SACCSIV – blog ortodox

PARADOX: renuntarea la proprietate te scapa de SEMNUL FIAREI dar lumea lui ANTIHRIST se bazeaza pe … renuntarea la proprietate. Analiza ultimului mesaj viral al Oanei Bogdan

Posted in 666, antihrist, APOCALIPSA, NOUA ORDINE MONDIALA, SEMNUL FIAREI by saccsiv on ianuarie 3, 2020

“Mergi, vinde tot ce ai, dă săracilor şi vei avea comoară în cer; şi apoi, luând crucea, vino şi urmează Mie”, spunea Domnul nostru Iisus Hristos bogatului. Un indemn valabil de doua mii de ani, cu atat mai util acum, cand vremurile apocaliptice bat la usi, caci despre 666 ni se explica foarte clar ca: “Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul”.

Caci, ne explica Mantuitorul, “Fiilor, cât de greu este celor ce se încred în bogăţii să intre în împărăţia lui Dumnezeu! Mai lesne este camilei să treacă prin urechile acului, decât bogatului să intre în împărăţia lui Dumnezeu”. Deci daca mereu a fost astfel, cat de greu va fi oare in vremea antihristului, cand va fi imposibil sa refuzi semnul fiarei cat timp esti legat de proprietati.

Iar prin bogatie nu trebuie inteleasa doar o proprietate imensa precum are Becali, ci si unele cu mult mai mici.

Asadar, a nu te increde in bogatii este o conditie necesara, insa vom vedea in cele ce urmeaza ca este departe de a fi si suficienta, pentru ca si Noua Ordine Mondiala promoveaza comunismul pentru gloate, adica, renuntarea la … proprietati. Pentru a intelege mai bine, sa analizam ultima zicere virala a Oanei Bogdan.

Iata ce putem citi la Oana Bogdan, fosta ‘roată motrice’ a partidului lui Cioloș, lovește din nou. Senzație online cu un scenariu utopic de pe Stiri pe surse:

 

Oana Bogdan, fostă membră în conducerea centrală a PLUS și numită de Dacian Cioloș „roata motrice” din spatele partidului, face din nou valuri online cu un scenariu utopic. Aceasta a fost în centrul unei uriașe controverse la începutul anului 2018, după ce a făcut mai multe afirmații referitoare la desființarea proprietății private și la renunțarea la viața de cuplu în favoarea traiului în grup. Deși a demisionat în octombrie din partidul lui Cioloș, Oana Bogdan și-a păstrat celebritatea și revine cu afirmații controversate despre un viitor în care toate lucrurile vor fi închiriate.

„Vă provoc azi, în prima zi a anului, să ne gândim la scenarii pentru #viitor.

„Bine ați venit în anul 2030. Nu dețin nimic. Nu dețin o mașină. Nu dețin o casă. Nu dețin aparate sau haine. Tot ceea ce consideram în trecut un #produs a devenit acum un #serviciu: transport, cazare, mâncare și toate lucrurile de care avem nevoie în viața noastră de zi cu zi.

#Transport. Nu mai avea nici un sens să deținem mașini, când putem apela la vehicule fără șofer.

#Cazare. Banii de chirie îi câștig subînchiriind spațiul în care trăiesc (sau o parte din el) atunci când nu am nevoie de el (sunt la muncă sau plecat din oraș).

#Mâncare. Uneori am chef să gătesc. Echipamentul necesar este livrat în câteva minute. De când transportul e gratuit, nu mai are sens să ții în casă ustensile de bucătărie. Le închiriezi când ai nevoie de ele.

#Cumpărături. S-au transformat în alegerea lucrurilor de folosit, pe care le închiriez. Uneori aleg eu, alteori vreau ca algoritmul să o facă pentru mine.

Toate astea au făcut posibilă #economia #circulară. Când produsele devin servicii, nimeni nu mai e interesat de obiecte care nu țin mult. Totul e gândit să fie durabil, reparabil și reciclabil. Folosim energie curată și metode de producție curate. Nimeni nu îndrăznește să se atingă de ariile naturale protejate, pentru că suntem toți conștienți de valoarea lor în calitatea vieții noastre. În orașe sunt spații verzi, plante și arbori peste tot.

De când AI și roboții au preluat o mare parte din munca noastră, avem timp să mâncăm bine, să dormim bine și să petrecem timp cu alți oameni. Avem mai mult #timp de gândire, de creare și de dezvoltare.

#Viața noastră este mult mai bună decât cea de acum zece ani, când devenise atât de clar că nu puteam continua cu același model de creștere, care generase boli ale stilului de viață, schimbări climatice, criza refugiaților, degradarea mediului, orașe congestionate, poluarea apei, poluarea aerului, tulburări sociale și șomaj”, scrie Oana Bogdan pe Facebook.

Ulterior, aceasta a explicat că scenariul vehiculat de ea a fost publicat de World Economic Forum în 2016, fiind semnat de Ida Auken, membru al parlamentului danez. „Îmi veți spune că România nu e Danemarca și că ar trebui să rezolvăm mai întâi problema sărăciei și a inegalității. Vă voi răspunde așa: scenariul de mai sus rezolvă în primul rând sărăcia și inegalitatea. Și ține cont și de generațiile viitoare”, mai scrie Oana Bogdan.

Despre celalalt mesaj al ei, cititi va rog mai multe la:

Comentariul Oanei-Maria Bogdan (membra în conducerea centrala a partidului lui Dacian Ciolos) se incadreaza perfect în Doctrina Illuminati a Noii Ordini Mondiale

N-a fost data afara din USR PLUS si nici n-a fost rugata sa plece deoarece colegii sai n-ar fi fost de acord cu ea, caci toti de acolo gandesc aidoma, dovada fiind, de exemplu, recenta zicere virala:

Iulian Bulai (USR), mesaj de Crăciun: Iisus avea o mamă surogat și un tată care…

Ci a demisionat deoarece mesajele sale demonstrau prea pe fata ca doctrina reala a acestei aliante politice este, de fapt, de stanga, iar asta nu dadea bine inaintea alegerilor:

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

Sa revenim insa la ultimul sau mesaj. Asadar, fara proprietati si in general un soi de rai pe Pamant. Pare de bine, insa vom constata ca e ca dracu’.

Scenariul vehiculat de ea a fost publicat de World Economic Forum în 2016, semn cat se poate de clar ca acesta este si planul papusarilor. Iar experimente asemanatoare déjà s-au facut. La scara mai mica:

Video: AUROVILLE orasul fara bani, religie, nationalitate si politica, fondat de evreica MIRRA ALFASSA / Sau CINE SUNT STAPANII care ne prostesc ca ne pregatesc O LUME MINUNATA si CUI SE INCHINA EI…

Sau la scara mai mare:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL…

Iar ideea cu desfiintarea proprietatii are peste 200 de ani, fiind unul dintre pricipalele puncte din doctrina illuminati:

Vigilant Citizen: ORDINUL ILLUMINATI – originile, metodele și influența lui asupra evenimentelor mondiale

Si ajungem astfel la subiectul propozitiei: Oare desfiintarea proprietatii private este pentru toti sau doar pentru gloate?

Caci acest vis illuminati este impus omenirii de catre unii ce detin déjà demult toate bogatiile Pamantului, care conduc un sistem financiar bancar creat de ei, care stapanesc cu toiag de fier popoarele folosind marionete “alese la vot” si care au tot sufocat Pamantul cu revolutii si razboaie mondiale prin care mai distrugeau cate ceva din cele vechi pentru a face loc noutatilor luciferiene. Iar in aceasta ecuatie mondiala, activisti indoctrinati precum Oana Bogdan nu sunt decat idioti utili.

Chiar crede cineva ca acesti papusari vor renunta la stapanirea si bogatiile lor pentru a imparti totul cu gloatele de stupid people (cum le denumea evreul Silviu Brucan)? Din pacate, se pare ca sunt dintre cei ce cred asa ceva, ca de exemplu aceasta Oana. Sau poate ca nefericita nici macar nu crede ca exista niste papusari…

Sau si mai rau, poate ca cei asemenea Oanei au o oarece idée cum ca ar exista niste unii puternici, dar viseaza ca ii vor da jos. Caz in care, tot rolul de idioti utili vor avea:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Ca atare, ce trebuie sa intelegem noi crestinii este ca papusarii ne pregatesc un Guvern Mondial in care doar pentru gloate dispare proprietatea. Dar raul nu se opreste aici. In absolut toate scenariile de tipul celui prezentat la World Economic Forum lipseste Dumnezeu. Absolut toate aceste societati sunt fundamental anticrestine. Pentru ca:

ANTIHRIST inseamna CEL CE ESTE IN LOC DE HRISTOS

 

In concluzie

Renuntarea la proprietate te ajuta sa scapi de SEMNUL FIAREI doar daca esti cu Hristos. Si scapi ferindu-te de pe acum de sinistrul angrenaj: documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash.

Noua Ordine Mondiala se bazeaza tot pe renuntarea la proprietate, dar este o societate in care te inchini lui ANTIHRIST si te lipesti de pe acum de toate “binefacerile” tehnologiei si de sinistrul angrenaj de mai sus.

Desigur, activistii idioti utili probabil nici nu au habar ca va exista un antihrist iar cand acela va aparea il vor prezenta si pe el ca fiind ceva de bine.

Noi crestinii insa trebuie sa stim ca acest Guvern Mondial va fi instaurat de papusari cu un singur real scop précis: instaurarea antihristului. Acesta va fi imparatul lor, pentru el au scaldat omenirea in sange de peste 200 de ani, iar toate raiurile pe Pamant prezentate de catre cei precum Oana nu sunt decat scenarii de prostit gloatele.

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Moca said, on ianuarie 3, 2020 at 1:33 pm

    „Abolirea proprietatii, abolirea monarhiei, abolirea familiei; abolirea religiei”..am citat din programul partidului precursor USR-ului, si anume Conventia Nationala franceza, anno Domini 1789. Preluat cu tam tam de catre alt precursor userist: partidul Bolsevic,.
    Si uite asa merge rautatea din generatie in generatie; „taina faradelegii lucreaza” zice Evanghelia.

    Apreciază

  2. voicusoft said, on ianuarie 3, 2020 at 2:00 pm

    saccsive, felicitari! Legat de asta vroaim sa scriu articolele si sa ti le trimit, dar mi-ai luat-o putin inainte.

    Renuntarea la proprietate, e de fapt, trecerea la shared economy, care este, de fapt, subscription based economy.

    Practic, Oana Maria Bogdan promoveaza intens acest concept, si nu este singura. Cand ea se refera la renuntarea la proprietate, ea se refera la:

    1. Renuntarea de buna voie la proprietate (bunuri/produse) in schimbul serviciilor, care sunt mult mai atractive (un DVD cu un film te costa 50-90 RON, un abonament netflix lunar te costa 9 EUR / luna si ai filme nelimitate)
    2. Schimbarea comportamentului consumatorului din om care achizitioneaza bunuri si servicii in om care se aboneaza la orice. Asta inseamna TRANZACTII repetate, inseamna reducerea omului la un simplu consumator care efectueaza tranzactii constante.

    Practic, aceasta renuntare la proprietate NU TE SCAPA DE SEMNUL FIAREI, ci din contra, el te arunca in bratele fiarei. Pentru ca aici, nu vorbim de lucruri „shared”. Exact asa se promova Uber prin 2013-2014 ca „ride sharing”, dar de fapt e vorba de transformarea mobilitatii in serviciu.

    Iar pentru a avea aceste servicii (ca nu va fi nimic gratis nici atunci) va trebui sa efectuezi tranzactii. Tranzactii nominale chiar, ce vor fi electronice. Orice abonament iti faci online sau offline ai nevoie sa iti dai datele tale personale si sa platesti cu cardul (in cazul online).

    Transformarea a orice in servicii, la asta se refera Oana Maria Bogdan, iar aia va insemna obligatoriu ca sa efectuezi tranzactii constante care sa fie nominale, care la un punct vor fi conditionate de semnul fiarei.

    Practic, astazi, ca sa folosesti Netflix, Uber sau FoodPanda ai nevoie de card bancar care deja are numele tau pe el si cip RFID. In cativa ani cardurile vor fi si biometrice.

    Acest „subscription based economy” inseamna ca omul nu va mai detine nimic, ci va plati pentru orice lucru care il va avea in chirie / leasing. E un fel de comunism, dar pe bani.

    Renuntarea de buna voie la proprietate (care este capital, care duce la acumulare si la autonomie fata de sistem) este de fapt inlocuirea bunurilor cu servicii, iar serviciile trebuie platite constant, si cum o sa le mai platesti daca nu o sa ai semnul fiarei?

    Oana Maria Bogdan e o activista naiva, un idiot util, dar ea vede foarte bine trendurile economice viitoare. Problema e ca ea (ca multi altii) considera ca lucrurile astea sunt bune, dar nu sunt de fapt!

    Ceea ce propaga Oana Maria Bogdan este exact cumplita puscarie, cumplita dictatura despre care vorbeste parintele Iustin Parvu si este intrinsec legat de semnul fiarei.

    Trecerea la „subscription based economy” practic inseamna incetarea acumularii de capital de bunavoie de catre mase (disparitia masinilor proprietate personala, case proprietate personala, cash, etc.) si a controlului resurselor de cativa jucatori putini. Ca daca vedeti pe fiecare piata, mobilitate (Uber, Lyft), inchirieri pt calatorii (AirBnb, Booking.com), cloud (Microsoft, amazon), filme (Netflix, Amazon) sunt doar cativa jucatori ce controleaza tot.

    Este o sclavie, un nou comunism, dar un comunism curucbeu si verde in care lumea se arunca de bunavoie datorita faptului ca proprietatea devine un concept perimat, la fel ca privacy-ul si pentru mase e prea complicat sa se mai ocupe de astea, masele fiind anesteziate aproape complet de confort.

    Masele se vor baga intr-o capcana din care nu vor mai putea iesi, iar in acea cusca in care se baga de buna voie li se va pune in fata „Painea sau Hristos”, facand aproape imposibila alegerea variantei a 2-a, deoarece din cusca aia aproape ca nu vei mai putea iesi. Prin acceptarea de bunavoie a mizeriilor biometrice (si nu doar asta), noi grabim instalarea acestei capcane.

    Apreciat de 1 persoană

  3. . said, on ianuarie 3, 2020 at 2:40 pm

    Se pare ca aplicarea semnului fiarei va fi facuta respectand legile in vigoare, de ce oare peste tot in lume se apasa pedala pentru vaccinarea obligatorie si se face un mare tam tam pentru arestarea preventiva, fara obligatia de a consulta un judecator pentru a stabili gradul de vinovatie. Cica aceasta masura ar permite protejarea populatiei fata de refugiatii infractori dar probabil in viitor se va extinde si la opozanti politici ai noi ordini lipsite de Dumnezeu si sau oricine altcineva care sta in drum.

    Apreciază

  4. Harta cu focarele din Australia said, on ianuarie 3, 2020 at 2:59 pm

    https://myfirewatch.landgate.wa.gov.au/

    Apreciază

  5. Isa said, on ianuarie 3, 2020 at 4:09 pm

    I-ai vazut cerceii? Ca niste dinti de mamut? Cine are de aia la gat sau in urechi, e satanist.

    Apreciază

  6. O inconstienta la microfon said, on ianuarie 3, 2020 at 8:30 pm

    Facebook te interzice pentru o saptamana sau o luna daca nu le convine ce postezi, Uber iti poate interzice accesul la servicii in mod absolut arbitrar fara a da o explicatie … Banca iti poate retrage cand vrea muschi ei descoperitul de cont, Cat de inconstient trebuie sa fie cineva sa isi incredinteze de exemplu accesul in propria casa in administrarea unei corporatii?

    Apreciază

  7. Cosmin said, on ianuarie 3, 2020 at 8:58 pm

    Oana Bogdan – vorbeste asa sa-si mentina pozitia de formator de opinie sau ce o fi. De obicei, idei din astea au cei frustrati ca nu sunt in stare de nimic in viata asta, au trait in puf si simt nevoia de afirmare pentru a nu pierde confortul obtinut usor. Sunt cei semidocti cu diplome obtinute la scoli mediocre si cursuri la unitati de invatamant platite, unde diplomele sau eliberat pentru faptul ca ai platit taxa.

    Dar Oana in utopia ei imbecila, uita un aspect major: cine detin totusi bunurile pe care gloata urmeaza a le inchiria ??? Cine sunt acei proprietari pe care Oana ii scoate pentru moment din ecuatia ei utopica.

    Pentru ca viitorul comunism nu va fi in forma pe care noi am trait-o. Statul iese din ecuatie, locul fiindu-i luat de catre un grup restrans, privat.

    Deci proprietarii vor fi putini si doar cei care trebuie sa fie.

    Incearca ea sa o scalde cu spatiul subinchiriat. Baliverne: se stie ca cine detine un imobil pe care il pune la dispozitie spre inchiriere, stipuleaza clar in contractul de inchireire ca imobilul nu poate fi subinchiriat.

    Prin urmare, plebeii nu vor putea obtine venituri din chirii. Veniturile le vor obtine oricum altcumva(sclavie, donare de organe, etc), dar sub nici o forma prin inchiriere sau subinchiriere.

    Apreciază

  8. mircea.v said, on ianuarie 3, 2020 at 9:11 pm

    Smecheria e „omniscienta” antihristului. Ca tot a dat exemplu @voicusoft cu netflix si uber, voi detalia in pic.

    Daca am dvd, sau filme pe usb, ma pot uita la ele cand vreau, fara sa stie si sistemul. Daca am netflix, se stie tot, ora, filmul, ziua, daca am intrerupt vizionarea, tot, tot.
    Am bicicleta si nu merg cu uber , si nu am telefonul cu mine (aici e marea problema), stiu doar eu si Dumnezeu unde merg, nu si sistemul.

    Toate propunerile de renuntare la proprietate si inlocuirea proprietatilor cu oferta sistemului – servicii, nu este nimic altceva decat renuntarea la intimitate. Ti se ofera niste avantaje pe care tu le platesti cu zone din intimitatea ta.

    „Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.” – Parinte anonim sec. 15

    Adica, printre altele intimitate zero..

    „Un oarecare bolsevic ii explica lui Lenin, faptul ca distrugerea intimitatii umane este cel mai bun mijloc de control.”

    Totul este extrem de subtil si pervers, si indirect. Omul este manat pe un drum despre care i se spune ca este cel mai bun, ca pe drumul asta e numai lapte si miere, cand de fapt, scopul este altul.

    Spune Doamna Aspazia Otel Petrescu:

    „Noi am fost distruşi cu biciul, dar generaţia asta de acum este distrusă cu zăhărelul! Copiii noştri vor fi obligaţi să facă lucruri pe care nu le-ar face din îndemnul inimii, dar vor fi obligaţi să le facă prin consecinţa lucrurilor…”

    In concluzie, cand produsele devin servicii, omul isi pierde intimitatea, si atunci este total controlabil.
    Si este pacalit sa renunte la intimitate, ca sa poata zice antihristul „vedeti, sant omniscient, stiu totul despre voi”. Cand produsele devin servicii, omul devine produsul/marfa.
    Inainte stia doar omul si Dumnezeu. Acum stie, va sti si sistemul/antihrist.
    Dumnezeu respecta libertatea – liberul arbitru, sistemul vrea anularea liberului arbitru, vrea control total, si in final demonizarea omului – insemnarea.

    La momentul final va trebui sa renunti la tot ce ai, dar fara oferta la schimb a sistemului. Si la acel moment, te vei baza doar pe oferta lui Dumnezeu. Si cine e mai mare decat Dumnezeu?

    Apreciat de 2 persoane

    • tataia said, on ianuarie 6, 2020 at 3:44 pm

      Vezi ca avea filme pe DVD este legal (in conditiile in care a fost cumparat din magazin, nu de la tarabele din piata) in timp ce a avea filme pe USB este ilegal (piraterie, copii ilegale, etc).

      Apreciat de 1 persoană

  9. EARTHQUAKE, EMP, 5G ATTACK PLANS - And More Bad News said, on ianuarie 3, 2020 at 9:14 pm

    Apreciază

  10. Oana said, on ianuarie 4, 2020 at 2:30 pm

    Cei care au familie, copii, mai greu vor dori sau accepta astfel de lucruri, cum sa accepti sa stea altcineva in casa ta cand esti tu la munca? Sau sa nu ai in casa nici macar instrumente pentru gatit? E o stupizenie… dar cum in occident moda e sa traiesti in concubinaj, sa nu faci copii, sa traiesti doar pentru propriile placeri, asa va fi si la noi in curand, deja multi considera casatoria si nasterea de prunci ca fiind „depasite”.. 😦

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.