SACCSIV – blog ortodox

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

Acesta este un articol ce l-am postat initial pe Ortodoxinfo la 28 martie 2017:

Iata un fragment dintr-un interviu cu Parintele Paisie Aghioritul:

Părinte, peste cât timp se vor petrece aceste evenimente?

Întârzie din pricina ta şi a mea, ca să dobândim o stare duhovnicească bună. Dumnezeu încă mai rabdă, pentru că de se vor întâmpla acum ne vom pierde amândoi. Nu se spune nicăieri în învăţătura lui Hristos despre un anumit timp (Mt. 24:36; Mc. 13:32; Fapte 1:7; I Tes. 5:1;) însă Scriptura spune că semnele vremurilor vor înştiinţa despre venirea lor (Mt.24:29; Mc.13:24; Lc.21:25). Să fim întotdeauna gata şi le vom vedea atunci când se va apropia timpul. Atunci vom fi mai siguri. „Timpul şi experienţa le vor descoperi celor treji” (Sf. Andrei al Cezareii). Mi-a căzut în mână o carte care avea pe copertă un 666 mare. Ei, oameni lipsiţi de mărime de suflet! O fac ca să-l prezinte frumos pe 6 şi să obişnuiască lumea cu el. Astfel, încet-încet va veni şi pecetluirea.

Părinte, şi nasturii ce se cos la haine se vând prinşi pe nişte hârtii care au numărul 666.

Măi, şi diavolul ăsta! Pe cartelele de credit l-au pus de mult timp. Acum şi pe nasturi. Mulţi pun pe 666 ca firmă, ca să fie preferate produsele lor. Unul îl sprijină pe altul. Adică 666 să ia de la 666. S-a scris că atunci când va circula reclamă cu şarpele ce îşi mănâncă coada, asta va însemna că evreii vor stăpâni toată lumea. Acum şi-au pus numărul şi pe unele bancnote. 666 a cuprins şi China şi India.

Părinte, cum de ştiu şi totuşi pun acest număr ?

Sfântul Evanghelist Ioan ştia ce va face diavolul, precum şi proorocii au proorocit că-L vor vinde pe Hristos pentru „treizeci de arginţi” (Zah. 11:1-13;), că-L vor adăpa cu oţet (Ps. 68:22), că-I vor împărţi hainele (Ps. 21:19). Cu 2000 de ani în urmă s-a scris în Apocalipsă că oamenii se vor pecetlui cu numărul 666. „Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase”(Apoc. 13:18). Pentru evrei numărul 666 este simbolul economiei. Evreii, precum se arată în Vechiul Testament, au pus impozit concret neamurilor pe care le-au supus în diferite războaie. Impozitul anual era de 666 talanţi de aur (3 Regi 10:14 şi 2 Par. 9:13). Acum, ca să supună toată lumea, pun iarăşi acest număr de impozit vechi, care se leagă de trecutul lor slăvit. De aceea nu vor să-l înlocuiască cu alt număr. Adică 666 este simbolul lui mamona. L-au luat de la greutatea aurului – nu ştiau aceasta ce o spune Sfântul Ioan în Apocalipsă – dar nu încetează să fie mamona. Evanghelia însă spune: „sau Hristos sau mamona”. „Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui mamona” (Mt. 6:24).

Cititi va rog mai multe la:

Parintele PAISIE AGHIORITUL (interviu) despre ANTIHRIST, SIONISTI si 666

Intr-adevar, 666 este in codurile de bare:

Universal Product Code (UPC)

European Article Number (EAN-13) redenumit acum International Article Number

Evreul George Joseph Laurer este considerat tatal codului de bare, dar munca a inceput-o Norman Joseph Woodland, evreu si el.

George Joseph Laurer recunoaste existenta celor trei de 6, dar spune ca-i o coincidenta:

http://en.wikipedia.org/wiki/George_J._Laurer

Stim ca savantii evrei au gandit si au dorit construirea primei bombe atomice:

BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?

Aceiasi savanti au insistat mai apoi pentru crearea CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire) cu al sau Large Hadron Collider (LHC), cel mai mare accelerator de particule de pe Pamant, cu o circumferinta de 27 km.

 

In 1989 Tim Berners-Lee concepe ceea ce in 1990 va deveni World Wide Web. Inventie realizata in cadrul CERN, acestia isi dau acordul pentru ca Web sa poata fi folosit de publicul larg. Tim Berners-Lee se muta apoi la Massachusetts Institute of Technology (MIT – implicat in constructia primei bombe atomice) unde infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C) cu suportul DARPA:

Cercetatorii de la CERN (ce au creat si World Wide Web) vor sa produca la LHC un mini BIG BANG

DARPA adica Defense Advanced Research Projects Agency:

DARPA a intemeiat in ianuarie 2002 Information Awareness Office (IAO), ce se ocupa cu proiecte tehnologice si informatice foarte avansate la nivel global pentru o asa zisa securitate nationala. A fost o consecinta directa a evenimentelor din 11.09.2001 si crea oportunitatea unei supravegheri totale de tip Big Brother:

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

Altfel spus, au creat internetul ca sa ne vada mai bine si sa ne subjuge total.

Litera w este vav, a sasea litera din alfabetul ebraic. Unii considera chiar ca vav deriva dintr-o hieroglifa ce reprezenta un carlig, o momeala. Asadar:

www = 666

Internetul nu le este insa necesar doar ca sa afle ce vorbim noi pe e-mail sau ce mai postam pe facebook, ci in primul rand reprezinta o piesa esentiala a sinistrului angrenaj documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor. Caci fara net, toate acestea nu se leaga intre ele si nici fiecare in parte nu le e de niciun folos. Daca la eGuvernare treaba-i evidenta, trebuie sa intelegem ca nici cu cipul din buletine nu au ce face fara net. Caci degeaba iti citesc ei de pe cip tot soiul de date biometrice, daca nu le si pot compara cu o baza de date. Iar baza de date de aia se numeste asa, caci are un volum urias de informatii despre foarte multi oameni, deci trebuie musai o legatura intre cititorul de cip si aceasta.

Cu atat mai mult au nevoie de internet pentru …internetul obiectelor. Caci altfel nici nu-l mai numeau astfel:

Video: IBM despre INTERNETUL LUCRURILOR. Fiecare om sau obiect va fi conectat prin tehnologia RFID la internet si astfel va fi o societate minunata pe acest pamant…

Dar nici astfel nu ajung inca la semnul fiarei. Ce le-ar mai trebui? Evident, sa dispara banii cash, care sa fie inlocuiti cu carduri bancare.

De carduri bancare se ocupa bancile, adica fix tot ei:

Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii …

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

A murit DAVID ROCKEFELLER. Ce nu vă zice mass-media?

Iar pentru disparitia banilor cash izbesc din mai multe directii: prostirea sclavului (ce cool e fara bancnote), bau bau-l cu pericolul terorist (treaba de care s-au ocupat tot ei de la 9/11 incoace) sau lupta impotriva economiei subterane:

Reusita experimentului INDIA FARA CASH e semn ca rucsacul nostru trebuie sa fie deja la usa

Si iata cum se leaga lucrurile.

De ce au ales tocmai 666 pentru codurile de bare sau pentru internet? Ne-a explicat Sfantul Paisie Aghioritul. Si nu doar ca nu se ascund, ci o fac pe fata. Stiati, de exemplu, ca Horst Feistel si colegii sai de la IBM si-au numit Lucifer primul block ciphers? Acesta a fost precursorul Data Encryption Standard folosit in electronic banking.

Ba mai mult, aleg si special anumite zile pentru anumite lansari:

Lansare după ritual antihristic: IPv6 pe data de 6.6. Noul protocol va permite implementarea INTERNETULUI LUCRURILOR

Sau il pun in logo:

SIMBOLURI: 666 in Logo CERN?

SIMBOLURI: 666 in Logo GOOGLE CHROME?

Iata si cateva chestii interesante despre greii internetului:

Video: CEASUL VAMPIR GOOGLE. De ce-i trebuie companiei sangele nostru?

EVREII Raymond Kurzweil (cercetator), Sergey Brin (co-fondator Google) si viitorul OM-ROBOT …

FACEBOOK a fost creat la cererea CIA? Evreul Mark Zuckerberg, agent secret?

Unii poate vor spune: “Avem 666 in multe locuri. Unde e insa in buletinele biometrice?”. Pe acestia ii rog sa citeasca:

TEHNIC O POT FACE. Vor adauga numarul 666 in cipurile din buletine pe ultima suta de metri?

Cititi va rog si:

Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va fi cardul de identitate cu cip sau cardul de sanatate. DACA NICI CAND NE-O SPUN PE FATA NU PRICEPEM …

666 si LEPADAREA

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Grigore said, on ianuarie 22, 2020 at 12:03 pm

    Vad ca se discuta foarte mult pe internet despre marcarea izotopica, exista aceasta idee falsa cum ca daca iti face poza la pasaport sau buletin, te marcheaza cumva cu laser.
    Zic ca ar trebui un articol mai amplu si mai clar pe tema asta, caci daca omul se simte marcat definitiv, atunci nu se va mai feri de nimic, caci va crede ca a fost deja insemnat cu semnul fiarei si nu mai are sens sa lupte.

    Apreciat de 1 persoană

    • adrenallin said, on ianuarie 22, 2020 at 12:24 pm

      Da, frate Saccsiv, si eu te rog frumos, daca se poate, sa faci un articol despre aceasta teorie, care in ultima vreme prinde mult contur. Multi vorbesc/ scriu despre aceasta marcare izotopica. Sa se inteleaga ca pecetea va fi totusi pana la urma un lucru asumat. Adica nu va fi pe ascuns, gen te insemneaza cineva nu stiu cand, fara voia ta, si gata, aia e pecetea. Astfel de teorii tulbura si fac mult, mult rau.
      Dumnezeu sa iti rasplateasca truda!

      Apreciat de 1 persoană

    • Andrei said, on ianuarie 22, 2020 at 12:54 pm

      Sunt trolli care vor sa duca in desuetudine subiectul documentelor electronice. Stirnersc un nor de praf cu senzationalisme SF ca sa devieze discutia si sa-i amestece cu cei „plecati d’acasa” pe cei care au o gandire sanatoasa si se opun cu argumente duhovnicesti solide bazate insa si pe o minima logica care arata cat de mica ajunge sa fie diferenta dintre documentele electronice de astazi si pecetea antihristica.

      Fara doar si poate in scurt timp atasarea de corpul uman a documentelor electronice va deveni o necesitate. Este pur si simplu determinism tehnologic. Pe de o parte va creste viteza de acces si va facilita interactiunea cu mediul virtual de care va fi legata toata lumea de altfel (lumea virtuala va fi o uriasa oglinda a lumii reale care va valida toate procesele iar cine sau ce nu va fi in lumea virtuala nu va exista nici in lumea reala) iar pe de alta parte, cea mai importanta de altfel, se va putea garata IDENTIFICAREA CU CERTITUDINE a persoanei ceea ce va fi o conditie esentiala in buna functionare a sistemului.

      M-am mai contrat pe tema asta la un articol anterior cu cineva care semna Sorin sau Andrei C insa este nevoie de cat mai multi care sa semnaleze astfel de derapaje.

      L-am rugat pe Saccsiv sa-i bage la spam dar el mi-a replicat ca nu stiu ce parinti din Rusia ar fi spus despre asta si ca la un moment dat chiar ar putea sa se intample si asta….

      Apreciază

  2. Rafael said, on ianuarie 22, 2020 at 2:19 pm

    Mai fratilor , am si eu o intrebare dar vreau un raspuns concret , ca am tot citit si nu prea sunt lamurit …

    – La ora actuala , vorbesc de aceasta luna , daca cineva este nevoit sa-si faca CI pentu ca a pierdut toate actele , credeti ca exista posibilitatea ca acel om sa fie marcat izotopic ?

    Le multumesc anticipat celor care au amabilitatea sa raspunda .
    Doamne ajuta !

    Apreciat de 1 persoană

  3. Un oarecare said, on ianuarie 22, 2020 at 9:44 pm

    Daca te marcheaza izotopic sau cu fara sa accepti asta nu se pune pentru diavol. Pentru a castiga sufletului omului este nevoie sa i se obtina acceptarea fie si tacita si deci credem ca diavolul va lucra pentru a face omul sa accepte semnul fiarei. Sa ne rugam deci ca sa nu cadem in cursele vrajmasulu!

    Apreciază

  4. Un oarecare said, on ianuarie 22, 2020 at 9:46 pm

    ….izotopic sau cu laser…

    Apreciază

  5. adrenallin said, on ianuarie 23, 2020 at 8:50 am

    http://www.ziare.com/social/biserica/bor-spune-ca-buletinele-cu-cip-nu-distrug-sansa-la-mantuire-nu-va-preocupati-excesiv-pentru-lucruri-trecatoare-1594652
    Cica lucruri trecatoare. Asa vor zice si de pecete. Doamne fereste!
    Oamenii astia chiar nu vad pericolul din actele electronice biometrice cu cip? Sau nu vor sa le vada?!

    Apreciază

    • gigimutu said, on decembrie 23, 2020 at 8:46 pm

      pai parintele Iustin Pirvu ne atentiona inca din 2008

      cind s-a inceput cu pasapoartele cu cip,

      despre astea, asa ca, parintele, fiind sfint, are autoritate si are dreptate in ceea ce ne spunea! practic, in Romania, atunci in 2008 a inceput dictatura biometrica!

      ati vazut, a fost scandal mare de tot, si au inceput usurel, pasapoarte, apoi permisele de conducere, cardurile de sanatate, acum cartile de identitate.
      am inteles ca din august 2021 vor sa inceapa cu cele electronice, cu cartile de identitate, dar, sunt foarte smecheri, au avut de la cine invata, de la tatal lor, stiti voi cine, ala cu coarne, se va putea opta si pentru carte de identitate simpla, cea veche, fara cip. cel putin, asa spuneau. pina cind va fi posibil si optiunea asta, nu se stie…

      Apreciază

  6. adrenallin said, on ianuarie 23, 2020 at 8:59 am

    Doamne ajuta!
    Fratilor, va rog sa ma ajutati cu un sfat, caci acest lucru mult ma supara si ma tulbura, caci nu stiu cum sa fac atunci cand o persoana imi cere sa ii spun de ce sa refuze actele de identitate electronice biometrice cu cip, ce motive sa ii spun. Mentionez ca nu vorbesc de o persoana religioasa, ba chiar din contra, de o persoana care nu frecventeaza Biserica, nu are o parere buna de preoti, nu intelege de ce Biserica si unii oameni au ceva impotriva acestor tipuri de acte. Si eu nevrednicul nu stiu cum sa ii explic si ma tulbura asta.
    Unei persoane care este ortodoxa si practica credinta e usor sa ii explicam, dar unei persoane descrise mai sus nu stiu cum sa ii zic, sa ii explic.
    Va rog dati-mi un sfat!
    Multumesc.

    Apreciază

  7. […] Mai multi frati m-au rugat sa abordez acest subiect, ca de exemplu Grigore: […]

    Apreciază

  8. […] Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc… […]

    Apreciază

  9. […] Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc… […]

    Apreciază

  10. […] Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc… […]

    Apreciază

  11. […] Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.