SACCSIV – blog ortodox

CADEREA ZIDULUI BERLINULUI, cand popoarele au crezut ca a fost ranita de moarte FIARA ROSIE. Dar ea n-a murit, ci renaste in forta, iar numele ei este NOUA ORDINE MONDIALA…

Posted in COMUNISM, GERMANIA, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on noiembrie 10, 2019

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on noiembrie 10, 2019 at 3:39 am

  Tocmai am vazut un documentar in care se arata/ povesteste de catre cei din jurul lui Honecker ca daramarea zidului a fost ideea lui Erich transmisa lui Merkel in gradina lui din Chile! Daramarea nu a fost pentru unirea fratilor ( oricum nu sunt uniti nici acum) ci pentru distrugerea economica a RFG-ului! A existat un plan de 20 de ani carea functionat perfect!

  Apreciază

 2. comunismul și-a atins scopul said, on noiembrie 10, 2019 at 1:56 pm

  Comunismul și-a atins scopul, și, în 1989, au „căzut ” la comandă regimurile comuniste din toate țările. Ce a continuat a fost mult mai rău, dar terenul fusese deja pregătit cu forța, așa că agenda a mers mai departe fără vreo împotrivire semnificativă din parte populațiilor spălate pe creieri și înfricoșate. Distrugerea programată a economiilor naționale a dus la sărăcirea oamenilor, care au decis să să-și părăsească țările în care s-au născut, și să plece în cele patru zări în căutarea unui loc de muncă. Cel puțin în România acest fenomen a atins cifre de ordinul milioanelor. Cred că au plecat de fapt mult mai mulți români decât arată statisticile. Numărul lor s-ar putea să atingă zece milioane, adică aproape jumătate din populația țării. E adevărat că unii se mai și întorc, dar sunt încă foarte puțini, și aduc cu ei obiceiuri și o gândire străină poporului român, iar unii dintre copiii lor care s-au născut prin alte țări, se simt ca niște străini aici.
  Concomitent cu distrugerea economică s-a lucrat la distrugerea spirituală și culturală. S-a implementat la început limbajul politic corect, apoi s-a inventat limbajul „hate speech”, adică discursul urii, și sub acest pretext oamenilor le va fi frică să mai spună adevărul pentru că asta va aduce consecințe grave. În unele țări s-au adoptat deja legi care pedepsesc aspru pe cei care folosesc limbajul urii, care nu e decât limbajul normalității, al lumii creștine care trebuie înlocuită cu noua ordine mondială a diavolului. Au împins tineretul spre sexualizare maximă, urmând în forță impunerea agendei gay și apoi a celei transsexuale, ca omul să se închine la diavol nu numai cu sufletul, ci și cu trupul, și pentru ca populația să scadă cât mai mult numeric, scădere care se amplifică prin chemtrails, mâncare modificată genetic, vaccinuri, 5G, etc., etc.
  Au făcut ca discursurile patriotice, de iubire de neam, de țară, de aproapele, de unire și coagulare a societății în jurul unor valori tradiționale creștine să pară învechite, perimate și necorespunzătoare spiritului vremii. Orice încercare de coagulare a unor sentimente de mândrie națională, de unire între oameni, estre tratată cu batjocură, dispreț și aroganță, cu intimidare, și e socotită periculoasă.
  Se face o reeducare a oamenilor mai puternică decât în comunism, se zombizează populațiile care nu mai trăiesc după poruncile lui Dumnezeu, ci după porunca satanică „do what you will”, fă ce-ți place. Trăim într-un matrix, într-o lume artificială, tehnologizată, în care inteligența artificială tinde să înlocuiască liberul arbitru. Autorii filmului „Matrix” sunt de fapt niște transsexuali declarați. Se încearcă înlocuirea normalului, a firescului, a creației lui Dumnezeu, pe care Dumnezeu a făcut-o bună foarte, cu o lume pe dos, în care binelui i se va spune rău și răului bine, în care fiecare aspect al vieții oamenilor și chiar oamenii înșiși vor fi conduși după principiul răsturnării valorilor. Doar așa poate veni antihrist, după ce terenul a fost bine pregătit, gândirea oamenilor modificată, conștiința adormită, și cipuirea realizată, pentru că diavolul vrea ca închinarea la el să fie totală, și să aibă posibilitatea prin cipuri să facă din mintea și trupul oamenilor ce vrea el, în schimbul unei iluzorii bucăți de pâine pe care la început o va arunca cu viclenie ca momeală, pentru că diavolul e viclean, pervers și ucigător de oameni, și vrea să ia cu el în iadul în care va ajunge, cât mai muți oameni.

  Apreciază

 3. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 11, 2019 at 2:13 pm

  @comunismul și – a atins scopul :excelent!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: