SACCSIV – blog ortodox

Discursul presedintelui JOHN F KENNEDY din 1961 impotriva ILLUMINATI

Posted in John F. Kennedy by saccsiv on noiembrie 22, 2019

 

“Doamnelor si domnilor

Cuvantul “secret“ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor, intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete, a juramintelor secrete si a procedurilor secrete. Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare, pe subversiune in loc de alegeri, pe intimidare in loc de libera alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare, diplomatice, de informatii, economice, stiintifice si politice. Operatiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greselile sale sunt ingropate, nu puse pe prima pagina, criticii sai sunt redusi la tacere, nu laudati. Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii, nici un secret nu este dezvaluit. De aceea judecatorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse. Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american, increzator ca impreuna cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sa fie, liber si independent.“

La 22 noiembrie 1963 era asasinat …

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marian said, on noiembrie 22, 2019 at 10:41 pm

    Oare mai exista in ziua de azi pe undeva in lumea asta, un conducator atat de curajos si patriot?

    Apreciază

  2. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 22, 2019 at 11:45 pm

    John F Kennedy =patriot adevărat!

    Apreciază

    • GHEORGHE said, on noiembrie 23, 2019 at 11:58 am

      John F Kennedy =ULTIMUL PATRIOT AMERICAN!
      De aceea SFINTA TREIMA va ingadui ca puternicii lumii :, china, japonia,rusia, india, iran, germania etc. sa STEARGA america de nord de pe scoarta pamintului in curind.
      Drept esti TU DOAMNE, si ADEVARATE sint judecatile TALE!
      AMIN!

      Apreciază

      • abc said, on noiembrie 23, 2019 at 2:12 pm

        GHEORGHE,
        Ca „china, japonia,rusia, india, iran, germania etc. o sa STEARGA america de nord de pe scoarta pamintului in curind” eu asta n-o stiu. Asta cu germania hai s-o incadram la „gluma zilei”.

        Dar, ceea ce sunt absolut sigur e ca JFK a fost ucis de fiara ce s-a ridicat din mare „care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă”
        Asa s-a ridicat din mare „exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare, pe subversiune in loc de alegeri, pe intimidare in loc de libera alegere”

        La Judecata de Apoi, JFK, va fi pus alaturi de toti cei ce s-au opus fiarei, chiar de nu e din dreapta credinta, si binenteles ca Dumnezeu il va considera unul de al Sau, fiindca JFK a lupta,t cel putin, cu cuvantul impotriva fiarei.

        America ca si Romania, ca si mai toate statele lumii sunt captive celor descrisi de JFK mai sus. Nu stiu daca-i de dorit disparitia unei tari daca niste straini au preluat toata conducerea acesteia.

        Apreciază

  3. R said, on noiembrie 23, 2019 at 3:00 pm

    JFK împreună cu toată familia lui, plus”soția”, au făcut parte din sistem.
    Remarcabil este însă curajul cu care a făcut pasul de ieșire din sistem, deși știa probabil că va fi omorât. Acest discurs, testamentul lui, este și astăzi la fel de actual pentru trezirea a poporului american și a întregii lumi la realitate.

    Apreciază

  4. gheorghe said, on noiembrie 25, 2019 at 10:29 am

    Din jurnalul lui JF Kennedy:
    „Referring to Hitler as “the stuff of which legends are made,” JFK wrote that, “You can easily understand how that within a few years Hitler will emerge from the hatred that surrounds him now as one of the most significant figures who ever lived.”” August 1945
    https://www.history.com/news/jfk-diary-reveals-rarely-seen-side
    si
    https://www.haaretz.com/.premium-jfk-in-1937-fascism-is-right-for-germany-1.5269210
    „The book quotes Kennedy as saying that the Nordic peoples appeared superior to their southern neighbors. Meanwhile, he called Germany’s highways, built by the Nazis, the best in the world.
    Even after the war in Europe, Kennedy reportedly had positive things to say about Hitler.

    According to Spiegel, on August 1, 1945, he wrote that anyone visiting places like Hitler’s residence in the Bavarian Alps could imagine how Hitler would be recognized as one of the most important people who ever lived.
    Another time, he wrote that there was something mysterious about Hitler – that he was made of the stuff of legends. „

    Apreciază

  5. […] au lucrat inclusiv cu mafia pentru incercarea de rasturnare a lui Castro. L-au exasperat pe John F. Kennedy care la un moment dat a spus: “Spargeti CIA in mii de bucati si aruncati-le in vant“. N-a mai […]

    Apreciază

  6. […] Discursul presedintelui JOHN F KENNEDY din 1961 impotriva ILLUMINATI […]

    Apreciază

  7. […] Discursul presedintelui JOHN F KENNEDY din 1961 impotriva ILLUMINATI […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.