SACCSIV – blog ortodox

Amazon vrea să implementeze plata prin scanarea palmei

Posted in NOUA ORDINE MONDIALA by Vali on ianuarie 22, 2020

Sursa: https://adevarul.ro/tech/gadget/amazon-vrea-implementeze-plata-scanarea-palmei-1_5e26e9215163ec42715091f5/index.html

Deşi există deja multiple metode de a plăti fără portofel, gigantul american doreşte să scoată şi smartphone-ul din peisaj.

Conform unui articol al celor de la Wall Street Journal, Amazon şi alţi comercianţi doresc să ofere un sistem de plată bazat pe scanarea palmei. Cardul de credit şi informaţiile personale ar urma să fie corelate cu palma fiecărei persoane, astfel încât o simplă scanare ar fi necesară pentru achitarea cumpărăturilor.

Terminalele care ar putea folosi acest sistem de plată pot fi instalate oriunde, nu doar în magazinele deţinute de Amazon.

În septembrie, New York Post a anunţat că un sistem de plată cu ajutorul scanării palmei ar urma să fie implementat în magazinele deţinute de Amazon, precum Whole Foods. Acest sistem ar urma să reducă timpul petrecut de clienţi în momentul achitării cumpărăturilor la doar 300 de milisecunde.

De altfel, Amazon are şi un patent pregătit încă din 2018, care detaliază un ”sistem biometric de identificare fără contact” care ”include un scanner al mâinii care generază o imagine a palmei utilizatorului. Imaginile sunt obţinute cu ajutorul unei lumini (…) şi pot arăta caracteristici precum ridurile unei palme la o primă scanare sau venele din palmă la cea de-a doua scanare”, conform celor de la Mashable.

 

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • Madalina said, on ianuarie 22, 2020 at 10:31 am

   Poate se va face si asa ceva insa nu fara acceptul nostru explicit cum se spune in articolul indicat de tine. In acest moment astfel de informatii creeaza dezinformare pentru ca deviaza discutia spre teme conexe si chiar toria conspiratiei iar cei care le sustin par dusi cu pluta. Daca vreti sa lasam impresia asta continuati sa pedalati pe ele in loc sa va concentrati pe ceea ce este cu adevarat important: documentele electronice care sunt deja emise si cele a caror eliberare va incepe anul viitor. Diferenta dintre ele si pecetea din Imparatia Omului nu este decat un strat de piele.

   Cat priveste tema articolului este clar ca se urmareste APROPIEREA DE CORPUL UMAN. Asta ne duce si mai mult spre momentul in care identificarea va fi facuta printr-un dispozitiv atasat corpului uman intr-un loc foarte usor accesibil (mana dreapta sau, de ce nu, pe frunte).

   Mare atentie la ce fac gigantii gen Microsoft, Google, Amazon, Facebook etc. Agenda lor este cooordonata si de cea mai pura factura satanica.

   Apreciază

   • adrenallin said, on ianuarie 22, 2020 at 11:10 am

    Foarte corect ceea ce ai scris, Madalina.
    Si eu cred ca trebuie sa fim constienti ca pecetea va fi o chestie acceptata, nu fara acceptul omului. Liberul arbitru…

    Astfel de informatii, de genul celor din link, nu fac decat sa tulbure, sa bulverseze si sa creeze confuzie. Deci fac rau. Mult rau.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

   • adrenallin said, on ianuarie 22, 2020 at 11:19 am

    „Diferenta dintre ele si pecetea din Imparatia Omului nu este decat un strat de piele.”
    Despre asta este vorba si asta ar trebui sa intelegem atat noi, cat si altii.
    Ca aceste buletine electronice, aceste lucruri biometrice si electronice il fac cumva pe om dependent de confortul pe care acestea il dau. Si incet, incet, omul se obisnuieste cu ele, chiar daca poate, le ia cu strangere de inima la inceput. Si spune ca nu e nimic. Si tot asa se va intampla si cu pecetea, vor crede unii ca nu e problema ca-si baga in mana sau/si pe frunte anumite lucruri de acest gen, ca asta le va usura viata, ca vor fi cool etc. Motive se vor gasi, si inca multe.

    Din cauza asta cred eu pacatosul ca duhovnicii mari au spus si au recomandat fiilor duhovnicesti si tuturor credinciosilor sa se fereasca de aceste acte electronice, pentru ca omul se obisnuieste cu o tehnologie care precede pecetii antihristului, despre asta cred ca este vorba.

    Doamne ajuta. Iertare!

    Apreciază

 1. fără libertate said, on ianuarie 22, 2020 at 11:51 am

  Dispozitivul implantat, cip, sau ce denumire va avea la vremea respectivă, va conecta corpul uman cu întregul sistem, în așa fel încât corpul și mintea fiecărui om să se afle în aceeași rețea cu restul lumii. E foarte ușor astfel să coordonezi mințile oamenilor, să le dictezi ce să le placă și ce nu, ce să facă și ce nu, ce comportament să aibă. Oamenii vor fi coordonați și controlați ca niște roboți, și stăpâniți total de această tehnologie. Nu vor mai avea voință proprie, pentru că și-au dat libertatea pe care au avut-o de la Dumnezeu în mâinile lui antihrist. Va fi o voință unică antihristică impusă cu forța. Nici nu te vei mai putea înțelege cu acei oameni. Așa se vor putea afla și care sunt gândurile oamenilor și ce vor ei să facă pentru a se lua măsuri în consecință și a se bloca orice inițiativă bună care ar mai putea exista. Va fi sclavie totală trupește și sufletește. Și nu se va mai putea face nimic.

  Apreciază

  • ovidiu said, on ianuarie 22, 2020 at 12:37 pm

   Lumea viitorului va fi formata dintr-o puzderie de minti conectate la sistem.

   Sa ne rugam Domnului sa ne ajute ca noi sa nu facem parte din „turma on-line”.

   Apreciat de 1 persoană

 2. mircea.v said, on ianuarie 22, 2020 at 11:53 am

  Virgil Maxim este arestat in calitate de membru al tineretului legionar – Fratiile de Cruce (era elev de liceu), si ajunge in decembrie 1942 la inchisoarea Aiud. In cartea sa „Imn pentru crucea purtata” spune:

  „Ni s-au luat datele autobiografice, amprentele digitale şi ni s-au dat numere de încarcerare. Eram 3203. ”

  Acum sistemul stie aproape totul despre noi, avem cnp, santem amprentati. Inchisoarea e alta.

  (Incepand de azi, voi posta acest mesaj in fiecare zi. Si asta, pentru ca sistemul lucreaza zi de zi in sensul celor de mai jos, adica, in fiecare zi sistemul amprenteaza oameni.)

  Temeiul Biblic pentru faptul ca nu trebuie sa acceptam sa fim amprentati, sa ni se preleveze ADN, si altele asemenea:

  Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
  Cap. 6
  19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
  20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

  Matei 22:
  15. Atunci s-au dus fariseii şi au ţinut sfat ca să-L prindă pe El în cuvânt.
  16. Şi au trimis la El pe ucenicii lor, împreună cu irodianii, zicând: Învăţătorule, ştim că eşti omul adevărului şi întru adevăr înveţi calea lui Dumnezeu şi nu-Ţi pasă de nimeni, pentru că nu cauţi la faţa oamenilor.
  17. Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
  18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
  19. Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
  20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
  21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.
  22. Auzind aceasta, s-au minunat şi, lăsându-L, s-au dus.

  Sfantul Ioan Gura de Aur spune in Omilii la Matei:

  „Cînd i-a întrebat: „Al cui este chipul de pe ea?” şi ei I-au răspuns: ”Al cezarului!“, Domnul le-a spus: „Daţi cezarului cele ce sînt ale cezarului“.
  Nu e vorba deci de un simplu dat, ci de o RESTITUIRE. Lucrul acesta îl arată şi chipul şi scrierea de pe ban. Apoi, ca să nu spună fariseii: „Ne porunceşte să ne supunem oamenilor”, Hristos a adăugat: „Şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu“. Se cade, dar, să dăm oamenilor cele ale oamenilor şi să dăm lui Dumnezeu cele ce datorăm lui Dumnezeu. De aceea şi Pavel zice: „Daţi tuturor cele datorate: celui cu darea, dare; celui cu vama, vamă; celui cu frica, frică”.
  Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului numai acelea care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi o vamă dată cezarului, ci diavolului.”

  Sfantul Justin Popovici:

  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” Iată ce fel de coexistenţă a Bisericii şi statului a fost stabilită şi prescrisă de Atotştiutorul Domnul nostru şi Mântuitorul Hristos (Matei 22, 21).
  De aceea ea rămâne în veci obligatorie şi nestrămutată pentru Biserică. Cezarului – moneda, banii, cu efigia cezarului.
  Lui Dumnezeu? – şi sufletul şi trupul: căci pe trup şi în suflet este întipărit chipul lui Dumnezeu. Chipul lui Dumnezeu se află şi pe trup şi în trup, pentru că trupul trăieşte prin sufletul asemănător lui Dumnezeu. Deci, şi unul şi altul aparţin lui Dumnezeu – veşniciei, vieţii veşnice, Adevărului veşnic, Dreptăţii veşnice, Raţiunii veşnice. Prin urmare, cele ce aparţin lui Dumnezeu nu pot fi jertfite de dragul cezarului, şi aici întâietatea îi revine totdeauna lui Dumnezeu.
  În Dumnezeu – Omul, în lucrarea şi trupul Lui – Biserica, Dumnezeu totdeauna se află pe primul loc, iar omul – pe-al doilea; Dumnezeu totdeauna hotărăşte totul, şi nu omul. Acestea sunt atotvaloarea şi măsura a toate în Biserica universală. Iată de ce ea se apleacă asupra oricărei probleme „cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste.”…
  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”- acesta este principiul coexistenţei dintre Biserică şi stat. Nu colaborare, ci coexistenţă între Biserică şi stat. Nu colaborare, cu atât mai mult atunci când „cezarul” prigoneşte toate cele ce sunt ale lui Dumnezeu şi nu vrea să ştie nimic din cele ce sunt ale lui Dumnezeu, ci ţinteşte doar să nimicească tot ce este al lui Dumnezeu. Aici lipsesc condiţiile principale pentru colaborare.
  Sau coexistenţa egală în drepturi a aşezămintelor, şi a persoanelor umane, sau calvarul Bisericii cauzat de către prigonitorii, chinuitorii, cotropitorii, care tăgăduiesc şi prigonesc pe Dumnezeu şi cele ale lui Dumnezeu.Iar prin dictatură impun pe potrivnicul lui Dumnezeu şi cele potrivnice lui Dumnezeu. În acest caz Biserica şi statul se despart, se separă fiecare cu ale sale. Nimeni să nu îndrăznească să se amestece în treburile lăuntrice ale Bisericii, să nu se atingă de sfintele şi veşnicele ei îndatoriri şi drepturi evanghelice.
  Este limpede că Biserica sub orice regim, chiar şi cel ateist, trebuie să-şi găsească un mod de a convieţui (modus vivendi), dar întotdeauna în duhul şi limitele principiului evanghelic de convieţuire: „cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”, şi asta sub controlul suprem al Atot-Evangheliei: „să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni”.
  Dacă însă acest lucru este cu neputinţă, nu-i rămâne Bisericii ca „modus vivendi”, decât principiul evanghelic: să pătimească pentru Domnul Hristos, să rabde, să sufere, luptând astfel pentru drepturile fundamentale ale credinţei, conştiinţei şi ale sufletului”.

  Esti proprietar pe ceea ce faci tu, si ai drepturi doar asupra a ceea ce faci tu. Nu statul ne-a facut, nu statul a luat atomi si a facut corpul nostru si ne-a dat viata, ci Dumnezeu ne-a facut, si doar El are drept asupra noastra. Nici macar noi nu avem drept asupra noastra, pentru ca nu noi ne-am facut.
  Amprente, ADN, retina, imagine faciala… sant ale lui Dumnezeu, nu sant ale noastre, cu atat mai putin nu sant ale cezarului/sistemului. Asa ca, nu avem ce restitui cezarului in cele ce tin de trupul si sufletul nostru.
  De aici rezulta ca nici imaginea faciala nu ar fi trebuit sa o dam sistemului, dar sa zicem ca am inghitit galusca asta asa cum am inghitit si galusca cnp-ului, si ca ne oprim aici.

  Refuzand amprentare, prelevare de ADN…, nu facem altceva decat sa respectam cuvantul lui Dumnezeu.

  Argumentatia de mai sus este valabila si in cazul vaccinarii obligatorii. Ai dreptul sa vaccinezi obligatoriu ceea ce ai facut tu, nu ceea ce a facut Dumnezeu.
  Asa ca, statul poate sa vaccineze obligatoriu diverse cladiri, strazi, canalizari, banii ce sant in circulatie, semafoare… Nu poate vaccina obligatoriu omul.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: