilor, au fost şterse în 2018; doar articolele au rămas… dar eu am memorat în calculator toate articolele la care am făcut comentarii).
    Notă: o voi expune în engleză, dar am şi traducearea în română, pe care am expus-o la vremea respective pe site-ul Cititor de Proză, site care a de-asemei a şters în 2015 toate comentariile şi o serie de articole (notă: este doar o IPOTEZĂ şi eu nu am pretenţia că această procedură a fost în realitate aplicată de Dumnezeu):
    PROCEDURA
    Some researchers who have submitted articles on The Scientist spurred me and I delivered a new definition of life and a procedure to create experimental life.
    Firstly, thank you for your kindness and willingness to enter into dialogue with me, a person unknown internationally. Allow me to make a brief presentation: I am an electronics engineer, specialist in data transmissions by electromagnetic waves, and manager of Clepsydra. Since 1990 I have addressed issues about the quality of life and I have acquired over time some knowledge in the field of molecular biology, necessary to understand the phenomenon of life occurrence and life evolution. My son is student in medicine.
    Step1
    Based on the principles of knowledge management, in order to define the full life I researched all the information produced by man, of course within the limits of my ability and team that I work with, without neglecting it. Comparing information from legends and religions, obtained through an unknown technology of data transmission, against that produced by scientists, gained through logical analysis and synthesis of information existing in nature, I delivered the Evolutionary Creation Theory, assisted initially by a foreign intelligence and then by man.
    Perhaps the first form of life on the Earth was sexless mono-cell organisms (see Stanley Miller), then being a worthwhile addition of an external information to reach RNA and DNA and bi-sexed forms of life.
    The living cell is an open system that obtains dynamic equilibrium states due to the radiant and substantial flows from the environment and in the environment.
    By retaining information in magnetic field on the media, for the purpose of sampling theorem and of the principle of the channel, we will be able to understand harmonic accumulation dynamic on the live side of the programmes describing different possible relationships with the environment, so we can understand the formation of living organisms in cascaded coupling through magnetic field-substance, and thus comprehending the feedback system (reverse reaction positive and / or negative).
    Transcript information from magnetic field to substantial support has given rise to the second language articulation, which uses words and phrases (programms) produced by the combination of the nitrogenous bases (RNA, DNA), in accordance with the lists of the Fourier spectrum of aminoacids.
    The genesis of genetic code, stored on RNA and DNA associated organic memory, can be understood by interference waves using copying hologram hypothesis.
    Step 2
    From Genesis 1-12, we can say that the grass and likely all sexless organisms are a kind of virus produced by the enviroment (by Earth), in response to information that emanates from God through their own magnetic field, before the appearance of the Sun.
    This is like the information produced by a social system from the word and the action of the Manager of that system, so, making a comparison to social systems.
    The long evolution of life is very short, but very suggestive, described by Daniel in the 7.2-4. Other information that describes the emergence of humans, based on evolution, is the one supplied by Paul in 1Chorintiens 15.45-47.
    On the basis of the information transmitted by Proverbs 25.2 Solomon, we can say that Charles Darwin is one of the Kings of human knowledge.
    This information may be combined with Genesis 6.2 to describe rational intervention of an external intelligence for the purpose of driving evolution in one pre-established direction. This principle of creating opportunities, so that the system will evolve in a predetermined direction, is used nowadays in management.
    The actual presence of paternal mitochondrial DNA in the sperm cells of boys naturally born, not in vitro ‘born’, combined with information from the bible, Paul – Hebrews 4.12, Paul – 2 Chorintiens 2.1, and Luke 8.11, genetically certifies Genesis and led me to the development of the theory about the inheritance of paternal mitochondrial DNA (Adam mtDNA theory – – ISBN 978-606-92107-1-0), which completes the Eve mtDNA theory.
    Having these elements, we can say that intelligent life is the product of an energy boost, that contains an informational program, which defines the function and role of each specific form of life, integrated in a functional system as a whole and also, we can define viruses as information stored on material surroundings by radiations of living organisms, as an environemental feedback to the behaviour of the organism in the open environment.
    Starting from the assumption of the Genesis of life by induction of some other form of life I gave you a plausible definition of life and we can properly convey the efforts of scientists and funds allocated by an appropriate research purpose set by common agreement. Please take these descriptions as bio-physical assumptions, until such time when they will be confirmed or not by biologists in real life.
    Step 3
    To create a new form of life that does not interact with the environment, I think you should first set a plan, also working procedure of God:
    1 – set up the information program for carrying out the simplest known form of life, including the membranous protection and cell multiplication;
    2 – create a tyre protection, like a magnetic resonant cavities (Faraday cage); install inside one or more video cameras to record the images;
    3 – create one or more transducers broadband magnetic field (a simple chord or a coil may dither on 30 kHz – 300 MHz frequency); these transducers should be some copies of items containing the life program of the desired form of life, but to be made from inorganic materials with the capacity of storage of information;
    4 – through a input gate insert the necessary water and inorganic elements that forms the primary structure of life established under paragraph 1;
    5 – via another input gate insert a very high frequency radiation for sterilization to be sure that there is no life in the cavity; keep in stand by this equipment in order to destroy the shape of life if you will need;
    6 – through another input gate insert a magnetic wave in the band 30 kHz – 300 MHz, that was modulated by the information programme No 1, like a radio broadcast transmitted words;
    7 – cord and / or coil logically should swing and perhaps after a period of time should focus the surrounding matter in the form of the structure set out in paragraph 1;
    8-critical point could be obtained by decreasing the intensity of the external magnetic field and its own resonance in the oscillator, similar to cardiac pulse, i.e. to catch life.
    9 – team must be composed of biologists, biochemists, biophysicists and of course a manager.
    This means the procedure of God: a) creat a rezonant cavity – Genesis 1.6-8; b) creat water and earth as food – Genesis 1.2-10; c) inseminate seeds and words – Genesis 1.11-12
    „To those who win the victory I will give the right to eat the fruit of the tree of life that grows in the Garden of God.” (Revelation 2.7)
    It is possible this plan to succeed or not, but I do not think the deployment costs of are very high and I think that the plan should be tried. As Winston Churchill once said about courage, I stood up and expressed my point of view and now I sit down and listen to the opinions of others involved in this dialogue. I hope we can continue the dialogue on this complex issue of life and its purpose.
    Thank you for the patience that you have shown, Best regards

    Aduc şi citate biblice despre locul şi rolul ştiinţei:
    „Eu, înţelepciunea, locuiesc împreună cu prevederea şi stăpânesc ştiinţa şi buna-chibzuială.”(Pildele lui Solomon 8.12) „Atunci eu eram ca un copil mic alături de El, veselindu-mă în fiecare zi şi desfătându-mă fără încetare în faţa Lui; dezmierdându-mă pe rotundul pământului Lui şi găsindu-mi plăcerea printre fiii oamenilor.” (Pildele lui Solomon 8.30-31)
    „Iar tu, Daniele, ţine ascunse cuvintele şi pecetluieşte cartea până la sfârşitul vremii. Mulţi vor cerceta-o cu de-amănuntul şi va creşte ştiinţa.” (Daniel 12.4) … „toţi cei fără de lege nu vor pricepe, ci numai cei înţelepţi vor înţelege.” (Daniel 12.10)

    „În zilele când va grăi al şaptelea înger, când va fi să trâmbiţeze, atunci va fi săvârşită taina lui Dumnezeu.” (Apocalipsa 10.7) „Cinstea aceasta este, dar, pentru voi care aţi crezut! Iar pentru cei ce nu cred, piatra (mitocondriile paternale) pe care n-au băgat-o în seamă zidarii (genomului), aceasta a ajuns să fie în capul unghiului, şi piatră de poticnire şi stâncă de sminteală, de care se poticnesc, fiindcă n-au dat ascultare cuvântului, spre care au şi fost puşi.” (1 Petru 2.7-8 şi Matei 21.42) „Orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc, va fi smuls din rădăcină.” (Matei 15.13) „S-a făcut Adam ca unul dintre noi, cunoscând binele şi răul.” (Facerea 3.21)

    Epilog: „Măreţia şi bucuria activităţii mele ştiinţifice este completată de momentele ocazionale ale unor descoperiri noi care mă determină să spun: Iată cum a lucrat Dumnezeu! Scopul muncii mele este să înţeleg o mică părticică din planul lui Dumnezeu.” (U.S. News & World Report, Dec. 23, 1991 – Henry Schaefer, Department of Chemistry University of Georgia, nominalizat Nobel)

    Apreciază

  • gheorghe said, on ianuarie 24, 2020 at 11:29 am

   „Am sugerat ca în loc să trimitem oameni care să trăiască în galaxii îndepărtate putem trimite informaţii digitale, împreună cu mijloacele pentru a porni viaţa în nave spaţiale mici”
   … informatii digitale… omul se reproduce biologic prin informatii din spermatozoid si ovul… consideri reproducerea artificiala ceva bun?
   Apoi, simpla informatie fara un mediu adecvat nu are nici o aplicabilitate adica nu „naste” vro ceva – in cazul informatiilor digitale, cum vezi reproducerea (sa-i zicem „aparitia”) vietii posibil pe nave spatiale „mici”?
   Ce sa se nasca, cum sa se traiasca, cum se poate dezvolta si….. ce sa faca pe o nava „mica”?
   Daca ar fi om, crezi ca eventuala automatizare ar fi suficienta sa se dezvolte vreun embrion si in ce fel de mediu…?, sa traiasca pana cand „apare” ca omulet pe nava si sa fie ingrijit si „cresut” de masini ca sa devina om…. ca sa faca … CE?
   Scenariul este nu doar mecanicist dar si absurd pe langa faptul ca ar porni de la pacat si ar duce la … nicaieri; chiar daca s-ar face vreun om, ar fi atat de handicapat si de inutil incat ar fi o pedeapsa sa supravietuoasca si ar fi condamnat la o moarte inutila, intelegand ca ar merge nava spatiala inainte, inainte, … departe, … undeva unde nu mai exista cale de intoarcere.
   Ce sa faca? Ce si cum sa cucereasca pentru a veni din urma altii ca el…
   Nici macar SF nu este ci o desprindere de realitate si de credinta.
   Poate era bine sa faci precizari – cum, cu ce scop, pe ce te bazezi ca ar avea importanta asa ceva?
   Crezi ca sint mai multe lumi, vizitabile… da’ nici Hristos nu a ajuns la ele asa ca niste „informatii digitale impreuna cu mijloace…” ar rezolva dilema scientista?

   Apreciază

   • Alexandru Boris Cosciug said, on ianuarie 24, 2020 at 9:51 pm

    Motto: „Se poate oare amortiza impulsul iniţial al lui Dumnezeu – Să fie lumină? … Dar dacă omul n-ar fi trăit pe planul luminos, l-ar fi creat?” (Eseu asupra suferinţei, Nicolae Spinei, profesorul meu de literatură din liceu)
    „Cum poate o teorie relativ simplă şi compactă să dea naştere unui univers atât de complex ca acela pe care îl vedem astăzi, cu toate detaliile sale banale şi lipsite de importanţă?… Aceasta, desigur, ar fi fost în puterea unei fiinţe atotputernice, dar dacă ea ar fi creat universul într-un mod atât de neînţeles, de ce a ales să-l lase să evolueze conform unor legi pe care le-am putea înţelege?… Dacă tot ceea ce facem este determinat de o teorie a marii unificări, de ce teoria determină ca noi să tragem mai degrabă concluzii corecte despre univers decât concluzii false? De ce trebuie ca spusele noastre să aibă vreun fel de valoare?… Cine pune foc în ecuaţii ca să zugrăvească altfel universul? De ce existăm noi şi universul?… Noi toţi, filozofi, oameni de ştiinţă şi simpli oameni, trebuie să fim capabili de dialogul despre ce este universul şi de ce există el. Dacă găsim răspuns la aceste întrebări, acesta ar reprezenta triumful raţiunii umane, pentru că atunci am cunoaşte raţiunea lui Dumnezeu.” (Stephen Hawking, Scurtă istorie a timpului – De la bigbang la găurile negre)

    Dacă avem credinţa în Dumnezeu, aşa cum este El descris în Biblie, atunci vom avea şi credinţa că nu există altă viaţă în univers, în afara celei de pe Pamânt, şi că la un moment dat omul va cunoaşte binele şi răul. Dumnezeu a creat totul perfect, iar rolul omului este să producă răul perfect. Vorba lui Tăriceanu (atunci când Băsescu l-a acuzat că i-a transmis un bilet în care-i cerea să-l achite pe Patriciu): “Este ca şi cum m-aş fi adresat lui Dracu ca să mă pună bine cu Dumnezeu”.
    În ceea ce priveşte reîncarnarea, cea mai elocventă descriere este apariţia lui Ilie şi a lui Moise în schimbarea la faţă de pe muntele Tabor.
    Mefisto: „Savantul drumul spre izbîndă-l ştie, / Drum ce pe drac nu-l mai îmbie.”
    (Goethe, Faust – traducere de Mihail Nemeş)

    Găsiţi cărţile mele ştiinţifico-religioase pe site-ul:
    http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/scrisul-in-stiinta-in-arta-si-iar-in-stiinta
    de unde le puteţi descărca gratuit

    „De aceea le vorbesc în pilde, că văzând nu văd şi, auzind nu aud, nici nu înţeleg. Şi se împlineşte cu ei proorocia lui Isaia (cap. 6), care zice: Cu urechile veţi auzi, dar nu veţi înţelege, şi cu ochii vă veţi uita, dar nu veţi vedea.” (Matei 13.13-14) „Lăsaţi-i pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.” (Matei 15.14)
    „Foc am venit să arunc pe pământ şi cât aş vrea să fie acum aprins!” (Luca 12, 49).
    „Spre judecată am venit în lumea aceasta, ca cei care nu văd să vadă, iar cei ce văd să fie orbi.” (Ioan 9.39) „V-am spus acestea, înainte de a se săvârşi, ca să credeţi când se vor întâmpla.” (Ioan 14.29) „Acestea vi le-am spus, ca sǎ nu vǎ smintiţi, ca sǎ vǎ aduceţi aminte de ele când va veni ceasul lor.” (Ioan 16.1-4) „Încă multe am a vă spune, dar nu le puteţi purta acum. Iar când va veni Acela, Duhul Adevărului, vă va călăuzi la tot adevărul.” (Ioan 16.12-13) „Duhul Adevărului, pe Care lumea nu poate să-L primească, pentru că nu-L vede, nici nu-L cunoaşte.” (Ioan 14.17)
    „Am putea spune multe fără să terminăm; într-un cuvânt El este toate.” (Isus Sirah / Eclesiasticul 43.31)

    Bunătatea extremă a lui Dumnezeu faţă de relele produse de om, inclusiv vietăţi artificiale, este foarte pe scurt descrisă în Biblie: „Acesta este aşezământul pe care îl voi întocmi cu ei, după acele zile – zice Domnul: Da-voi legile Mele în inimile lor şi le voi scrie în cugetele lor. Iar de păcatele lor şi de fărădelegile lor nu-Mi voi mai aduce aminte.” (Pavel, Evrei 10.16-17)

    Dar să nu uităm DECIZIA divină: Orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc, va fi smuls din rădăcină.” (Matei 15.13)

    Apreciază

 2. Duhul Căpitanului said, on ianuarie 24, 2020 at 12:48 pm

  Nu spune în profeții, ca, la sfârșit, toți diavolii din iad vor fi slobozit pe pământ?! Ăștia sunt „extraterestri”… Nu există „extraterestri”! Dumnezeu a creat pământul(plat, care este mult mai mare decât îl credem noi) în mijlocul universului, format din planeta Pământ, cupola, soarele și luna, în interiorul cupolei, apele de deasupra cupolei, în care se afla stelele sau luminatorii, apele de dedesubt, temeliile pământului, sub forma unor stalactite uriașe de o frumusețe divina. Pe pământ, Dumnezeu Și-a desăvârșit creația Sa, având ca și coroana, omul. Extratereștrii vin din lumea nevăzută, făcută înaintea celei văzute și sunt îngeri căzuți sau demoni. Despre ei spune Sfântul Apostol Pavel :nu știți oare ca lupta noastră nu este împotriva trupului și a sângelui, ci împotriva stapanilor, căpeteniilor, a duhurilor celor din vazduhuri?! „

  Apreciază

 3. ovidiu said, on ianuarie 24, 2020 at 2:17 pm

  Diavolii au fost numiti eufemistic … extraterestri.

  Bun, dar care-i noutatea ca oricum se stia ca sunt invizibili si traiesc printre noi?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: