SACCSIV – blog ortodox

Videoclipul “In My Bed”(În patul meu) al Sabrinei Carpenter este despre controlul minții unei fete tinere si este realizat de Disney

Posted in CONTROLUL MENTAL, MUZICA, SIMBOLURI, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on octombrie 8, 2019

Vigilant Citizen: Sabrina Carpenter’s “In My Bed”: A Video about the Mind Control of a Young Girl … Made by Disney

„În patul meu” – Sabrina Carpenter: un videoclip despre controlul minții unei fete tinere … Realizat de Disney

Sabrina Carpenter este una dintre numeroasele vedete pentru copii care au crescut în cadrul sistemului Disney care a lansat apoi o carieră solo, ce este definită de agenda elitei oculte. Spre deosebire de alte vedete ex-Disney, precum Miley Cyrus, Selena Gomez și nenumărate altele, Sabrina Carpenter avea un fan club imens format din copii care urmăresc canalul Disney. Tranziția ei într-o stea pop solo i-a determinat pe fanii săi să „treacă” la un nivel mai profund de materiale perturbatoare.

Cariera Sabrinei a început la vârsta de 12 ani, când a jucat rolul unei tinere victime de viol în seria NBC 2011 Law & Order: Special Victims Unit.  Apoi a fost recrutată de Disney pentru a juca rolul Maya Heart în serialul Girl Meets World și al lui Jenny Parker în Adventures in Babysitting – un film original Disney Channel.

Disney a recrutat-o pe Carpenter si pentru abilitățile sale de a cânta. Ea are un contract cu Hollywood Records, companie media deținută de Disney, alături de alte ex-vedete Disney, Demi Lovato și Bea Miller.

Bea Miller (stânga) și Demi Lovato (dreapta) făcând semnul cu un singur ochi, ceea ce înseamnă că sunt deținute de elita ocultă.

Deoarece Carpenter este semnat cu aceeași etichetă, binnteles ca si ea trebuie să afișeze același simbolism:

Imaginea de copertă a single-ului Carpenter Why ce prezintă un semn clar cu un ochi. Proiectarea generală este un nod din scindarea personalității sclavilor de control al minții.

               Pe coperta ultimului său album, unul dintre ochi este ascuns inteligent de umbră.

Dincolo de semnul unic, întregul act al Sabrinei Carpenter este infuzat cu agenda elitei oculte. Cea mai evidentă dovadă a acestui fapt este videoclipul ei In patul meu, care o prezinta în mod clar pe cântăreța ca pe o sclava controlata mintal (pentru a înțelege pe deplin ce urmează să fie explicat, citiți mai întâi articolul meu despre programarea Monarch).

In patul meu

Judecând după comentariile de pe YouTube, cei mai mulți dintre tinerii ei fani interpretează videoclipul „În patul meu” cu protagonista Sabrina Carpenter fiind „întâmplătoare” în camera ei. Cu toate acestea, nu există nimic întâmplător în privința videoclipului. Fiecare cadru este încărcat cu simbolism care se raportează direct la lumea MKULTRA. Prin intermediul acestei imagini, acest video drăguț ajunge să spună o poveste tulburătoare – una care este spusă prea des în mass-media.

Încă de la început, spectatorii sunt expuși conceptelor de bază în controlul minții.

               La începutul videoclipului Sabrina sta culcata pe pat.  Apoi, ea începe să „leviteze”.

Baza controlului minții este de a induce traume, ceea ce duce la disociere, ce  poate duce la un sentiment de ușurință și plutire. Această primă scenă descrie în mod simbolic începutul procesului de control al minții.

Sabrina se găsește apoi în altă cameră și se îmbracă altfel. Se află într-o lume de disociere și tot ceea ce este în jurul ei face aluzie la acest fapt.

                      Camera Sabrinei este plină de simboluri legate de controlul minții.

Se întâmplă multe aici, mai ales când cineva este familiarizat cu simbolismul controlului minții Monarh.

În primul rând, camera este umplută cu fluturi de toate formele și dimensiunile.  Controlul minții monarhului poartă numele fluturelui monarh datorită metamorfozei sale de la o omidă la un cocon, apoi la un fluture. Sclavii MK trec printr-o perioadă de metamorfoză care îi transformă într-un fluture metaforic … un fluture metaforic foarte trist și rupt.

Deasupra capului Sabrinei se află mai multe ceasuri – toate afișând un timp diferit. Aceasta se referă la dezorientarea completă în timp și spațiu a sclavilor MK datorită traumei și disocierii.

Pe noptiera de lângă Sabrina sunt mai multe telefoane, inclusiv unul care nu are receptorul inchis. După cum s-a văzut în articolele anterioare (cum ar fi cea de pe Telefonul lui Lady Gaga), mințile sclavilor MK sunt adesea reprezentate de telefoane. Telefonul care este deconectat este persoana care este în prezent „declanșată”. Nu puteți ajunge la acea persoană momentan.

                                           Ținuta Sabrinei este extrem de simbolică.

Modelul contrastant alb-negru de pe pijamalele, unghiile și cizmele Sabrinei subliniază un concept extrem de important în controlul minții: Dualitatea.  Folosind forțele oculte și psihologice profunde din spatele acestui concept antic, dualitatea joacă un rol complex în defalcarea și reconstruirea sclavilor MK.

Îmbrăcămintea Sabrinei este izbitor de asemănătoare cu cele găsite în tablourile lui Kim Noble – un supraviețuitor al controlului minții bazat pe traume.

Pictura lui Kim Noble „Waiting Rose” face parte dintr-o serie care descrie abuzul ei de către un manipulant. Conceptul de dualitate este extrem de prezent în toate aceste tablouri.

Prin urmare, camera și ținuta Sabrinei reprezintă în mod simbolic starea mentală a unui sclav disociat.

Când obiectivul arată mai mult din camera Sabrinei, „sexy”, spectatorii văd lumini de neon „sexy”.

Camera Sabrinei este plină de jucării și ursuleți de păducel pe care i-ai putea găsi în dormitorul unei fetițe. Deși Sabrina Carpenter are de fapt 20 de ani, totul din videoclip este realizat pentru a o asocia cu copilăria – ceea ce face apel la fanclubul ei. Cu toate acestea, în partea dreaptă, există două lumini neon de femei goale, genul pe care l-ai putea găsi la un club de striptease. Combinația jucăriilor cu lampile cu neon pentru „adulți” indică un concept perturbator: sexualizarea minorilor.

Prin intermediul acestei imagini, videoclipul se referă în mod subtil la abuzurile violente asupra copiilor în timpul programării MK pentru a provoca traume și disocieri. Este, de asemenea, o referire la programarea Beta Kitten – programarea MK folosită pentru a crea sclavi sexuali. Crezi că citesc multe despre asta? Continua să citești.

Sabrina este înconjurată de fluturi (Monarch mind control) și pisici (Beta Kitten Programming).  De asemenea, în spatele ei, sunt imagini cu un fel de demon, pisică demonică sau ceva asemanator. În sfârșit, ochii Sabrinei sunt în spirală pentru a ilustra starea ei mentala controlata.

Versurile melodiei fac aluzie și la conceptele MK. Aceasta este a doua strofa:

Ceva chimic în mine

Se joaca cu mintea mea

Și nu pot să nu mă simt ca

Mă simt ca altcineva

Un fel de animal din mine

Încearcă să-mi reamintesc

Nu este nevoie să vă faceți griji

Și mă pierd

„Ceva chimic din mine” se referă la medicamentele administrate sclavilor pentru a facilita trauma și disocierea. „Mă simt ca altcineva” este plângerea principală a cuiva cu mai multe persoane – obiectivul controlului minții.

Scopul controlului minții: crearea mai multor alter-persoane. Acest concept este reprezentat în diferite puncte din timpul videoclipului.

Apoi, videoclipul ne duce într-un loc în care nu vrem să mergem cu adevărat.

Sabrina multiplă se îndreaptă în interiorul unei spirale dualiste hipnotice clasice.  Controlul minții pure.

                                             Controlul minții la un nivel superior.

Sabrina se găsește într-o camasa de forta cu ochii încă învârtiți. Ea este în mod clar o sclavă. Este tinuta într-o cameră care este „decorată” obsesiv cu poze cu ea la diferite vârste – inclusiv fotografii de cand era copil. Ea este sub controlul „lor” încă de la naștere.

În jurul ei sunt patru bărbați mai în vârstă, care o observă, iau notițe și, la un moment dat, o păcălesc. Aceștia sunt managerii Sabrinei – cei care se ocupă de programarea MK.

Aceasta tanara fata face mișcări sexy pe langa manipulatorii MK – o altă referire la programarea Beta Kitten.

Pe scurt, videoclipul exploatează o narațiune care se găsește adesea în „divertisment” inspirat de MK. Prima parte a videoclipului (în camera ei simbolică) reprezintă locul în care mintea ei merge după disociere. A doua parte reprezintă starea ei reală, un sclav MK fiind controlat și programat de către manipulatorii MK. Aceeași narațiune o găsești și în filme precum foarte deranjanta Întoarcere in Oz (realizată tot de Disney).

In concluzie

În patul meu este o celebrare clară și evidentă a controlului minții Monarh și a culturii bolnave care o înconjoară. Nu există absolut nicio modalitate de interpretare completă a acestui videoclip, fără a aborda elementele MK evidente pe care le-am înțeles. Adică, ea este literalmente într-o camasa de forta cu ochii învârtiți în timp ce bărbații în costume o observă. Cât de mai flagrant poți obține?

Sabrina Carpenter este încă o vedetă Disney a cărei carieră a fost împinsă spre agenda tulburătoare a elitei oculte. Acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător: Disney, o fabrică de sclavi din industrie, care scoate în mod regulat noi „animatori” cu contracte  ce nu pot fi anulate, care nu permit o contribuție creativă prea mică. Controlate de o echipă de manageri și regizori video, aceste vedete sunt forțate să acționeze și să cânte despre trauma chiar pe care ei (și nenumărați alții) sunt nevoiți să o trăiască la mâna elitei oculte.

P.S. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here. Thank you.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on octombrie 8, 2019 at 6:27 pm

    Revoluția portocalie a poposit pe meleagurile Babilonului: https://www.moonofalabama.org/2019/10/the-us-led-coup-attempt-in-iraq-may-further-weaken-that-country.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: