SACCSIV – blog ortodox

Video: incident in Marea Arabiei intre un vas militar rusesc si un distrugator american

Posted in RUSIA, SUA by saccsiv on ianuarie 11, 2020

Iata si ce putem citi la VIDEO O navă militară rusă s-a apropiat „în mod agresiv“ de un distrugător al SUA, în Marea Arabiei. Rusia respinge acuzaţiile de pe Adevarul:

O navă militară rusă s-a apropiat „în mod agresiv” de un distrugător american, în Marea Arabiei, cele două nave aflându-se, la un moment dat, în pericol de coliziune, informează CNN, citat de Digi24.
De partea cealaltă, Ministerul Apărării al Federaţiei Ruse a comunicat că informaţia prezentată de partea americană nu corespunde adevărului şi că, în realitate, echipajul distrugătorului american ar fi încălcat conştient normele internaţionale de securitate maritimă, atunci când ar fi săvârşit o manevră periculoasă prin care a tăiat calea navei ruse.

„Echipajul navei militare ruse a acţionat profesionist şi a făcut o manevră care a permis evitarea unei coliziuni cu nava violatoare”, se spune într-un comunicat de presă emis de Ministerul rus al Apărării.

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. costel said, on ianuarie 12, 2020 at 9:04 pm

    Chiar daca filmarile sunt de scurta durata, orice navigator va spune clar, in concordanta cu regulile navigatiei, nava americana era obligata sa evite nava rusa. Nava americana e cea care a produs o situatie periculoasa de apropiere cu nava rusa. E stiut, navele militare nu prea respecta regulile, cele civile sunt cele care evita situatiile de apropiere…

    Apreciază

  2. ardel said, on ianuarie 12, 2020 at 10:44 pm

    Costele ai incurcat navele !

    Apreciază

  3. costel said, on ianuarie 13, 2020 at 6:02 am

    @ardel
    N-am incurcat nimic, aia cu filmarile, cu fragmentele aruncate pe piata au incercat sa pacaleasca pe alde tine si vad ca au reusit…
    Si ai grija cu cine votezi la urmatoarele alegeri!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.