SACCSIV – blog ortodox

„Căsătorie” lesbiană într-o biserică catolica din Austria

Posted in CASATORIE, catolici, lesbiene by saccsiv on decembrie 3, 2019

Church Revolution in Pictures: Lesbian ‘marriage’ in an Austrian church

„Căsătorie” lesbiană într-o biserică austriacă

Bazată pe Amoris laetitia scris de Papa Francisc, la începutul lunii noiembrie 2019, a avut loc o ceremonie care a unit două lesbiene în Biserica Catolică Sf. Margareta din Wolfsburg, Austria.

În cadrul acesteia, Pr. Michael Kopp a oferit o binecuvântare, foto sus, celor două femei care se „căsătoriseră” civil anterior. Stând în fața preotului, femeile au aprins împreună o lumânare. În cadrul ceremoniei, una dintre femei a purtat un costum masculin, în timp ce cealaltă a purtat o rochie feminină imorală, dezvăluind cine este activ și cine este pasiv în relația lor vinovată.

Întrebat de presă, Thomas Stanzer purtătorul de cuvânt al Eparhiei de Graz-Seckau, a susținut că ceea ce s-a întâmplat „nu a fost o liturghie sacramentală”. Mai degrabă, Pr. Kopp „a celebrat o liturghie de mulțumire cu două femei căsătorite civil, care sunt ambele credincioase creștine, și care și-au găsit amândouă ieșirea din crizele lor personale cu ajutorul Bisericii Catolice.”

Apoi, Stanzer a justificat actul cu un text al Papei Francisc, Îndemn Apostolic Amoris laetitia, care scrie:

„Fiecare persoană, indiferent de orientarea sa sexuală, trebuie respectată în demnitatea sa, și tratată cu atenție, în timp ce „orice semn de discriminare nedreaptă” trebuie evitat cu atenție.” (§250)

Deci, linia de bază este că Biserica Conciliară face acum primele încercări de a stabili un nou rit pentru a confirma persoanele homosexuale în relația lor depravată împotriva naturii. Nu ar fi o căsătorie, ci o „para-căsătorie”.

În plus, pe data de 30 noiembrie 2019, Papa Francisc le-a spus membrilor Roman Rota – Tribunalul Suprem al Bisericii însărcinat cu judecarea căsătoriilor – că „le-a pus înainte cupluri rănite, de la care Biserica nu-și poate întoarce niciodată fața”, și că, „până și în procedurile ei canonice și de jurisprudență, Biserica se ocupă întotdeauna numai de binele acelor cupluri rănite, și caută ceea ce este adevărat în iubirea lor”. (L’Osservatore Romano, 1 decembrie 2019, p. 1, 6-8)

Am spune că, cu această orientare oferită tribunalului Roman Rota, Francisc le spune membrilor săi, că ar trebui să manifeste clemență la fiecare cerere de anulare (a căsătoriei), și să accepte căsătoriile care să repare problemele psihologice.

Este inclusă în această normă „căsătoria” homosexuală raportată în această pagină, care a fost făcută și pentru rezolvarea crizelor personale? Dacă este, va fi Roman Rota gata să decidă nu numai care căsătorie între un bărbat și o femeie este valabilă, dar și care „para-căsătorie” homosexuală este legală?

Fotografii de pe Internet, sursa Catapulta

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. adrenallin said, on decembrie 4, 2019 at 9:46 am

  Doamne ajuta!
  Ma iertati ca scriu off-topic.
  Imi poate explica si mie cineva va rog frumos, care sunt motivele pentru care Sfintii Marturusitori ai Inchisorilor nu sunt canonizati ca sfinti?
  Niciodata nu am inteles acest lucru si nu il inteleg. Chiar m-am gandit sa scriu un e-mail la Patriarhie sa imi dea un raaspuns, dar nu stiu daca rezolv ceva prin acest lucru. Probabil nu voi primi niciun raspuns.
  Ma puteti ajuta va rog?
  Multumesc.

  Apreciază

  • guti flo said, on decembrie 4, 2019 at 12:50 pm

   Cei care sunt acum in „functii”….sunt urmasi celor care au distrus floarea romaniei, elita neamului romanesc.
   Majoritatea au fost legionari, printre care si Parintele Ilie Lacatusu..cu Sfinte Moaste, dar Patriarhia se face ca nu vede acest lucru.

   Daca i-ar recunoaste ca Sfinti, asta ar insemna sa-si ia singuri presul de sub picioare….ceea ce ar insemna recunoasterea Holocaustului Neamului Romanesc.
   Pt asta nu-l vor recunoaste…pt ca se prabuseste toata minciuna lor.

   Poate are timp cineva mai in masura sa iti spuna mai amanuntit cum stau lucrurile.
   Dar din cate am putut si eu intelege…cam asta e esenta.

   Apreciază

 2. Horatio said, on decembrie 4, 2019 at 10:47 am

  Preotul este un mijlocitor al lui Dumnezeu si a voi Sale exprimate in Sfanta Scriptura, in cazul de fata, care Dumnezeu si care Sfanta Scriptura?

  Apreciat de 2 persoane

 3. Timotei said, on decembrie 4, 2019 at 11:03 am

  @ Adrenallin
  Sfintii inchisorilor nu sunt canonizati pentru ca tocmai aceia care i-au prigonit, inchis, torturat si umilit, precum si urmasii lor, sunt inca bine mersi, in functii de decizie, chiar si (sau mai ales) in Dealul Patriarhiei. O intreaga increngatura de interese iudeo-masonice raspndita peste tot. Sunt de notorietate sicanele si luarile de pozitie ale nevertebratelor de la institutul Elie Wiezel in privinda sfintilor martiri Valeriu Gafencu sau Mircea Vulcanescu cand au fost declarati cetateni de onoare sau numele lor a fost dat unor strazi (de ei imi aduc aminte acum, de aceea ma limitez a cita doar aceste nume).
  Vezi ticalosia declaratiilor facute de membrii CNSAS despre martirii de la Pitesti („Niște căcați cu ochi care se torturau între ei pentru un blid în plus” – Madalin Hodor CNSAS – Eu cred ca poti sa-ti exprimi parerea mai „civilizat” dar expresia aceasta denota faptul ca este veninul se revarsa, ca este aproape vremea in care ne vor impusca pe loc pentru faptul ca nu suntem de acord cu ei). Spunea fratele Vasile in articolul despre Petre Tutea ca „Dupa 30 de ani, s-a marit numarul idiotilor despre care vorbea Petre Tutea”.
  Ei bine, combinatia de idiot cu ticalos ( 2 in 1) este devastatoare si este deja dincolo de puterea omeneasca, este impreuna lucrare cu puterile intunericului si parte din pregatirea venirii antihristului.
  Doamne, iarta-ne si ne miluieste!

  Apreciat de 1 persoană

 4. gheorghe said, on decembrie 4, 2019 at 11:46 am

  Biserica Catolica = Adunarea papistasa
  Nu au „biserica” ci templu, e mai mare decat casa de rugaciune a multor sectanti…
  Paranoia papistasa il respinge de fapt pe Dumnezeu, rastalmaceste si contrazice invatatura si Traditia, prin aceasta reducand organizatia la o secta cultural crestina (ca altelea) si religios vrajmasa – asa cum sint toate credintele fondate pe minciuna.
  ––
  Chiar si asa, a face o rugaciune de multumire catre Dumnezeu pentru ca nu le trazneste fiind in greu pacat denota ca preotul este la fel de potrivnic inseland oamenii ca ar fi mesager al incuviintarii pacatului de catre Dumnezeu!
  Observati ca o femeie se imbraca in barbat pentru a simula ceea ce ar fi normal – unirea femeii cu barbatul insa tocmai asta arata ca sint bolnave nu doar mintal ci si sufleteste, sugerand ca forma „schimba” fondul.
  Nu se vad doua femei care arata a femei imbracate a femie ci a femei in travesti si care pretind ca se „unesc” ;doua personaje care batjocoresc taina cununiei nu doar exhibandu-se public dar si mascand realitatea pe care nu au cum s-o schimbe, doar s-o spurce.

  Apreciat de 1 persoană

 5. dante said, on decembrie 4, 2019 at 7:17 pm

  @adrenallin
  Exact cum ti-au explicat fratii mai sus, sfintii inchisorilor nu sint canonizati pentru simplul fapt ca au fost sau au facut parte in masura covirsitoare din Miscarea Legionara, acesta fiind adevarul gol-golut. Ori, Miscarea Legionara a avut ca idee de baza crearea omului nou ( idee furata si pervertita de catre comunisti ), un om mistic ale carui valor crestine, se intelege ortodoxe, sa fie temelia de capatii, de aceea multi preoti au fost legionari ei regasindu-se totalmente in aceasta miscare de trezire nationala.
  O alta lupta a acestor oameni a fost cu organizatia oculta numita masonerie din care fac parte elitele jidanesti si de aici se justifica veninul atroce al evreimii impotriva legionarilor, tradus in romana: lupta Adevarului cu minciuna. Insa nu Daniel din deal trebuie sa-i faca sfinti pentru ca ei sint deja recunoscuti ca sfinti de catre Insusi Dumnezeu, iar cind va veni vremea vor fi canonizati si in sinaxare, dar ce pretentie putem avea de la smeritul Daniel, cel cu chipul pe clopotele de la Catedrala de Mintuiala, cind el s-a dus in Creta si a semnat niste documente prin care incearca sa ne faca frati cu catolicii, cei care in articolul ade mai sus i-si arata nivelul de maxima cadere in care au ajuns. Sodoma si Gomora.

  Apreciază

 6. mircea.v said, on decembrie 5, 2019 at 10:55 pm

  A zis bine cineva:

  „ma, da daca esti barbat si iti plac barbatii de ce il imbraci pe alalalt in femeie?”
  asa si astea, daca esti femeie si iti plac femeile, de ce o imbraci pe cealalta in barbat?

  Genial de simplu 🙂

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: