SACCSIV – blog ortodox

Extrem de nociva emisiune despre APOCALIPSA la “Voi cu Voicu”, pe Antena 3, realizator MIRELA VOICU

Posted in ANTENA 3, APOCALIPSA, IISUS HRISTOS, NOSTRADAMUS by saccsiv on octombrie 13, 2019
saccsiv

Mirela Voicu, emisiunea „VOI CU VOICU”. Foto: https://www.antena3.ro/emisiuni/read/voi-cu-voicu.html

Mirela Voicu si-a inceput emisiunea Voi cu Voicu din aceasta dupa amiaza, vorbindu-ne oleaca despre site-ul Lovendal, ce i-a fost, probabil, sursa de inspiratie pentru tema aleasa: Apocalipsa.

Apoi invitata ei (pe care n-o cunosc) a debitat cu un aer foarte doct cum ca Iisus Hristos nu stie cand va fi Sfarsitul Lumii, ca atare nici Nostradamus nu avea cum sa stie si ca nu trebuie sa ne intereseze Sfarsitul Lumii, iar daca ne e frica de moarte, sa facem o terapie.

Evident, specialista in ea stie ce, n-a citit din Sfintii Parinti, ci doar si-a umplut capul cu balast new age. Ca atare, nu are cum stii ce stie si ce nu stie Iisus Hristos, insa este guraliva nevoie mare in a-i “invata” pe altii. Adevarul este insa acesta:

IISUS HRISTOS CHIAR NU STIE? Iata cum comenteaza Sfantul IOAN GURA DE AUR versetul “Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.”

Invitata spune prostii si despre Nostradamus, caci nu pentru ca Iisus Hristos n-ar stii, atunci de aia nu stia nici acela. Ci, Nostradamus nu stia pentru ca era un ratacit:

NOSTRADAMUS (1503 – 1566) – evreul profet mincinos

Iar sfatul ei, cum ca nu trebuie sa ne intereseze Sfarsitul Lumii este direct de la draci venit. Caci in realitate, trebuie sa ne intereseze si chiar foarte mult:

Cuviosul Serafim Rose: DE CE SĂ STUDIEM SEMNELE VREMURILOR?

De ce e obligatoriu ca orice crestin sa se preocupe de ANTIHRIST si SFARSITUL VREMURILOR? Azi, nu maine

In continuare, Mirela Voicu a mai citat niste “profetii” din Nostradamus, un pastor ce locuieste sau locuia in Japonia si Baba Vanga. Iar invitata a tras concluzia: Apocalipsa nu este adevarata, treaba ce ar fi fost demonstrata si de un mega initiat David nu stiu cum, dar care initiat mai adauga totusi si faptul ca restul celor scrise in Biblie sunt adevarate. Ceea ce este o tacaneala, caci despre Sfarsitul Vremurilor ne-a vorbit chiar Iisus Hristos…

Ca sa ne facem o imagine si mai clara despre aceasta invitata, mai trebuie amintit ca il lauda pe Edgar Cayce:

ATLANTIDA – nu stim daca a existat insa stim sigur ca trebuie sa ne ferim de dracismele lui EDGAR CAYCE si MADAME BLAVATSKY

Concluzie:

Linia directoare a emisiunii a fost: Iisus Hristos nu stie, deci nimeni nu stie, asadar nu trebuie sa ne intereseze despre Sfarsitul Lumii.

Ca atare, nu trebuie nici sa bagam in seama semnele ce ne inconjoara: ecumenismul total, semnul fiarei, al treilea templu, guvernul mondial, etc. De fapt, cele doua femei nici nu au amintit macar despre vreunul dintre acestea.

Sa traim deci roz si fara frica.

Iata si o emisiune mai veche Voi cu Voicu:

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionel said, on octombrie 13, 2019 at 8:44 pm

    Atenție! de ex. „n-ar știi” se scrie cu un singur „i”.

    Apreciază

  2. R said, on octombrie 13, 2019 at 8:53 pm

    Se pare că audiențele populației merg strună pentru Mirela Voicu, care face de câțiva ani emisiuni de succesuri cu tot felul de subiecte bizare, paranormale, cu diferite „spiritualități”, cu magie, cu clarvăzători, cu numerologi, cu astrologi, cu vindecători, cu naturiști, cu bioenergoterapeuți, cu radiesteziști, și lista e lungă. Foarte educative și new age-iste emisiunile, mai ceva ca OTV-ul de odinioară.

    Apreciază

    • ION said, on octombrie 14, 2019 at 7:42 am

      DA,aceasts securista de doi.lei,mirela voicu ,nu se multumeste sa intre singura in iad .Trbuie sa-i atraga pe toti ai ei si din pacate in tara asta sint extrem de multi,care ca si ea nu vor sa inteleaga ca nu poti servi la doi stapini.

      Apreciază

    • Liv said, on mai 30, 2020 at 9:34 pm

      Sunt pe Antena 3 la “Voi cu Voicu”- emisiune din localitatea unde a trait Baba Vanga-ei bine, “cineva” a tras in imagine niste carti de tarot, asa ca din intamplare…….ce sa inteleaga telespectatorul, ca celebra clarvazatoare ghicea in tarot?
      Rusine Antena 3!
      Iata cum se face manipularea- cui foloseste, ce zice Mirela Voicu ca e materialul ei din Bulgaria?

      Apreciază

  3. hthtny said, on octombrie 13, 2019 at 10:29 pm

    ca mai toti infectatii new age, in interiorul capului cucoanei din articol este o gaura neagra care a devorat toti neuronii). stiinta are dreptate in cazurile astea.

    Apreciază

  4. geo said, on octombrie 14, 2019 at 8:05 am

    Dincolo de aberatiile sustinute cu nonsalanta, apropo, oare de ce o fi aparut interviul? Poate fiindca udmr nu a mai prins un loc la masa bogatilor?, un pasaj mi-a atras atentia:

    Béla Kató consideră că dacă Bisericile istorice maghiare nu s-ar preocupa de grădiniţe, şcoli, mâine şi-ar putea închide şi lăcaşele de cult. “Existenţa noastră depinde de acestea, nu există un domeniu de consolidare al identităţii maghiare, cu care noi să nu trebuiască să ne ocupăm. (…) Chiar dacă nu putem recupera pierderea ultimilor o sută de ani, cu ajutorul sprijinului oferit de ţara-mamă încercăm să salvăm ce se poate”, a formulat prelatul.
    Acesta crede: identitatea de maghiar poate fi păstrată doar în cadru instituţional, cine nu are legătură cu nici măcar o instituţie maghiară, acela va fi pierdut, în mod cert, pentru naţiune.

    https://hirado.hu/2019/10/11/episcopul-reformat-bela-kato-situatia-maghiarilor-din-transilvnaiae-similara-copiilor-cu-parinti-divortati/#

    Apreciază

  5. geo said, on octombrie 14, 2019 at 8:16 am

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-23423020-ancheta-the-new-york-times-rusia-bombardat-patru-spitale-siriene-12-ore-pentru-salva-guvernului-bashar-assad.htm

    …hmmm…aparatorii taietorilor de capete…

    Familiile jihadiștilor francezi cer guvernului francez să îi repatrieze pe ei și pe copiii lor ”de urgență”, după ce aceștia au evadat din închisoare.

    ”Înainte ca situația să se înrăutățească, înainte să fie uciși sau răniți copii inocenți, înainte ca prizonierii străini să se disperseze în haosul sirian, guvernul francez și guvernele europene trebuie să reacționeze și să reacționeze în conformitate cu dreptul umanitar internațional și cu principiile fundamentale privind protecția copiilor”, a scris într-un comunicat ”Colectivul familiilor unite”.

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-23422834-sua-pregatesc-retraga-toti-militarii-ramasi-nordul-siriei-timp-fortele-tuce-aliatii-lor-preluat-controlul-asupra-orasului-tell-abyad.htm

    Apreciază

  6. luigilucretiu said, on octombrie 14, 2019 at 8:53 pm

    Top 3 Building Most Amazing Underground Secret house by Ancient Skill

    Apreciază

  7. […] Extrem de nociva emisiune despre APOCALIPSA la “Voi cu Voicu”, pe Antena 3, realizator MIRELA V… […]

    Apreciază

  8. […] Extrem de nociva emisiune despre APOCALIPSA la “Voi cu Voicu”, pe Antena 3, realizator MIRELA V… […]

    Apreciază

  9. IQ100 said, on ianuarie 12, 2023 at 12:34 pm

    Salut,am ajuns trimisd de motorul de cautare cu alt subiect. Mare este Gradina, cum ati zice voi, crestinii.Daca ati fi toleranti, ceea ce dvs., stimata gazda, pare ca ati fi uitat.In fine, „personalitate accentuata” a fost si Ioan , cel cu Apolcalipsa.Nu mor dupa Mirela Voicu, e cam „digest” ce prezinta .Dar fata mi se pare bine intentionata si are Legea sadita in inima.Sa nu ne luam de altii, fiecare crede ce vrea.Unii, cam 1/4 din populatia globului, cred in o Fecioara care concepe si naste pe Cel cu care a conceput, iar cam o zecime dintre acestia cred ca a ramas fecioara si dupa nastere.Altii cred ca se poate zbura cu un cal in rai, si ca un analfabet poate intemeia o religie, iar altii cred ca exista un singur popor ales.Asta asa, aici, pe langa noi.Deci, fiecare cu blogul său…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.