SACCSIV – blog ortodox

MOISE GURAN renunta la jurnalism si intra in USR

Posted in MOISE GURAN by saccsiv on ianuarie 16, 2020

Moise Guran a anuntat ca renunta la jurnalism:

Moise Guran anunță că pleacă din presă și intră în politică – AUDIO

Si intra in USR:

Moise Guran, după ședința USR: Dacă mi se propune, voi candida și la prezidențiale | AUDIO

A recunoscut că a lucrat la programe ale USR și PLUS din toamna anului 2018:

Curat deontolog! Moise Guran a recunoscut

Ca sa intelegeti cum gandeste Moise Guran, cititi va rog si:

Video – MOISE GURAN despre mitingul anticip: “UN EPISOD DE DEMENTA COLECTIVA”. Si are ceva si cu Ortodoxia, caci nu „înţelege să se reformeze şi să-şi găsească un rol progresist în contemporaneitate”…

Video: MOISE GURAN bucurandu-se de IMPLANTUL CU CIP si amuzandu-se de legatura deja evidenta cu semnul fiarei

Moise Guran: CASH = EVAZIUNE

Video: MOISE GURAN despre BULETINELE CU CIP – nu e cu ANTIHRIST caci nu e cu RFID, ci doar cu CIP…

Despre USR:

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

 

Tagged with: , ,

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. gabimdi said, on ianuarie 16, 2020 at 10:12 pm

  Cine se aseamănă se adună.

  Apreciază

 2. Filip Stoler said, on ianuarie 16, 2020 at 11:28 pm

  https://www.b1.ro/stiri/politica/moise-guran-politicianul-desfiintat-de-moise-guran-jurnalistul-cat-de-mult-detesta-noul-membru-usr-oamenii-care-lasa-media-pentru-politica-si-ce-parere-avea-despre-noul-sau-sef-dan-barna-316015.html

  “Se întâmpla în anul 2015, pe când Moise Guran încă era departe de cariera de membru USR. La acea vreme, proaspătul politician se poziționa ferm împotriva persoanelor care trec de la jurnalism, la politică.

  „Înainte să apară orice fel de sondaje secrete, făcute de nu știu cine, vă spun doar atât: nu detest nimic mai mult decât detest un jurnalist care își abandonează meseria pentru a intra în politică.

  E o indecență în sine față de ea (de meserie), față de tine ca profesionist (cel mai des politicienii au fost mediocri în meseria lor de bază) dar este și o trădare față de public.

  Dacă ești jurnalist și vrei să candidezi undeva, mai bine iei o pauză, câțiva ani, să nu te mai asocieze lumea cu ceea ce ai făcut înainte”, scria Moise Guran la acea vreme.“

  Apreciat de 1 persoană

  • Filip Stoler said, on ianuarie 16, 2020 at 11:46 pm

   https://www.b1.ro/stiri/eveniment/de-ce-a-pierdut-moise-guran-aproape-300-000-de-lei-si-cum-s-a-jignit-si-scuipat-cu-fostul-director-de-marketing-al-tvr-anca-gheorghe-185114.html

   De ce a pierdut Moise Guran aproape 300.000 de lei și cum s-a jignit și scuipat cu fostul director de marketing al TVR, Anca Gheorghe

   EVENIMENT
   În urma unui proces de natura comercială între  Biziday Consulting SRL și Anna Media SRL (firma soțului fostului director de marketing și vânzări al TVR, Anca Gheorghe) Tribunalul București a hotărât că firma lui Moise Guran trebuie să plătească aproximativ 300.000 daune reprezentând contravaloare servicii și dobânzi penalizatoare.

   Sentința nu este definitivă, iar Moise Guran a declarat pentru B1.ro că a făcut recurs în ianuarie, imediat după pronunțarea sentinței.

   O rapidă căutare pe net din anii în care cele două firme colaborau ne aduce în față, în primele rezultate pe Google, acuzele aduse de Stelian Negrea lui Moise Guran:

   Cum se fac afaceri cu statul român: „Moise Guran nu dă nimic TVR din încasările din publicitate din emisiunea „Biziday”, în schimb oferă 20% TVR dintr-o pastilă de 1,5-3 minute –  Clubul celor care muncesc în România”, spunea Stelian Negrea pe blogul personal.

   În polemica iscată în acea perioadă, jurnalistul Costi Rogozanu atrăgea atenția că un astfel de contract cu postul public nu ar fi fost niciodată posibil să se fi incheiat și cu un post privat:

   „Moise Guran își descrie singur și indignat superprivilegiile pe care nu le-ar fi pupat la nici un post privat în ultimii 5-6 ani, totul lasându-se cu profit frumos pentru el și ceva firimituri pentru postul public. Și dup-aia îi cere demisia lui Tănase (un alt aberant care urlă împotriva babelor care-i plătesc taxa). Bai, orice, dar nu ne luați de proști”, scrie Rogozanu pe Facebook.

   În cadrul acestei înțelegeri financiare încheiate de Moise Guran prin firma sa cu televiziunea publică, a apărut la un moment dat ca parte și Anca Gheorghe, fost director de vânzări și marketing al TVR, cunoscătoare foarte bună a sistemului și o punte de legatură între oamenii cheie din TVR și Moise Guran.

   Este vorba despre un contract care a avut ca obiect activități de vânzare și servicii de management al vânzării.

   Societatea Anana Media – care aparține lui Adrian Gheorghe, soțul Ancăi Gheorghe – a încheiat la data de 1 august 2013 contractul nr 101 pe perioadă determinată până la data de 31 decembrie 2015, cu posibilitatea prelungirii.

   Apreciază

   • Filip Stoler said, on ianuarie 16, 2020 at 11:56 pm

    Am identificat până acum 3 înaintemergători ai lui antihrist.

    Papa
    Emanuel Macron
    Moise Guran

    Când Moise Guran intră în scenă, Cristian Tudor Popescu trebuie să meargă la table in Cișmigiu.

    CTP e un papagal, un diletant pe lângă Guran.

    De ce?

    CTP e ca o carte deschisă. E răutate pură dar nu se poate masca.

    Guran e răutate finală dar cu priză la publicul openminded.

    Un hipnotizator de mase.

    FEREASCĂ DUMNEZEU!

    Cu acest individ în politică am intrat intr-o nouă eră.

    Nasoală, nu bună.

    Eu deja îmi caut gaura de șarpe.

    Începe.

    Apreciază

   • Filip Stoler said, on ianuarie 17, 2020 at 12:06 am

    Am asistat uluit la următorul fenomen.

    Ascultătorul intră în direct cu Guran gata să îl desființeze pe Guran.

    Guran ascultă, ia cuvântul, îl invită pe ascultător să ia parte cu el la un “exercițiu logic” (sofism/silogism), îl întreabă periodic pe ascultător “ești de acord?”/ “nu-i așa că…?”, îl face pe ascultător să zică ca el și îi spune la revedere triumfător.

    ESTE INFRICOȘĂTOR!!!

    Am fost și eu om de radio destul de abil dar așa ceva nu am vrut să fac niciodată.

    Dacă îl veți urmări vreodată pe Guran ieșind dintr-o cameră, priviți atent în urma lui și poate îi veți vedea coada alunecând pe podea.

    Apreciază

   • Filip Stoler said, on ianuarie 17, 2020 at 12:11 am

    Pentru că îmi permit acest lucru, am trimis mesajul de mai jos lui Moise Guran pe sms. Ca să mă asigur că mesajul ajunge să fie citit de el i l-am trimis și colegului lui de odioșenie, Vlad Petreanu, cu rugămintea să i-l arate lui Moise Guran.

    Mesaj către Moise Guran:

    Moshe!
    Nu îți urez succes în noua carieră pentru că ar însemna să îți doresc răul, ceea ce nu mă caracterizează, și de asemenea ar însemna să îmi doresc mie răul prin întâmplările care ar putea avea loc urmare a succesului tău politic.
    Iar asta ar însemna nebunie curată pentru mine.

    Deja am împrăștiat un text pe WhatsApp în care le fac o proorocire cititorilor mei pe WhatsApp din care reiese că tu ești un antemergător al lui antihrist.

    De aici încolo, noi doi suntem într-un război declarat. Eram și până acum dar nu era declarat.”

    E război oameni buni.

    Apreciază

 3. vlad tepes said, on ianuarie 16, 2020 at 11:46 pm

  Idiotului asta util al neomarxistilor si serviciilor i s-a aruncat si lui un os de ros, caci era demult timp pe linie moarta dpdv al jurnalismului, lucru vizibil la fiecare aparitie a sa la tv, unde isi debita cu patos toate ineptiile, doar, doar l-o baga si pe el cineva in seama, astfel incat sa castige si el o paine din bazaconiile si cretinismele cu care ne obisnuise!

  Apreciază

 4. Filip Stoler said, on ianuarie 17, 2020 at 1:08 am

  Centrul pentru Jurnalism Independent îl critică pe Moise Guran, după ce acesta a spus că a lucrat, din toamna anului 2018, cu USR și PLUS, fără a renunța la cariera de jurnalist.

  Principala armă și protecție a jurnalistului este credibilitatea lui, credibilitate care se câștigă în ani și se pierde într-o secundă. În situațiile în care jurnalistul se bucură de notorietate, acțiunile lui pot afecta întreaga profesie. Centrul pentru Jurnalism Independent consideră că situația lui Moise Guran ne aduce încă o dată în momentul în care devine esențial să discutăm despre standardele și normele etice ale profesiei”, arată CJI într-un comunicat.

  CJI citează o declarație făcută de Moise Guran la Digi24: „N-am considerat că este un conflict de interese dacă lucrez cu ei și din toamna lui 2018 am lucrat cu ei la programe, separat, și cu USR și cu PLUS”.

  „Declarația lui Moise Guran că a lucrat în paralel ca jurnalist și consultant politic a stârnit discuții în spațiul public în principal datorită notorietății acestuia, dar el este departe de a fi un caz singular. Jurnalismul și activitatea politică sunt două meserii incompatibile. Jurnalistul își informează publicul după ce verifică informațiile și se asigură că ele prezintă toate punctele de vedere implicate. Mandatul jurnalistului este interesul public – binele general al cetățenilor. Politicianul și consultantul politic au ca principală loialitate partidul pe care îl reprezintă sau care i-a angajat. Mandatul celor implicați politic este interesul partidului politic”, arată CJI.

  Codul Deontologic Unificat menționează că „pentru a evita conflictele de interese, se recomandă ca jurnalistul să nu fie membru al vreunui partid politic”. De asemenea, mai prevede și că, „în exercitarea profesiei şi în relaţiile pe care le întreţine cu autorităţile publice sau cu diverse persoane juridice de drept privat (societăţi comerciale, fundaţii, asociaţii, partide etc), jurnalistului îi sunt interzise înţelegeri care ar putea afecta imparţialitatea sau independenţa sa””, potrivit comunicatului.

  „Asemenea conduită afectează nu doar o persoană, ci schimbă percepția publicului asupra întregii profesii. Într-un moment în care societatea românească are nevoie atât de jurnaliști care își fac meseria cu onestitate, cât și de politicieni care să se lupte pentru binele cetățenilor, considerăm că este vital ca cele două domenii să rămână clar delimitate”, mai arată CJI.

  Moise Guran a anunțat ieri că se înscrie în USR. Într-o intervenție la Digi24, el a explicat că momentul care l-a determinat să intre în politică a fost 10 august, în urma violențelor de la protestul diasporei, iar obiectivul cu USR-PLUS este să intre la guvernare.

  Apreciază

 5. ovidiu said, on ianuarie 17, 2020 at 9:28 am

  Cel mai interesant este cum evreii intra in politica si tintesc spre varful formatiunilor din care fac parte. Laufer si-a facut partid. Sunt cu treaba baietii si o sa mai auzim de ei dar si de altii ca ei.

  Apreciază

 6. dante said, on ianuarie 17, 2020 at 7:06 pm

  Acest Moise Guran este o vulpe care modeleaza constiinta romanului de ani de zile. Eu, personal, nu-l mai ascult de multi ani pentru ca este un personaj toxic ce este pregatit sistematic de sistem cu un anume scop.
  Dupa mine, el si Andrei Gheorghe nu au fost decit niste derbedei anticrestini destul de isteti. Are dreptate Stoler mai sus cind face comparatie intre CTP si Guran, unul badaran grobian iar celalalt o vulpe periculoasa.

  Apreciază

 7. Adrian said, on ianuarie 19, 2020 at 1:33 pm

  Moshe Gurion perciunat travestit în român ….

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: