SACCSIV – blog ortodox

Sute de tineri transsexuali care şi-au schimbat chirurgical sexul caută ajutor pentru a reveni cum au fost

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 10, 2019

INFORMATION LIBERATION: Hundreds Of Transgender Young People Who Had Gender Surgery Seeking Help to ‘Detransition’

Sute de tineri transsexuali care şi-au schimbat chirurgical sexul caută ajutor pentru “detranziţie”

Trăim într-una dintre cele mai nebune perioade din întreaga istorie umană.
Sky News:

Sute de tineri transsexuali caută ajutor pentru a se întoarce la sexul lor original, a declarat o femeie care se ocupă de acte de caritate pentru Sky News.
Charlie Evans, 28 de ani s-a născut femeie dar s-a identificat ca barbat timp de aproape 10 ani înainte de detranziţie.
Numărul de tineri care caută schimbarea de sex este la cel mai înalt nivel din toate timpurile, dar auzim foarte puţine – dacă auzim vreodată – despre aceia care ajung să-şi regrete decizia.

În prezent, nu există date care să reflecte numărul celor nefericiţi cu noul lor sex sau a celor care optează să “deztranziteze” către sexul lor biologic.
Charlie a trecut prin detranziţie şi şi-a făcut public păţania anul trecut – şi a spus că a fost uimită de numărul mare de oameni aflaţi într-o poziţie similară.
„Ţin legătura cu tineri de 19 şi 20 de ani care şi-au schimbat complet sexul chirurgical şi care îşi doresc să nu o fi făcut, iar disforia lor de gen nu s-a ameliorat şi nu se simt mai bine după schimbare,”  a spus ea.
„Ei nu ştiu ce opţiuni mai au acum.”
Charlie spune că a fost contactată de „sute” de oameni care caută ajutor – 30 de oameni doar în zona ei din Newcastle.
„Cred că unele dintre caracteristicile lor comune sunt că au în jur de 25 de ani, cei mai mulţi femei sau atraşi de persoane de acelaşi sex, şi adesea sunt autişti.”

Nu le pasă că blocanţii de pubertate pe care îi iau copiii pot cauza sterilitatea ireversibilă şi chiar moartea.
Săptămâna trecută, s-a raportat că acel copil de pe afişul foarte profitabilei industrii a transsexualităţii, Jazz Jennings, îşi amână frecventarea cursurilor de la Harvard pe fondul unor „probleme de sănătate mentală.”

De la Radar Online:

Jazz Jennings a anunţat marţi că şi-a amânat participarea la admitere pentru  Harvard University. Acum, o sursă exclusivă a dezvăluit sitului RadarOnline.com că decizia ei a fost din cauza decăderii sănătăţii mentale a vedetei TLC.
O sursă apropiată lui Jennings a spus că vedeta de la “I Am Jazz” era “atât de stresată ” şi arăta “semne de depresie” încă din toamna trecută.
“Jazz nu a mai fost ea însăşi de mai multe luni,” a relatat sursa pentru Radar. “Nu se simţea în stare să înceapă şcoala şi să trăiască singură.”
[…] Anul trecut, faimoasa adolescenta a mai făcut o operaţie de confirmare a sexului, pe care ea a descris-o ca “pasul final al tranziţiei.”

Guvernul nostru şi mass media se panichează acum pentru vaping (ţigările electronice) dar în acelaşi timp încurajează în mod activ copiii să ia blocanţi de pubertate, hormoni pentru sexul opus şi să îşi facă operaţii de schimbare ireversibilă a sexului.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Tagged with:

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ovidiu said, on octombrie 10, 2019 at 8:18 pm

    sacciv ar trebui sa va clatiti ochii cu acest video

    Apreciază

  2. ovidiu said, on octombrie 10, 2019 at 9:09 pm

    iti propun un video interesant cu un balon de mare altitudine care se opreste in cupola pamantului (cerul de deasupra noastra), la 34 km deasupra Californiei.(facerea,7)

    Apreciază

    • Ovidiu said, on octombrie 11, 2019 at 1:44 pm

      Apreciază

      • cata said, on octombrie 11, 2019 at 8:38 pm

        Chiar am sperat să văd o demonstraţie. Dar filmul evenimentelor e cu totul altul:
        La min 1:52.00 balonul se sparge aproape de 35.000 m (era logic să se spargă la un moment dat).
        Camera începe să cadă liber, cu viteză din ce în ce mai mare (logic) până la min 1:52.44, când senzorul de altitudine dă rateuri şi măsurătoarea se blochează la 34.018 m (probabil din cauza acumulării de gheaţă).
        Camera continuă să cadă liber până la minutul 2:03.14, când senzorul de altitudine intră din nou în funcţiune (e posibil să se fi desprins bucăţile de gheaţă) şi se reia măsurătoarea de la altitudinea la care a ajuns camera, adică BRUSC de la 14.800 m. Deci acolo e un blocaj al senzorului de altitudine, nicidecum faptul că balonul a atins vreun firmament. Adevărul trebuie spus.

        Apreciază

  3. Duhul Căpitanului said, on octombrie 10, 2019 at 11:18 pm

    Doamne miluiește, Doamne miluiește, Doamne miluiește!

    Apreciază

  4. Uva said, on octombrie 11, 2019 at 2:18 am

    Aproximativ 3 milioane de americani din statul California stau fara curent electric dupa ce corporatia privata de electricitate a decis sa opreasca curentul pe motiv ca viteza vantului poate provoca incendii, localnici spun insa ca nu au fost probleme in zona cu vantul. situatia poate dura pana la 7 zile,

    In a doua zi oamenii au primit restrictie de a iesi din case dupa ora 20:00 cu riscul de a fi arestati. Parerea localnicilor este ca situatia poate degenera in declararea legi martiale.

    Apreciază

  5. geo said, on octombrie 11, 2019 at 11:48 am

    “Este foarte posibil ca retragerea americanilor din regiune să ducă la exterminarea creștinilor din zonă”, a atras atenția Ashty Bahro, fost director al Alianței Evanghelice din Kurdistan.

    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23418939-treia-ofensivei-turciei-siria-mii-oameni-nevoiti-refugieze-timp-numarul-victimelor-creste.htm

    „Noi vom deschide porţile şi vom trimite 3.6 milioane de refugiaţi sirieni către voi”, a declarat Erdogan, în cadrul unui discurs în faţa partidului său, Justiţie şi Dezvoltare, răspunzând criticilor statelor europene.

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/recep-erdogan-ameninta-uniunea-europeana-vom-deschide-portile-si-vom-trimite-milioane-de-refugiati-sirieni-catre-voi-1199122

    German Interior Minister Horst Seehofer has warned of a larger influx of refugees than that seen in Europe in 2015. He made the statement during an official visit to Greece.

    https://www.dw.com/en/germanys-horst-seehofer-warns-of-refugee-wave-bigger-than-in-2015/a-50713279

    https://www.activenews.ro/externe/Oficial-german-Europa-in-pragul-unei-noi-crize-a-refugiatilor-mai-mare-decat-in-2015-158204

    Apreciază

  6. R said, on octombrie 13, 2019 at 10:35 pm

    Apreciază

  7. […] Sute de tineri transsexuali care şi-au schimbat chirurgical sexul caută ajutor pentru a reveni cum… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.