SACCSIV – blog ortodox

CHILE (video si foto): PROTESTATARII devasteaza BISERICILE

Posted in ANARHISM, CHILE, FOTO, proteste, satanism, VIDEO by saccsiv on noiembrie 12, 2019

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Andrei said, on noiembrie 12, 2019 at 8:11 pm

    Aviz amatorllor de proteste. Cei care devasteaza acum nu sunt cei care au inceput protestele. Initiatorii au avut ca prima nemultumire cresterea tarifelor la … metrou. Dupa aceea s-au adaugat si altele legate de coruptie, privatizari frauduloase, inegalitati sociale etc.

    Papusarii au avut nevoie de un pretext ca sa aprinda scanteia dupa care au avut grija sa alimenteze focul si sa-l transforme intr-un adevarat razboi civil prin care sa-si realizeze agenda ce include instalarea slugilor lor la conducere, distrugerea credintei samd.

    Apreciază

  2. Elza said, on noiembrie 12, 2019 at 10:13 pm

    Mantuitorul este din nou rastignit:(

    Apreciază

  3. Constantin said, on noiembrie 12, 2019 at 11:28 pm

    Au inebunit lumea!

    Apreciază

  4. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 13, 2019 at 9:36 am

    Văd că America de Sud o iau papusarii la pas:Venezuela, Bolivia, Chile, etc..

    Apreciază

  5. RomeoB said, on noiembrie 13, 2019 at 11:10 am

    In 1974, generalul Augusto Pinochet, cu sprijinul CIA a dat o lovitura de stat militara, prin care l-a inlaturat de la putere pe presedintele marxist, Salvador Aliende. Au existat arestari masive in randul comunistilor. Se pare ca unii din ei au fost chiar executati.
    Augusto Pinochet a fost un Francisco Franco, loial bisericii catolice, al statului Chile, care a salvat tara de comunism.
    In anii 90, dupa dezmembrarea urss si trecerea la oranduirea globalista s-a incercat condamnarea lui Pinichet pt „nerespectarea drepturilor omului”, dupa lovitura de stat.

    Probabil ca manipularea hoardelor ce devasteaza bisricile din Chile este urmatoarea: Pinochet si biserica catolica sunt vinovati pt cele petrecute dupa sept 1974.

    Comportamentul neo-marxistilor din Chile fara de biserica catolica – evident sososisti, seamana cu cel al marxistilor „republicani” din Spania lui Franco in anii 30; fara asasinate si crime impotriva clerului catolic deocamdata.

    Apreciază

  6. gheorghe said, on noiembrie 14, 2019 at 1:49 pm

    Atacarea lacasurilor de cult arata dementa, nu e nici o legatura cu politica si nici cu eficienta guvernarii ci URA impotriva lui Dumnezeu, anarhie, adica ascultare satanica.
    Nu zic despre papistasi ca ar fi pe directia buna a credintei dar cultural ei sint cei care se „tin” de cruce acolo…

    Apreciază

  7. […] CHILE (video si foto): PROTESTATARII devasteaza BISERICILE […]

    Apreciază

  8. […] CHILE (video si foto): PROTESTATARII devasteaza BISERICILE […]

    Apreciază

  9. Viespe Linda said, on aprilie 25, 2021 at 4:59 pm

    Anarhisti care s-a umflat tarata in ei si au „cohones” impotriva unor icoane,biserici si a personelor vulnerabile dar nu au „cohones grande” cand vin sa-i vaccineze cu forta sau sa ii testeze , atuncea zic „Si por favor” si nu mai sunt anarhisti antifa. Anarhist inseamna sa nu dai raportul nimanui,dar atunci cand dai raportul esti un soldat angajat cu ora. In noiembrie faceau asa, acuma i-a vaccinat de i-a facut ciur dar nu zic nimic, stau cuminti si accepta sa fie inchisi in case , sa accepte orice cifra „oficiala”,cu tot vax-ul lor. Poate multi dintre aceia le-a murit vreo ruda de la efect advers , dar nu zic nimic….banii sunt mai buni.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.