SACCSIV – blog ortodox

Papa Francisc dezvăluie Noua Religie Mondială Globalistă la întâlnirea la vârf cu secretarul general al ONU

Posted in ONU, papa Francisc I by saccsiv on ianuarie 3, 2020

Big League POLITICS: Pope Francis Unveils Globalist New World Religion at Summit with United Nations Leader

Papa Francisc dezvăluie Noua Religie Mondială Globalistă la întâlnirea la vârf cu liderul Națiunilor Unite

Papa vrea ca globalismul să înlocuiască religia tradițională.

26 decembrie 2019
De Shane Trejo

Războiul Papei Francisc cu catolicismul tradițional s-a intensificat recent, iar el i-a dojenit sever pe catolicii care cred în tradiție și refuză să răstălmăcească scripturile biblice pentru a da satisfacție unei lumi lipsite de Dumnezeu, realizând astfel un „câmp minat al neînțelegerii și urii”.

„Rigiditatea și dezechilibrul se alimentează reciproc într-un cerc vicios”, a spus el. „Și în aceste zile, tentația spre rigiditate a devenit atât de evidentă.”

„Tradiția nu este statică, ci este dinamică”, a adăugat Francisc.

Francisc a dezvăluit săptămâna trecută dogma (conform căreia) intenționează să înlocuiască credința în Hristos ca Mântuitor. El pledează pentru ca credincioșii catolici să se unească în spatele unui singur guvern mondial, și să-și încredințeze libertatea și suveranitatea intereselor internaționale.

„Încrederea și dialogul dintre oameni și între națiuni, în multilateralitate, în rolul organizațiilor internaționale și în diplomație, ca instrumente de apreciere și înțelegere, sunt indispensabile pentru construirea unei lumi pașnice”, a afirmat Francis.

Papa Francisc un mesager al speranței și al demnității, susținător al drepturilor omului, al refugiaților și al imigranților și al construirii de punți între comunități.

Avem nevoie mai mult ca niciodată de vocea lui morală.

@antonioguterres on his meeting with @Pontifex.https://t.co/or3AdgNNUWpic.twitter.com/7dbIwtgWVr

— United Nations (@UN) December 21, 2019

„Vocea voastră limpede și morală strălucește – indiferent dacă vorbiți despre situația celor mai vulnerabili, inclusiv refugiații și imigranții… care se confruntă cu sărăcia și cu inegalitățile… faceți apel la dezarmare… la construirea de punți între comunități… și, bineînțeles, la evidențierea situației de criză climatică prin enciclica dvs. istorică, „Laudato Si” și prin multe alte eforturi vitale”, a declarat secretarul general al ONU, António Guterres, în timpul întâlnirii cu pontiful.

„Laudato Si” a fost o scrisoare enciclică blasfemiatoare emisă de Francisc în 2015, prin care a solicitat guvernului mondial să rezolve presupusa criză a încălzirii globale.

„Schimbările climatice sunt o problemă globală cu implicații grave: de mediu, sociale, economice, politice și pentru distribuirea bunurilor. Reprezintă una dintre principalele provocări cu care se confruntă umanitatea în zilele noastre”, a scris Francisc în a doua sa enciclică.

Francis a adăugat: „Acordurile internaționale aplicabile sunt necesare de urgență, întrucât autoritățile locale nu sunt întotdeauna capabile de o intervenție eficientă… Există convenții internaționale și regionale, dar fragmentarea și lipsa unor mecanisme stricte de reglementare, control și penalizare, sfârșesc prin a submina aceste eforturi… Este nevoie, de fapt, de un acord privind sistemele de guvernare pentru întreaga sferă a așa-numitelor resurse naturale internaționale, supranaționale și globale ale pământului.

Francis a făcut din lupta cu încălzirea globală o problemă de interes major a discursului său, în timpul întâlnirii de la Vatican de săptămâna trecută cu Guterres.

„Este necesar să ne identificăm ca membri ai unei singure umanități, și să avem grijă de pământul nostru care, generație după generație ne-a fost încredințat de Dumnezeu spre îngrijire, pentru ca noi să îl cultivăm și să îl lăsăm ca moștenire copiilor noștri. Angajamentul de a reduce emisiile poluante și al ecologiei cuprinzătoare este urgent și necesar: să facem ceva înainte de a fi prea târziu”, a spus Francisc.

„Nu putem – nu trebuie – să ignorăm în mod deliberat nedreptățile, inegalitățile, scandalul foametei în lume, al sărăciei, al copiilor care mor pentru că nu au apă, hrană, îngrijirile necesare. Nu putem să ignorăm în mod deliberat niciun fel de abuz împotriva celor mici. Trebuie să combatem împreună această nenorocire”, a spus el.

Francisc – protectorul preoților pedofili exploatatori – este un agent al noii ordini mondiale, care lucrează pentru distrugerea creștinismul autentic, într-un moment în care acesta este mai atacat ca niciodată.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

PAPA FRANCISC in fruntea NOM impotriva fNOM. Enciclica papei pe tema SCHIMBARII CLIMEI. Asta chiar e PROFETUL ANTIHRISTULUI…

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nimic nu sunt fără Dumnezeu said, on ianuarie 3, 2020 at 7:28 pm

  E limpede că România trebuie să iasă din Consiliul Mondial al Bisericilor. Nu putem fi părtași la asemenea blasfemii! E o vreme de cernere profețită cu mult timp în urmă. Nu toți îl vor urma pe acest impostor. Să ne întărim duhovnicește, că ne așteaptă vremuri grele.

  Apreciază

 2. john said, on ianuarie 3, 2020 at 8:43 pm

  Trump aruncă în aer Orientul Mijlociu.Începe un nou război sau doar continuă marșul distrugătorului?
  https://www.rt.com/news/477353-iran-quds-commander-killed-strike/

  Apreciază

 3. Duhul Căpitanului said, on ianuarie 3, 2020 at 9:04 pm

  Cu adevărat este înainte mergatorul…

  Apreciază

 4. vlad tepes said, on ianuarie 3, 2020 at 10:30 pm

  Pe globalistul si neomarxistul asta vandut Ocultei, vor unii ierarhi ortodocsi sa-l puna sef peste credinta, traditiile si bisericile noastre?? Doamne, apara si pazeste!

  Apreciază

 5. pamaio said, on ianuarie 3, 2020 at 11:00 pm

  Dă clic pentru a accesa WWL_2019_ROM.pdf

  Apreciază

 6. Moca said, on ianuarie 4, 2020 at 9:56 am

  kkfrancisc isi arata-inca o data- misiunea lui: precursor al NOM, unealta a guvernului mondial si inaintas al lui ah.
  Ma gandesc ce inselaciune pe capul celor care il urmeaza-lumea catolica-, ba chiar i se inchina ca la un zeu !!!!

  Apreciază

 7. UNDERSTANDING THE RELIGION OF STAR WARS & EXPOSING IT'S OCCULT SYMBOLISM said, on ianuarie 4, 2020 at 5:02 pm

  Apreciază

 8. ion ciobanu said, on ianuarie 4, 2020 at 8:21 pm

  Anticristul va veni pe o adminitratie politica mondiala religioasa ca sa imite indreptarea credintei.si sa predice mantuirea eco-flower-power..
  ONU al religiilor a fost stabilit in 2014 intre Shimon Peres si papa Francisc.
  Asteptati-va sa ne unim cu toti nebunii astia, ca episcopii ortodocsi nu pot refuza aceasta oferta tentanta a diavolului: sa intre preotii nostri in bisericile lor goale ca sa atraga inapoi ratacitii si sa le salveze sufletele, Marele act de iubire a oamenilor va duce preotimea in iad!!!!!!

  Daca la inceputul istoriei diavolul a luat-o pe Eva la sentiment ca nu stie ce pierde refuzand stiinta,
  la sfarsitul istoriei vine si ia intreaga crestinatate la sentiment ca refuza iubirea intregii creatii si mai ales a oamenilor.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: