SACCSIV – blog ortodox

Rog raspanditi ce recunoaste chiar OMS! Mai multe cazuri de poliomielită sunt acum cauzate de vaccin decât de virusul sălbatic

Posted in vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on decembrie 7, 2019

yahoo: More polio cases now caused by vaccine than by wild virus

Mai multe cazuri de polio sunt acum cauzate de vaccin decât de virusul sălbatic

LONDRA (AP) — Patru ţări africane au raportat noi cazuri de polio legate de vaccinul oral, în timp ce statisticile sănătăţii globale arată că sunt acum mai mulţi copii paralizaţi de viruşi ce au originea în vaccinuri decât de viruşii din sălbăticie.

Într-un raport de săptămâna trecută, OMS (Organizaţia mondială a sănătăţii) şi partenerii au identificat nouă noi cazuri de polio cauzate de vaccin în Nigeria, Congo, Cepublica Centrafricană şi Angola. Şapte alte ţări din Africa au izbucniri de focare similare iar alte cazuri au fost raportate în Asia, incluzând două ţări unde polio rămâne endemică, Afghanistan şi Pakistan.

În rare cazuri, virusul viu din vaccinul oral polio se poate muta într-o formă capabilă să işte noi focare. Toate cazurile actuale de poliomielită derivată din vaccin au fost provocate de virusul de Tip 2 conţinut în vaccin. Virusul sălbatic de Tip 2 a fost eliminat cu ani în urmă.

Polio este o boală foarte infecţioasă care se răspândeşte în apa contaminată sau mâncare şi loveşte de obicei copiii sub 5 ani. Circa una din 200 de infectări duce la paralizie. Dintre aceştia, un mic procentaj mor din cauza distrugerii musculaturii implicate în respiraţie.

Donatorii au promis săptămâna trecută 2,6 miliarde de dolari pentru combaterea virusului polio ca parte a unei iniţiative de eradicare care a început în 1988 şi spera să şteargă poliomielita de pe faţa pământului până în 2000. De atunci, numeroase astfel de deadline-uri au fost ratate.

Pentru a eradica polio, mai mult de 95% dintr-o populaţie trebuie imunizată. OMS şi partenerii s-au bazat mult timp pe vaccinul oral pentru polio pentru că este ieftin şi se administrează uşor, necesitând doar două picături per doză. Ţările vestice folosesc un vaccin injectabil pentru polio mult mai scump care conţine un virus inactivat incapabil să cauzeze polio.

Grupul Independent de Monitorizare, un grup format de OMS pentru a evalua eradicarea polio, a avertizat într-un raport din această lună că virusul poliomielitei derivate din vaccin “se răspândeşte necontrolat în Africa de Vest, depăşind barierele geografice şi ridicand întrebări fundamentale şi provocări pentru întregul proces de eradicare.”

Grupul a spus că oficialii au” eşuat lamentabil” déjà în a atinge un obiectiv recent aprobat de a opri toate focarele derivate din vaccin în 120 de zile de la detectare. Acesta a descris atitudinea iniţială a OMS şi a partenerilor în a opri cazurile de polio provocate de vaccin ca fiind “relaxată” şi a spus că e nevoie de o “nouă gândire” pentru a aborda această problemă.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. rr said, on decembrie 7, 2019 at 5:17 pm

  Vladimir Putin, a declarat pe la jumatatea lunii ocotombrie:

  „Cred că este clar pentru toată lumea că NATO nu este decât un instrument de politică externă pentru Statele Unite. Europa este conștientă de asta. Priviți exemplul președintelui francez (n. r. – Emmanuel Macron). Un alt truc este că, după ce țările au aderat la NATO, ele nu mai au niciun cuvânt de spus în ceea ce privește armamentul care urmează să fie instalat pe teritoriul lor. Așa a fost și cazul României cu scutul antirachetă (n.r. scutul antirachetă de la Deveselu). În curând și-o va lua și Polonia. Va fi aproape de granița noastră. Considerăm că este o tentativă de a neutraliza capacitățile noastre nucleare. Cu toate acestea, este foarte clar că eforturile lor sunt sortite eșecului. Cred că experții realizează asta. Acum că deținem sistemele de ultimă oră despre care v-am vorbit, aceste mișcări nu mai reprezintă o amenințare pentru noi”

  Sursa: https://m.defenseromania.ro/vladimir-putin-scutul-antiracheta-din-romania-nu-face-fa-a-sistemelor-rusiei-polonia-i-o-va-lua-i-ea_600210.html?fbclid=IwAR2SE53Aj1RoOzhivQtLQefPyM5-_jYja2ODqMYjoH-AXv8Gl-d2bDnAz2U

  Apreciază

 2. Duhul Căpitanului said, on decembrie 8, 2019 at 9:51 pm

  Bravo Putin!

  Apreciază

 3. […] Rog raspanditi ce recunoaste chiar OMS! Mai multe cazuri de poliomielită sunt acum cauzate de vacci… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: