SACCSIV – blog ortodox

YouTube intenționează să șteargă toate conturile care nu sunt „viabile din punct de vedere comercial” începând cu 10 decembrie

Posted in cenzura, youtube by saccsiv on noiembrie 17, 2019

NATURAL NEWS: YouTube is planning to delete all accounts that aren’t “commercially viable” starting December 10

YouTube intenționează să șteargă toate conturile care nu sunt „viabile din punct de vedere comercial” începând cu 10 decembrie

Creatorii de conținut de pretutindeni încep să intre în panică cu privire la viitoarea modificare a procedurilor YouTube, care amenință să elimine toate conturile și canalele de pe platforma video deținută de Google, care nu mai sunt considerate a fi „viabile din punct de vedere comercial”.

În secțiunea YouTube cu privire la „Suspendarea și închiderea contului”, care se referă la instrucțiunile “Suspendărilor din partea YouTube pentru modificările de deservire”, compania explică faptul că, începând cu 10 decembrie 2019, „YouTube vă poate suspenda accesul, sau accesul la contul dvs. Google, la toate, sau la o parte dintre servicii, dacă YouTube consideră, în mod unilateral, că asigurarea serviciului You Tube pentru dvs., nu mai este viabilă din punct de vedere comercial.”

Cu alte cuvinte, dacă aveți un canal YouTube care este considerat de către angajații YouTube ca fiind insuficient de profitabil pentru Google, compania își acordă acum dreptul de a închide definitiv contul fără avertizare sau consecințe.

Asta înseamnă că cei care creează conținut YouTube și care și-au făcut din această platformă unicul lor mijloc de trai, vor avea nevoie de o opțiune de rezervă, în cazul în care contul lor va fi eliminat. O astfel de opțiune este Brighteon.com, pe care vă puteți înscrie aici.

Asta înseamnă, de asemenea, că YouTube și-a creat încă o portiță legală pentru a continua să atace canalele care răspândesc conținut incorect politic, pe care YouTube a încercat cel puțin în ultimii ani să le reducă la tăcere pe platforma sa.

În esență, YouTube are acum o acoperire pentru a elimina toate canalele pe care dorește să le elimine, pur și simplu susținând că aceste canale nu mai sunt rentabile. Și, probabil, nu va exista nicio modalitate pentru utilizatorii YouTube vizați de a demonstra contrariul.

Potrivit YouTube, aceste modificări fac doar ca termenii de furnizare ai serviciului companiei să fie „mai clari și mai ușor de înțeles”. Dar, pentru majoritatea oamenilor care observă cu atenție ceea ce se întâmplă, realitatea evidentă este că YouTube este încă o dată pus pe rele.

„Termenii ar putea fi o modalitate prin care YouTube să poată elimina canalele care promovează discursul urii, teoriile conspirației sau mesajele nocive al căror conținut nu este suficient de extrem pentru a justifica o interdicție totală, deoarece acestea este puțin probabil să fie viabile din punct de vedere comercial”, scrie Rob Thubron pentru Techspot, ilustrând acest punct de vedere.

„Dar dacă acesta este cazul, trebuie explicat clar”, a adăugat el.

Cititi si Censorship.news.

Tot ceea ce are de făcut acum YouTube ca să oprească libertatea de exprimare, este demonetizarea canalelor care nu-i plac și forțearea non-viabilității lor comerciale

Nu este nevoie să fii om de știință pentru a-ți da seama ce intenționează să facă YouTube, odată ce această modificare a politicii sale va intra în vigoare.

Știm deja că multe canale YouTube de orientare conservatoare au fost demonetizate de YouTube, cu scopul de a le forța să iasă din afaceri. Cu toate acestea, datorită soluțiilor ca Patreon, multe dintre aceste canale sunt încă în funcțiune, în ciuda eforturilor susținute ale YouTube de a le distruge financiar.

Deoarece simpla demonetizare nu a dus la rezultatul pe care YouTube îl spera, platforma video deținută de Google introduce  acum „viabilitatea comercială”, așa cum este definită în mod arbitrar de YouTube, ca o nouă cerință de a menține prezența pe YouTube.

„Mai întâi te vor demonetiza, apoi te vor elimina complet, pentru că nu mai ești „viabil din punct de vedere comercial ”, avertizează utilizatorul Twitter „Raging Golden Eagle” despre ținta destinației spre care se îndreaptă toate acestea.

Dacă sunteți un creator de conținut YouTube, sau cunoașteți pe cineva care este, există semne clare că situația va deveni foarte neplăcută cu privire la ceea care se va întâmpla în mai puțin de o lună. YouTube dorește un control total asupra a tot ceea ce se întâmplă pe platforma sa, la fel cum dorește și compania sa mamă Google, asupra platformei sale de căutare.

„Este doar o altă tentativă ascunsă de cenzură și de direcționare a traficului”, a scris un comentator al Techspot ca răspuns la știre.

„În câțiva ani, YouTube îi va admite doar pe creatorii care ajung la 100K de urmăritori în perioada de 90 de zile de la lansare, și care vor trebui să fie membri ai partidului comunist local.”

Exersați-vă libertatea de exprimare, fără cenzură comercială, la Brighteon.com.

Sursele pentru acest articol includ:

TechSpot.com

NaturalNews.com

Twitter.com

NaturalNews.com

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. LN said, on noiembrie 17, 2019 at 5:17 pm

    E clar că trebuie să salvăm tot ce putem salva de pe Youtube, cât încă mai e timp. Eu de pildă salvez chiar acum, unul câte unul, toate clipurile postate de Mugur Vasiliu.

    Apreciază

  2. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 17, 2019 at 8:16 pm

    Era un videoclip foarte bun cu mărturia unui pastor negru, Daniel, care a trecut prin moarte clinica, numita, cel mai bun videoclip despre rai și iad,”care n-o mai găsesc. Era subtitrat. Dacă știți ceva…

    Apreciază

  3. Tommy said, on noiembrie 18, 2019 at 9:33 am

    Mi-am facut cont pe Brighteon ,dar am probleme la incarcarea clipurilor

    Apreciază

    • nimeni said, on noiembrie 18, 2019 at 3:43 pm

      La mine, in Opera browser, Brighteon este blocat de ad-blocker. Inca invat cum sa-l deblochez… (ad blockerul este necesar astazi, blocheaza tot felul de mizerii de pe la fakebook si altii de genul; dar tot ad blockerul poate fi folosit si impotriva unor site-uri corecte ca Brighteon)

      Ati incercat Vimeo? Conturile gratuite sunt foarte limitate (maxim 500MB upload per saptamana, spatiu total 5GB) dar exista si conturi platite… Sigur, nu stiu daca este cea mai buna alternativa. Si eu mai caut din cand in cand… si nu am gasit…

      Apreciază

  4. isa said, on noiembrie 18, 2019 at 10:21 am

    Cenzura satanica. Sa nu mai auzi, vezi, citesti altceva, decat ceea ce vrea sistemul antihristic.

    Apreciază

    • paul said, on noiembrie 22, 2019 at 2:46 am

      Si grupurile de discutii yahoo. groups s-au desfiintat parca acum vreo luna, nu?

      Apreciază

  5. […] YouTube intenționează să șteargă toate conturile care nu sunt „viabile din punct de vedere co… […]

    Apreciază

  6. […] YouTube intenționează să șteargă toate conturile care nu sunt „viabile din punct de vedere co… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.