SACCSIV – blog ortodox

IMPUTITI LA PROPRIU: Cum descrie o sclava sexuala minora picioarele creatorului “The Simpsons”, pe care Epstein a pus-o sa le maseze

Posted in adolescenti, sclavi sexuali by saccsiv on octombrie 13, 2019
saccsiv

Matt Groening, creatorul „The Simpsons”

THE SUN: Jeffrey Epstein’s ‘teen sex slave’ gave foot rub to The Simpsons creator Matt Groening but nearly threw up over his ‘yellow crusty toes’, court documents claim

„Sclava sexuala” a lui Epstein aproape a vomitat masand picioarele pline de cruste ale creatorului serialului “The Simpsons

CRUSTELE CARICATURISTULUI

„Sclava sexuala adolescenta” a lui Jeffrey Epstein a masat picioarele creatorului The Simpsons, Matt Groening, dar aproape a vomitat peste „degetele de la picioare pline de cruste galbene”, susțin documentele judecătorești

Fosta „sclavă sexuală adolescenta” a lui Jeffrey susține că i-a oferit creatorului serialului The Simpsons un masaj la picioare, dar aproape că a vomitat pe degetele sale pline de „cruste”, susțin documentele judecătorești.

Cu câteva ore înainte de sinuciderea lui Epstein sâmbătă dimineață, o instanță americană a facut publice documentele judecătorești dintr-un caz de defăimare depus de presupusa victimă Virginia Giuffre în 2015.

 Virginia Giuffre , one of Jeffrey Epstein's alleged sex slaves, claims she once gave a foot rub to Simpsons creator Matt Groening

Virginia Giuffre, una dintre presupusele sclave sexuale ale l.ui Jeffrey Epstein, susține că a masat candva picioarele creatorului seriei The Simpsons, Matt Groening. Credit: Rex Features

 Virginia, pictured with Prince Andrew in London in 2001, alleges she met the cartoonist on Epstein's private jet

Virginia, fotografiata cu Prințul Andrew la Londra în 2001, susține că a întâlnit caricaturistul pe jetul privat al lui Epstein. Credit: Collect

În documentele explozive, Virginia, care susține că a fost abuzată de pedofilul condamnat de la vârsta de 15 ani, susține că l-a întâlnit pe legendarul caricaturist Matt Groening, de 65 de ani, pe jetul bogatului bancher.

Ea mai afirma că Epstein a cerut să îi ofere creatorului The Simpsons un masaj la talpi, în timp ce zbura din Carmel, California, în Los Angeles.

Virginia, acum în vârstă de 35 de ani, susține că presupusul incident s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 20 de ani, când avea 16 ani.

În actele judecătorești, presupusa victimă susține că a vomitat aproape cănd a  văzut „unghiile acoperite de cruste galbene ale lui Groening”.

De asemenea, afirma că caricaturistul i-a făcut o schita cu Homer și Bart Simpson după presupusul masaj.

Documentul instanței spune: „Mă bucuram de conversația noastră, când Jeffrey a insistat să îi ofer lui Matt un masaj la picioare pe toată durata zborului scurt.

PICIOARE CU CRUSTE

„Nu am refuzat niciodată un client, dar când am văzut cum aratau picioarele lui, aproape că am vomitat la gândul că trebuie să le ating.

„Avea pe unghii cruste de culoare galbenă, pe care chiar și cineva cu o drujba ar fi avut probleme să le taie și mai avea si scame de la sosete, cuprinse între  degetele sale transpirate, si mi-am spus ca asta e “cireasa de pe tort” si nu ma.vedeam  in stare sa pot sa le ating.

„Atunci am avut o idee. M-am dus în spatele avionului și am clătit o cârpă de spălat cu apă caldă si cu săpun și m-am întors pentru masajul său temut, dar nu înainte de a încerca să le curăț.

Virginia, care a folosit anterior numele de familie Roberts, a susținut că a fost „împrumutată” prietenilor influenți ai obsedatului sexual, pe când avea doar 17 ani.

 Epstein, 66, was found dead in his New York jail cell on Saturday as he faced sex trafficking charges

Epstein, în vârstă de 66 de ani, a fost gasit mort în celula închisorii din New York, sâmbătă, în timp ce s-a confruntat cu acuzații de trafic de sex. Credit: Rex Features

 Virginia claims she nearly vomited when she saw Groening's feet

Virginia susține că a aproape a vomitat când a văzut picioarele lui Groening.

Tatăl ei, Sky Roberts, în vârstă de 63 de ani, a declarat pentru Daily Mail că lumea este un „loc mai sigur” fără Epstein – care a fost găsit spânzurat în celula închisorii din New York, sâmbătă, la 66 de ani.

Inginerul pensionat, de la Summerville din Florida, a adăugat: „Jeffrey este un tip odios și a primit ce merita.

„Nu este un tip bun. Este un lucru rău ca un bărbat să facă asta unei femei.”

Virginia a declarat în documentele judecătorești că a fost transportată la Londra în 2001, unde l-a întâlnit pe Prințul Andrew, prietenul lui Epstein și a făcut sex cu el.

O fotografie infamă care îl arăta pe Ducele de York zâmbind în timp ce o apucă pe fată de mijlocul ei gol a ajuns subiect de scandal.

MOARTEA PEDOFILULUI

Printul Andrew a negat întotdeauna vehement afirmațiile – care au fost luate din palmares în 2015 de un judecător american care le considera „imateriale”.

Domnul Roberts, care a lucrat cândva la stațiunea Mar-a-Lago a lui Donald Trump, din Florida, a spus că Prințul „trebuie să trăiască” cu faptul ca apare in acea fotigrafie.

Tatăl a recunoscut că nu știe exact ce s-a întâmplat – dar a spus că Printul Andrew, în vârstă de 59 de ani, știe adevărul.

El a spus: „Nu cunosc faptele complete cu privire la prințul Andrew, in măsura în care credea că ea avea 18 ani.

„Probabil că arata de 18 ani, dar nu avea.

„Nu știu cu adevărat ce a făcut, dar cred că a încercat să aiba o relatie cu fiica mea.

„El știe adevărul și trebuie să trăiască cu ceea ce s-a întâmplat”.

Palatul Buckingham declara anterior: „Orice sugestie de relatie nepotrivita cu minori este categoric falsă.

„Negam in mod vehement faptul ca Ducele ar fi avut vreo formă de contact sexual sau relație cu Virginia Roberts.

„Orice afirmație contrarie este falsă și fără fundament.”

 Virginia Giuffre, formerly known as Roberts, claims she was Epstein's teenage sex slave - and was 'lent out' to the paedo financier's influential friends

Virginia Giuffre, cunoscută anterior ca Roberts, susține că era sclava sexuală a lui Epstein – și a fost „împrumutată” prietenilor influenți ai finanțatorului pedofil. Credit: Getty – Contributor

 Epstein, seen in a court sketch, faced sex trafficking charges before he was found dead in jail

Epstein, văzut într-o schiță a instanței, s-a confruntat cu acuzații de trafic de sex înainte de a fi găsit mort în închisoare. Credit: Reuters

Comentariu saccsiv:

Sinuciderea lui Jeffrey Epstein este cusuta cu ata alba:

Vigilant Citizen: A fost asasinat Jeffrey Epstein?

O noua teorie: Jeffrey Epstein n-a murit, ci a fost scos din puscarie viu / Analiza fotografică: Trupul scos din celula lui Epstein nu seamănă cu Jeffrey Epstein

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ioan C. said, on octombrie 13, 2019 at 4:08 pm

  Doamne ajută,

  Avem bucuria de a vă prezenta aici Sfintele Evanghelii după Biblia Sinodală din 1914!

  Click aici pentru a citi: Noul Testament 1914 (Sfintele Evanghelii).

  Acest material s-a făcut prin compilarea materialelor găsite în mediul online și care conțineau Biblia Sinodală de la 1914. S-au retușat aceste materiale, astfel încât materialul rezultat să fie cât mai asemănător formei originale pe care o avea Biblia de la 1914. La sfârșit este adăugat un glosar.

  Surse pentru Sfintele Evanghelii după Biblia Sinodală din 1914:

  https://archive.org/details/Biblia1914
  https://archive.org/details/nt1914
  https://www.scribd.com/doc/42939647/Noul-Testament-1818

  Stimați cititori, așteptăm opiniile dumneavoastră aici: https://cititorul.home.blog/2019/08/10/example-post/

  Dacă acest material se va bucura de o bună primire, atunci ne vom strădui să postăm în întregime Noul Testament într-o formă cât mai asemănătoare aceleia din Biblia 1914.

  Apreciază

 2. Cetitorul said, on octombrie 13, 2019 at 6:03 pm

  Dar cand se bucura de bani si faima nu ii mai venea sa vomite?
  Foarte bine i-a facut, sa-i spele picioarele. Asistentele care ingrijesc bolnavi cu rani care supureaza ce sa mai zica? Si o fac pe muuuult mai putini bani decat o facea fetiscana asta, fara sa se bucure de faima si poze prin reviste.
  Ca sunt pradatori sexuali care abuzeaza copii, da trebuie sa primeasca pedeapsa pentru astfel de fapte. Si Irod nu a salivat la o fetiscana?

  Dar nici sa cauti cu obstinenta bani si faima si sa te plangi ca te pun unii la fel si fel de mizerii.
  E o vorba romaneasca, daca te tot invarti pe langa un rahat o sa calci in el.

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 13, 2019 at 7:51 pm

   Cetitorul

   Care-i legatura dintre bolnavi cu rani care supureaza si acest creator al „The Simpsons”?
   Chiar n-ai avut nimic de zis despre imputiciunea acestor „elite”?

   Apreciază

   • tataia said, on octombrie 15, 2019 at 12:24 am

    Pai o fi fost acest individ un personaj odios dar ce legatura are asta cu boala lui de la picioare? O fi avut o ciuperca (infectie fungica) omul si alea mai miros…ce era sa faca? Sa isi taie picioarele? Una este sa ne luam de un om pentru FAPTELE sale si alta este sa ne luam de suferintele sale de ordin fizic. Ca si cum ne-am apuca sa spunem despre Hawking ca era un ticalos pentru ca era paralizat. El era ticalos….dar pentru ca hulea impotriva Lui Dumnezeu, nu pentru ca era paralizat. Asa si aici…o fi fost si asta ticalos ca intretinea relatii sexuale cu „fetite” dar nu pentru ca avea ciuperca la picior.

    Apreciază

   • saccsiv said, on octombrie 15, 2019 at 6:22 am

    tataia

    Ai intrat si tu in zodia lui gica contra. De curand ziceai ca este imposibil sa fie frig daca ai centrala de apartament, asa ca nu este necesara punerea unei paturi pe geam in noptile de iarna.
    Sau ca prin termopan nu se pierde caldura si iar nu este necesara patura pe geam.
    Acum ai tras concluzia ca ala avea o ciuperca, cu toate ca in articol scrie clar si despre mizeria dintre degetele de la picioare. Si oricum, daca se stia cu ciuperci, de ce a pus-o pe nefericita aia sa i le maseze? Pentru ca era sclava sexuala?

    Apreciază

   • tataia said, on octombrie 15, 2019 at 10:42 pm

    @saccsiv Frate ma indoiesc ca totusi un om de genul lui nu s-ar spala. De aia ziceam ca probabil are o ciuperca. Cel putin la concluzia aceea am ajuns eu. Cit despre Gica contra..stiu si eu ce sa zic? Poate da, poate nu. Eu nu ma consider Gica contra, dar desigur nu putem fi intotdeauna cu totii de acord asupra tuturor subiectelor. Ca oricum nu sintem de acord in privinta ciinilor vagabonzi de exemplu.

