SACCSIV – blog ortodox

De Ziua Internațională a Bărbaților, ACLU susține că bărbații pot rămâne însărcinati și pot da naștere la copii

Posted in ACLU, TRANSSEXUALISM by saccsiv on decembrie 3, 2019

FOX NEWS: ACLU claims ‘men who get pregnant and give birth are men’

ACLU – Uniunea Nationala a Libertatilor Civile – susține că „bărbații care rămân însărcinati și dau naștere sunt bărbați

De Sam Dorman |  Fox NewsN

Unul dintre cele mai proeminente organizatii non-profit  a națiunii a declarat că o persoană poate fi bărbat, chiar dacă rămâne însărcinată sau menstruează.

„Nu există nici un fel de a fi bărbat”, a replicat marți un tweet al Uniunii Americane a libertatilor civile – American Civil Liberties Union (ACLU). Tweetul a fost postat de Ziua Internațională a Bărbaților și pe fondul unor valuri de provocări legale legate de gen.

„Bărbații care menstrueaza sunt bărbați. Bărbații care rămân insarcinati și dau naștere sunt bărbați”, a adăugat grupul. Mesajul ACLU a strâns aproximativ 19 000 de comentarii și a fost transmis către 1,7 milioane de adepți.

ACLU a fost în fruntea provocării agendei președintelui Trump, da a si impins catre dispoziții legale controversate pentru persoanele care se identifică drept transgenderi.

Controversata organizație a apărat, de asemenea, finanțarea Medicaid pentru intervențiile de gen și le-a permis persoanelor fizice să schimbe markerul de gen pe certificatele de naștere. De asemenea, grupul a dat în judecată o organizație de sănătate catolică pentru refuzul său de a acoperi intervențiile chirurgicale legate de sex, ceea ce a dus la o soluționare în care organizația a acceptat să își schimbe planul medical.

În 2015, grupul a intervenit într-un caz  al libertatii de gen. Un blog ce apartine ACLU din statul Illinois a afirmat că „o fată transgender este feminină. Ea este fata pe dinautru si pe dinafara – nu ceva între”.

Postul a preluat o afirmație a superintendentului din Illinois că clientul lor avea un „corp masculin” și a sugerat că poziția districtului școlar este contrară științei.

„Superintendentul afirmă că o fată transgender are un „corp masculin” și că studenții transgender sunt „de sex opus” atunci când apără poziția districtului”, se arată în postare.

„Astfel de afirmații sunt greșite ca o chestiune științifică și ofensatoare, deoarece servesc pentru a contesta și a submina chiar miezul identității unei persoane.”

Nu este clar ce criterii folosește ACLU pentru a determina cine este și cine nu este bărbat. Grupul nu a răspuns la solicitarea de comentarii de catre Fox News.

Conform raportului său anual, a primit 285 790 662 de dolari americani în sprijin total și venituri pentru exercițiul financiar 2018. Fundația sa, o organizație de caritate 501 (c) (3), a primit 145 688 713 dolari.

Avocatii organizației au oferit un contrast puternic cu viziunea raportată de administrația Trump despre sex. La sfârșitul anului trecut, grupul a condamnat administrația după o regulă raportată care ar interpreta discriminarea de sex în funcție de factori biologici, mai degrabă decât identitatea de gen.

De asemenea, s-a alăturat unui proces care a contestat regula administrației care acordă protecții de conștiință pentru profesioniștii din domeniul sănătății care au refuzat să efectueze anumite proceduri.

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. vlad tepes said, on decembrie 3, 2019 at 11:35 pm

    Daca acum 30 de ani, cineva af fi afirmat asa ceva, nu doar ca ar fi fost internat de urgenta intr-o clinica de psihiatrie, dar ar fi fost izolat de restul pacientilor si pus indata in camasa de fortza, datorita pericolului mare pe care l-ar fi reprezentat pt comunitate! Astazi, astfel de indivizi sunt promovati si mediatizati in societate, ca fiind modele de urmat! Ce involutie a societatii, din toate punctele de vedere!

    Apreciază

    • gabimdi said, on decembrie 4, 2019 at 6:19 pm

      George, multumesc pentru video!
      Ar trebui facut un articol separat numai cu această temă, pentru că femeile nu stiu.

      Apreciază

  2. […] De asemenea, s-a alăturat unui proces care a contestat regula administrației care acordă protecții de conștiință pentru profesioniștii din domeniul sănătății care au refuzat să efectueze anumite proceduri. – Sursa: saccsiv […]

    Apreciază

  3. George said, on decembrie 4, 2019 at 7:35 am

    Ai idee de unde a apărut poziția cretină și anormală a nașterii folosită astăzi prin maternități?
    Vezi acest interviu și vorbim după!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.