SACCSIV – blog ortodox

Messiah – un nou serial Netflix, ce va apare pe 1 ianuarie 2020

Posted in filme by saccsiv on decembrie 12, 2019

Iata si un trailer cu subtitrare in limba romana:

Conform PLAYTECH:

Acțiunea serialului Messiah este setată în prezent. O are în prim plan pe Eva Geller, agent CIA, care este pusă să investigheze un om misterios, cu numele de Al Massih ad-Dajjal. Geller pornește apoi să afle dacă acesta este cine susține că este sau doar un escroc foarte priceput.

Controversele încep atunci când se află că personajul susține că este adevăratul fiu al lui Dumnezeu. De altfel, numele de Al Massih ad-Dajjal se traduce din arabă ca Mesia fals sau Antichrist.

Iata si ce putem citi la ”Messiah”, noul serial Netflix pentru 2020 – VIDEO de pe europa fm:

Chiar în prima zi din 2020 Netflix anunță lansarea unui nou serial – ”Messiah”. Creat de Michael Petroni (The Book Thief), regizat de James McTeigue (V for Vendetta) și Kate Woods (Rectify), serialul este un thriller care explorează puterea influenței și credința în era social media.

Atunci când ofițerul CIA Eva Geller (Michelle Monaghan) descoperă informații despre un bărbat (Mehdi Dehbi) care a acaparat atenția la nivel internațional prin acte de perturbare, ea începe o investigație pentru a-i descoperi originea. În același timp, el continuă să atragă adepți care suțin că poate să facă minuni, iar presa din toată lumea este din ce în ce mai fascinată de personalitatea lui carismatică. Geller trebuie să descopere dacă el este cu adevărat o entitate divină sau un șarlatan capabil să zguduie ordinea geopolitică a lumii.

Pe măsură ce povestea continuă, se dezvăluie perspectivele mai multor personaje: un agent secret israelian (Tomer Sisley), un pastor texan (John Ortiz) și fiica sa (Stefania LaVie Owen), un refugiat palestinian (Sayyid El Alami) și jurnalista (Jane Adams) care scrie despre subiect.

Din distribuția serialului fac parte și Melinda Page HamiltonWil TravalFares LandoulsiDermot Mulroney și Beau Bridges.

Conform articolului Netflix’s ‘Messiah’ may have already spoiled its own big twist de pe INVERSE, numele personajului din serial este al-Masih si nu Al-Masih ad-Dajjal.

Evident, este un serial cu treaba, precum multe productii oferite de Netflix:

Serialul “Chilling Adventures of Sabrina” de pe NETFLIX este extrem de SATANIC

In filmul Netflix “In the Shadow of the Moon” (În umbra lunii), calatori in timp vaneaza “extremisti de dreapta” pentru a salva lumea

“Troy: Fall Of A City” – un serial in care Ahile si Zeus sunt … negri

Ce fel de treaba, vom vedea.

 

Tagged with: , , ,

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. kunta kinte said, on decembrie 12, 2019 at 10:04 pm

  ..hmm.seamana cu „Femeia cu barba”..

  Apreciat de 1 persoană

 2. Radu Humor said, on decembrie 12, 2019 at 10:46 pm

  Aveti sau n-aveti masina, e bine sa stiti.
  Dati mai departe rudelor si prietenilor.

  Atentionare primita de la politie.

  In diverse locuri frecventate: statii de benzina, parcaje, supermarketuri,
  se distribuie gratuit mici cadouri, aparent promotionale, pt. autoturism:
  portchei, mascote etc.
  NU LE ACCEPTATI!!!!!!

  Ele contin un CIP de urmarire (candva numai in filme vedeam asa ceva…), cu ajutorul caruia hotii stiu totul despre tine: unde te afli, cand esti acasa, unde-ti stationeaza masina etc..
  In lipsa ta, iti intra oricand in casa, te ataca la iesirea de la banca, iti fura masina etc.
  Este vorba de o retea europeana de criminali, un nou sistem infractional!

  In Olanda oficialitatile au apelat la mass-media spre a informa populatia.

  Apreciază

  • Irina C said, on decembrie 13, 2019 at 2:32 am

   Chiar seamănă cu,, păsărica cu carnat”🤣🤣

   Apreciază

   • Sită Deasă said, on decembrie 13, 2019 at 1:37 pm

    Da – asa este – seamna foarte bine cu conchita wurst, nu degeaba l-au scos in fata.

    – Pildele Sfintilor Parinti / 30 August 2017

    Sfârşitul va veni “atunci când femeile vor deveni bărbaţi şi bărbaţii femei“

    “Femeile umblă acum goale, desi bărbatii nu sunt mai prejos, – însă mai mult femeile, iar aceasta nu este cu putintă s-o rabde Dumnezeu.A răbdat pe păcătosii din vremea lui Noe, pe cei din Sodoma si Gomora, dar parcă nu ajunseseră la acest stadiu, să umble goi pe stradă si să-si arate trupurile lor goale la bărbati, ca să-i atragă spre păcat”.

    “Despre femei ce să mai spun? Nu au în minte altceva decât cum să se împodobească. Se întrec una pe alta în veşminte. Ce să spun şi despre îmbrăcămintea necuviincioasă pe care le îndeamnă să o poarte născocitorul răutăţii, diavolul. Vai şi amar! Cum de nu le e ruşine femeilor creştine? Ţigăncile şi musulmanele se îmbracă decent, pentru a nu-i sminti pe bărbaţi, pe când femeile creştine, care au tradiţie de la Hristos, de la apostoli, de la Sfinţii Părinţi să se îmbrace decent, au ajuns la nebunie desăvârşită prin felul în care se îmbracă! Taţii şi mamele să fie pilde bune şi să nu-şi lase copiii – povăţuindu-i cu iubire de Dumnezeu – să se îmbrace necuvios. Iar bărbaţii să le ferească pe femeile lor de îmbrăcămintea indecentă, căci vor da socoteală în ziua Judecăţii.Femeile care intră în biserica lui Dumnezeu îmbrăcate necuviincios şi fără de ruşine, fac voia diavolului. Mai bine să nu calce pe la biserică, fiindcă în afară de faptul că nu au nici un folos din asta, îi vatămă şi îi smintesc şi pe ceilalţi credincioşi din biserică.

    Îmi pare rău că sunt nevoit să cercetez şi să mustru. Nu vreau acest lucru, şi poate că-i întristez pe cei răspunzători de asta. Dacă nu v-aş iubi, nu v-aş cerceta. Îndreptaţi-vă şi atunci voi înceta şi eu să cercetez. Vai mie dacă voi tăcea, văzând asemenea fărădelegi!

    Într-o carte veche pe care am găsit-o cu mulţi ani în urmă, am citit printre altele că, atunci când ucenicii L-au întrebat pe Domnul nostru Iisus Hristos când se vor întâmpla în lume semnele înfricoşătoare ale celei de-a Doua Veniri, când dragostea multora se va răci şi credinţa va pieri, Domnul le-a spus, printre altele: “atunci când femeile vor deveni bărbaţi şi bărbaţii femei“.

    Şi Sfântul Ioan Gură de Aur, atunci când nişte creştini l-au întrebat când va fi a Doua Venire, le-a răspuns: “Când ruşinea femeilor va dispărea, atunci ziua Judecăţii va fi aproape“. Aceste profeţii ale Domnului nostru Iisus Hristos şi ale Sfântului Ioan Gură de Aur şi ale altor prooroci, apostoli, Sfinţi Părinţi, despre care am vorbit mai devreme, se împlinesc astăzi cu precizie.

    Ca părinte duhovnicesc, am îndatorirea şi responsabilitatea să-i povăţuiesc pe fiii mei. Te povăţuiesc deci ca de aici încolo să încetezi a-ţi mai vopsi buzele, unghiile şi faţa şi să rămâi cum te-a zidit Dumnezeu. Nu-ţi dori să devii mai presus de Dumnezeu; fiindcă, atunci când te vopseşti cu culori roşii, Îl huleşti pe Dumnezeu. E ca şi cum ai spune: “Dumnezeu n-a ştiut sau n-a putut să mă facă cu buze sau unghii roşii; şi ceea ce n-a putut să facă Dumnezeu, o voi face eu, ca să par mai frumoasă să mă admire şi preţuiască bărbaţii şi femeile fără minte şi să-mi spună că sunt “femeie fermecătoare, modernă, nu înapoiată“. Însă în felul acesta îl întristezi pe Dumnezeu şi pe mine, părintele tău duhovnicesc, şi pe toţi oamenii cuminţi şi cu frică de Dumnezeu, şi-l bucuri pe diavol şi pe oamenii neînţelepţi, bărbaţi şi femei.

    Aşadar, dacă Îl iubeşti pe Dumnezeu şi ţi-e frică de Dânsul, dacă mă respecţi şi pe mine, părintele tău duhovnicesc, din clipa aceasta în care primeşti scrisoarea mea, să încetezi a te mai vopsi. Şi să-ţi împodobeşti de aici încolo sufletul cu smerenie, cuvioşenie şi virtuţi. Atunci se va bucura şi Dumnezeu, şi îngerii, şi Maica Domnului, şi sfinţii, şi te vor ocroti şi învrednici să intri în Împărăţia Cerurilor.

    Însă dacă vei urma moda şi te vei lua după femeile moderne, ca acuma, când le imiţi vopsindu-te, le vei imita şi la fumat, şi la jucat cărţi şi la altele, care sunt scârboase chiar şi când le aminteşte cineva”.

    Părintele Filothei Zervakos

    Apreciază

  • VioletaB said, on decembrie 13, 2019 at 4:20 pm

   Fake news inca din decembrie 2018….
   Radu Humor, oare nu ar fi bine sa verificati inainte de a posta asemenea informatii false despre hoti si urmariri ca in filme, menite sa „bage lumea in sperieti”? De la cititorii vechi ai blogului am pretentii, sincer.

   https://www.observatorulph.ro/it-c/91009-politia-romana-victima-unei-campanii-fake-news-pe-facebook

   Apreciază

 3. Sită Deasă said, on decembrie 13, 2019 at 1:29 pm

  Al Massih ad-Dajjal inseamna antihrist – pausarii anunta venirea nelegiuitului pentru a pregati terenul – constiinta publica – pentru acceptarea acestuia.

  https://translate.google.ro/#view=home&op=translate&sl=en&tl=ar&text=Al%20Massih%20ad-Dajjal

  https://translate.google.ro/#view=home&op=translate&sl=ar&tl=ro&text=%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B3%D9%8A%D8%AD%20%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%AC%D8%A7%D9%84

  Apreciază

 4. […] Messiah – un nou serial Netflix, ce va apare pe 1 ianuarie 2020 […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: