SACCSIV – blog ortodox

A murit masonul Sorin Frunzăverde

Posted in MASONERIE by saccsiv on noiembrie 3, 2019

A murit în jurul orei 11, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, în urma unei suferințe îndelungate, anunță reper24.ro.

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Sorin_Frunz%C4%83verde

Sorin Frunzăverde (n. 26 aprilie 1960Bocșaregiunea Timișoara) este un politician român, vicepreședinte al PNL, președinte al consiliului județean Caraș-Severin din 2004 până în prezent (cu întreruperi). A fost ministru al mediului în guvernul Ciorbea, ministru al apărării în guvernele Isărescu și Tăriceanu, membru al Parlamentului European între 20072009.

Iese la rampa pentru a-l desemna castigator pe actualul Patriarh, inca inainte de a fi ales.

In 2012 pleaca de la PDL la PNL. Un soi de avanpremiera a viitoarei absortii a PNL de catre PDL din 2014:

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

Inainte de a muri, senatorul Antonie Iorgovan l-a acuzat pe masonul vicepreşedinte PSD Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, cã este „unul dintre cei care-i duc tava lui Sorin Frunzãverde”:

Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis…

In 2013 recunostea ca este mason:

Am recunoscut acest lucru. Masoneria, pana la urma, nu va suparati, daca tot discutam subiecte de acest gen, masoneria este o organizatie specifica lumii libere. Este o organizatie care de-a lungul timpului s-a ridicat impotriva sistemelor absolutiste, poate ca aici am putea gasi explicatia unei stari de disconfort

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vlad tepes said, on noiembrie 3, 2019 at 1:38 pm

  Un mason nenorocit, abonat numai la bani publici si care pe unde a trecut, a facut numai rau Romaniei! Cu toate astea, bunul Dumnezeu sa se milostiveasca si de sufletul lui!

  Apreciază

 2. ioanide said, on noiembrie 3, 2019 at 1:43 pm

  DUMNEZEU cu mila lui.

  Apreciază

 3. isa said, on noiembrie 3, 2019 at 2:03 pm

  Frunzaverde / Grünwald. Parca Vadim il numea astfel.

  Apreciază

 4. inger cazut, caut chirie said, on noiembrie 3, 2019 at 2:56 pm

  “Am recunoscut acest lucru. Masoneria, pana la urma, nu va suparati, daca tot discutam subiecte de acest gen, masoneria este o organizatie specifica lumii libere. Este o organizatie care de-a lungul timpului s-a ridicat impotriva sistemelor absolutiste, poate ca aici am putea gasi explicatia unei stari de disconfort”

  Inteleg ca era suporter al dezinhibitiei, ma intreb in raport cu ce „sistem absolutist”?, cu inchizitia regretabila si pata peste cea ce lumea intelege prin cuvantul crestinatate, practicat in vechime de biserica catolica?
  Sa fii atat de inteligent si sa nu vezi sforile cortinei mi se pare pueril, poate argumentatia lui ere folosita pentru a putea dormi mai bine.
  Dumnezeu sa il odihneasca, stand in fata Lui la judecata, v-om sta in fata adevarului si al dreptatii, si nimic nu va mai fi ascuns.

  Apreciază

 5. Agenda XXI said, on noiembrie 3, 2019 at 5:28 pm

  Apreciat de 2 persoane

  • contracurent said, on noiembrie 3, 2019 at 7:00 pm

   un american curajos, le zice bine si tare, Dumnezeu sa il pazeasca

   Apreciază

 6. ovidiu said, on noiembrie 3, 2019 at 5:39 pm

  Daca careva are softul sa traduca ,traduceti-l ,caci satana e aproape.

  Apreciază

 7. Andrei said, on noiembrie 4, 2019 at 11:07 am

  F GRAV: odata cu inceperea nepomenirii patriarhului grec de catre patriarhia rusa cred ca incepand cu 3 nov 2019 putem vorbi oficial de schisma: https://southfront.org/growing-rift-between-russian-and-greek-orthodox-chruch-over-ukraine-question/

  Apreciază

 8. RomeoB said, on noiembrie 4, 2019 at 11:38 am

  off topic: Câți telespectatori au avut televiziunile confesionale în 2018?

  Cele patru televiziuni confesionale prezente în sistemul național de măsurare a audienței TV – Trinitas, Speranța TV, Alfa Omega și Credo TV – au avut în 2018 o cotă de piață (market share) de 0,14% la nivel național în scădere cu 0,32 puncte procentuale față de anul precedent. Adică, 0,14% dintre românii care s-au uitat în 2018 la televizor au urmărit una dintre aceste televiziuni.

  Trinitas, televiziunea deținută de Patriarhia Română și înființată în 2007 de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a avut o audiență medie, în 2018, de 21.148 de telespectatori pe minut (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media. Ratingul anual este mai mare cu 4.928 de persoane față de cel din anul precedent. Este o creștere importantă pentru acest canal de nișă, puține televiziuni reușind să-și crească audiența cu peste 4.000 de persoane în cursul anului trecut.

  Trinitas se află pe locul 30 în topul audienței naționale (din 85 de canale), înaintea unor televiziuni precum DigiSport 2, Film Cafe, TNT, History, Kiss TV, Eurosport 1 și Comedy Central.

  Speranța TV, televiziune deținută de Asociația Centrului Media Speranța, parte a rețelei internaționale Hope Channel, aparținând Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, a avut o medie de 2.504 de telespectatori pe minut (toată ziua), în creștere cu 492 de persoane față de 2017.

  Alfa Omega TV, operată de firma Alfa-Omega TV Production, cu orientare interconfesională creștină și mozaică, și Credo TV, deținută de Asociaţia Credo Television Network prin Expres Image, aparținând Bisericii Penticostale, se află în coada topului (locul 72, respectiv 74), cu audiențe medii de 935, respectiv 406 telespectatori pe minut, la nivel național (toată ziua). Cele două televiziuni au pierdut audiență, 87, respectiv 166 de persoane față de 2017.

  https://www.forbes.ro/cati-telespectatori-au-avut-televiziunile-confesionale-2018-132541
  Răspunde

  Apreciază

 9. Alexandru Cumpănașu: La Colectiv nu a fost accident, ci crimă cu premeditare said, on noiembrie 4, 2019 at 12:38 pm

  Alexandru Cumpănașu: La Colectiv nu a fost accident, ci crimă cu premeditare/ Dacian Cioloș, agent francez/ Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?

  Alexandru Cumpănașu, candidat independent la președinția României a criticat prestația actualului șef al statului, Klaus Iohannis, despre care a spus într-un interviu că a dus țara la nivel de „broască, de gândac”, în politica externă.

  De asemenea, în același interviu, Cumpănașu a mai afirmat că Iohannis s-a consultat doar cu reprezentanții societății civile care susțin USR-ul, după incendiul de la clubul Colectiv, de-acum patru ani.

  Despre acel eveniment, Cumpănașu afirmă că a fost „crimă cu premeditare”, de care cineva a avut nevoie. El se întreabă, în cadrul aceluiași interviu, de ce Victor Ponta nu spune nimic despre Colectiv, în condițiile în care a fost principala victimă politică a acelui incident.

  Iată principalele declarații făcute de Alexandru Cumpănașu în interviul acordat Iosefinei Pascal:

  La Colectiv nu a fost niciun accident, ci o crimă cu premeditare. Îmi bazez această afirmație pe cercetările făcute de Universitatea din Petroșani care au demonstrat că acolo nu putea exista un incendiu provocat care să determine o asemenea capacitate de foc, de ardere, într-un timp limitat.În al doilea rând,mă bazez pe faptul că după ieșirea din club, multe dintre victime au vorbit despre imposibilitatea lor de a se salva și lipsa ajutorului acordat de stat.

  Eu cred că am avut de-a face cu o crimă cu premeditare. Vă repet: avem de-o parte experimentul științific și modul în care au intervenit autoritățile imediat. Au vrut să aibă o tragedie cât mai mare, cu număr cât mai mare de morți, ca după aceea să poată să urmeze altceva.

  Apropo, Ponta de ce tace despre Colectiv? Principala victimă politică a Colectivului nu zice nimic. De ce?

  Consultările lui Iohannis s-au făcut doar cu reprezentanții USR din societatea civilă. Cred că dacă Ponta mai avea dosar penal azi, era foarte vocal despre Colectiv.

  Cum poate un grup de doi parlamentari să devină lider al unui grup european la nivelul întregii Europe care să conducă un grup parlamentar, cum este Renew Europe al lui Macron, dacă nu este agent francez (Despre Dacian Cioloș -n.r.)? Dacă noi, România, am fi în situația lui Macron și am 40 de parlamentari și grupul acesta parlamentar l-am iniția noi, România, cum l-a inițiat Macron, cum ar accepta România ca un bulgar sau un polonez să fie liderul acestui grup uriaș, în care eu am 90%? Decât dacă acel parlamentar ar fi un trădător al țării sale și un agent al serviciilor mele.

  Prin același mod, există oameni care-și trădează țara din momentul în care ajung la Bruxelles, pentru avantaje pe care le oferă acele state, în defavoarea României.

  Azi nu suntem izolați, suntem coborâți la nivel de broască, de gândac de bucătărie, în materie de politică externă, adică nu contăm. Suntem plimbați pe la mese, dar doar cu scaunul, nu avem niciun cuvânt de spus. Eu prefer izolarea, decât acei stări, de sclavie, de arondare. România este și arendată pe la una, pe la alta.

  Asta nu este politică externă.

  Ați văzut vreun român în Parlamentul Italian? Vreun român în parlamentul Spaniol? Adică noi suntem cam 2% în Italia și nu avem niciun parlamentar român.

  Nu voi fi de acord cu niciun cetățean, care vine pe teritoriul României, dacă statul român nu are capacitatea de a gestiona cultural, economic, sub toate aspectele acei migranți.

  Cei care au profitat de pe urma războiului din Siria, ei să primească pe migranți: America, Rusia și o parte a Uniunii Europene. Nu noi, noi nu am bombardat Siria.

  Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?

  Dl Tăriceanu este un agent de influență al Budapestei, cât încape.

  Rise Project este un apendice al serviciile secrete maghiare, are legătură direct cu George Soroș

  https://www.activenews.ro/stiri-politic/Alexandru-Cumpanasu-La-Colectiv-nu-a-fost-accident-ci-crima-cu-premeditare-Dacian-Ciolos-agent-francez-Daca-suntem-o-tara-crestina-si-Presedintele-nu-se-intalneste-cu-Patriarhul-si-nu-se-duce-la-biserica-ce-tara-reprezinta-158640

  Apreciază

 10. RomeoB said, on noiembrie 4, 2019 at 2:36 pm

  Profetia parintelui ILARION ARGATU, in anii ’80 din sec al XX lea:
  „Va veni in curand vremea cand vor fi legalizate trei pacate strigatoare la cer: AVORTUL, HOMOSEXUALITATEA SI EUTANASIA !”

  Pe vremea lui Ceausescu avortul era aspru pedepsit… Deci profetia era greu de primit.
  Spusa de par Bogdan Vlaicu, la emisiunea „Credinta si Cultura”, Trinitas TV, 16 XII 2018, min 43.

  Apreciază

 11. Oana said, on noiembrie 4, 2019 at 6:22 pm

  https://ziua-online.ro/info/video-copil-printre-ingeri-din-cauza-sistemului-medical

  M a impresionat acest caz, saracii parinti….

  Apreciază

 12. Cristiana said, on noiembrie 5, 2019 at 2:06 am

  Și, uite așa, Dumnezeu îi cheamă pe unii la Judecata mai repede decât se așteptau ei.

  Apreciază

 13. Vasile Zarnescu said, on noiembrie 6, 2019 at 10:53 am

  Un ticălos mai puțin și o pîine în plus. Vedeți și aici: http://monitorsri.blogspot.com/2012/04/scursurile-din-pdl-se-preling-in-usl.html

  Apreciat de 1 persoană

 14. Amin said, on noiembrie 7, 2019 at 7:16 am

  Ăsta l-a făcut pe Streza mitropolit.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: