SACCSIV – blog ortodox

Facebook interzice orice conținut de conștientizare asupra vaccinurilor, inclusiv informații despre ingredientele acestora

Zero Hedge: Facebook Bans All Content On Vaccine Awareness, Including Facts About Vaccine Ingredients

Facebook interzice orice conținut de conștientizare asupra vaccinurilor, inclusiv informații despre ingredientele acestora

de Tyler DURDEN

Mike ADAMS via NaturalNews.com

Exact așa cum avertizam că se va întâmpla, giganții tech se mobilizează acum agresiv spre interzicerea oricărui discurs care contrazice orice poziție “oficială” stabilită a fi “adevărul” de către stabilimentul corupt. Săptămâna aceasta, Facebook a anunțat că va bloca orice conținut de pe site care pune la îndoială dogma oficială despre vaccinuri, care pretinde în mod fals că vaccinurile nu au dăunat nimănui niciodată (o minciună de tot râsul), că vaccinurile conțin doar ingrediente sigure (o decepție strigătoare la cer) și că vaccinurile funcționează întotdeauna pe oricine (o altă minciună hilară).

Facebook realizează acest lucru prin etichetarea informațiilor de conștientizare asupra vaccinurilor drept dezinformări sau șarlatanii. În capul listei este aserțiunea că vaccinurile au legătură cu autismul – ceva ce chiar omul de știință de top al CDC atestă că este adevărat, însă industria vaccinurilor pretinde că totul este o bazaconie (cu scopul de a acoperi toate infracțiunile de violență medicală împotriva copiilor, care sunt comise de către cei care promovează vaccinurile).

În mod special, giganții tech cenzurează acum informațiile adevărate despre vaccinuri etichetându-le drept “dezinformare” în exact același mod în care interzic conținutul conservator etichetându-l “discurs al urii”. Pur și simplu inventează o categorie falsă pentru a justifica interdicția, concomitent cu oprimarea exprimării libere a utilizatorilor (conducând în cele din urmă la schilodirea prin vaccinare a milioane de prunci nevinovați). Sub acest sistem pervers de politică a discursului, pot interzice orice conținut pe care nu-l agreează pur și simplu prin etichetarea lui drept “fals” sau ”dușmănos”, chiar dacă este adevărat și important.

Nu îți place infanticidul și uciderea bebelușilor umani după ce au fost născuți? Acesta este “discurs al urii împotriva femeilor”, va declara în curând Facebook. Și vei fi interzis de a vorbi despre avort.

Ești îngrijorat cu privire la fluorură și modul în care aceasta dăunează creierelor în dezvoltare și scade IQ-ul copiilor? Aceasta va fi etichetată drept o “păcăleală” de către Facebook, deși este verificată științific prin multiple studii drept adevărată.

Șmecheria cu cenzura: limitarea conținutului la informații care se bucură de autoritate

“Monika BICKERT , vice-președinte al Facebook pentru managementul politicilor globale, a declarat că rețeaua socială va reduce distribuirea de date false și va furniza utilizatorilor informații competente în legătură cu vaccinările”, raportează AFP, via Breitbart.

Desigur, “datele competente” semnifică orice propagandă promovată de către statul paralel al vaccinurilor în prezent. Industria vaccinurilor este cufundată în conflicte de interese și într-un istoric lung de suprimare a oamenilor de știință și a informatorilor care încearcă să avertizeze publicul asupra efectelor toxice ale ingredientelor vaccinurilor precum Thimerosal (care conține mercur), adjuvanți de aluminiu, MSG, formadelhide și alte neurotoxine despre care CDC recunoaște în mod deschis că sunt ingrediente ale vaccinurilor administrate copiilor.

Chiar de curând, Asociația Medicilor și Chirurgilor Americani a acuzat vaccinurile obligatorii, invocând “absența unor studii riguroase” și avertizând asupra coruperii științei de către industria vaccinurilor. Declarația lor include următoarele:

– producătorii sunt practic imuni față de răspunderea privind produsele, așadar imboldul pentru dezoltarea unor produse mai sigure este mult diminuat. Aceștia pot chiar refuza să facă disponibil un produs considerat a fi mai sigur, precum vaccinul monovalent de pojar, în favoarea MMR (pojar – oreion – rubeolă). Refuzul consumatorului este singurul stimul pentru a face treaba mai bine.

există enorme conflicte de interese care implică relații lucrative cu furnizorii de vaccinuri.

– cercetarea cu privire la posibile efecte adverse ale vaccinurilor este reprimată, la fel ca și părerile diferite ale profesioniștilor.

– vaccinurile nu sunt nici 100% sigure, nici 100% eficiente. Nici nu reprezintă singurul mod de control al răspândirii unei boli.

Cu toate acestea Facebook, sub presiunea democratului alienat și radical Adam SCHIFF, a fost intimidat cu scopul de a interzice conversațiile despre vaccinuri, cu intenția de a împăciui industria vaccinurilor și de a-i acoperi crimele.

Acesta este doar începutul: Facebook va interzice curând opiniile umane în legătură cu cancerul, omg-urile, pesticidele, fluorura, avorturile și politica

Imaginea de ansamblu a tuturor acestor lucruri merge mai departe de chestiunea vaccinurilor, desigur. Prin această decizie, Facebook semnalizează acum că va interzice toate conversațiile sau conținuturile care contrazic pozițiile oficiale, pe orice subiect. Aceste topicuri vor fi foarte rapid extinse pentru a include organisme modificate genetic, tratamente împotriva cancerului, fluorizarea apei, politica, alegerile, avorturile, pesticidele și nutriția.

Nu mai este greu de închipuit cum Facebook cenzurează toate conversațiile privind nutriția, citând aburda poziționare a FDA cum că nu există vreun nutrient care să prevină, trateze sau vindece vreo boală sau problemă medicală. Tocmai aceasta este poziția “autoritară” a FDA, deci potrivit aceleiași logici aplicate de către Facebook dezbaterii privind vaccinurile, ar putea pur și simplu să interzică orice postare despre vitamina D, resveratrol, astaxanthin sau orice alt supliment.

Imaginează-ți cum e să fii interzis pe Facebook pentru că afirmi că vitamina C îți întărește funcția imunitară. Exact asta se pregătește.

Mai rău decât atât, Facebook ar putea declara că “sursele autoritare” au concluzionat că președintele TRUMP a complotat cu rușii. Orice opinie umană care ar contrazice “sursa demnă de încredere” ar fi interzisă pe Facebook.

“Sursele cu autoritate” sunt adesea cele mai corupte și dezinformatoare surse, conduse de către stabilimentul farmaceutic globalist.

Problema cu Facebook care s-ar baza pe așa-zisele “surse autoritare” în scopul cenzurării este faptul că astfel de surse reprezintă aproape întotdeauna punctul de vedere al globaliștilor corupți, pro-farmaceutice și pro-stabiliment, opinie (care este) îmbibată de fraudă, amăgire și falsitate. Vaccinurile, spre exemplu, sunt atât de periculoase încât guvernul SUA a achitat aproape patru miliarde de dolari cu titlu de daune către familiile copiilor ologiți de vaccinuri, însă orice mențiune a acestei statistici guvernamentale care este publicată în mod deschis de către HHS (vaers.hhs.gov) va fi în mod fals etichetată drept “o șarlatanie” de către Facebook, deoarece industria vaccinurilor ține morțiș să susțină în mod fals cum că vaccinurile nu au dăunat niciodată nimănui.

În acest fel, adevărul devine o farsă, în schimb minciunile devin adevărul oficial. Facebook se transformă în Ministerul Adevărului (sau, mai precis, Ministerul Minciunilor), și toate vocile adevărului și rațiunii sunt reduse la tăcere în scopul protejării industriilor corupte și nocive care sacrifică pruncii pentru profit.

La asemenea situație s-a ajuns acum, motiv pentru care oamenii abandonează Facebook în număr ridicat.

Nu peste mult timp, Facebook nu va mai permite deloc nici o opinie umană, iar site-ul de “media socială” nu va fi nimic altceva decât roboți de IA (inteligență artificială n.t.) care vor scuipa propagandă oficială ce se încadrează definiției de informație “ce prezintă autoritate”, provenind de la stabilimentul globalist.

Tradus & adaptat de Cristian

 

Tagged with: , ,

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioanide said, on decembrie 6, 2019 at 7:16 pm

  Daaaa , vor sa ne vaccinam ca ……..oile .

  Apreciază

 2. Aurora said, on decembrie 6, 2019 at 7:30 pm

  Nenorocitii ! Sunt mai rai ca Securitatea de pe timpul lui Ceausescu. Nu mai ai voie sa spui nimic in spatiul public despre planurile lor criminale. Filmul lui Truffaut „Fahrenheit 451” se adevereste din zi in zi.

  Apreciază

 3. […] Facebook interzice orice conținut de conștientizare asupra vaccinurilor, inclusiv informații desp… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: