SACCSIV – blog ortodox

SIDA a fost dezvoltată ca ARMĂ BIOLOGICĂ și administrată prin intermediul campaniilor de vaccinare aprobate de CDC în anii ʽ1970

Posted in arme biologice, CDC, CIA, HIV, SIDA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on ianuarie 6, 2020

Natural News: BOMBSHELL: AIDS was developed as a bioweapon and administered through CDC-approved vaccine trials that targeted GAY men in the 1970s

ȘTIRE-BOMBĂ: SIDA a fost dezvoltată ca ARMĂ BIOLOGICĂ și administrată prin intermediul campaniilor de vaccinare aprobate de CDC în anii ʽ1970 și care au vizat bărbații homosexuali.

Știați că, exact înainte de dezastrul provocat la începutul anilor ʽ80 de epidemiile de HIV și SIDA în rândul homosexualilor, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Maladiilor din SUA (CDC –Center for Desease Control and Prevention) a derulat un experiment cu un vaccin contra hepatitei B despre care se crede că ar fi declanșat epidemiile amintite anterior?

Între anii 1978 si 1981, CDC a vizat în mod special bărbații homosexuali din New York, San Francisco și Los Angeles – trei metropole în care HIV și SIDA au apărut dintr-o dată, parcă de nicăieri – pentru vaccinarea împotriva hepatitei B cu un vaccin ce conținea sânge infectat. Acest sânge a fost injectat atunci în cimpanzei despre care se știa că erau infectați cu virusul simian 40, cauzator de cancer și cunoscut sub numele de SV40.

După cum poate vă mai amintiți, SV40 este același virus care a fost identificat în vaccinurile anti-poliomielitice administrate în anii ʽ1950, ceea ce ar putea explica creșterea meteorică a ratei îmbolnăvirilor de cancer pe care o constatăm acum, 70 de ani mai târziu.

Înainte ca CDC să administreze vaccinurile împotriva hepatitei B în rândurile homosexualilor, HIV si SIDA nu existau în SUA. Dar după acest mic experiment, ale cărui detalii rămân în cea mai mare parte mușamalizate, HIV si SIDA au început să se împrăștie ca un foc sălbatic.

În 1981, la vremea când CDC trăgea conclulziile despre experimentul privind hepatita B, același CDC declara apariția unei epidemii de SIDA. Cu doar un an înainte, New England Journal of Medicine a publicat un articol care proclama vaccinul anti-hepatita B alterat cu SIDA și administrat de CDC drept „sigur și cu incidență redusă privind efectele colaterale”, cu o pretinsă rată de succes de 96 la sută.

Cum ar putea fi considerat „sigur și cu incidență redusă privind efectele colaterale” un vaccin ale cărui rezultate imediate au însemnat o rată de infecție cu HIV de 20 la sută în rândurile bărbaților homosexuali din New York în anul 1980 – cifra s-a dublat la 40 la sută în 1984 – este foarte greu de înțeles. Dar așa a fost declarat în acele vremuri iar restul este istorie…

Pentru mai multe informații despre CDC, consultați CDC.news.

A creat oare CIA virusul HIV cu zece ani înainte ca CDC să-l administreze în vaccinurile sale?

Acest tip de experimente medicale pe oameni nu este ceva nou in SUA. De fapt, despre CIA se spune ca a creat în mod intenționat HIV la începutul anilor ʽ1970, atunci când Donald MacArthur, în acele vremuri director adjunct cu cercetarea și tehnologia în cadrul Departamentului Apărării din SUA, a cerut Congresului 10 milioane dolari pentru a dezvolta un agent biologic sintetic rezistent „la procesele imunologice și terapeutice de care depindem pentru a ne menține relativa libertate în raport cu bolile infecțioase.”

Deși, tehnic vorbind, nu este dovedit că CIA este responsabilă pentru HIV, deci nici pentru SIDA, știm că cercetările asupra micoplasmelor, care au avut loc la Divizia de Operațiuni Speciale de la Fort Detrick și având ca obiectiv crearea unui agent sintetic imunosupresor, au fost supervizate de CIA, din aceste cercetări foarte probabil rezultând HIV.

Un an mai târziu, in 1971, Președintele Richard Nixon a preschimbat Fort Detrick, dintr-un „laborator pentru ofensivă biologică”, în Centrul pentru Cercetare și Dezvoltare privind Cancerul din Frederick, cunoscut astăzi drept Institutul National pentru Cancer de la Frederick.

Manipularea virusului HIV a fost, se pare, transferată în curtea CDC, care a complotat în a-și întinde tentaculele în multe orașe mari din America cu scopul de a crea o nouă criză de sănătate publică, în mod special în rândul comunităților de homosexuali.

Un interviu realizat de rețeaua PBS dar niciodată difuzat leagă HIV de vaccinul anti-poliomielitic de la Merck, care a conținut virusul SV40 cauzator de SIDA

La câțiva ani după ce CDC a declarat epidemia de SIDA, istoricul medical Edward Shorter și Dr. Maurice Hillerman, cel mai important specialist în dezvoltarea vaccinurilor de la Merck în acele vremuri, au realizat o emisiune la rețeaua de televiziune PBS pentru a discuta despre contaminarea cu virusul SV40 din vaccinurile anti-poliomielitice produse de Merck.

Deși acest interviu, realizat în 1987, nu a fost de fapt niciodată difuzat, din motive pe care le veți afla în continuare, el a fost depus totuși la Biblioteca Congresului, făcându-l astfel accesibil publicului. În 2011 a fost, de asemenea, încărcat pe Youtube, dar de atunci a fost retras „din cauza pretențiilor de copyright ridicate de Leonard G. Horowitz.”

Conținutul său, oricum, este acum foarte cunoscut de către cei care au urmărit acest scandal, descoperindu-se faptul că SV40 nu este asociat numai cu cancerul, dar și cu SIDA. Potrivit Dr. Hilleman, doar SV40 ar fi suficient ca sursă a epidemiei de SIDA, cercetătorul declarând o dată că „nu știam că importăm SIDA” cu referire la vaccinurile anti-poliomielitice marca Merck contaminate cu SV40.

„Era știință curată în acele vremuri pentru că asta făceai”, susține el mai departe, adăugând că „nu-ți băteai capul cu acești viruși sălbatici”. Dar exact acești viruși sălbatici, care au servit drept vectori pentru răspândirea unei maladii noi și mortale, precum HIV și SIDA, și pentru că încă se mai află în vaccinurile din zilele noastre, aceiași viruși sălbatici continuă să fie o omniprezentă amenințare pentru sănătatea publică.

Este suficient să spunem că HIV și SIDA, la fel ca și alte maladii având originea în maimuțe, au fost administrate intenționat populațiilor de oameni, prin intermediul vaccinurilor. Din moment ce SIDA poate fi urmărită înapoi în timp până la acele vaccinuri experimentale CDC împotriva hepatitei B, nu e greșit să spunem că guvernul american este direct responsabil despre un număr nedeclarat de vătămări și decese cauzate de maladii care au fost legate de vaccinări mandatate de guvern.

„Numărul deceselor cauzate de SIDA în rândurile bărbaților care au fost victimele experimentului nu a fost niciodată dezvăluit și nici nu le-au fost studiate dosarele medicale”, explică Alianța pentru Cercetare privind Protecția Umană (AHRP).

„Eforturile pentru obținerea acestor informații au fost refuzate, invocându-se natura confidențială a experimentului pentru a nu permite accesul”, explică grupul în continuare, sugerând ca persoanele care doresc să investigheze mai departe acest scandal să studieze lucrările Dr. Alan Cantwell și cărțile Experimentele cu vaccinarea homosexualilor și originile americane (nu africane) ale SIDA și Programul virușilor cancerigeni.

Pentru mai multe știri despre cum guvernul minte fără reținere despre natura și originile maladiilor, căutați pe Deception.news.

Surse pentru acest articol:

AHRP.org

NaturalNews.com 1

NEJM.org

NaturalNews.com 2

Youtube.com

 

Comentariul traducatorului:

Știrea privind virusul SIDA prezent în vaccinuri contra altor boli nu este nouă, chiar Natural News mai având un articol exact pe această temă, publicat pe 15 septembrie 2011 aici:

Merck vaccine scientist Dr. Maurice Hilleman admitted presence of SV40, AIDS and cancer viruses in vaccines

Deși videoclipul la care se face referire în articol nu mai există pe Youtube, din motive privind drepturile de autor invocate de Leonard Horowitz, producătorul documentarului „In Lies We Trust” (Noi credem în minciuni – n.n.), există însă documentarul integral postat pe Youtube iar fragmentul care conține discuția cu Dr. Hilleman începe undeva la momentul 1h:59m:54s. Documentarul îl găsiți aici:

In Lies We Trust: The CIA, Hollywood and Bioterrorism Full Length Documentary

Traducerea acelui fragment din documentar o puteți găsi pe Saccsiv aici:

VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoaşte prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

Despre modul cum înțeleg coloșii mondiali ai medicamentelor să slujească pacienții prin vaccinuri, multe articole au fost publicate și pe Saccsiv:

Vaccinul HPV a fost testat pe fetiţe de 4 ani în America Latină

Japonia este lider mondial în expunerea inselaciunii cu Vaccinul Gardasil. Traumatisme si decese post-vaccinale

Merck a FALSIFICAT cercetarile privind vaccinul pentru oreion şi a pus pe piaţă vaccinuri false, ce nu funcţionează, spun virologi într-un document numit False Claims Act

Vaccinul ROR (MMR) este contaminat cu ADN fetal. Este produs de Merck si se foloseste si in Romania

SORINO, de asta ce zici? Revista “Scientific Research”: VACCINURI cu substante chimice pentru  DEPOPULARE

Ca să nu lungim lista aici, mai puteți găsi lucruri interesante și la:

ARTICOLE UTILE in CAMPANIA ANTI VACCINARE

Ceea ce este nou în toată această poveste este ipoteza că SIDA este de fapt o armă biologică a cărei producție a fost supervizată de CIA și că această armă a fost testată, pentru început, pe homosexuali, provocând, practic, un adevărat genocid.

În privința celui de-al doilea aspect, al genocidului provocat, nu putem să ne exprimăm, întrucât nu avem asemenea dovezi. Dacă ar fi însă adevărat, atunci vorbim despre un fapt abominabil și imposibil de acceptat de către un creștin. Homosexuali sau nu, victimele epidemiei de SIDA au fost oameni! Nu girăm în vreun fel homosexualitatea sau alte orientări din spectrul „LGBT”, nici oribilele și dezgustătoarele parade „pride”, nici „teoriile de gen” și nici pe cei care le susțin, dar nu avem voie să găsim justificare pentru crimă sau pentru tortură (căci, conform articolului, asta au suferit acei homosexuali, fără măcar să o știe) doar pentru că acei oameni erau sclavi ai păcatului trupesc. Unii poate s-ar fi pocăit la un moment dat și ar fi pornit pe calea mântuirii dar n-au mai avut șansa asta. Hristos a venit și „a stat la masă cu vameșii și cu păcătoșii” tocmai pentru a ne învăța și pe noi cum trebuie să privim asemenea lucruri:

„Dar mergând, învăţaţi ce înseamnă: Milă voiesc, iar nu jertfă; că n-am venit să chem pe drepţi, ci pe păcătoşi la pocăinţă” (Matei, 9:13)

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Marius L. said, on ianuarie 6, 2020 at 8:54 pm

  Ce e adevarat si ce nu in acest documentar, e greu de spus, dar pune sub semnul intrebarii existenta virusului si prezinta cat de nesigura si imprecisa poate fi diagnosticarea cu HIV in functie de tara/ continent. Pana si definitia SIDA este neclara si variaza in functie de zona. Arata ca medicamentele care ar trebui sa trateze boala pot ucide inaintea bolii, o boala care poate nu exista, s-au nu exista in forma si cu efectele prezentate de comunitatea „stiintifica” mondiala.

  Va sugerez sa urmariti de la:
  23:10 pana la 23:50
  27:30 pana la 28:30 si
  1:10:38 pana la final

  Apreciază

 2. vlad tepes said, on ianuarie 6, 2020 at 11:49 pm

  Astazi, prostii si spalatii pe creier se vaccineaza pe ei si pe propii copii, iar cei normali la cap, fug de ele mai ceva ca de ciuma bubonica! Doar ca, din pacate, cei care vor da trendul, directia, vor fi primii, potrivit celebrei vorbe a lui Alexandru Lapusneanu: „Prosti, da’ Multi”! Pana la urma, „fiecare cum isi asterne asa doarme”!

  Apreciază

 3. ManolescuBD said, on ianuarie 14, 2020 at 9:52 pm

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: