SACCSIV – blog ortodox

Un carnet de vaccinare invizibil, sub piele?

Posted in NOUA ORDINE MONDIALA by Vali on decembrie 29, 2019

Sursa: https://actu.orange.fr/societe/high-tech/un-carnet-de-vaccination-invisible-sous-la-peau-CNT000001mcsVN.html?fbclid=IwAR0Vk1o-pBipb_tjZ4169s-5RE6HT1IzV2oU1AcPrbnrViQkucGJ_RAUJPo

AFP, publicat miercuri, 18 decembrie 2019, la 20:01.

Inginerii MIT au inventat nanoparticule injectabile sub piele care emit o lumină fluorescentă invizibilă cu ochiul liber, dar vizibilă de un smartphone și care ar putea fi folosit într-o zi pentru a confirma că persoana a fost vaccinată.

Ideea este să se înscrie dovada vaccinului pe corpul însuși, în țările în curs de dezvoltare, unde cărțile de vaccinare pe hârtie sunt adesea incorecte sau incomplete și unde nu există înregistrări medicale electronice.

Sistemul, descris miercuri în revista Science Translational Medicine, a fost testat până acum doar pe șobolani, dar cercetătorii, finanțați de Fundația Bill și Melinda Gates, speră să îi testeze pe oameni din Africa în următorii doi ani, declara pentru AFP coautoarea Ana Jaklenec, inginer biomedical la MIT.

Inginerii au petrecut mult timp pentru a putea găsi componente care sunt sigure pentru organism, stabile și capabile să dureze câțiva ani.

Rețeta finală este compusă din nanocristale pe bază de cupru, numite cutii cuantice („quantum dots” în engleza), cu diametrul de 3,7 nanometri și încapsulate în microparticule de 16 micrometri (1 micrometru echivalează cu o milionime de metru, iar 1 nanometru este egal cu o miliardime). Întregul este injectat de un plasture de micro-ace de 1,5 mm lungime.

După ce au fost aplicate pe piele timp de două minute, micro-acele se dizolvă și lasă puncte mici sub piele, distribuite de exemplu sub formă de cerc sau CRUCE. Aceste mici puncte sunt vizibile doar de o parte din spectrul luminii invizibile pentru noi, aproape de infraroșu.

Un smartphone modificat, îndreptat spre piele, face ca cercul sau crucea să pară fluorescente pe ecran. Cercetătorii ar dori să ca vaccinul împotriva rujeolei sa fie injectat în aceelasi timp cu aceste mici puncte. Un medic ar putea vedea cu un smartphone, chiar si ani mai târziu, dacă persoana a fost vaccinată.

Se spune că tehnica este mai durabilă decât marcarea cu marquere indelebile – cercetătorii au simulat cinci ani de expunere la Soare. Și necesită mai puțină tehnologie decât o scanare a irisului sau întreținerea bazelor de date medicale.

Limita conceptului este că tehnica va fi utilă pentru identificarea copiilor nevaccinați doar dacă aceasta va deveni instrumentul exclusiv. De asemenea, vor accepta oamenii mai multe marcaje sub piele pentru fiecare vaccin? Și ce se va întâmpla cu punctele pe trupurile copiilor care cresc?

Fundația Gates continuă proiectul și finanțează sondajele de opinie din Kenya, Malawi și Bangladesh pentru a stabili dacă oamenii vor fi gata să accepte aceste puncte cuantice microscopice sau preferă să se folosească de carnetele vechi de vaccinare.

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. isa said, on decembrie 29, 2019 at 6:39 pm

  Pecetea! Si da, ai avut dreptate, vaccinarea obligatorie are multe de-a face cu ea!

  Apreciat de 1 persoană

 2. ayeaye20 said, on decembrie 29, 2019 at 8:12 pm

  e ca la lagarele naziste numa’ ca aici au facut un şmen, o şustă sa nu se vada cu ochiul liber

  Apreciat de 1 persoană

  • mariusga said, on decembrie 29, 2019 at 11:58 pm

   @ayeaye
   Mai rau decat in lagarele naziste a fost in gulagurile bolsevice

   Apreciază

 3. vlad tepes said, on decembrie 29, 2019 at 8:18 pm

  Vin vremurile in care se va vedea cine vrea sa fie sclav incipat si cine, om liber si propriul lui stapan!

  Apreciază

 4. Info said, on decembrie 29, 2019 at 8:32 pm

  Spun profetiile ca mai mult de jumate din preoti vor face trecerea peste noapte la noua religie a antihristului, ne trebuie discernamant sa recunoastem fructele acestora.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Acte false facute de sistem. Caracatita e foarte, foarte mare. said, on decembrie 29, 2019 at 9:06 pm

  Acte false romanești – Doi albanezi şi un ucrainean au fost arestaţi la Debrecen
  Doi albanezi şi un ucrainean au fost arestaţi la Debrecen, în vestul Ungariei, de unde încercau să plece spre Londra cu acte de identitate româneşti false, a comunicat sâmbătă poliţia din judeţul Hajdu-Bihar pe site-ul său, transmite MTI potrivit Agerpres
  Cei trei încercau să călătorească spre Londra de pe aeroportul din Debrecen.
  Ei au fost prinşi atunci când le-au prezentat autorităţilor acte de identitate româneşti false.
  Cei trei au fost reţinuţi de poliţie, care a deschis împotriva lor o anchetă sub suspiciunea de contrafacere de documente

  Oare cum,au fost scoase din tara si cele doua fete Luiza Melencu si Alexandra Maceseanu ?
  Normal ca toc cu acte false facute de oameni din sitem.

  https://www.stiripesurse.ro/acte-false-romanesti-doi-albanezi-si-un-ucrainean-au-fost-arestati-la-debrecen_1417052.html

  Apreciază

 6. Duhul Căpitanului said, on decembrie 29, 2019 at 9:10 pm

  Apocalipsa este în plina desfășurare… Sa nu ne scadă duhul.. Să ajungem în situația sfinților din Apocalipsa :”amin, amin, vino Doamne Iisuse!”

  Apreciat de 1 persoană

 7. ovidiu said, on decembrie 29, 2019 at 10:30 pm

  Vaccinurile sunt forma mascata cu care va fi pecetluit omul de anticrist. Doamne iisuse Hristoase apara-ne de blestemata satana !!!

  Apreciat de 1 persoană

 8. luigilucretiu said, on decembrie 30, 2019 at 10:37 am

  Papa Francis isi dezvaluie noua religie globalista la summitul cu liderii UN: „traditia nu e statica, ci dinamica”! El spune ca intentioneaza sa inlocuiasca credinta in Crist ca „mantuitorul” si mai vrea sa uneasca catolicii sub „guvernul mondial unic” si sa isi abandoneze libertatile si nationalismul in favoarea intereselor internationale!
  https://bigleaguepolitics.com/pope-francis-unveils-globalist-new-world-religion-at-summit-with-united-nations-leader/

  Apreciază

 9. luigilucretiu said, on decembrie 30, 2019 at 10:46 am

  Ați fi de acord să vă implantați un microcip în corp? Aceasta este întrebarea pe care Microsoft și un grup de companii farmaceutice o pun. Microsoft lansează o inițiativă numită „ID2020”, un program destinat să ofere fiecărui om de pe planetă un ID digital, precum o amprentă digitală, pentru a menține conectarea tuturor.

  CE ESTE ID2020? ID2020 Alliance este o inițiativă susținută de Bill Gates și are ca scop „obținerea de ID-uri digitale corecte”. Conform site-ului oficial ID2020, metodele actuale de identificare oficială sunt „arhaice” și nu sunt accesibile de toată lumea. După cum susține Alianța, metodele actuale de identificare digitală sunt ușor de difuzat, iar certificarea de identificare online corectă nu a devenit încă o realitate.

  Întrucât companiile definesc acum cum arată un ID online oficial, corect, ID2020 încearcă să ajute la definirea care este un ID digital „bun”. Gates și Consiliul Alianței au o „marcă de certificare” pe care o acordă companiilor și tehnologiilor care îndeplinesc criteriile de a fi „bune” tehnologie digitală de identificare.

  Care este conexiunea la VACCINĂRI?

  Ideea din spatele unora dintre cele mai controversate tehnologii ale ID2020 este un ID digital care poate fi implantat pe cineva sub formă de cip. În mod evident, aceasta este de a ajuta persoanele fără adăpost sau persoanele din țările în curs de dezvoltare, oferindu-le acces la identificarea bazată pe blocuri.

  În teorie, practica ar avea persoanele care primesc vaccinuri gratuite prin fundația Bill Gates dacă au un implant de cip de identificare. La rândul lor, aceste implanturi vor purta date criptate, bazate pe blocuri, care permit accesul ușor la servicii pe care nu le puteți obține în mod normal fără un ID. De asemenea, ar putea ajuta lucrătorii sociali și cercetătorii să țină pasul cu cei care sunt la curent cu vaccinările.

  Apreciază

 10. Radio Frequency Mind Control said, on decembrie 30, 2019 at 11:48 am

  Apreciază

 11. adrenallin said, on decembrie 30, 2019 at 2:11 pm

  Practic e clar pentru noi crestinii ortodocsi ca pecetea va fi sub forma unui cip implantat in mana dreapta. Ceva in genul sau chiar ca cel descris in acest topic. Dumnezeu sa ne fereasca si sa ne apere!

  Trebuie sa fim tari, treji si sa il rugam pe Dumnezeu sa ne ajute sa nu cadem, doar El ne poate ajuta si sa ne dea tarie.

  E clar ca Apocalipsa se desfasoara sub ochii nostri, Dumnezeu stie cat va mai fi pana la impunerea pecetii. Momentan se pare ca sistemul face probe…

  Apreciază

 12. mircea.v said, on decembrie 30, 2019 at 6:23 pm

  off

  Virgil Maxim este arestat in calitate de membru al tineretului legionar – Fratiile de Cruce (era elev de liceu), si ajunge in decembrie 1942 la inchisoarea Aiud. In cartea sa „Imn pentru crucea purtata” spune:

  „Ni s-au luat datele autobiografice, amprentele digitale şi ni s-au dat numere de încarcerare. Eram 3203. ”

  Acum sistemul stie aproape totul despre noi, avem cnp, santem amprentati. Inchisoarea e alta.

  (Incepand de azi, voi posta acest mesaj in fiecare zi. Si asta, pentru ca sistemul lucreaza zi de zi in sensul celor de mai jos, adica, in fiecare zi sistemul amprenteaza oameni.)

  Temeiul Biblic pentru faptul ca nu trebuie sa acceptam sa fim amprentati, sa ni se preleveze ADN, si altele asemenea:

  Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
  Cap. 6
  19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
  20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

  Matei 22:
  15. Atunci s-au dus fariseii şi au ţinut sfat ca să-L prindă pe El în cuvânt.
  16. Şi au trimis la El pe ucenicii lor, împreună cu irodianii, zicând: Învăţătorule, ştim că eşti omul adevărului şi întru adevăr înveţi calea lui Dumnezeu şi nu-Ţi pasă de nimeni, pentru că nu cauţi la faţa oamenilor.
  17. Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
  18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
  19. Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
  20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
  21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.
  22. Auzind aceasta, s-au minunat şi, lăsându-L, s-au dus.

  Sfantul Ioan Gura de Aur spune in Omilii la Matei:
  „Cînd i-a întrebat: „Al cui este chipul de pe ea?” şi ei I-au răspuns: ”Al cezarului!“, Domnul le-a spus: „Daţi cezarului cele ce sînt ale cezarului“.
  Nu e vorba deci de un simplu dat, ci de o RESTITUIRE. Lucrul acesta îl arată şi chipul şi scrierea de pe ban. Apoi, ca să nu spună fariseii: „Ne porunceşte să ne supunem oamenilor”, Hristos a adăugat: „Şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu“. Se cade, dar, să dăm oamenilor cele ale oamenilor şi să dăm lui Dumnezeu cele ce datorăm lui Dumnezeu. De aceea şi Pavel zice: „Daţi tuturor cele datorate: celui cu darea, dare; celui cu vama, vamă; celui cu frica, frică”.
  Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului numai acelea care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi o vamă dată cezarului, ci diavolului.”

  Sfantul Justin Popovici:

  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” Iată ce fel de coexistenţă a Bisericii şi statului a fost stabilită şi prescrisă de Atotştiutorul Domnul nostru şi Mântuitorul Hristos (Matei 22, 21).
  De aceea ea rămâne în veci obligatorie şi nestrămutată pentru Biserică. Cezarului – moneda, banii, cu efigia cezarului.
  Lui Dumnezeu? – şi sufletul şi trupul: căci pe trup şi în suflet este întipărit chipul lui Dumnezeu. Chipul lui Dumnezeu se află şi pe trup şi în trup, pentru că trupul trăieşte prin sufletul asemănător lui Dumnezeu. Deci, şi unul şi altul aparţin lui Dumnezeu – veşniciei, vieţii veşnice, Adevărului veşnic, Dreptăţii veşnice, Raţiunii veşnice. Prin urmare, cele ce aparţin lui Dumnezeu nu pot fi jertfite de dragul cezarului, şi aici întâietatea îi revine totdeauna lui Dumnezeu.
  În Dumnezeu – Omul, în lucrarea şi trupul Lui – Biserica, Dumnezeu totdeauna se află pe primul loc, iar omul – pe-al doilea; Dumnezeu totdeauna hotărăşte totul, şi nu omul. Acestea sunt atotvaloarea şi măsura a toate în Biserica universală. Iată de ce ea se apleacă asupra oricărei probleme „cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste.”…
  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”- acesta este principiul coexistenţei dintre Biserică şi stat. Nu colaborare, ci coexistenţă între Biserică şi stat. Nu colaborare, cu atât mai mult atunci când „cezarul” prigoneşte toate cele ce sunt ale lui Dumnezeu şi nu vrea să ştie nimic din cele ce sunt ale lui Dumnezeu, ci ţinteşte doar să nimicească tot ce este al lui Dumnezeu. Aici lipsesc condiţiile principale pentru colaborare.
  Sau coexistenţa egală în drepturi a aşezămintelor, şi a persoanelor umane, sau calvarul Bisericii cauzat de către prigonitorii, chinuitorii, cotropitorii, care tăgăduiesc şi prigonesc pe Dumnezeu şi cele ale lui Dumnezeu.Iar prin dictatură impun pe potrivnicul lui Dumnezeu şi cele potrivnice lui Dumnezeu. În acest caz Biserica şi statul se despart, se separă fiecare cu ale sale. Nimeni să nu îndrăznească să se amestece în treburile lăuntrice ale Bisericii, să nu se atingă de sfintele şi veşnicele ei îndatoriri şi drepturi evanghelice.
  Este limpede că Biserica sub orice regim, chiar şi cel ateist, trebuie să-şi găsească un mod de a convieţui (modus vivendi), dar întotdeauna în duhul şi limitele principiului evanghelic de convieţuire: „cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”, şi asta sub controlul suprem al Atot-Evangheliei: „să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni”.
  Dacă însă acest lucru este cu neputinţă, nu-i rămâne Bisericii ca „modus vivendi”, decât principiul evanghelic: să pătimească pentru Domnul Hristos, să rabde, să sufere, luptând astfel pentru drepturile fundamentale ale credinţei, conştiinţei şi ale sufletului”.

  Esti proprietar pe ceea ce faci tu, si ai drepturi doar asupra a ceea ce faci tu. Nu statul ne-a facut, nu statul a luat atomi si a facut corpul nostru si ne-a dat viata, ci Dumnezeu ne-a facut, si doar El are drept asupra noastra. Nici macar noi nu avem drept asupra noastra, pentru ca nu noi ne-am facut.
  Amprente, ADN, retina, imagine faciala… sant ale lui Dumnezeu, nu sant ale noastre, cu atat mai putin nu sant ale cezarului/sistemului. Asa ca, nu avem ce restitui cezarului in cele ce tin de trupul si sufletul nostru.
  De aici rezulta ca nici imaginea faciala nu ar fi trebuit sa o dam sistemului, dar sa zicem ca am inghitit galusca asta asa cum am inghitit si galusca cnp-ului, si ca ne oprim aici.

  Refuzand amprentare, prelevare de ADN…, nu facem altceva decat sa respectam cuvantul lui Dumnezeu.

  Apreciază

 13. Un carnet de vaccinare invizibil, sub piele? said, on decembrie 30, 2019 at 6:39 pm

  […] Fundația Gates continuă proiectul și finanțează sondajele de opinie din Kenya, Malawi și Bangladesh pentru a stabili dacă oamenii vor fi gata să accepte aceste puncte cuantice microscopice sau preferă să se folosească de carnetele vechi de vaccinare. saccsiv […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: