SACCSIV – blog ortodox

Cat costa kilogramul de “om bio” intr-o piață din Germania

Posted in canibalism, GERMANIA by saccsiv on octombrie 18, 2019

Playtech: Într-o piață din Germania, se vindea ”om bio la kilogram”. Cât costa și cum au reacționat clienții

Sutele de oameni care au călcat de curând într-o piață de carne din Germania au avut parte de un șoc imens. La o vitrină frigorifică nu se aflau bucăți de miel, porc sau vită, ci „un om bio”, precum scria pe etchetă. Cum au reacționat cumpărătorii, cât costa un kilogram și ce se afla, de fapt, înauntru?

„Om bio la kilogram”, într-o piață de carne din Germania

Sute de oameni din Germania aproape că n-au crezut ce le văd ochii. În piața de carne din Gütersloh, Renania de Nord-Westfalia, la o vitrină frigorifică, se afla „om bio la kilogram”. Acesta era expus fără piele, învelit doar într-o folie de plastic, alături de eticheta sa. Mai mult decât atât, conform acesteia, era destinat consumului, iar prețul era de doar 2,99 de euro/kilogram.

Toată bucata avea prețul de 174,99 de euro. Când s-au apropiat și au auzit povestea, majoritatea curajoșilor au apreciat imediat inițiativa. Corpul din folie era, de fapt, un manechin care a fost expus de către o organizație în semnul protejării animalelor, ca o formă de protest față de numărul extrem de mare al abatoarelor din lume, potrivit Neue Westfälische, citat de digi24.ro.

Ce au făcut comercianții?

Oamenii au privit cu groază vitrina, mulți au sunat chiar și la 112, mai apoi au fost cuprinși de povestea în cauză. Pe eticheta de lângă cele două prețuri se mai afla și întrebarea: „Este în regulă să ucidem animale?”

La un stand de lângă, organizația de protecție a drepturilor animalelor care luptă împotriva extinderii abatoarelor a afișat informații despre consecințele consumului de carne. Fondatorul organizației, Camila Cirlini, a susținut faptul că protestul i-a deranjat pe comercianți și nu numai, încercând să-i gonească pe voluntari.

Cititi va rog si:

SFINTII PARINTI spun ca, CANIBALISMUL se va generaliza in VREMURILE DIN URMA. De aceea a inceput de pe acum obisnuirea maselor cu ideea mancarii carnii de om

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Cititor said, on octombrie 18, 2019 at 10:46 pm

  O formă de protest dusă la extrem. Șocant!

  Apreciază

 2. Cosmin said, on octombrie 18, 2019 at 11:01 pm

  Cred ca e un experiment cu bataie lunga.

  Fereastra Overton legata de subiectul canibalismului.

  Apreciat de 1 persoană

 3. noile "normalități" said, on octombrie 19, 2019 at 12:29 am

  Multe dintre lucrurile care se întâmplă acum nu s-ar fi putut întâmpla acum zece ani, sau acum douăzeci de ani, așa cum multe dintre lucrurile care se întâmplau la sfârșitul secolului XX nu s-ar fi putut întâmpla la începutul secolului XX, și așa mai departe. Mă refer la lucrurile rele care se întâmplă. Viteza și gradul cu care se implementează depind pe de-o parte de nivelul de acceptare al oamenilor, și pe de altă parte de rezistența cu care se opun aceștia.

  Modul de implementare este prin controlul minții care este ușor de realizat prin intermediul unei mass media controlate, al sistemului de învățământ controlat, prin modă, prin globalizarea culturii, tradițiilor și obiceiurilor specifice fiecărei nații, și mai ales prin amestecul babilonic al populațiilor. Se poate înlocui astfel un mod de gândire, o morală, un sistem de valori și de principii, un anumit tip de credință cu ceva, opus, pe dos față de sistemul de valori anterior. Și asta se face treptat, pentru ca oamenii să aibă timp să se obișnuiască cu „noutatea”, și se implementează la momentul potrivit, după ce mentalul colectiv a fost pregătit prin repetarea la nesfârșit a acelorași idei și concepte „diferite”, pentru ca succesul schimbării se fie cât mai deplin, după principiul: repetă o minciună suficient de des, până va fi acceptată ca adevăr. Acest proces se poate numi și „spălarea creierilor” atât la nivel global, cât și individual. Nu poți să stai în afara „lumii”, trebuie să te adaptezi, să te integrezi, să fi în „trend”, ca să nu te faci de râs și să fi considerat un troglodit, un înapoiat, un bigot.

  Astfel se instalează o nouă „normalitate”, o nouă ordine a lucrurilor, care este anunțată, și pe care oamenii o acceptă de bunăvoie, chiar dacă la început lucrurile par a fi ciudate sau nefirești. Noile generații care au deschis ochii într-o lume în continuă schimbare, vor accepta și mai ușor schimbările pe care generațiile anterioare le-ar fi considerat aberații.

  Războaiele și revoluțiile de tot felul au fost și ele puncte de cotitură majore în schimbarea mentalului colectiv, deoarece în perioadele „de construcție socială” ce au urmat, adică de haos organizat, s-au putut implementa schimbări uriașe de gândire și mentalitate, oamenii ne mai fiind atenți la ce se întâmplă în fundalul vieții lor, cuprinși fiind de febra schimbărilor care ofereau multiple oportunități. Războaiele și revoluțiile au produs o slăbire a coeziunii popoarelor tradiționale, o slăbire a credinței, și a trezviei lor, transformându-le treptat în populații ușor de manipulat și de reeducat.

  Sfera religioasă este și ea inclusă în acest proces, fiind de fapt ținta finală pentru care se întâmplă toate. Totul depinde de viteze, de viteza cu care un popor creștin își pierde credința în fața răului, sau și-o (re)câștigă, de viteza cu care se învață binele sau răul, și de viteza cu care binele sau răul este preluat de noile generații, însușit de mentalul colectiv, până în momentul în care una dintre variante devine câștigătoare.

  Apreciază

 4. Duhul Căpitanului said, on octombrie 19, 2019 at 12:35 am

  @Cosmin, adevărat!

  Apreciat de 1 persoană

 5. isa said, on octombrie 20, 2019 at 1:17 pm

  La o emisiune tembela de divertisment (Ai umor, pe antena 1) se facea reclama la carnea crescuta in laborator, iar 2 dintre nulitatile-jurati – Bendeac si Delia – promovau intens fabricarea si consumul acestei carni. Care se obtine din celule-stem de animal, multiplicate si apoi hranite cu proteine pentru a deveni fibre musculare. Adica se cresc un fel de tumori musculare. In cativa ani practica aceasta se va generaliza si aceasta carne se va gasi de vanzare in magazine, la pret competitiv.
  Intrebarea mea este – de unde/de care proteine? De la copii avortati, de la alti oameni decedati? Ca daca nu se mai sacrifica animale, de unde se pot procura proteine (ieftin) pentru a hrani acele tumori ?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: