SACCSIV – blog ortodox

PROTEST pentru familia Cameliei Smicală ASTĂZI la ora 17:00, Piața Victoriei

Posted in proteste by saccsiv on ianuarie 17, 2020

Vineri, 17 ianuarie 2020, ora 17:00, Piata Victoriei, vă chemăm cu mic cu mare să ne fiți alături pentru susținerea familiei Simicală!

„Copiii au fost găsiți, ridicați de către 5 mașini de poliție, iar pe mine mă vor închide”, a scris dr. Camelia Smicală, miercuri 15 ianuarie, seara, pe contul ei de social media.

Lucrurile nu mai pot merge asa!
Vă așteptăm la protest, să arătăm că nu suntem indiferenți ! – https://www.facebook.com/events/519960081959096/

Organizator „Frăția Ortodoxă”.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

Copiii Cameliei Smicală, Mihai și Maria, fugiseră din centrele de plasament unde erau ținuți (Tampere – Finlanda) împotriva voinței lor, acum aproximativ o lună. Acum au fost găsiți de poliție.

ASTĂZI, între orele 17:00 – 19:00
PIAȚA VICTORIEI – BUCUREȘTI

De ziua lui Eminescu, Maria și Mihai au fost capturați pentru a treia oară în viața lor prin intervenția poliției finlandeze. Să ne înțelegem: vorbim de doi copii. Serviciul social nu a trimis o armată de psihologi să discute cu ei, ci un convoi de cinci mașini de poliție. Maria a avut încă o tentativă disperată de a fugi – fără șanse, având în vedere desfășurarea de forțe la fața locului. Copiii au fost din nou separați, după care a urmat internarea la psihiatrie. Să înțelegem că dorința de a fi cu mama lor este o afecțiune care trebuie tratată?! Imediat după, Camelia Smicală a fost ridicată de acasă și dusă pe timpul nopții într-un soi de arest, procedură care scutește autoritățile de răspundere în cazul unui gest extrem.
Nu știm ce urmează, însă știm că trebuie să fim solidari și să luăm atitudine. Este strigător la cer! – https://www.facebook.com/camelia.smicala

„Pe Maria au prins-o ca pe un animal” este descrierea unui martor al momentului.

 

Sursa:

https://danielvla.wordpress.com/2020/01/17/protest-pentru-familia-cameliei-smicala-astazi-la-ora-1700-piata-victoriei/

 

Tagged with: ,

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • Alex said, on ianuarie 17, 2020 at 3:27 pm

      Concret, începând cu 3 august 2021, cetăţeanul român va putea călători în UE doar în baza noilor documente de identitate emise pe noul format sau în baza unui buletin emis până la data de 2 august 2021. Adică cele care sunt emise vor putea fi utilizate până la expirarea lor. Paşaportul va putea fi folosit în continuare pentru călătorii.

      Apreciază

      • Sorin said, on ianuarie 17, 2020 at 11:13 pm

        Sunt mai multe videoclipuri:

        Apreciază

      • Sorin said, on ianuarie 17, 2020 at 11:39 pm

        Varianta cu subtitrare:

        Apreciază

    • Sorin said, on ianuarie 17, 2020 at 11:01 pm

      Functionar din Rusia vorbeste despre faptul ca marcarea izotopica cu cod de bare pe fruntea si pe mana oamenilor care iau documente biometrice deja se aplica la ei in tara asa ca cei care spun ca abat cititorii de la subiectul real al documentelor biometrice cu cip sau fara sa faca bine sa studieze mai intai problema si apoi sa comenteze pe subiect.

      Aveti informatiile in link atasat si sunt destul de cuprinzatoare si la fel ca si in celalalt clip aduce aminte si de bancomatele de la Sberbank care marcheaza oamenii pe frunte cu cod de bare.

      Apreciază

  1. safimvigilenti said, on ianuarie 17, 2020 at 7:19 pm

    ori e alba, ori e neagra : in link scrie : ” romanii-nu-vor-mai-putea-iesi-din-tara-cu-buletinele-simple-incepand-de-anul-viitor ” iar tu explici exact invers : ” cetăţeanul român va putea călători în UE doar în baza noilor documente de identitate emise pe noul format sau în baza unui buletin emis până la data de 2 august 2021. Adică cele care sunt emise vor putea fi utilizate până la expirarea lor”

    Apreciază

    • Cosmin said, on ianuarie 17, 2020 at 8:27 pm

      Se va putea calatori si cu cea actuala. Ei mint doar. Ca si cu cardul de sanatate, ziceau ca nu o sa mai ai ce cauta in spitale fara el. Pe langa faptul ca nu e functional, poti folosi acea hartie numita adeverinta. Mai spuneau ca nu se va mai putea frauda sistemul de sanatate daca vom avea carduri: se fraudeaza mai pe indelete. Deci mint intr-una. Dar lumea uita si le primeste pe toate de frica.

      Apreciat de 1 persoană

      • Sorin said, on ianuarie 17, 2020 at 9:35 pm

        ”Va fi o cartelă plastifiată, mică, de culoare gri, iar când oamenii vor merge să o ridice vor fi pecetluiţi. De regulă la nivelul încheieturii, pe mâna dreaptă, sau pe frunte, li se vor pune trei de şase, CU RAZE DE IZOTOPI.
        Pentru început, oamenii vor accepta pecetea de bunăvoie, chiar o vor cere; apoi o vor primi cu forţa, în masă;
        apoi vor fi căutaţi cei fără pecete.”

        Viata si Profetiile Sfantului Otroc Veaceslav

        ”Numerele satanice nu trebuie primite.
        Vor exista microscheme (biocip-uri).
        Microschemele se foloseau în maternităţi chiar pe timpul conducerii sovietice; în Moscova se introduceau sub pielea copiilor pe ascuns de părinţii lor. Ei vor creşte şi vor deveni bancheri, conducători, foarte inteligenţi, foarte tineri.
        Aceasta se practică în ascuns şi de multă vreme, iar când vor aplica tuturor oamenilor, oamenii vor înceta să mai fie oameni. Omul cu cip e ceva groaznic, nu este om, ci este un corp condus în întregime de calculator. Reportaj
        Termenul „KIBORG”, prescurtarea pentru „ORGANISM CYBERNETIC”, a fost introdus în anul 1960 şi se traduce prin „organism biologic ce conţine componente mecanice”.
        Oamenii de ştiinţă transumanişti consideră, că folosind noile tehnologii, oamenii îşi vor îmbunătăţi considerabil capacităţile fizice şi intelectuale, vor trăi o perioadă lungă de timp, iar conectarea directă a minţii la un computer, în spiritul filmelor tip Matrix sau Surogaţii, va înceta a mai fi ficţiune”

        Viata si Profetiile Sfantului Otroc Veaceslav

        https://www.gadgetzone.ro/oamenii-de-stiinta-au-creat-primul-robot-viu-din-celule-stem-un-xenobot/

        Daca am postat in alt articol despre marcarea cu izotopi este pentru ca poate deveni un pericol real si exista posibilitatea sa fie pecetea despre care ne vorbeste Parintele Elpidie.

        E destul de simplu: chemtrails, 5G si marcarea cu astfel de izotopi ar putea fi pecetea finala.
        Dupa cum vedem si Otroc Veaceslav a vorbit despre o astfel de marcare izotopica la primirea documentelor biometrice.
        Este doar o posibilitate de a fi exact asa cum s-a spus, cum poate la fel de bine sa nu fie astfel dar ce te faci daca se intampla chiar asa?
        Nu cumva ar fi prea tarziu si cade omul in groapa nestiintei, necredintei si a ignorantei pe care singur si-a sapat-o pentru ca de acolo nici nu mai e cale de intoarcere.

        Am incercat sa provoc dezbateri pe acest subiect despre marcarea izotopica, poate alte persoane stiu mai mult in legatura cu acest lucru.
        Nicidecum nu am vrut sa deviez subiectul de la cipurile biometrice sau sa bag lumea in ceata pe aici.

        Poate are cineva idee despre cum ar trebui sau cum va fi pecetea finala, in ce consta aceasta si de ce nu ar putea fi aplicata in chip ascuns pe trupurile noastre ca doar dam semnatura pentru ceea ce primim, fie buletin cu cip fie fara cip.
        Si toate linkurile postate sunt pentru studiu, ca oamenii sa vada, sa ia la cunostinta, sa invete si sa-si exprime parerea.

        Daca gresesc imi cer iertare

        Apreciază

      • Sorin said, on ianuarie 17, 2020 at 10:09 pm

        Si inca ceva
        Cati cetateni romani vedeti voi mergand de buna voie la marcarea cu pecetea finala (oricum ar fi ea prin tatuare laser pe mana sau pe frunte sau orice alta modalitate)?
        Intreb, cati ar face aceasta la nivel constient si cati ar avea curajul sa faca acest lucru?
        In general oamenii sunt speriati de astfel de lucruri si nu purced la asa ceva stiind unde duce si ce este.
        Dar prin viclenie si in ascuns se vor face multe.

        Cuvintele Parintelui Adrian Fageteanu rasuna inca:
        ”Daca aveti cartea de identitate veche pe aceasta tineti-o si nu o mai schimbati cu ce va dau astia pentru ca sunt vicleni vicleni vicleni.”

        Carte de identitate cu cip sau alternativa fara cip e cam acelasi lucru si noi cautam in ele confortul si sa mai traim bine aici o vreme, deci ne sta gandul inca la ale lumii acesteia, cum sa facem cum sa dregem sa mai avem o perioada de tihna pe pamant care nu e decat amagire.

        Multi incep sa ignore toate invataturile, predaniile, avertismentele Sfintilor Parinti si ale marilor duhovnici despre ceea ce tine de pecetluire.

        Dumnezeu ni i-a trimis, si-a facut treaba dar noi inca nu ne-am lamurit.

        Ce ne mai intereseaza pe noi ce spune nu stiu ce preot ( ex. Vasile Novikov si altii) despre nu stiu ce pericol ascuns in spatele documentelor, pai ce aceia mai sunt demni de crezare in opinia noastra?
        Si iarasi ne amagim ca nu ascultam de ei si o tinem tot asa.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 17, 2020 at 10:31 pm

        Sorin

        Azi majoritatea.
        Maine aproape toti.

        Apreciază

      • Andrei said, on ianuarie 17, 2020 at 10:50 pm

        @Sorin

        Lasa bre SF-ul ca ne iau astia de nebuni.

        Nu se va face nimic fara stiinta si acceptul explicit al fiecaruia in parte.

        Nu-i suficient ca lumea accepta documentele electronice ca pe ceva normal in timp ce diferenta dintre ele si pecetea antihristica nu este decat un strat de piele?

        Sistemul tehnologic care se construieste va cere ca identificarea sa fie individuala si CERTA ceea ce va duce, vrei sau nu vrei la aatasarea acestor documente de corpul uman.

        Ca este posibil sa se treaca la un alt nivel tehnic si dispozitivul in sine va arata altfel decat cipurile pe care le cunoastem in prezent este o alta poveste dar n-are rost sa fabulam pe tema asta atat timp cat ceea ce ni se propune acum este suficient de periculos iar parintii cu viata sfanta care s-au referit la aceste vremuri au spus ca documentele electronice sunt linia rosie peste care nu ar trebui sa trecem.

        In situatia de fata este clar ca nu este pecetea din Apocalipsa dar cei care vor face pasul acceptand documentele electronice vor fi intr-un urias pericol de a nu mai putea da inapoi atunci cand se vor confrunta cu pecetea finala fiind legati cu mult prea multe legaturi de Imparatia Omului care se construieste sub ochii nostri si pe care ne facem ca n-o vedem ca sa nu ne deranjeze cumva constiinta.

        Apreciază

      • R said, on ianuarie 17, 2020 at 10:52 pm

        Frăție, pecetea finală NU va fi primită cu forța. Omul are de la Dumnezeu darul libertății de a alege între bine și rău. Omul în deplină libertate alege dacă vrea să se mântuiască. Dumnezeu nu ne mântuie cu forța. Nici pecetea nu va fi impusă cu forța, ci omul în deplinătatea libertății sale o va accepta, sau nu. Dacă ar fi impusă cu forța, omul s-ar putea îndreptăți că el n-a vrut dar l-au obligat să o accepte, și va fi absolvit de vină. Ar fi o variantă convenabilă, și nu ne-am mai bate atâta capul. Dar nu așa stau lucrurile. Asta e o înșelare.

        Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.