    Referitor la cealalta remarca a ta, sa stii ca cea mai mare parte a vietii mele eu am stat in locuinte incalzite deficitar. Adica am stat in frig pe romaneste. Daca este cineva interesat de povestea frigului din casele in care am locuit eu de-a lungul celor 4 decenii de viata as putea sa o expun o data aici. Dar sporadic am mai ajuns si eu in locuinte cu tot confortul termic, cu centrala la care invirti de un buton si faci 35 de grade daca vrei. Acum stau intr-o locuinta de genul. E drept ca numai de doi ani. Dar nu m-as mai intoarce la frig, sper sa nu fiu nevoit sa o fac. Cit despre dormit cu sosete in picioare si cu caciuloiul pe cap…nu mai vreau asa ceva. Si acum la virsta mea am cosmaruri cum ca trebuie sa dorm cu caciula in cap si ride toata lumea de mine. Si apoi eu sint genul de om caruia ii place sa se descopere peste noapte. NU mai vreau sa mi se invinetesca antebratul doar pentru ca am avut proasta inspiratie, ca in timpul somnului sa il scot de sub plapuma grea de 20 Kg. Vreau pur si simplu ca in casa la mine sa ma simt si pe timp de iarna la fel ca vara.

    Spunea o comentatoare pe aici cum ca sotul ei a cumparat niste garnituri de pus la geam pentru a se inchide etans si a nu mai risipi caldura. Mai tine minte cineva PURFIX-ul de pe vremea lui ceasca? Exact aia facea. Etansa ferestrele. Pai daca ne intoarcem pe vremea raposatului nu e de bine. Si in plus de asta, la ora actuala cei mai multi au geam termopan, care are el garniturile lui..se inchide etans, nu are nevoie de remedii de gen „purfix”. Cred ca respectiva cititoare nu vorbea de geamuri termopan, desi la ora actuala prea putina lume mai are altfel de geamuri decit termopan.

    Apreciază

   • saccsiv said, on octombrie 16, 2019 at 8:57 am

    tataia

    Tocmai de aceea am postat acest articol, pentru ca demonstreaza cat de imputiti sunt “oamenii de genul lui”.
    Aminteste-ti de pantofii gauriti ai lui Jeffrey Franks sau de ciorapii gauriti ai lui Paul Wolfowitz.
    Eu am centrala si nu face fata cand afara e ger. Am si termopan etans si se pierde masiv caldura prin el. Patura pe geam a rezolvat problema frigului in casa.

    Apreciază

  • gheorghe said, on octombrie 14, 2019 at 9:59 am

   Stii in ce consta acest „masaj”?
   Ori o faci pe … ori esti – scuze, imi pare rau ca iti spun asta!

   Apreciază

 3. Elena said, on octombrie 13, 2019 at 7:35 pm

  Mda…m-a mirat faptul ca doamna Virginia nu se plange ca ar fi dezgustat-o partidele care le-a avut cu barbatii in varsta si sexul in 3 sau perversiunile la care a fost supusa ….ea a fost marcata in schimb de picioarele care a trebuit sa le curete si maseze…

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 13, 2019 at 8:02 pm

   Elena

   Dosarul e mare, s-o fi plans si de acelea, dar articolul probabil ca a dorit sublinierea imputiciunii picioarelor aceluia.

   Apreciază

   • Elena said, on octombrie 13, 2019 at 8:39 pm

    Da, se poate si asta.

    Apreciază

 4. mircea.v said, on octombrie 13, 2019 at 10:20 pm

  Am primit pe email, nu stiu daca totul e adevarat:

  John Lenon

  (Cantaret):

  Cu cativa ani inainte de a muri, intr-un interviu pentru o revista americana , el a declarat:

  ‘Crestinatatea va lua sfarsit, va disparea..

  Nu este nevoie sa imi sustin aceasta idee. Sunt sigur.

  Nu am ce spune despre Iisus, insa cei ce-L urmau erau oameni prea simpli, astazi noi suntem mai cunoscuti decat El” (1966).

  Lennon, dupa ce a declarat ca membrii formatiei Beatles erau mai cunoscuti decat Iisus Christos, a fost impuscat de sase ori.

  Tancredo

  Neves

  (Presedinte al Braziliei ):

  In timpul campaniei prezidentiale, acesta a declarat ca, daca ar obtine 500.000 de voturi din partea partidului sau, nici Dumnezeu nu l-ar mai putea indeparta de la Presedintie.

  Bineinteles, a obitnut voturile, insa s-a imbolnavit cu o zi inainte de a deveni presedinte, apoi a murit.

  Cazuza

  (Compozitor, cantaret si poet bi-sexual):

  In timpul unui spectacol in Canecio ( Rio de Janeiro ), in timp ce isi fuma tigarea, a pufait fumul in aer si a spus: ‘Doamne, asta e pentru tine.’

  A murit la varsta de 32 de ani, de CANCER pulmonar, intr-un fel groaznic.

  Cel care a construit Vasul Titanic

  Dupa ce s-a incheiat construirea Vasului Titanic, un reporter l-a intrebat cat de sigur era Vasul.

  El a raspuns cu un ton ironic:

  ‘Nici chiar Dumnezeu

  nu il poate scufunda’

  Cred ca stiti cu totii ce a urmat

  Marilyn

  Monroe (Actrita)

  A fost vizitata de Billy Graham, in timpul unei reprezentatii a unui spectacol.

  Acesta a declarat ca Spiritul Lui Dumnezeu l-a trimis sa ii predice.

  Dupa ce a ascultat ceea ce a avea de spus Predicatorul, ea a replicat:

  ‘N-am nevoie de Iisus al tau’.

  O saptamana mai tarziu, a fost gasita moarta, in apartamentul ei.

  Bon Scott (Cantaret)

  Fostul vocalist al formatiei AC/DC. Intr-un cantec din 1979, el spunea:

  ‘Nu ma opriti: ma indrept pe drumul meu, pe drumul care duce in infern’.

  Pe 19 februarie 1980, Bon Scott a fost gasit mort, inecat cu propria voma.

  Campinas

  (in 2005)

  In Campinas , Brazilia, un grup de prieteni, beti, au luat, in drum, o alta prietena….

  Mama a insotit-o pana la masina si, ingrijorata de starea in care se aflau prietenii ei, i-a spus, tinand-o de mana pe fata care se asezase in masina:

  ‘Fiica mea, mergi cu Dumnezeu si fie ca El sa te apere.’

  Aceasta a raspuns: ‘Poate doar daca El (Dumnezeu) merge in portbagaj, pentru ca aici, inauntru, ….e deja plin. ‘

  Peste cateva ore, a sosit vestea ca tinerii au fost implicati intr-un accident mortal, toti au murit, masina era de nerecunoscut, nu se mai putea spune ce tip de masina fusese, insa, in mod surprinzator, portbagajul era intact.

  Politia a declarat ca nu vedea in ce mod a putut ramane intact portbagajul. Spre surprinderea lor, in portbagaj, au gasit un carton de oua, iar ouale erau toate intregi.

  Christine

  Hewitt (ziarista si redactora de emisiuni de divertisment din Jamaica )

  a declarat ca

  Biblia (Cuvantul lui Dumnezeu) este cea mai proasta carte scrisa vreodata.

  In iunie 2006

  a fost gasita arsa in masina proprie.

  Multi alti oameni importanti au uitat ca nu exista nici un alt nume caruia sa i se fi acordat atata autoritate, precum numele lui Iisus.

  Multi dintre acestia au murit, numai Iisus a murit si a inviat si este viu.

  Apreciază

 5. Ovidiu said, on octombrie 16, 2019 at 1:49 pm

  Ai dreptate , jidanii satanici israelieni sau nu, sunt imputiti la propriu.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: