SACCSIV – blog ortodox

Genom complet de ADN uman găsit de către cercetători italieni în vaccinuri MMR contaminate

Posted in ADN, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on octombrie 9, 2019

VACCINE IMPACT: Complete Human Genome DNA Found in Contaminated MMR Vaccine by Italian Researchers

Genom complet de ADN uman găsit de către cercetători italieni în vaccinuri MMR contaminate

de Brian SHILHAVY

Redactor, Health Impact News

Oameni de știință italieni dintr-o organizație numită Corvelva au publicat rezultate din cadrul testării lor a vaccinului Priorix Tetra (Pojar – Oreion – Rubeolă – Varicelă | MMRV) produs de către GlaxoSmithKline.

Raportul lor pretinde că testele de re-înșiruire ADN arată că vaccinul MMRV produs din linia de celule MRC-5 (de origine fetală) conține un genom uman complet (având toți cromozomii), al unei persoane de sex masculin.

Genomul uman de referință a fost identificat cu potrivire de citire de  99,76%, ceea ce înseamnă aproape în integralitatea sa. ADN-ul uman fetal conținut de acest vaccin este un genom singular complet, aceasta semnificând faptul că vaccinul conține ADN genomic cu toți cromozomii unui individ mascul (de fapt MRC-5 provine de la un fetus mascul).

Cercetătorii susțin că variante ale acestui ADN genomic uman găsite în lotul Priorix pentru vaccinul MMRV au fost depistate în “gene implicate în cancer”.

Din Raportul acestora:

Trebuie notat de asemenea că literatura de referință, care susține că celulele diploide utilizate în producția vaccinurilor sunt sigure din punct de vedere al stabilității genetice, este depășită. Primele anomalii genetice au fost găsite cu deja 40 de ani în urmă, și au fost considerate neglijabile pentru siguranța vaccinurilor; din ce s-a raportat în ghidul OMS, de atunci nu au fost efectuate actualizări cu noile tehnologii de secvenționare, în mod special în NGS (care este, pe lângă acestea, economic și rapid), cu consecința că în vaccinurile administrate zeci de ani, prezența ADN-ului tot mai modificat genetic și într-o cantitate necontrolabilă a fost permis în cantități tot mai mari.

Dr. Theresa DEISHER, expert mondial în domeniul utilizării celulelor fetale și stem și a riscurilor de îmbolnăvire conexate prezenței ADN-ului fetal rezidual din vaccinuri, a răspuns printr-o scrisoare politicienilor, publicată de asemenea pe website-ul Corvelva 3.

Mai jos este un extras din documentul pus cu amabilitate la dispoziție de către dr. Theresa DEISHER:

– recent, duplicări și eliminări de novo au fost recunoscute în până la 10% din spectrul maladiilor de autism simplex, coroborând declanșatori de mediu asupra geneticii spectrului dereglărilor de autism.

– porțiunea de rubeolă a vaccinului MMR conține contaminanți de ADN fetal de proveniență umană de aproximativ 175 ngs, de mai bine de 10 ori mai mult decât limita maximă recomandată de OMS, de 10 ng per doză de vaccin.

– nici un alt medicament de pe piață nu ar primi aprobarea FDA fără o profilare de toxicitate temeinică (FDA urmează liniile internaționale de ghid ale ICH) > acest lucru nu a fost niciodată efectuat de către industria farmaceutică pentru contaminarea ADN în vaccinurile MMR.

– vaccinurile produse cu linii de celulă umană fetală conțin resturi celulare și ADN uman rezidual contaminator, care nu pot fi complet eliminate în timpul procesului de purificare în aval a virusului. Mai mult decât atât, ADN-ul nu este caracterizat doar de secvența sa (ATCG), ci și de modificarea sa epigenetică (spre exemplu tiparul de metilare al ADN-ului). Această decorare este foarte specifică fiecărei specii, motiv pentru care ADN-ul ne-uman va fi eliminat, în vreme ce situația nu este musai identică în cazul ADN-ului fetal uman.

Injectarea copiilor noștri cu contaminanți ADN fetali umani poartă riscul de a cauza două patologii bine fixate:

  1. Mutageneza inserțională: ADN fetal uman se îmbină în ADN-ului copilului cauzând mutații. Terapia cu gene care folosește mici fragmente omoloage recombinate a demonstrat că, începând de la 1,9 ng / ml de fragmente ADN rezultă în inserarea în genomul celulelor stem la 100% dintre șoarecii injectați. Nivelurile fragmentelor de ADN uman fetal din copiii noștri după vaccinare cu vaccinuri care conțin MMR, Varivax (varicelă) sau Hepatită A, ating niveluri de peste 1,9 ng / ml.
  2. Boala autoimună: ADN-ul man fetal determină sistemul imunitar al unui copil să-și atace propriul său corp.

Citiți raportul integral aici.

Tradus & adaptat de Cristian

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

VIRUSI TERIBILI trec de la ANIMAL la OM prin intermediul VACCINURILOR. Descoperirea a bagat-o pe doctor Indy A. Mikovitz la INCHISOARE

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

Ce secret sinistru se ascunde in spatele alergiei la ou in cazul vaccinului?

 

Tagged with: , , ,

Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: