SACCSIV – blog ortodox

Cine este soroista VIOLETA ALEXANDRU (fosta BAU), Ministrul Muncii ce a declarat ca “Există o tendință în societatea românească de a munci cât mai puțin”

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 9, 2020

Stiri pe surse: VIDEO Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Există o tendință în societatea românească de a munci cât mai puțin și de a se ieși la pensie cât mai repede

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat azi în cadrul unei dezbateri privind vârsta pe pensionare că există în România o tendință de a se munci cât mai puțin și de a se ieși la pensie cât mai repede.

”Își pun problema să se pensioneze cât mai repede. Există o tendință în societatea românească de a munci cât mai puțin și cred că trebuie o justă măsură pentru a da într-adevăr posibilitatea celor care doresc, dar în același timp de a ține cont de o tendință care există în societatea și de aceea nu mă grăbesc să iau măsuri.”, a spus ministrul Muncii.

Cateva detalii despre Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale Victoria Violeta Alexandru

Nascuta la 11 noiembrie 1975.

In 2015 era preşedinta unuia dintre ONG-urile semnatare ale Scrisorii trimisă de „Iniţiativa României”, adică a „INSTITUTULUI PENTRU POLITICI PUBLICE”! Pe vremea cînd se numea VIOLETA BAU, doamna a fost preşedinta „Asociaţiei Pro Democraţia” după Cristian Pârvulescu:

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

A lucrat cu Sandra Pralong la Administrația Prezidențială, pe vremea președintelui Emil Constantinescu, a devenit, în 2001, licențiată în științe politice la SNSPA. În perioada 2004 – 2006, ea a urmat cursuri masterale în Afaceri Internaționale și Managementul Conflictelor, tot la SNSPA, iar în perioada 1994 – 1997 a fost coordonator de relații publice la Pro Democrația, un ONG finanțat de George Soros prin Fundația Soros. Violeta Alexandru a fost chiar director executiv la Asociația Pro Democrația, până în anul 2001.

Între 2001 și noiembrie 2015, Violeta Alexandru a ocupat funcția de director și de membru fondator al Institutului pentru Politici Publice, un alt ONG care face parte din rețeaua lui George Soros. De remarcat este faptul că, dintre membrii boardului IPP a făcut parte, pe lângă Violeta Alexandru, și un consilier prezidențial al lui Klaus Iohannis, care coordonează chiar Departamentul Securității Naționale și este director al Oficiului de Informații Integrate din Administrația Prezidențială. Este vorba despre Constantin Dudu Ionescu.

Mai mult, din boardul IPP, alături de Violeta Alexandru și de Constantin Dudu Ionescu, a mai făcut parte și celebra Elena Simina Tănăsescu, fost consilier prezidențial pe probleme juridice al lui Klaus Iohannis și pe care Iohannis a numit-o, prin proprie inițiativă, în funcția de judecător la Curtea Constituțională.

Violeta Alexandru este, așadar, un membru cu acte al organizațiilor finanțate de Soros care, în 2016, a fost introdus în Guvernul României, sub prim-ministeriatul lui Dacian Cioloș, ocupând funcția de ministru pentru Dialog Social. Intre timp, Violeta Alexandru a fost transferată la PNL, unde, prin voința lui Ludovic Orban, a fost pusă la conducerea Organizației de București:

Rețeaua lui Soros, implicată direct în alegerile prezidențiale și în criza guvernamentală din România

Daca tot am vorbit despre Dacian Ciolos, sa ne amintim si de Anca Dragu Paliu, ministrul finantelor pe vremea cand respectivul era prim ministru, ce declara:

Romanii sa invete sa lucreze pe 2 lei

La acea vreme Anca Dragu Paliu castiga cam 150 000 000 lei vechi pe luna.

 

 

Tagged with:

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vlad tepes said, on ianuarie 9, 2020 at 5:42 pm

  Probabil ca, cat de curand aceasta fosta tanti Bau, va deveni un adevarat Bau Bau pt bugetari si pensionari!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Diogene said, on ianuarie 9, 2020 at 5:51 pm

  Tendinta de a iesi la pensie cat mai repede trebuie sanctionata mai întâi la polițiști și la celelalte categorii sociale cu pensii speciale și mai apoi să arătăm spre restul lumii care e majoritar…

  Apreciat de 2 persoane

 3. Marius Apostol said, on ianuarie 9, 2020 at 6:38 pm

  Asta în timp ce în Finlanda se introduce săptămâna de muncă de 24 de ore, iar în mai multe țări occidentale se discută din ce în ce mai mult de creditul social sau venitul de bază necondiționat având în vedere supraproducția de alimente și bunuri de larg consum care sunt distruse pentru că nu-și găsesc cumpărător, precum și de gradul crescând de automatizare a producției care elimină din ce în ce mai mult factorul uman, generând pauperizarea unui segment important al societății și supraîmbogățirea unei categorii restrânse compusă în general din rentieri parveniți, fără conștiință si Dumnezeu.
  Suntem conduși de sataniști și cine crede altfel va plăti un preț groaznic pentru asta.

  Apreciat de 3 persoane

  • kunta kinte said, on ianuarie 11, 2020 at 9:58 am

   E o stire falsa

   Apreciază

   • Marius Apostol said, on ianuarie 11, 2020 at 7:57 pm

    Ce e fals in Știrea aceasta?
    In schimb Kunta Kinte a fost un personaj ficțional, adică fals!

    Apreciat de 1 persoană

 4. Doar un om said, on ianuarie 9, 2020 at 8:21 pm

  Diogene si iulia20m nu va mai uitati la tv, ca va spala de tot creierul mass media.Nu de alta, dar ca voi sunt destui care au aceeasi gandire inoculata de manipulatori.In primul rand politistii si militarii au pensii de serviciu, pensii care se regasesc in toate statele UE, ceilalti bugetari privilegiati, intradevar au pensii speciale.La noi politistii si militarii se pot pensiona la 48 de ani (dar nu mai devreme, ceea ce auziti pe la tv sunt manipulari) cu conditia sa aiba lucrati minim 25 de ani in grupa 1 de munca.In multe state UE se pot pensiona aceste doua categorii si incepand cu 45 de ani.

  Apreciat de 1 persoană

 5. paul said, on ianuarie 9, 2020 at 9:34 pm

  Probabil alinierea Romaniei la tarile europene.In alte tari se munceste mult mai putin, magazinele au program mai scurt, in Grecia si Italia la ora pranzului sunt inchise, asta in plin sezon estival. Iar daca muncesc peste program, sunt si platiti suplimentar ,sau daca fac si sarcinile altor colegi sau ce nu e trecut in fisa postului, nu ca la noi.

  Apreciat de 1 persoană

 6. eplatnemiscat said, on ianuarie 9, 2020 at 10:03 pm

  Asistații sociali ies la pensie oare? Adică aia care nu muncesc deloc și votează unde trebuie. In general denumirea incepe cu rr…

  Apreciat de 2 persoane

 7. Scoala82 said, on ianuarie 10, 2020 at 4:09 pm

  Omul de la naștere, Inafara de suflet care are valoare infinita, este cântărit și valorează greutatea lui in aur. După ce titlurile de stat ( certificatele de naștere) sunt tranzacționate la bursa internațională ( in prezent ele sunt la Nathaniel Rotshild Bank NBR , cu blazonul ce reprezintă un scut,), atunci se aduna in contul fiduciar al cetățeanului roman o suma din ce in ce mai mare, pana când moare, iar suma revine statului România care este o companie. Din acest cont fiduciar, statul ar trebui sa plătească cetățeanului toate cheltuielile necesare unui trai decent. Statul se obliga prin Constituție și prin lege sa asigure vele necesare traiului, încă de la naștere, dar ce sa vezi…nu o face. Iată de ce nu ar trebui sa muncim, deoarece statul România a încasat deja niște bani ( la cei de 50 de ani, suma ar fi cam 500.000 euro), in contul nostru și trebuia ca din aceștia sa ne ofere condițiile minime traiului. In schimb, noi am muncit toată viața , am platit impozite, taxe, am susținut STATUL și nu am primit nimic. Suntem chiriași deși in acte suntem proprietari, pt ca plătim impozite și taxe. Folosim și plătim pt resurse lăsate de bunul Dumnezeu: apa, gaze, petrol, drumuri, plante, fructe, plătim taxe sa intram in orașele LOR, sa admiram munții și rezervațiile LOR, sa pescuim in lacurile LOR.
  De aceea nu ar trebui sa muncim, pentru ca ei au folosit banii din conturile născuților vii va sa facă credite fără număr, fără sa ne întrebe dacă dorim și fără sa primim nici ce ni se cuvine, nici
  De aceea, nici noi nu aparținem lumii acesteia fiindcă lumea aceasta zace in domnia celui tău iar noi suntem copiii lui Dumnezeu, și aparținem împărăției lui Dumnezeu. Domnul nostru Iisus Hristos a spus clar: Împărăția mea nu este in lumea aceasta, deși avea și chip și trup de om.
  Pe de alta parte, ca și fiu și fiica ai lui Dumnezeu, vom avea o cruce grea de dus, așa cum spune in Geneza, atât ca și bărbat(munca grea , spini și pălămidă), cât ca și femeie( nașterea de prunci), pentru ca refuzam momelile și facilitățile aparente ale lumii noastre. Despre asta vorbește acest site, despre refuzul de a ne înregimenta in aceasta lume satanica, ostila și perversa. Fără carduri, droguri, beții, orgii, cărnuri, vaccinări, fara politica fiindcă este fum in ochi, fara televizor prea mult fiindcă este CANAL de Comunicate a sistemului, fără doctorii lor, etc.

  Apreciat de 1 persoană

 8. Mihaela said, on ianuarie 11, 2020 at 5:30 pm

  Aceasta dosmna , care nu a muncit nico o secunda in viata ei ,de cînd este ministrul muncii nu face decît sa aduca un stres in plus salariaților care ii coordonează acum iar pe deasupra are grija in fiecare zi sa mai arunce in circa celor ce muncesccite ceva in plus , sa majorarea virstei propuna majorarea vîrstei de pensionarela 70 ani , sa oblige pensionarii sa isi depuna pensia pe card. Este clar si se vede cu ochiul liber ca lucreaza in interesul băncilor, în timp ce ponegreste pe toate canalele media Posta Romana, care este companie cu capital de stat si este condusă de oameni politici plantati de partidul de guvernămînt. Oare cei care au fost puși la conducerea Poștei Române nu au nici un cuvînt de spus ? Oare de ce face ministrul transporturilor si tc , sub umbrela căruia se află Posta Romana, in timp ce aceasta ministresa arunca cu pietre într-o companie din parohia sa ? Sunt ei intelesi sa denigreze posta romana pentru a o aduce in faliment cit mai repede? Sun intrebari care framinta
  pe multe persoane. Bine ar fi sa se apuce de munca aceasta ministresa iar daca nu se pricepe sa faca pasul înapoi ,sunt membri pnl ce ar putea fi mult mai eficienți decît ea.

  Apreciat de 1 persoană

 9. […] Cine este soroista VIOLETA ALEXANDRU (fosta BAU), Ministrul Muncii ce a declarat ca “Există o ten… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: