SACCSIV – blog ortodox

Senatorii au adoptat tacit uniunea persoanelor de același sex

Posted in HOMOSEXUALITATE, SENATUL ROMANIEI by saccsiv on octombrie 19, 2019

A fost adoptată tacit o inițiativă care legiferează uniunea consensuală între două persoane de același sex, care pot încheia între ele un contract civil și pot avea drepturi similare cu celor ale membrilor unei familii formate prin căsătorie.
Deputații vor fi cei care vor decide soarta acestor proiecte.
Cititi va rog mai multe la:

https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/senatorii-bat-record-dupa-record-peste-100-legi-adoptate-tacit-intr-singura-zi-inclusiv-uniunea-persoanelor-acelasi-sex-grila-salarizare-minimala-obligatii-constructii-schimbari-codul-penal-codul-19146150

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ioanide said, on octombrie 19, 2019 at 6:47 pm

    Vai de ei , ce tzepuse vor primii in cur de la diavoli …….

    Apreciat de 2 persoane

  2. vlad tepes said, on octombrie 20, 2019 at 12:43 am

    Dusmanii de astazi ai neamului romanesc, din exterior dar mai ales din interior(care-si zic, romani), sunt de o 100 de ori mai periculosi, mai perfizi si mai ascunsi de cat toti dusmanii la un loc pe care i-am avut in istorie, pt ca acestia ne ataca insai fibra ancestrala a neamului, modelele, traditiile si credinta lui. Fata de acesti dusmani, trebuie sa fim fara mila, pt ca acestia pot face ca neamul romanesc sa se stinga(nu neaparat fizic) dupa 2 milenii de existenta. Căpitanul Andrei, interpretat de Sergiu Nicolaescu  in filmul Nemuritorii(1974)  ii caracteriza f. bine pe aceste Iude ale neamului: “Cei care batjocoresc această ţară nu sunt de-ai noştri, nici dacă îşi spun români. Acestia sunt câini la casa oricărui stăpân, aşa că în faţă avem duşmani.”  

    Apreciat de 1 persoană

  3. Nimic nu sunt fără Dumnezeu said, on octombrie 20, 2019 at 8:24 pm

    De-acum să ne să ne așteptăm la ce e mai rău, căci Dumnezeu nu se lasă batjocorit! Dacă suntem țară creștină, trebuie să trăim creștinește. Dacă nu vrem, Dumnezeu poate aduce peste noi modalități de pocăință până ne vine mintea la cap! Asta era urgența în România?

    E nevoie de muuultă pocăință, deoarece, prin astfel de legi, ne-am agonisit blestem. Sodoma va fi pustiită din nou și din nou, indiferent unde reînvie! Arsă cu foc! Războiul e la doi pași!!!

    Mare dar de la Dumnezeu este ca o țară să aibă mulți creștini buni și conducători cu frică de Dumnezeu!
    Doamne, Iisuse Hristoase, iartă-ne, și ajută-ne să ne pocăim cum știi și cum poți, ca să nu ajungem la chinurile veșnice! Amin!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Aurora said, on octombrie 20, 2019 at 10:51 pm

    Blestematii ! Vor face si casatorii gay. E doar inceputul.

    Apreciază

  5. tataia said, on octombrie 21, 2019 at 1:28 pm

    Am fost negru de suparare trei zile la rind cind nu a trecut referendumul…Am citiva prieteni care se declara anti-gay sau anti LGBT pe fata….dar cind i-am intrebat daca au fost la referendum, unul ca nu s-a simtit bine dar se va duce data viitoare caci in mod sigur aceste referendum se va repeta daca nu trece, altul ca nu s-a dus ca e probabil o manevra politica de-a lui Dragnea si de-a PSD-ului, altul ca nu si-a gasit buletinul tot week-endul….etc. Astia sintem, asta meritam! O sa ne conduca gay-ii de acum ca noua ne-a fost lene sa ne miscam fundul pina la sectia de votare.

    Apreciază

    • isa said, on octombrie 21, 2019 at 1:55 pm

      Nu ai fost singurul suparat. In afara de membrii familiei, am reusit sa conving un singur om sa mearga, fost coleg de scoala generala, baptist de cativa ani (avea cheag in familie pentru asta). Era pornit sa mearga, dar l-au zapacit la greu cu dezinformare alti fosti colegi, ca nu mai stia unde-incotro … Dupa ce am vorbit cu el, i-am spus sa nu mai creada nimic, i-am explicat ca sunt minciuni si dezinformare masiva si pana la urma s-a dus. Pentru ca asa a simtit in sufletul lui ca e bine.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.