SACCSIV – blog ortodox

DAN BARNA este verificat de DLAF (Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă)

Posted in FONDURI EUROPENE by saccsiv on octombrie 17, 2019

CAPITAL: Dan Barna este distrus! Anti-Frauda a intrat pe fir. De ce este anchetat liderul USR

Lovitură dură în campania electorală pentru Dan Barna și USR, după ce liderul partidului și candidat la prezidențiale a ajuns să fie verificat de Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă după informațiile apărute în ancheta RISE Project.

Alertă în lupta la prezidențiale după ce s-a aflat că Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă verifică contractele lui Dan Barna,  în urma investigației Rise Project, anunţă publicația pe Facebook și oferă o captură cu un mail primit de la oficialități în urma unei solicitări.

„Proiectele de incluziune socială pe bani europeni, care implică firma lui Dan Barna, sunt verificate acum la Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă.

Două dintre ele („SES-am deschide-te” și „Biblioteca bunelor practici”) au intrat în cercetări preliminare după articolul nostru de marți.

Primul, implementat în tandem cu CJ Alba, a inclus croitoria condusă de sora lui Barna și o tipografie căpușată sistematic.

În al doilea, eșuat complet, compania lui Barna a fost beneficiar direct.

Al treilea, „Punți Comunitare”, se află deja sub investigația DLAF. Parteneri cu CJ Alba și aici, Barna și Jaliu au finanțat din banii contribuabilului european o casă de producție devalizată între timp și o bază sportivă modernizată cu resurse destinate persoanelor defavorizate”, se arată pe pagina de Facebook a Rise Project.

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Departamentul_pentru_lupta_antifraud%C4%83_-_DLAF

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF este instituția de contact a Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) din cadrul Comisiei Europene și Serviciul de Coordonare Antifraudă (AFCOS) în România. DLAF asigură, sprijină și coordonează îndeplinirea obligațiilor ce revin României privind protecția intereselor financiare ale Uniunii Europene, în conformitate cu prevederile art.325 din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene.

Cititi va rog si:

Adevarul despre Dan Barna

Sorina Matei da detalii bomba despre procurorul care a inchis dosarul lui DAN BARNA

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Duhul Căpitanului said, on octombrie 17, 2019 at 11:47 pm

  Mai lucrează și Dumnezeu…

  Apreciază

 2. geo said, on octombrie 18, 2019 at 1:07 pm

  Omu’ se stie nevinovat…si le cere celorlalti sa faca acelasi lucru…apropo, vinovatia sau nevinovatia o stabiuleste judecatorul in urma unui proces…

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 18, 2019 at 1:40 pm

   geo

   Pana la vinovatie sau nevinovatie penala, un lucru este indubitabil: omul a dovedit ca este un DEZASTRU.

   Apreciază

  • Angela said, on octombrie 18, 2019 at 2:29 pm

   Nu toti oamenii sunt prosti geo. Intamplator cam stiu cum sta treaba cu proiectele de economie sociala iar la Barna este evident ca in loc sa-i ajute a facut tot felul de para-ndaraturi. Unul dintre punctele slabe ale acelor finantari a fost impunerea unei limite f mici din totalul cheltuielilor pentru achizitia de mijloace fixe ceea ce a condus la cheltuieli aberante cu serviciile. Din ce spune raportul RISE se vede clar ca Barna a mijlocit prin interpusi apropiati lui realizarea acelor servicii de forma in beneficiul altora si nu al celor care aveau cu adevarat nevoie de ele (persoanele dezavantajate in cazul nostru). Este mai mult decat clar ca baiatul nu si-a batut capul (conform obligatiilor care-i reveneau in cadrul proiectului si pentru care a fost platit gras) ca acele unitati de economie sociala sa devina sustenabile cu toate ca au beneficiat de resurse generoase (200.000 eur/unitate) iar dupa finalizarea proiectului a avut grija sa le ia toate activele.

   Poate ca s-a acoperit bine cu hartii si nimeni dintre cei implicati nu se va da singur in gat ca sa iasa adevarul la iveala dar miroase totusi suficient de tare si singurul lucru decent ar fi sa se retraga din politica ca sa-si roada linistit oasele agonisite necinstit.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: