SACCSIV – blog ortodox

Medicamentele care blochează pubertatea, date “copiilor transsexuali”, au ucis cel puțin 6 370 dintre ei

Posted in copii, PUBERTATE by saccsiv on octombrie 21, 2019

NATURAL NEWS: Puberty-blocking drugs given to transgender kids have killed at least 6,370 of them, FDA report finds

Medicamentele care blochează pubertatea, date copiilor transsexuali, au ucis cel puțin 6 370 dintre ei, arată raportul FDA – Administratia americana a alimentelor si a medicamentelor

Noi date publicate de Administrația americană pentru produse alimentare și medicamente (FDA) dezvăluie că, începând cu anul 2012, peste 40 000 de persoane au suferit reacții adverse din cauza luării medicamentului Lupron (acetat de leuprolide) care blochează hormonii, în timp ce cel puțin 6 370 de persoane au murit din 2014 din cauza consumului acestui medicament.

Prescris in mod obișnuit copiilor care au fost manipulați să creadă că sunt „transgenderi” care au nevoie de o „schimbare de sex” chimică, Lupron a cauzat peste 25 500 de reacții „grave” la pacienți chiar în ultimii cinci ani, potrivit  FDA.  Multe dintre aceste reacții adverse par să fi avut loc la pacienții cărora li s-a prescris medicamentul pentru utilizări fara respectarea indicatiillor, cum ar fi în „terapia transgender”.

Deși Lupron este aprobat clinic pentru utilizare în tratarea „pubertății precoce” sau a pubertății anormale timpurii care ar putea provoca alte probleme de sănătate, nu este aprobat pentru utilizarea la copiii cu tulburare de gen. În acest fel, Lupron este în present prescris pe scară largă, punând în pericol sănătatea copiilor cu disforie de gen.

Versiunea pediatrică a medicamentului este, de asemenea, în mare parte eronată, deoarece vine cu avertismente minime cu privire la efectele secundare pe termen lung, unele dintre el eputând fi ireversibile. Astfel de efecte secundare ireversibile include leziuni permanente ale sistemului endocrin, care este responsabil de producerea hormonilor sexuali care susțin viața.

„Este o afecțiune serioasă pe care endocrinologii ar diagnostica și trata în mod normal, deoarece interferează cu dezvoltarea, dar în cazurile de tulburari de gen, ele induc această stare de boală”, spune Michael Laidlaw, un endocrinolog din Rocklin,  California, așa cum este citat de Registrul național catolic.

Pentru mai multe știri asemanatoare despre tulburarea de gen și zarva farmaceutica care îl înconjoară, asigurați-vă că consultați Gender.news.

Dacă FDA a lansat într-adevăr o revizuire cu privire la siguranta administrarii medicamentului Lupron în 2017, de ce nu s-a făcut nimic doi ani mai târziu?

Administratia Americana pentru produse alimentare si medicamente – FDA – știe de cel puțin doi ani că Lupron nu este tocmai sigur, în special pentru copiii mici. Agenția a anunțat în 2017 că „efectuează o revizuire specifică a sistemului nervos și a evenimentelor psihiatrice în asociere cu utilizarea agoniștilor GnRH, [o clasă de medicamente], inclusiv Lupron, la pacienții de varste mici”.

Cu toate acestea, nimic până acum nu a rezultat din această presupusă anchetă, care a apărut pentru prima dată ca urmare a întrebărilor ridicate de Kaiser Health News și Reveal de la Centrul pentru Raportări Investigative, incercand sa afle inclusiv de ce atât de mulți copii cărora li se administrează Lupron suferă acum de  convulsii persistente.

În timp ce activiștii transsexuali susțin că Lupron și asemenea medicamente similare funcționează doar ca un „buton de pauză” asupra vieții și sunt astfel complet sigure, datele sugerează cu totul altceva. Prin inhibarea fluxului de testosteron peste prostată, reducându-l la niveluri scăzute sau nedetectabile, Lupron este un perturbator endocrine periculos, mai ales la copii.

Deoarece Lupron a fost conceput pentru tratarea cancerul de prostata, el ar trebui să fie prescris în exclusivitate pentru acest scop- și nu pentru tratarea afecțiunilor psihologice precum disforia de gen, prin lipsirea copiilor de hormonii de care au nevoie pentru a trăi.

„Tulburarea de gen nu este o afecțiune endocrină, ci este una psihologică și, prin urmare, trebuie tratată cu o îngrijire psihologică adecvată”, mai spune Laidlaw. „Dar devine o afecțiune endocrină odată ce începi să folosești blocante de pubertate și să dai hormone sexuali încrucișați copiilor”.

Doar în Statele Unite în 2017, rețetele pentru Lupron, care este produs de gigantul de medicamente AbbVie, adună annual aproximativ 669 de milioane de dolari pentru companie. Și odată cu tulburarea de gen în creștere din cauza îndoctrinării transgen, acest număr este probabil să creasca și mai mult.

Pentru mai multe știri înrudite despre modul în care inginerii sociali folosesc propaganda LGBTQ pentru a distruge viața copiilor în timp ce fac companiile farmaceutice putred de bogate, asigurați-vă că consultați Evil.news.

Surse pentru acest articol includ:

ChristianPost.com

NaturalNews.com

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ora de lectură said, on octombrie 21, 2019 at 11:07 am

  Ora de lectură transsexuală predată de drag queens la grădinițe (deocamdată doar prin țările străine dezvoltate, la care noi tindem aspirațional), pentru ca cei mici să se obișnuiască cu noua „normalitate”.
  Când se va implementa și la noi, vor exista deja legi anti „hate speech”, iar părinții nu vor mai putea protesta. O puteau face la referendumul pentru familie, dar n-au putut de Dragnea, care a organizat referendumul. Logic, nu-i așa?

  Apreciază

 2. Duhul Căpitanului said, on octombrie 21, 2019 at 1:17 pm

  Mai bine sa nu apucam acele zile…

  Apreciază

 3. mircea.v said, on octombrie 21, 2019 at 1:57 pm

  off

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: