SACCSIV – blog ortodox

KLAUS IOHANNIS va avea rolul lui HILLARY CLINTON in Romania. Detalii despre SATANISMUL Partidul Democrat in SUA

Posted in George Soros, Hillary Clinton, KLAUS JOHANNIS, Romania, satanism, SUA by saccsiv on noiembrie 12, 2019

Cei cu putina cultura politica vor striga, dupa citirea titlului de mai sus, ceva de genul: “Vai, nu se poate, deoarece Klaus Iohannis este de dreapta!”. Eu insa le spun: “E pe dracu’!”. El, cu PNL, cu USR, cu ONG-urile lui George Soros si cu #rezist din piata sunt componente ale unei aliante fundamental anticrestine si antinationale, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc.

In preambul, sa vedem ce inseamna Partidul Democrat in SUA, conform articolului din NATURAL NEWS Making the case that many Democrats are no longer human, but rather biological vessels of “Demonic Obsession”:

Gândindu-ne la ipoteza că mulți democrați nu mai sunt oameni, ci mai degrabă recipiente biologice ale ’’Posedării diabolice„

În ciuda ipotezei aparent șocante prezentată în titlul acestui articol, ideea că unele persoane nu mai sunt „persoane” este o idee promovată de către înșiși democrații.

Întreaga eră a sclaviei din America a fost, desigur, condusă de democrați, care au cerut „dreptul de proprietate” asupra sclavilor ca o formă de depersonalizare. Democrații au fost cei care au condus grupul KKK, au înaintat legea controlului armelor pentru a ține negrii dezarmați, au cerut segregarea în școlii și în 1964 s-au opus legii drepturilor civile. Abraham Lincoln, un republican, este cel care a eliberat sclavii și a pus capăt depersonalizării pe care democrații au insistat să o impună, ca parte a dorinței lor bolnave de a exploata ființe umane pentru propria lor sete de putere și profit.

Chiar și astăzi, democrații sunt singurii care au celebrat legile noi, care legalizează uciderea copiilor după ce s-au născut, pretinzând că nu sunt persoane. Aceste noi legi au fost aprobate în New York și în alte părți – legalizând infanticidul pretinzând că nou născuții nu sunt umani deloc. Ce transformă un copil într-o ființă umană? Potrivit democraților, bebelușii nu sunt oameni reali până când mama decide că vrea să păstreze copilul.

Cu alte cuvinte, potrivit democraților proeminenți, fiinta umană poate fi depersonalizată, mutilată în timp ce este în viață, și ucisă de profesioniști din domeniul medical licențiat… și nu este nici măcar un singur democrat proeminent care se opune acestei practici.

Nici unul.

Parte din a fi o ființă umană este recunoașterea umanității în alții

Ce ne face a fi oameni?

Una dintre premisele de a fi considerat o ființă umană este, desigur, capacitatea de a recunoaște umanitatea altora. Democrații nu reușesc să treacă acest test atunci când se uită la o ființă, un copil care respira, și declară că este în regulă de a ucide acel copil. După cum s-a menționat mai sus, această părere este îmbrățișată, aproape fără excepție, de aproape fiecare democrat din America de azi.

Criminalii în masă sunt adesea numiți „inumani” când ororile crimelor lor sunt în sfârșit dezvăluite. Ce fel de om ar ucide oameni nevinovați sau ar face asemenea crime la o scală atât de mare?

Democrații, desigur. Așa sunt ei. Aceasta este ceea ce ei nu doar tolerează, dar chiar celebrează.

A scuza uciderea în masă a ființelor umane nevinovate te descalifică de la a fi considerat „uman”

Încălcarea sistematică a umanității de bază a altor ființe umane-indiferent de vârsta lor-vă descalifică de la a fi o ființă umană. Dacă credeți că este dreptul dumneavoastră să revocați selectiv recunoașterea umanității în alții și să efectuați acte de violență împotriva lor pentru a vă face viața mai confortabilă, nu sunteți o ființă umană.

Ești un sociopat inuman.

Și asta este exact ceea ce este aproape fiecare democrat din America astăzi: sociopați care susțin crima în masă, cenzura extremă, violența împotriva adversarilor lor politici și genocidul efectuat în fabricile de Planificare Parentală din America.

Dar uciderea copiilor nu este suficienta pentru a sătura dorinta pentru răul pur și suferința umană, care acum infesteaza inimile întunecate și mințile diabolice ale democraților: ei, de asemenea, se specializează și în abuzarea sexuală a copiilor.

De aceea un pedofil și un infractor sexual condamnat, a fost ales ca membru în partidul democrat în Virginia. Numele lui este Joe Morrissey, și se pare că el are votul majorității populației din acest stat, un stat al cărui guvernator (Northam) a fost nu numai prins că poartă Blackface (este o formă de machiaj teatral folosit în principal de interpreții non-negri pentru a reprezenta o caricatură a unei persoane negre), dar care admite deschis  susținerea practicii de ucidere a copiilor în viață.

Ideea de a fi conduși de un individ care susține uciderea copiilor nu îi deranjează nici un moment pe democrați. Ei chiar susțin practica.

De fapt, îi definește. De aceea, Jeffrey Epstein a fost atât de popular printre democrații ca Bill Clinton: pentru că el a furnizat copii minori pentru așa numitele „întâlniri de viol” ale democraților, care sunt atât de populare printre elite. Recent, un donator democrat de top numit Ed Buck a fost în cele din urmă arestat după ce trei escorte negre au fost găsite moarte în casa lui. (le-ar fi spânzurat,  drogat, violat și le-ar fi lăsat să moară. El a fost un donator de top la campania Hillary Clinton.)

Da, democrații nu numai că ucid copiii aparent pentru amuzament, ei celebrează, de asemenea, perversiunile sexuale, traficul de copii (de aici și sprijinul lor pentru deschiderea frontierelor), organizează violuri de copii și chiar ritualuri satanice care rezultă în copii sacrificați, uciși și ‘‘dispăruți„

460 000 de copii dispar anual în USA… asta în timp ce întreaga mass media de stânga protejează pedofilii

Ai idee câți copii dispar în Statele Unite în fiecare an? Potrivit GlobalMissingKids.org, 460 000 de copii sunt raportați ca dispăruți în fiecare an, numai în Statele Unite. Numărul este absolut incredibil. Desigur, un procent din acei copii sunt în cele din urmă găsiți bine și în viață, dar nu există nici o îndoială că o parte semnificativă din cei 460 000 de copii ajung în Temnițele de sex ale democraților pentru a fi exploatati și violati în mod repetat de către democrați și donatorii lor.

Conform The Sun de exemplu, doar Jeffrey Epstein – care are legături strânse cu familia Clinton dar și cu alți democrați puternici, cerea „trei orgasme pe zi” de la sclavi sexuali copii, care îi erau furnizați de către elita globală, aproape toți democrați. La un moment dat, Epstein a primit 3 fete franțuzoaice de 12 de ani, cadou de ziua lui. Fetele, raportează NY post, au fost răpite și transportate cu avionul din Franța, pentru a potoli acest puternic-influent pedofil democrat.

Ce fel de persoană urăște umanitatea atât de mult încât ar viola mai multe fete tinere (sau băieți) în fiecare zi, an după an, în timp ce furniza acești copii  persoanelor cele mai puternice și bogate din lume, ca de exemplu Bill Clinton?

Doar cineva care urăște cu adevărat umanitatea, cel mai probabil pentru că ei înșiși nu sunt oameni.

Pedofilia ajunge acum chiar și în mass-media de masă, atât CBS News și ABC News apără în mod activ un pedofil,  prin concedierea unui angajat care a încercat să expună o încercare de mușamalizare. Zero Hedge raportează: „CBS a concediat o angajată despre care se crede că a avut acces la o înregistrare audio cu realizatoarea ABC, Amy Robach reclamând că în 2016, rețeaua a retras de la difuzare un material despre crimele sexuale ale lui Jeffrey Epstein…”

World Net Daily:

Cazul Epstein este un exemplu strălucit al creșterii prăpastiei dintre elitele societății noastre și toți ceilalți. Dacă superbogații și superinfluenții pot să scape chiar și cu rapirea tinerelor fete cu aproape nicio pedeapsă, sistemul nostru este dincolo de putred.

Afirmațiile ABC conform cărora știrea nu a fost făcută publică din cauza lipsei de „dovezi de confirmare” sunt greu de acceptat după ce aceeași rețea a ales să publice pe repede înainte si fără nici o confirmare și în mod rușinos rapoarte despre judecătorul de la Curtea Supremă de Justiție, Brett Kavanaugh, trâmbițate în acea vreme de activistul democratic și avocatul Michael Avenatti. Nu există nicio explicație pentru un astfel de tratament diferențiat. În afară de polarizarea pură.

…toate cele trei mari rețele de televiziune din SUA sunt implicate mai mult sau mai puțin în mușamalizarea violatorilor….

În Canada aproximativ 45 000 de copii sunt raportați dispăruți în fiecare an. În Australia sunt 20 000 de iar în UK aproape 113 000 de copii sunt dați dispăruți. Global vorbim despre mai mult de un million de copii care dispar în fiecare an.

Ce se întâmplă cu adevărat cu toți acești copii? Este înfiorător să ne gândim, dar mulți dintre ei ajung în mâinile traficanților care profită de frontierele deschise ale Statelor Unite pentru a transporta copii răpiți către și din statele Unite. Unul dintre motivele pentru care democrații se opun cu fermitate închiderii granițelor este acela că ar face ca operațiunile lor de trafic de copii să fie mai dificile și mai costisitoare.

https://www.brighteon.com/7fcff36c-45d6-41af-8fb5-791268ec57b5

Democrații sunt stârniți la o ură irațională atunci când văd o șapcă MAGA, la fel ca atunci când văd o cruce creștină

Dar ura față de umanitate nu se oprește aici, desigur. Democrații sunt de asemenea plini de ură pentru Donald Trump și susținătorii săi. Aceștia se manifestă violent și denigrează persoanele care au votat pentru Trump, etichetându-i nedrept pe aceștia „naziști” în timp ce adoptă aceleași tactici ca și Cămășile Maro.

Ura lor împotriva lui Dumnezeu este și mai pronunțată. Democrații îl disprețuiesc pe Dumnezeu și orice sugestie a unei ființe creatoare, divine. Ideea că universul a fost creat printr-un design inteligent provoacă o furie extremă în interiorul democraților, precum un spirit demonic care trebuie să respingă violent orice mențiune despre Dumnezeu, Hristos sau Biblie. Dincolo de simpla decizie de a nu urma un stil de viata crestin, acesti democrati îi urăsc fanatic pe crestini si pe cei care il onoreaza pe Dumnezeu.

Trebuie să știți că și astăzi Biserica Catolica desfașoară exorcisme în toata lumea. Potrivit Bisericii Catolice, fiintele umane pot fi capturate prin posesie demonica. Atunci când se întâmplă acest lucru, un demon ocupă corpul unei persoane și are acces la majoritatea amintirilor lor, aruncând în afară conștiința originală (umană) a acelei persoane. Trupul rămâne același, dar „sufletul” dinăuntru este un spirit de demon.

De fapt, în fiecare dioceză a Biserici Catolice există cel puțin o persoană care poate conduce exorcisme. Atât de comună a ajuns posedarea demonică în lumea noastră.

NC Register raportează într-un articol despre exorcism: „Se observă o creștere alarmantă în activitatea demonică raportată de cei care lucrează în ministerul exorcismelor, spune exorcistul Arhidiocezei Indianapolisului„

În luna octombrie a anului trecut, părintele Lampert s-a întâlnit la Roma cu Asociația Internațională a Exorciștilor, un grup de 400 de lideri catolici și preoți. Este un grup de sprijin care se reunește o dată la doi ani. Potrivit acestuia, membrii grupului sunt de acord că există o mare nevoie de exorciști.

Articolul îl citează pe părintele Lampert, care explică faptul că „obsesia Demonică implică atacuri mentale, cum ar fi gândurile persistente ale răului care gonesc prin mintea persoanei afectate”.

Nu-i așa că această observație descrie majoritatea democraților care trăiesc astăzi în America? Ei sunt consumați de gânduri rele, odioase despre uciderea sau atacarea violentă a altora și doresc moartea și distrugerea nu doar a copiilor, ci și a statelor Unite ale Americii ca națiune suverană.

După cum explică blogul catolic Catholic Deliverance despre Obsesia Demonică, prin cartea “Un Exorcist Spune Povestea Sa” de Către Fr. Gabriele Amorth:

„Simptomele includ atacuri bruște, uneori în curs de desfășurare, ale unor gânduri obsesive, uneori chiar absurde în mod rațional, dar de o asemenea natură încât victima nu se poate elibera.” în plus, „omul obsedat trăiește într-o stare perpetuă de indiferență, disperare și încercări de sinucidere. Aproape întotdeauna, obsesia influențează visele.”

Nu-i așa că asta descrie perfect democratul modern?

Antifa, un produs al Stângii radicale, efectuează în mod obișnuit acte de violență extremă, asalturi nebunești  asupra oamenilor nevinovați, acționând aproape ca niște hoarde de demoni posedați de o forță străină. Consultați acest CLIP video pentru exemple:

https://www.brighteon.com/5849194656001

Democrații au devenit cu adevărat partidul de masă al bolnavilor mental:

https://www.brighteon.com/5856391779001

La fel cum demonii care urmează lui Satan înnebunesc atunci cănd văd  simboluri creștine ca și crucea, democrații de astăzi își pierd mințile când li se arată simboluri ale libertății precum pălăria MAGA:

https://www.brighteon.com/5972605463001

https://www.brighteon.com/6027187407001

Dacă totuși nu avem de a face cu ființe umane dar de fapt cu niște demoni deghizați care urăsc viața, ființele umane sau libertățile omului?

Toate acestea ridică o întrebare importantă: Dacă nu ne confruntăm cu adevărat cu oameni care se numesc „democrați”, ci mai degrabă cu niște corpuri de piele umană, care sunt ocupate de spirite demonice, pretinzând că sunt umane?

De fapt, este perfect logic. Biserica Catolică recunoaște pe scară largă, de exemplu, că demonii posedă oamenii și că ușurința de a poseda este mai mare în cazul persoanelor care urăsc pe Dumnezeu, Iisus Cristos și Biblia.

Cine urăște cel mai mult Biblia? Democrații. Ei o disprețuiesc. Făcând așa, devin ei înșiși mai vulnerabili la posesia demonică.

Odată posedați, atitudinea lor demonică, pro-satanism este pe deplin aliniată cu partidul Democrat: Crima infantilă (infanticidul), avorturi sângeroase, ura față de Dumnezeu, promovarea răului indoctrinării transgenderismului copiilor, violul și sacrificiul copiilor, dezlănțuirea suferinței umane masive, dezlănțuirea, lipsa de adăpost, dependența de substanțe și multe altele.

Acestea toate sunt pe agenda democratilor de astăzi!

Democrații sunt cei care promovează satanismul în școlile publice. Democrații sunt cei care tocmai au votat, de exemplu pentru învățarea copiilor de clasa a 3-a din districtul școlar Austin despre sexul anal.

Tot democrații sunt cei care doresc să vă forțeze copiii să fie injectați cu vaccinuri fabricate din sângele nou-născuților umani abandonați, „marcând” copiii voștri ca proprietate a lui Satan prin ritualuri medicale de canibalism.

Sunt chiar Stângiști proeminenți precum Richard Pan, Adam Schiff, Hillary Clinton, George Soros, care se aseamănă cu niște demoni, chiar și atunci când apar în formă umană.

https://www.brighteon.com/6000822964001

Scopul acestor demoni este acum perfect clar: Distrugerea completă a umanității, vieții, libertății, fericirii, abundenței și credinței în Dumnezeu. De aceea, aceste entități demonice atacă în mod repetat biserici, copii, adevăr, credință, sănătate, fericire și familie, printre altele.

Nu suntem martorii unor ființe umane care înnebunesc; suntem martorii unor entități demonice care preiau corpuri umane și lucrează pentru a distruge complet omenirea.

Toate instituțiile sunt conduse de către demoni care pretind a fi umani

Îngerii decăzuți lucrează din greu, controlând mass-media, domeniul „științei”, industria vaccinurilor, educația publică, Hollywood-ul și multe altele. Acesta este motivul pentru care satanismul, pedofilia, violența și foamea de sânge sunt afișate zilnic prin cultura pop, mass-media și violența de pe străzi. „Dacă sângerează, funcționează” este metoda mijloacelor de informare în masă, și asta pentru că sunt conduse de demoni însetați de sânge care încearcă să-și folosească platformele pentru a teroriza psihologic orice ființă umană conștientă, de pe planeta noastră.

În cele din urmă, bineînțeles, scopul lor este distrugerea completă a umanității. Tocmai de aceea, 11 000 de oameni de știință tocmai au cerut depopularea globală, o modalitate de a ucide în masă literalmente miliarde de oameni care reprezintă imaginea lui Dumnezeu.

Demonii conduc totul din umbră și devin dintr-o dată mult mai ușor de recunoscut. Ei se numesc „democrați” și urmăresc rețelele de știri pro-pedofile. Ei votează pentru demoni politici care violează copii, precum Bill Clinton, și îi disprețuiesc pe creștini și pe copii.

Nu faceți greșeala să credeți că ei sunt ființe umane. Poate arată ca niște oameni, dar sub aparența corpului uman este o entitate demonică care conduce totul.

Citiți mai multe despre posedarea demonică și răspândirea satanismului pe Demonic.news.

https://www.brighteon.com/5992042412001

 

Comentariu saccsiv:

Pentru autor, lumea crestina inseamna catolicism, ca atare nici argumentele pe zona asta nu sunt dintre cele mai fericite.

Vede in Donald Trump o speranta, ceea ce nu este cazul:

Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția de șef al Edomului? / Sandhedinul lucrează în prezent pentru crearea unei Organizații a 70 de națiuni cu sediul la Ierusalim pentru a înlocui Națiunile Unite

Donald Trump si-a dezamagit alegatorii. Guvernul continua sa fie o entitate criminală adânc înrădăcinată, controlată de o elită nemaivăzut de diabolică

Pare sa fie serios cand zice ca multi de stanga, de fapt, n-ar fi oameni, ci draci ce-au luat chip de om. Eu nu cred ca are dreptate, ci chiar sunt oameni dar extrem de rai, inchinatori la diavoli in adunaturile lor secrete, eventual, unii poate chiar indraciti.

In rest, articolul este folositor caci arata raul pe care-l reprezinta STANGA. Cititi va rog si:

STANGA POLITICA si DIAVOLUL (episodul pilot)

La noi, Klaus Iohannis are rolul lui Hillary Clinton in SUA. Diferenta e ca Hillary e membra a Partidului Democrat, care e pe fata de stanga, pe cand PNL figureaza a fi de dreapta. Dar figureaza fals, caci ceea ce i se prezinta electoratului ca fiind dreapta, de fapt este “dreapta”, adica intre ghilimele deoarece este o stanga camuflata. Pentru a intelege acest lucru, trebuie insa sa cititi foarte atent si cu foarte multa rabdare articolul:

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. pixel said, on noiembrie 12, 2019 at 5:33 pm

  Cum se numea albumul celor cu jertfa umana de la Colectiv?! A, da: „matras of war”, adica incantatii de razboi, razboi demonic, spiritual… Cu acea jertfa umana au dat jos un prim guvern. Pana astazi doar asta au facut: au dat jos guvern dupa guvern, pana si pe Tudose, mason declarat (chiar daca era de-al lor!).

  Apreciază

 2. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 12, 2019 at 9:33 pm

  Joianis, vârful de lance al SATAnistilor pentru spalatii pe creier din România…

  Apreciază

 3. vlad tepes said, on noiembrie 13, 2019 at 1:35 am

  Pas cu pas ne-o luam cu toti in nas……..de la sas! Pt ca jocurile sunt demult facute pt el, din afara Romaniei! Astfel ca, daca in ultimii 5 ani ne-a chinuit cu impostura si arogantza sa, ne-a invrajbit cum n-a mai facut-o nimeni pana la el si s-a usurat pe Constitutie si pe deciziile CCR in vazul tuturor, in urmatorii 5 ani va instraina toate resursele tarii, va pune umarul la dezintegrarea Romaniei si ne va pune pielea pe bat, zicandu-ne cu ranjetul sau cabalin celebru, “stop si de la capat”!

  Apreciază

 4. adrenallin said, on noiembrie 13, 2019 at 9:04 am

  Si atunci ce facem?
  Nu mai bine votam raul cel mai mic, si anume Viorica Dancila? Ce ziceti, ce parere aveti?
  E clar ca pe Klaus I. nu l-as vota in niciun caz.

  Apreciază

  • vlad tepes said, on noiembrie 13, 2019 at 10:14 am

   Jocurile sunt facute demult pt el, in schimbul instrainarii resurselor tari! Daca prin absurd, tanti Dancila ar avea un numar mai mare de voturi decat sasalaul, fii sigur ca Sistemul securist, prin slugile lui de la STS, ii vor da castig de cauza Plavanului cu ajutorul softului pt alegeri, pe care il controleaza!

   Apreciază

   • ciprian p. said, on noiembrie 13, 2019 at 5:37 pm

    atunci ar fi mai bine ca votul sa nu mai fie secret ci public pe internet sa se arate fiecare cu cine a votat !

    Apreciază

 5. Cosmin said, on noiembrie 16, 2019 at 3:34 am

  Stati acasa, nu fiti naivi.

  Apreciază

 6. tataia said, on noiembrie 16, 2019 at 4:33 am

  Stinga…dreapta….Frate zici ca in SUA partidul democrat este pe fata de stinga…corect, dar se pare ca intelegerea notiunilor de stinga si dreapta difera putin pe continentul american fata de cel european…de fapt nu notiunile de stinga si dreapta difera ci difera sistemele de referinta. Ceea ce vreau eu sa spun este ca in SUA partidul republican este de dreapta iar cel democrat de stinga. Evident luate in considerare fata de sistemul de referinta american.

  In comparatie cu partidele europene atit republicanii cit si democratii sint mult mai la dreapta decit primele, lucru pe care de altfel il si reproseaza francezii (cea mai timpa natie ultra-mega-socialista din haznaua asta europeana) americanilor. Si noi insine avem partidele noastre de stinga (PSD) si de dreapta (PNL) dar ambele sint deplasate mult mai la stinga fata de cele americane. Deci PNL este de dreapta daca privim in context romanesc si european. Daca privim in context international si universal probabil nu mai este…Dar ce alta alternativa am avea? Sa votam cu PSD-ul? Eu oricum nu voi vota deloc…de altfel se stie parerea mea…dar pina la urma care ar fi adevarata dreapta in cazul Romaniei?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: