SACCSIV – blog ortodox

Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan! Se așteaptă 60 de milioane de morți!

Posted in Bill Gates, CHINA, STIRI, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by Vali on ianuarie 24, 2020

Sursa: https://evz.ro/ce-coicidenta-bill-gates-are-patentul-virusului-mortal-de-la-wuhan-se-asteapta-60-de-milioane-de-morti.html

Pandemia cu coronavirusul din China a luat toată lumea prin surprindere. Mai puțin pe Bill Gates și o mână de promotori ai globalizării, care s-au pregătit din timp.

Fundația Bill și Melinda Gates au organizat la sfârșitul lui 2019 un exercițiu în caz de pandemie, în care a fost simulată o epidemie globală cu un coronavirus.
Fundația Gates este și finanțatoarea grupului care deține patentul vaccinului pentru virusul mortal și care lucrează la fabricarea acestuia.
În iunie 2015, Institutul Pilbright, finanțat de guvernul britanic, a depus o cerere de patent pentru un coronavirus viu, aprobată pe 20 noiembrie 2018.

Fundația Bill și Melinda Gates a donat 189.232 dolari Institutului Pilbritght, în 2013, pentru „îmbunătățirea înțelegerii și a utilizării efective instrumentelor actuale de control și a măsurilor (inclusiv vaccinuri) împotriva flagelurilor provocate de rozătoarele mici și a febrei aftoase, două maladii grave care afectează șeptelul și care sunt răspândite în țările puțin dezvoltate.”

Apoi, scrie InfoWars, în noiembrie 2019, site-ul Pilbright a publicat un articol despre finanțarea de către Fundația Gates a unei „rețele de anticorpi pentru șeptel”, cu suma de 5,5 milioane de dolari.
„Programul de cercetare ambițios va duce la o colaborare extinsă între mai multe organizații de cercetare britanice cu scopul de a utiliza rezultatele în domeniul maladiilor șeptelului și în domeniul imunologiei”, scria Institutul Pilbright în noiembrie 2019.

Șeful echipei de cercetători, profesorul John Hammond, a declarat:
„Noile tehnologii ne-au creat oportunitatea de a folosi aceste răspunsuri amănunțite ale anticorpilor pentru a crea noua generație de vaccinuri și terapii, care vor îmbunătăți sănătatea animalelor și, în ultimă instanță, sănătatea umană, asigurând în același timp siguranța aprovizionării noastre cu hrană.”

În același timp, institutul a anunțat pe rețeaua Linked.In scoaterea la concurs al unui post de cercetător post-doctoral, pe durata a patru ani.
„Titularul postului va răspunde în fața șefilor Grupului Coronavirus și ai grupului de lucru de Oncogeneză Virală și va colabora strâns cu o echipă multidisciplinară pentru realizarea Rețelei de Anticorpi pentru Șeptel”, se arată în anunț.
Toate acestea, cu puțin înainte ca pandemia să izbucnească la Wuhan, din cauza unui rozător mic (liliac) bolnav, care a mușcat un porc domestic, de la care maladia s-a răspândit la măcelarul care l-a tranșat.
Între timp, pe 18 octombrie 2019, deci tot înaintea izbucnirii pandemiei, Fundația Bill și Melinda Gates, Johns Hopkins Bloomberg School for Public Health și Forumul Economic Mondial au organizat în colaborare un eveniment la New York, unde „politicieni, oameni importanți de afaceri și oficiali din domeniul sănătății” au realizat o simulare a unei pandemii cu coronavirus.

Intitulată Event 201, simularea i-a pus pe participanți „în situația de a se afla în mijlocul unei pandemii necontrolate de coronavirus care se împrăștie asemenea unui incendiu din America de Sud pentru a face ravagii în lumea întreagă”.
Potrivit Universității Johns Hopkins, „în simulare, CAPS (coronavirusul) a provocat 65 de milioane de morți în 18 luni”.
Un profesor de la Imperial College din Londra avertiza recent că actualul coronavirus are aceeași rată a mortalității ca gripa spaniolă, care, în 1918, a provocat între 20 și 50 de milioane de morți.
Un video realizat cu prilejul simulării, care prezintă desfășurarea imaginară a pandemiei, arată că virusul imuno-rezistent botezat CAPS paralizează comerțul internațional și călătoriile, aruncând economia mondială într-o criză fără precedent.

 

În respectiva înregistrare video, Tom Inglesby de la Johns Hopkins Center promovează globalizarea drept singura soluție de luptă împotria virusului mortal.

El spune:
„Există probleme noi care nu pot fi rezolvate decât de companiile multinaționale în colaborare cu guvernele.”

Business Insider scria joi că „un grup sprijinit de Bill Gates finanțează biotehnologiile necesare pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva coronavirusului mortal de la Wuhan”.

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Andrei-Nicolae said, on ianuarie 24, 2020 at 10:50 pm

    „Toate acestea, cu puțin înainte ca pandemia să izbucnească la Wuhan, din cauza unui rozător mic (liliac) bolnav, care a mușcat un porc domestic, de la care maladia s-a răspândit la măcelarul care l-a tranșat.”

    Mie mi se pare incredibil. Cum adica?! Deci exact despre asta a fost filmul Contagion 2011!

    Ori e o gluma in articol, ori astia care genereaza virusii efectiv rad de noi pe față!

    Faza cu liliacul, porcul etc., din filmul Contagion 2011:

    Apreciază

  2. adrenallin said, on ianuarie 24, 2020 at 10:57 pm

    Da, chiar, ce „coincidenta” grozava!

    Apreciază

  3. Radu Humor said, on ianuarie 25, 2020 at 12:14 am

    Oare cine are patentul altui virus la fel de periculos pentru vreo 20 de milioane, sau câţi om mai fi ?! :
    E mult prea mult :
    Suntem a cincea ţară din UE la creşterea economică, performanţă obţinută de guvernarea PSD- ALDE, cu atât mai valoroasă cu cît opoziţia, ,în frunte cu străinul în ale economiei şi nu numai, din fruntea statului la Cotroceni a făcut tot ce i-a stat cu putinţă, inclusiv să calce de nenumărate ori în picioare Constituţia României pentru a bloca sau întârzia măsuri care ar fi putut duce la o şi mai bună colectare de taxe şi impozite, permiţând în mod criminal la externarea profitului unor importante companii multinaţionale .
    Şi acum, la zi aniversară, a Marii Uniri a Românilor de la Iaşi vine sasul să incite din nou la scoaterea de pe scena politică a PSD, adică la ură între români, cerând pentru asta alegeri anticipate, de parcă i-ar cere primei doamne ceva favoruri şi nu politicienilor să încalce sau să forţeze nişte legi a României, pentru a pune laba pe toată puterea !
    O asemenea neghiobie sper să nu treacă neobservată de către cei obligaţi acum să dea onorul unor străini de interesele României !
    S-a mers prea departe cu batjocura şi prea nu se mai ascunde intenţia, de acum declarată, de a strânge toată puterea în mâna unui om(?!) ce se dovedeşte pe faţă un duşman al românilor !
    Cel puţin, şi deocamdată, a celor care au votat sau vor să mai voteze cu un partid , destul de mulţi ca număr , al căror vot este călcat în picioare de dragul unor interese de acum clar potrivnice României !

    Apreciază

    • tataia said, on ianuarie 25, 2020 at 3:15 am

      Radule rar citesc comentariile tale dar ceea ce faci tu aici este propaganda curata. Esti pro PSD-ALDE? Un crestin adevarat nu ar trebui sa fie. Colectarea de taxe si impozite iti pare a fi un lucru bun? Taxele si impozitele sint cea mai raspindita forma de furt…statul ne fura pe fata si tu incuviintezi acest lucru?

      Apreciază

      • Andrei-Nicolae said, on ianuarie 25, 2020 at 2:47 pm

        Draga tataia

        Ne cam pripim. Eu cred ca se referea ”măsuri care ar fi putut duce la o şi mai bună colectare de taxe şi impozite” in ceea ce priveste multinationalele si firmele straine, care au o multime de avantaje, beneficii si facilitati (pe care firmele romane nu le au)), in timp ce romanii sunt pur si simplu jupuiti, caci dupa aceea Radu spune ”permiţând în mod criminal la externarea profitului unor importante companii multinaţionale”! Eu asta inteleg ca a vrut sa spuna.

        Cat despre guvernarea PSD- ALDE, datele spun foarte clar ca a fost cea mai prolifica guvernare de dupa 89, dpdv economic. Faptul ca am spus aceasta, nu ma face PSD-ist, ci un doar un om corect informat. Tot ce pot sa-ti spun sigur e ca sub nici o forma nu sunt si n-as putea fi ”rezistent” (usr, pnl, plus samd). Dar la fel, aceasta nu inseamna ca automat sunt psdit. Cat despre Radu, Dumnezeu stie! 🙂

        Si pentru ca TU spui cum ar trebui sau nu ar trebui sa fie un crestin adevarat dpdv politic, iti voi expune din dragoste frateasca si prietenie cum evoca SFÂNTUL marturisitor in teminitile comuniste IOAN IANOLIDE ca ar trebui sa fie statura politica a uni crestinn:

        ”Noi eram tineri, visători şi fără experienţă politică, dar ne iubeam neamul în valorile sale măreţe şi ţara în hotarele sale naturale şi prin urmare eram în conflict cu toţi duşmanii din afară şi din interior. La început am fost dezamăgiţi de Anglia şi Franţa, care au abandonat Europa – deci şi pe noi – în mâinile lui Mussolini, Hitler şi Stalin. Pentru o vreme ne-am orientat speranţele spre Germania însă Hitler a fost o deziluzie. Niciodată nu am fost adepţii ideologiei naziste dar când am simţit orgoliul rasei germane pe propria noastră piele, cu atât mai mult ne-am declarat duşmani lor. (…)

        Se punea întrebarea: ce căutam noi în temniţă la acea dată şi ce rost avea lupta noastră? Analizând cu grijă năzuinţele acelor tineri dintre care făceam şi eu parte, AM AJUNS LA CONCLUZIA CĂ NU ANGAJAREA POLITICĂ, CI ŢINTA MORALĂ NE CĂLĂUZEA. Încărcaţi de vise şi de idealuri, cavaleri ai unui ev apus, nebuni ai crucii, exponenţi ai onoarei şi demnităţii, noi înfruntam de fapt o lume întreagă. Am fost lipsiţi de realism şi de spirit de conservare, am fost neînţelepţi şi am intrat în gura lupului, dar ce puteam face altceva? Căci nu am putut să ne pângărim sufletele. Intraţi în această bătălie nu am avut simţul proporţiilor, dar am acceptat martiriul.

        S-AU MÂNIAT PE NOI COMUNIŞTII DAR ŞI BURGHEZII. NE-AU LOVIT AMERICANII DAR ŞI NEMŢII. TOŢI NE-AU SPUS CĂ SUNTEM NEBUNI, ADESEA NE-AU ÎNFIERAT PÂNĂ ŞI FRAŢII NOŞTRI CREŞTINI, CA SĂ NU MAI VORBESC DE URA DEZLĂNŢUITĂ CONTRA NOASTRĂ DE EVREI, CARE AU MIZAT PE CARTEA COMUNISTĂ.Da, suntem vinovaţi că am înţeles, ca şi Dostoievski, ce este ateismul şi că am identificat comunismul cu antihrist, cu care nu am acceptat nici o megieşie. Da, suntem vinovaţi că AM FOST ANTICOMUNIŞTI, ANTIBURGHEZI ŞI ANTINAZIŞTI. Suntem acuzaţi că am fost şi antisemiţi, dar noi îi iubim în Hristos pe evrei. Numai El a insuflat atâta amar de nebunie sfântă în sufletele noastre şi în afară de aceasta nu ştim a avea o altă vinovăţie. Naţionalismul nostru nu a fost rasial şi imperialist. Deşi am fost în conflict cu ungurii şi bulgarii, vecinii noştri, disputând între noi graniţele, niciodată nu am râvnit ce nu este al nostru. În fond noi am dorit pacea cu toţi oamenii dar mulţi nu ne-au suferit alături de ei, egali cu ei, asemenea lor şi aşa a început conflictul.”

        IOAN IANOLIDE – ”Intoarcerea la Hristos – Document pentru o lume noua”, p11-12, Editura Bonifaciu, 2006

        Si pentru ca nu stiu daca ai mai citit comentariile de la articolele despre boala, iti mai prezint – cu multa simpatie – inca ceva:

        Părintele Cleopa – De ce le merge bine celor răi?

        Apreciază

      • Gica said, on ianuarie 25, 2020 at 10:18 pm

        Tataia ai luat-0 pe campii cu bolile, acum o iei cu opozitia?

        Apreciază

      • tataia said, on ianuarie 26, 2020 at 1:01 am

        @Gica NU am luat-o deloc pe cimpi, o dovedeste insasi articolul de fata, acesta cu Bill gates si vaccinurile, articol care a aparut dupa acele comentarii ale mele, aproape ca un fel de confirmare a spuselor mele.

        @Andrei-Nicolae Nu voi fi niciodata de acord cu o guvernare de stinga. Ca nu sint nici altii buni, cu asta pot fi de acord. Oricum eu nu am mai votat la ultimele trei rinduri de alegeri asa ca….Traditional eram cu PNL-ul…acum daca ei promoveaza homosexualii si alte chestii de genul evident ca nu sint ok nici ei. Asa ca mai bine nu mai dau votul meu nimanui.

        Poate m-am pripit in combaterea comentariului lui Radu Humor si nu am analizat atent..evident se referea la taxarea si impozitarea marilor corporatii…care nu ne plac noua si consideram ca sint raul absolut pe acest pamint…dar hai sa analizam putin. Sa inteleg ca se doreste o taxare si impozitare drastica a celor mari si eventual o reducere a impozitelor pentru populatia de rind? evident asta am vrea noi ca niste mici socialisti/stingisti ce ne aflam..dar nu e drept. Ori impozite impovaratoare pentru toata lumea, ori taxe si impozite extrem de mici pentru toata lumea. Varianta a doua de preferat. Caci asa e drept…asa ar prevede o politica de dreapta. In fata legii toti trebuie sa fie egali…Decit sa fie impozitate foarte mult multinationalale care fac o gramada de bani la noi mai bine s-ar anula politicile protectioniste pentru aceste corporatii.

        Sa dau un exemplu: Dacia romaneasca a fost cumparata de Renault. Si vai ce ne-am bucurat noi, ca marca dacia a fost salvata de la disparitie, ca se vor crea locuri de munca la standarde europene ca…Dar aceasta este zecimea plina a paharului. Cele 9 zecimi goale sint faptul ca marca dacia nu mai apartine de fapt romanilor. Ca romanii care lucreaza la dacia sint sclavi la straini in propria lor tara. Locurile de munca create cu uzinele dacia sint doar cu putin mai bine platite decit alte locuri de munca similare din Romania in schimb sint intr-un domeniu limitat, intr-o zona geografica limitata si pentru un numar relativ redus de oameni.

        In plus de asta Renault a beneficiat si beneficiaza in continuare de o politica foarte protectionista din partea statului roman. In ce consta aceasta politica protectionista din partea statului roman? Statul roman s-a angajat ca la scurt timp dupa cumpararea uzinelor dacia si lansarea pe piata a unui nou model dacia (logan adica) sa se inceteze productia de piese de schimb pentru dacia de tip vechi. A se intelege ca posesorii de dacie de tip vechi erau DESCURAJATI sa isi pastreze vechea masina. . Apoi pentru importurile de masini SH din strainatate s-a infintat acea taxa de prima inmatriculare, poluare, mediu sau cum i-o mai fi zicind care avea menirea de a descuraja importurile de masini SH din strainatate. Si apoi s-a instituit programul rabla….care avea si acesta menirea de a descuraja pastrarea masinilor vechi.

        In concluzie ce sustin eu acum la final? Cumva ca imi doresc ca statul roman sa impoziteze concernul francez Renault la singe pentru ca fac o gramada de bani la noi aici in Romania, folosesc mina de lucru ieftina si apoi vind in toata lumea? NU eu nu imi doresc sa fie impozitati, eu imi doream sa nu se fi instituit acele politici protectioniste. Sa vina Renault si sa cumpere nici o problema, dar statul roman sa ii oblige sa fabrice in continuare piese pentru daciile de tip vechi inca 30 de ani! Sa nu existe nici o taxa de mediu care sa descurajeze importurile de masini straine SH. Si la fel sa nu existe nici un program de tip rabla. In conditile acestea le mai dadea mina celor de la Renault sa investeasca in tara la noi? Adica daca investesti in Romania poti cistiga o gramada de bani caci mina de lucru este ieftina si impozitele mici,DAR TREBUIE SA ITI ASUMI RISCUL! Statul nu te jupoaie cu taxe dar nici nu pune vreo mina ocrotitoare pe tine.

        Apreciază

      • Andrei-Nicolae said, on ianuarie 26, 2020 at 10:18 pm

        PT TATAIA

        Sa stii ca nu mai am rabdare sa caut, sa revad studiile si stirile pe care le-am stocat despre problemele economice – cele multe si pe format fizic – asa cum am facut in comentariul de mai jos si sa ti le pun – tie si altora – pe tava. Asta dintr-un singur motiv – poti s-o faci foarte bine si tu.

        Se vede clar ca nu cunosti si nu stapanesti subiectul, caci spui ”adica daca investesti in Romania poti cistiga o gramada de bani caci mina de lucru este ieftina si impozitele mici,DAR TREBUIE SA ITI ASUMI RISCUL! Statul nu te jupoaie cu taxe dar nici nu pune vreo mina ocrotitoare pe tine.”. Ma pufneste rasul – nu cunosti realitateat economica din Romania si nici a statului fata de proprii cetateni. In Romania comerciantii romani si orice fel de intrepinzatori romani – mari sau mici – sunt pur si simplu sugrumati. Tratamentul este nu inegal, ci ABSOLUT inegal fata de straini (care la ora actuala detin fizic peste 40% din pamantul tarii), care au inclusiv subventii si scutiri de impozite pe care romanii le platesc!

        Statul nu numai ca nu te ajuta cum zici tu, (”nu te jupoaie cu taxe dar nici nu pune vreo mina ocrotitoare pe tine”)

        ”Nu voi fi niciodata de acord cu o guvernare de stinga.” Asta arata ca esti fanatic – si in politica n-ar trebui, pentru ca plitica contemporana e o inselare, un construct din samanta lui sofistic si menit sa imprastie minciuna si sa bata atentia de la Dumnezeu (un false target) – si nu vezi firea lucrurilor. Politica nu a fost dintotdeauna asa cum o cunosti, ci de mai putin de 200 de ani!

        Dar oricum, numele si doctrinele pe care si le aroga gratuit unele partide nu mai sunt deloc asa: Psd-ul nu mai e de mult de stanga – ci a devenit traditinalist cu puternice tendinte de dreapta istorica, Pnl-ul nu mai e de mult de dreapta, ci merge pe extrema stanga, la fel ca usr care chiar este extrema stanga, este un antifa de Romania – dar mai ”domestic”.

        In plus habar nu ai ce inseamna doctrina de dreapta, dar crestina. Doctrina istorica de dreapta nu are nici o legatura cu crestinismul, sa stii, cum nici cea de stanga. Insasi dreapta-stanga e o inventie masonica (din timpul Revolutie franceze), spre a abate gandul oamenilor de la politica dumnezeiasca – crestinismul. Numai in tarile crestine – sau mai bine spus post-crestine – exista stanga dreapta (si asta din timpul Revolutie franceze). In tarile in care oamenii isi respecta credinta – gresita asa cum e ea – nu exista asa ceva: stanga dreapta.

        Stii cine sunt crestinii de dreapta ai neamului nostru? Stefan cel Mare, Alexandru cel Batran, Lapusneasnu, Mihai Viteazul s.a.m.d. si sfarsind cu Corneliu Codreanu – nici unul din acestia nefiind xenofob, dictaror etc, ci dimpotriva. (si e pacat ca spun ca erau de dreapta, după cum o sa vezi) Pune mana pe carte si studiaza politile fiscale – nu e greu de gasit studii – ale acestor oameni, majoritatea Sfinti – si vezi daca seamana cu ceea ce insiri tu. Un crestin adevarat – daca vorbim politica – nu are cum sa fie de stanga sau de dreapta, ci doar intr-un singur fel: MONARHIST, ca asa a binecuvantat Dumnezeu (fortat de evrei in in timpul Vechiului Testament, care nu mai doreau să fie conduși de prooroci, ci și-au dorit rege).

        Adevăratul Monarhism în zilele noastre nu mai este posibil (dar va redeveni posibil în timpul lui Antihrist și – cel mult – în timpul imparatului celui bun profetit de anumiti Sfinti – asta dacă o să-l mai meritam așa ceva sau dacă nu a fost deja, prin tarul Nicolae, așa cum considera Sfântul Ioan Maximovici – alta discuție).

        Ți-am dat un citat atotcuprinzător din Sfântul Ioan Ianolide – tot ce ți-am scris în comentariul acesta este sintetizat acolo: nu suntem nici de stânga nici de dreapta, ci suntem ai lui Dumnezeu și ne aliem cu pericolul mai mic să ne păstram credința – sau cu nici unul, dacă ambele sunt vadit demonice (sataniste). Nu rămânem blocati în forme care și-au schimbat fondul – ”Nu voi fi niciodata de acord cu o guvernare de stinga” sau eu voi vota întotdeauna de dreapta. Ca de asta a iesti Iohannis prima data. Îmi aduc aminte cât de hipnotizati erau crestinii de prin biserici – hipnotizati într-un mod total necurat – de Iohannis. Cât am mai fost atunci de marginalizat și înjurat atunci. Le-am zis: ”Urasc ce a făcut psd-ul și Ponta, dar cu acest individ e ceva total în neregula, vi nu simțiți duhurile din spatele lui?”. Și cei lumesti, și cei ai bisericii (99 % dintre ei, inclusiv calugari, ANTIECUMENISTI, ANTISISTEM ETC.) m-au tratat cu ura și mi-am zis ”asa va fi și în timpul lui antihrist” – PENTRU CA NOI NU MAI CERCETAM DUHURILE, dar nici nu mai știm cum s-o facem! Atunci am înțeles multe – mulți care stiau tot ce trebuie – inclusiv despre credința și erezii – parca erau zombie, hipnotizati. Stiau ce trebuie, erau teoretic pe poziție buna, dar duhul nu l-au cunoscut. Foarte puțini, dezamăgitor de puțin.

        Te respect pt. ca esti cititor vechi – si eu urmaresc acest blog de peste 10 ani – dar iarta-ma ca-ti spun, in anumite subiecte nu se cunoaste ca l-ai urmărit (blogul)! Termina cu melancoliile si cu imaginatia – daca vrei sa iti dai cu parerea pe un subiect, trebuie sa-l studiezi temeinic. Altfel nu putem vorbi. Un crestin nu poate fi mediocru sau sa-si dea cu parerea despre orice – fara a studia parerea in prealabil, asa cum fac majoritetea oamenilor.

        De cand l-am cunoscut pe Dumnezeu, am descoperit un lucru: in marea majoritate a lucrurilor – fie ca tin de lumesc sau credinta, fie ca e vorba de credinciosi sau necredinciosi – aproape tot timpul parerea omului e departe de adevăr și de esenta lucrurilor. De aceea e nevoie de multă cercetare, inclusiv de natura duhovniceasca. Oamenii – în esenta – tind a fi superficiali. Dar implica o mare responsabilitate și raspundere sa emiti o idee, iar cei mai mulți dintre noi facem lautareste. Și apropo de străini, sa știi ca nu toate natiile fac așa -e chiar o chestie romaneasca 🙂

        Aproape fiecare răspuns pe care l-am scris aici mi-a luat de la minim câteva zeci de minute, uneori și ore. Și de multe ori, la nici un minut doua după ce l-am postat, am primit o replica care îl desfiinta. Asta spune multe (nu zic ca e neapărat cazul tău)… Sau de multe ori, pregatindu-l in fel si chip, oprindu-ma, cautand in carti sa vad daca nu ma insel, cugetand – cel cu care dialogam nici nu-l lua in seama, continuand pe tema lui, ignorandu-mi total argumentele, ca intr-un dialog al surzilor (am avut de multe ori aceeasi senzatie vorbind cu sectari sectari).

        Și de aici ma opresc. Nu știu dacă saccsiv sau alții m-au urmărit, dar dispar (de pe net) doua trei luni, apoi iar apar… cu toate ca mi-ar plăcea foarte mult dacă aș putea renunța total la internet… pentru ca știu și simt și mi s-a arătat ca nu e un lucru bun, ba chiar și ca are legătura cu lepadarea finala…
        Cred ca a sosit timpul sa ma opresc din nou, caci am scris iar cateva pergamente in nici 3-4 zile 🙂

        Te îmbrățișez, tataia, nu fi supărat pe mine! Am citit un comentariu de-al tau de acum vreo 6-7 ani legat de Bob Marley (daca erai tot tu…)

        Doamne ai mila de noi!

        Apreciază

      • Andrei-Nicolae said, on ianuarie 26, 2020 at 10:26 pm

        Pt tataia

        din greseala am sters un paragraf din comentul meu, alineatul al 3 lea

        Statul nu numai ca nu te ajuta cum zici tu, (”nu te jupoaie cu taxe dar nici nu pune vreo mina ocrotitoare pe tine”), ci parca face orice, numai sa-ti puna bete in roate! Iar celorlati (investitorilor straini) le pune totul pe tava, nu au controlae, cumpara totul la pretul mai mici, in timp ce cunosc personal firme de prin tara, care atunci cand deranjeaza vre-un lant international, au si cate 20!!! de controale pe luna, in timp ce daca filmezi nereguli intr-o firma sau chiar ilegalitati cu iz penal, risti sa ai tot tu de suferit, iar firmas respectiva aca ia macar o amenda, poti sa te declari fericit. De asta a si cazut Dragnea – asa cum o fi fost el, e pacat de anatema ca in virtutea celor rele sa ii anulezi unui om si faptele bune, ca nu vorbimde adevaruri de credinta aici, ci de facate omenesti – ca s-a opus corporatiilor, inmultise cntroalele, daduse legea antilacolie, se chinuise cum putuse spre a bloca vanzarea gazului din Marea Neagra pe nimic.

        Apreciază

      • Andrei-Nicolae said, on ianuarie 26, 2020 at 10:46 pm

        ”Sa inteleg ca se doreste o taxare si impozitare drastica a celor mari si eventual o reducere a impozitelor pentru populatia de rind? evident asta am vrea noi ca niste mici socialisti/stingisti ce ne aflam.”

        Nu, sa nu intelegi asa ceva, caci nimeni nu a zis de asa ceva, nici eu, nici ceilalti comentatori. DE UNDE AI SCOS ASTA. Aici e derapajul tau, dupa cum am vazut si in celelate comentarii (ca trasatura generala). Astea sunt interpretarile tale, imaginatia ta – pt ca eu nu cred si niciodata n-am crezut in felul asta. Acelasi tipar il aplici inclusiv cu textele sfinte. NU E BINE!

        Apreciază

      • tataia said, on ianuarie 27, 2020 at 2:16 am

        @Andrei Nicolae Pai vad ca de fapt cel care interpreteaza aiurea fara sa inteleaga ceea ce am zis eu…acela esti tu.

        ”adica daca investesti in Romania poti cistiga o gramada de bani caci mina de lucru este ieftina si impozitele mici,DAR TREBUIE SA ITI ASUMI RISCUL! Statul nu te jupoaie cu taxe dar nici nu pune vreo mina ocrotitoare pe tine.”

        Afirmatia mea de mai sus, citata si pusa intre ghilimele de catre tine nu se refera la situatia reala, actuala a Romaniei, ci la una ipotetica, idealizata. Adica cu alte cuvinte eu nu am spus ca asa este in Romania acum, am spus ca ASA AR TREBUI SA FIE, in Romania, Asa ar fi de dorit sa fie….

        Si mai este ceva….ce beneficiu am putea avea noi, oameni de rind de pe urma banilor colectati (mai bine zis luati cu japca) de catree stat prin taxe si impozite? Iti spun eu…nici un beneficiu. Doar nu ni-i da noua…

        Apreciază

      • tataia said, on ianuarie 27, 2020 at 2:19 am

        P.S. Activez pe acest blog de foarte multi ani. NU am cunostinta sa fi semnat vreodata altcineva cu nick-ul de tataia si nici nu stiu sa imi fi furat vreodata cineva identitatea. Deci probabil eram tot eu…

        Apreciază

      • Andrei-Nicolae said, on ianuarie 27, 2020 at 9:10 am

        Ai ignorat punctele centrale si esentiale din comentariul meu. Discuția noastra se oprește aici, nu e sincera.

        PS: impozitul nu e rau prin definiție: bir era si în vremea Sfântului Ștefan cel Mare, dar era unul singur, era minim și facut cu intelepciune, iar boierii cotizau mult mai mult decat simplii țărani. Da o fi fost si el de stanga, poate chiar comunist, nu?

        Doamne ajută, Dumnezeu să te binecuvinteze, discutia pt mine ia sfârșit aici, căci nu ești pregătit și și nici sincer: ai ignorat punctele centrale si esentiale din comentariul meu.

        Apreciază

    • tom beron said, on ianuarie 25, 2020 at 4:17 pm

      @Radu Humor
      Bati campii rau de tot omule. Daca prostia si ignoranta ar durea atunci tu ai fi chinuri.

      Apreciază

  4. comentariu said, on ianuarie 25, 2020 at 12:42 am

    Hoax.

    Apreciază

  5. tudorr said, on ianuarie 25, 2020 at 12:58 am

    Doamne ajuta!
    Sa-mi fie cu iertare, dar cred ca ar trebui lamurit ce vor face cei ce merg doar cu Dumnezeu si staruiesc in Ortodoxie, in situatia in care acest virus se propaga, sau globalistii vor da drumul la alti virusi in lume.
    De exemplu: robul Lui Dumnezeu intelege jocul si realitatea, se fereste cat poate de sistem, e impotriva vaccinului, astia dau drumul printre oameni la virusi, pun tot mai multa presiune. Ce face crestinul in situatia in care excaladeaza problema si incep sa moara oameni in Romania? Poate fi mucenicie daca survine moartea in urma nevaccinarii? Ingaduie Dumnezeu vaccinul, tinand cont ca nu-i pecetea? Dar aici poate fi o capcana, in urma substantei din doza se poate pierde luciditatea si sa se ajunga usor la lepadare sau se pot injecta componente electronice.
    Eu sunt categoric impotriva vaccinurilor, ma framanta situatia asta, nu am o parere despre subiect si lupt sa gresesc cat mai putin in fata Lui Dumnezeu. Rog pe cei cu experienta duhovniceasca sa incerce sa lamureasca aceasta problema.
    Imi cer scuze daca s-a mai dezbatut si nu am observat, caz in care rog a se reposta pentru ca e de actualitate.
    Multumesc!
    Sfanta Treime sa ne miluiasca, Maica Domnului si toti Sfintii sa ne mantuiasca!

    Apreciază

    • isa said, on ianuarie 25, 2020 at 1:47 pm

      Metoda clasica problema (virusul ucigas) -criza (mortalitate mare) -solutie (vaccinare, si obligatorie, ca e pandemie). Daca nu mori de la virus, mori peste cativa ani de cancer, indus de vaccinul produs pe celule tumorale.

      Apreciat de 1 persoană

    • Grigore said, on ianuarie 25, 2020 at 4:34 pm

      Atata timp cat sistemul incearca cu forta sa iti dea ceva ce costa bani, ai raspunsul in fata ochilor tai!
      Dracul face un bine mic doar ca sa faca un rau mai mare.

      Apreciază

  6. acelas said, on ianuarie 25, 2020 at 9:27 am

    vaccinurile erau egal cu zero daca nu exista asta ..

    http://epochtimes-romania.com/news/coincidente-ciudate-despre-marele-laborator-bacteriologic-din-wuhan-care-lucreaza-cu-virusul-de-sars–296827

    bineinteles, un site de Sistem

    Apreciază

  7. tom beron said, on ianuarie 25, 2020 at 4:19 pm

    ..hmm..sa fie calaretul galben din Apocalipsa?

    Apreciază

  8. Duhul Căpitanului said, on ianuarie 25, 2020 at 4:40 pm

    @tudor,da, dacă lupți până la moarte sa nu te vaccineze și, Doamne ferește, pățești ceva, mori ca și cum ai fi martir(mori pentru un principiu, pentru o idee). Dar, dacă te împărtășești și îți pui nădejdea în Dumnezeu, nu cred ca vei păți ceva. „Cred Doamne, ajută necredinței mele!”

    Apreciat de 2 persoane

  9. Cosmin said, on ianuarie 25, 2020 at 5:41 pm

    Ce noroc ca exista Bill Gates, sa ne scoata din mizerie.

    Intr-o societate normala, la ora asta era legat sub acuzatie de bioterorism si genocid.

    Cum adica, izbucneste o pandemie si hopa!!! tu scoti antidotul ? – SUSPECT DIRECT DE DECLANSARE A EPIDEMIEI !!!

    Apreciază

  10. Radu Humor said, on ianuarie 25, 2020 at 10:52 pm

    Vă rog să corectaţi :
    @Tataie şi @tom beron vă meritaţi nu numai unul pe altul, dar şi nick/name-urile sub care vă ascundeţi ( credeţi voi ! ) fie ignoranţa, fie relele intenţii !
    P.S.
    Dacă nici competentele explicaţii ale dlui @ Andrei- Nicolae nu vă pot ajuta nu văd de ce şi-ar mai bate cineva capil cu voi !

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 26, 2020 at 10:23 am

      Radu Humor

      N-am urmarit dialogul, insa comentariul tau mi-a sarit in ochi.
      N-am timp acum sa vad vechile comentarii ale lui tom beron, deci nu stiu ce-i cu el, insa tataia nu este cu rele intentii.

      Apreciază

      • Andrei-Nicolae said, on ianuarie 26, 2020 at 1:06 pm

        Subscriu!
        In cazul lui tataia se vede de la o poștă ca e un cautator sincer – eu asa simt! Poate ca un pic de pripire sau neatentie… Si mi se pare ca e si un cititor vechi al blogului, piate ma insel!
        Despre tomberon, habar nu am, dar nu imi place atitudinea lui.

        Cat despre Radu Humor: va apreciez, pentru ca sunt atat de putini care inteteg cat de cat realitatea si ca va semnati cu ceea ce pare numele dumneavoastră real, adică vă asumați total părerile, într-un moment istoric în care este chiar oericulos să faci asta!

        Dar hai să nu mai fim așa incisivi și infierbantati, ca totuși suntem frați! Dacă ne-a dat Dumnezeu darul de a înțelege anumire lucruri,ni l-a dat sa facem bine, nu sa cadem in ispita arogantei cum fac – de exemplu – unii carora li s-a dat avere multă…

        Mărturisesc că nici eu nu prea reușesc tot timpul, dar hai măcar să încercăm: pomenitori/ nepomenitori, psdisti/ pnlisti samd – deocamdată suntem toți frați ordodocsi, si ar trebui sa tinem unul la altul, sa fim uniți, sa avem rabdare cu fratii mai slabuti, cum si altii mai îmbunătățiți ca noi au rabdare cu noi si cu ineptiile noadtre (de exemplu batranii, frații îmbunătățiți, duhovnicul) … Si spun Sfinții Părinți că chiar și de păgâni si eretici trebuie să avem o oarecare milă – in plan social, totală – ii ajutam in caz de necaz, nedreptate; în plan duhovnicesc milă ca-și pierd sufletele și Dumnezeu n-are pe nimeni de pierdut, căci nu este om pe care să nu-l iubească la fel…

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 26, 2020 at 1:14 pm

        Andrei-Nicolae

        tataia e vechi.

        Apreciază

      • tataia said, on ianuarie 27, 2020 at 9:15 pm

        @Andrei Nicolae Frate nu ai cum sa ma convingi ca impozitele sint bune. Le platim din constringere nu din convingere. Restul e can-can…Eu am fost sincer..tu zici ca nu. Nu ne putem pune de acord intotdeauna din pacate. Iar eu as putea foarte bine sa nu mai postez pe acest blog si atunci nu te-as mai supara nici pe tine si nici pe altii. Ca si asa am avut perioade destul de lungi de absenteism pe acest blog…

        Iar altcineva de pe aici ma asemana cu comentatorul care se semneaza cu tom-beron? Eu nu stiu cine este si care e faza cu el….mie imi pare ca si el la rindul lui este o persoana care a impartasit niste opinii in modul cit mai sincer cu putinta….dar chiar si asa..daca voi nu ati remarcat nici o diferenta intre limbajul folosit de mine si limbajul folosit de el…nu am ce sa va fac…

        Apoi mai spuneti ca nick-urile ne dau de gol cine sintem cu adevarat. Pai fara suparare, nu stiu ce comparatii faceti voi…”Tom-beron” ..nu vreau sa supar si sa jignesc pe nimeni dar inseamna gunoi. Iar „tataia” inseamna intelepciune..Daca cumva voi credeti ca cei tineri detin intelepciunea si adevarul va inselati amarnic. vedeti cit de prosti sint milenialii. Da’ problema e ca ei se cred destepti ca butoneaza toata ziua telefonul sau tableta

        Apreciază

  11. tudorr said, on ianuarie 26, 2020 at 4:22 pm

    Doamne ajuta!
    Multumesc celor care au lamurit problema cu vaccinarea, multumesc parinte. La mine ceata s-a risipit, si inteleg acum ca mai bine sfarsit crestinesc decat amagire prin capcanele vrajmasului. Cat de mult conteaza, mai ales in vremurile astea, ajutorul celor cu experienta duhovniceasca. Nu vreau sa „mangai„ mandria nimanui, dar Dumnezeu lucreaza prin oameni. Sa ne bucuram ca Tatal nostru ingaduie sa ne ajutam reciproc, prin calauzirea Lui. Iertare, dar oricand voi ajunge in impas am sa cer ajutorul aici, si recomand oricui are probleme sa caute la cei cu experienta duhovniceasca, iar prin credinta, rugaciune si nevointa, Dumnezeu iti descopera Adevarul, si stii 100% ce sa alegi.
    Rugati-va pentru mine, pacatosul si nevrednicul, sa pot marturisi Ortodoxia pana la sfarsit, caci sunt slab si pot cadea oricand.
    Multumesc! Mantuire voua, tuturor!
    Sfanta Treime sa ne miluiasca, Maica Domnului si toti Sfintii sa ne mantuiasca!

    Apreciază

  12. tudorr said, on ianuarie 26, 2020 at 4:29 pm

    Am uitat sa precizez clar, NU vaccinarii!

    Apreciază

  13. […] Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan! Se așteaptă 60 de milioane d… […]

    Apreciază

  14. […] Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan […]

    Apreciază

  15. je said, on februarie 20, 2020 at 6:23 pm

    Iata de ce nu cred ca se va ajunge la o cifra atat de mare de decese: in afara de faptul ca foarte multe cazuri de coronavirus se vindeca asemeni unei gripe normale, observam ca accentul se pune pe isteria mediatica! Asta inseamna ca boala in sine nu e asa de grava dar mai inseamna si ca planurile elitelor sunt altele decat decimarea populatiei prin coronavirus!

    Mai clar: tot apar stiri „senzationale” de genul ca a aparut UN SINGUR caz in Germania sau de genul show-ului facut de Radu Tudor cu „un anunt important pentru tara” (si de fapt nu i-a reusit schema, ca nu a gasit nici un caz de coronavirus in Romania). Daca se dorea decimarea populatiei prin coronavirus, il spray-au de pe avioanele chemtrails direct in capul nostru, noi inhalam si ne imbolnaveam pe capete. Nu mai statea nimeni sa apara inca un caz nu stiu unde si altul cine stie unde in alta parte!!

    Apreciază

    • Je! said, on februarie 21, 2020 at 1:38 am

      Imaginea cu Bill este pe principiul ” o poză face cât o mie de cuvinte ” . Cineva citeste mult , scenarita își face efectul. No iaca cum a gasit o carte din 1981! Imi place scenariul, regia, actorii joacă bine . Pretul biletelor cam mare însă cum să acoperi cheltuielile? Urmărim filmul ! Nu prea lung precum serialul ăla ” tânăr și nelinistit” că plictisește și uiti începutul, te pierzi in amanunte …upss. :))))))) să vedem cum își cară Becali banii acasă, cum îi dezinfecteaza. Va cere soluții de la BILL GATES? :))))))) DOAMNE ! …Să ne ții sănătoși și cu mintea întreagă . Adică in echilibru! 🙂 Se fărâmă sandramaua!!!

      Apreciază

  16. […] Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan! Se așteaptă 60 de milioane d… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.