SACCSIV – blog ortodox

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

Mihai Sora a fost cu Ana Pauker iar acum, la varsta de 103 ani, este cu #rezist:

Mihai Şora, despre perioada în care a lucrat la cabinetul infamei Ana Pauker

Si nu-i nimic de mirare in toata treaba asta. Dar asta o pot intelege doar cei ce stiu ce-i aia stanga. Iar acestia sunt extrem de putini. Restul, doar spun ca stiu, dar, de fapt, habar nu au si asta este extrem de grav, caci fiara rosie, ce parea ca a primit o rana de moarte la finalul anilor ’80, si-a revenit si a pornit sa inghita intreg Pamantul, Romania fiind o victima aproape sigura.

De aceea am scris randurile de mai jos, in incercarea de a mai aprinde oarece beculete, macar in mintea catorva.

 

I. Definitia STANGII

Comunism, socialism, social democratie. Cuvintele acestea le-au auzit aproape toti. Mai putini insa stiu care le este in mod real doctrina iar si mai putini stiu ca nu doar acestea apartin stangii, pentru ca majoritatea nu stie ce-i aia stanga.

Ma voi stradui, deci, sa definesc acesta stanga, in termeni cat mai simpli, folosind cat mai putine fraze:

Cine vrea globalism, e de stanga.

La fel, cine vrea Guvern Mondial.

Cine striga impotriva nationalismului.

Cine vrea avort.

Cine vrea homosexualitate.

Cine vrea al treilea gen.

Cine vrea eutanasie.

Feminismul.

Cine spune “copiii vostri sunt ai nostri” si inventeaza tot soiul de motive pentru rapirea copiilor din familie si plasarea lor in sistem.

Cine vrea desfiintarea proprietatii.

Cine vrea desfiintarea familiei, inclusiv prin redefinirea notiunii.

Cine vrea ecumenism total.

Cine e anticrestin, ateu sau new age.

Cine vrea Big Brother, internetul obiectelor si disparitia banilor cash.

Toti acestia sunt de stanga. Orice individ, organizatie, partid sau miscare care promoveaza si doar una dintre cele insirate mai sus, este de stanga. Degeaba spui ca avortul si homosexualitatea nu sunt bune, insa vrei Guvern Mondial, precum Sanhedrinul, de exemplu:

ANTIHRISTUL va interzice HOMOSEXUALITATEA si AVORTUL? Sanhedrinul cere inlocuirea ONU, reeducarea religioasa a oamenilor si unirea natiunilor la Ierusalim

Tot de stanga se cheama ca esti. E ca in cazul ereziei si crestinismului. Se cheama erezie (si nu crestinism) deoarece are o forma exterioara de crestinism, insa a schimbat ceva. Dar acel ceva este este suficient ca sa strice tot, caci este ceva esential si face ca erezia sa fie o uraciune.

Asa si in cazul stangii. Pentru ca un partid, de exemplu, sa fie de stanga, este suficient sa promoveze doar o singura stricaciune din toate cele ale stangii. Iar ce este de stanga este al diavolului iar cei ce-i fac voia diavolului vor sta la Judecata de Obste tot in … stanga (Sfânta Evanghelie după Matei, Capitolul 25):

 1. Când va veni Fiul Omului întru slava Sa, şi toţi sfinţii îngeri cu El, atunci va şedea pe tronul slavei Sale.
 2. Şi se vor aduna înaintea Lui toate neamurile şi-i va despărţi pe unii de alţii, precum desparte păstorul oile de capre.
 3. Şi va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga.

Sigur, nu toate partidele sunt atat de subtile. Bolsevismul, de exemplu, le-a avut cam pe toate din doctrina stangii:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL…

Pentru a intelege si mai bine cele de mai sus, cititi va rog si:

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCA. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

 

II. Cand a aparut STANGA si unde vrea sa ajunga

Doctrina stangii este fix aceeasi cu cea a Noii Ordini Mondiale a Ordinului Illuminati, de acum peste 200 de ani, ordin cladit pe banii lui Rothschild („Scut Roșu” în germana veche):

ORDINUL ILLUMINATI – originile, metodele și influența lui asupra evenimentelor mondiale

Inclusiv culoarea rosie. Pentru ca stanga este creatia illuminati.

Si fiind o unealta, va ajunge acolo unde vor creatorii sai: la Guvernul Mondial si la instaurarea antihristului.

 

CAZUL ROMANIEI

De cativa ani, cea mai uzitata lozinca este “PSD – ciuma rosie”. Din pacate insa, in tara noastra, nu doar PSD este de stanga…

III. Preambul

George Soros a venit în România imediat după Revoluție, in ianuarie 1990. „Am venit cu primul avion civil care a aterizat la București“, povestea el într-un interviul pe care i l-a luat jurnalistul Robert Turcescu.

Si a creat societatea civila din Romania…

Agenda fundatiile sale sunt de tip open – deschise, adica anti ortodoxie, anti nationalism si tot tacamul ce deriva de aici. Ca atare, si membrii societatii civile create de acesta au lucrat si lucreaza cu foarte multa harnicie in aceste directii. Din randurile sale fac parte puzderie de intelectuali, oameni politici, consilieri si fondatori de ONG-uri mai mici.

Evreul George Soros nu lucreaza doar in Romania, ci si pe plan international. Cele mai cunoscute fundatii infiintate de el sunt cele pentru o Societate Deschisa. Iar banii nu sunt putini: 32 miliarde de dolari incepand cu 1984 si provin din averea sa personala castigata pe pietele financiare. Cum de a castigat el atat de usor atat de multi bani? Evident, pentru ca stapanii finantelor l-au lasat s-o faca. Si l-au lasat tocmai pentru ca foloseste banii unde trebuie, tot astfel cum si strabunii lor i-au dat sume colosale evreului Leon Trotsky pentru finantarea Revolutiei Bolsevice.

 

IV. CRONOLOGIE PE SCURT:

In 2012 evreul Mark Gitenstein (ambasadorul SUA la Bucuresti) declara ca ambasade vestice au finantat 140 000 de „restarteri”, adica agenti ai schimbarii pe internet:

Acum poate VETI INTELEGE MAI BINE: In 2012 evreul MARK GITENSTEIN (ambasadorul SUA la Bucuresti) declara ca ambasade vestice AU FINANTAT 140 000 de „restarteri”, AGENTI AI SCHIMBARII activi pe internet

Mihai Razvan Ungureanu

La 9 februarie 2012, presedintele Traian Basescu il desemneaza drept prim-ministru.

Klaus Iohannis

In 2014 castiga alegerile iar din 21 decembrie acelasi an ocupă funcția de președinte al României.

USR

Uniunea Salvați România continuă la nivel național proiectul politic al partidului Uniunea Salvați Bucureștiul (USB), înființat pe 1 iulie 2015.

Incendiul de la Colectiv

A avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015.

Dacian Ciolos

A deținut funcția de prim-ministru al României din noiembrie 2015 până în ianuarie 2017.

PLUS

Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (abreviat PLUS) este un partid politic înființat la 26 octombrie 2018, al cărui președinte este Dacian Cioloș.

Alianta USR PLUS

Alianța 2020 USR PLUS este o alianță electorală înființată la 2 februarie 2019 între partidele USR și PLUS.

#rezist

Miscarea rezist din Romania este parte a miscarii internationale resist, ambele fara date oficiale de infiintare.

 

DETALII:

V. Mihai Răzvan Ungureanu

La 9 februarie 2012, presedintele Traian Basescu il desemneaza drept prim-ministru. Va detine aceasta functie pana la 7 mai 2012.

In trecut, la data de 26 noiembrie 2007, acelasi Traian Băsescu înaintase Parlamentului propunerea de numire a lui Mihai Răzvan Ungureanu (nascut in 1968) în funcția de director al Serviciului de Informații Externe.

Alte informatii interesante din biografia sa:

În anul 1993 Mihai Răzvan Ungureanu a susținut masteratul în Studii Ebraice la Oxford Centre for Hebrew and Jewish Studies din cadrul Universității Oxford.

Este membru al board-ului științific al Fundației Soros pentru o Societate Deschisă, Iași – București (1996-1998)

Este membru al European Association for Jewish Studies din Oxford, Marea Britanie (din 1997).

Este Senior Fellow al Oxford Centre for Jewish and Hebrew Studies, St. Cross College, University of Oxford, Marea Britanie (din 1998).

Cititi va rog mai multe la:

MIHAI RAZVAN UNGUREANU – PRIM MINISTRU … Este directorul Serviciului de Informații Externe, fost sef in Fundatia Soros. Posibil evreu?

MUGUR VASILIU: „Guvernul Judas Priest” – o schita de portret, a primului produs integral evreiesc, care conduce primul guvern integral evreiesc, pentru prima oara in istorie, in Romania

Cand era la sefia ministerului de externe, o pusese pe Ana Pauker pe perete:

Ana Pauker pe peretele lui Ungureanu

Pentru cei ce nu stiu cine a fost Ana Pauker:

Evreica ANA PAUKER, cea mai crudă femeie din istoria Romaniei!

Legionara ECATERINA GATA a scuipat-o pe ANA PAUKER. Drept urmare I-AU SMULS SANII cu clestele, AU VIOLAT-O, i-au bagat un fier in vagin si AU UCIS-O

Foto: evreica ANA PAUKER in revista TIME din 20 septembrie 1948 – “CEA MAI PUTERNICA FEMEIE DIN LUME”

In 2015, presedintele Klaus Iohannis il nominalizeaza pentru a doua oara in functia de director SIE:

Germanul KLAUS JOHANNIS l-a nominalizat pe evreul MIHAI RAZVAN UNGUREANU in functia de director al SIE. In traducere: deoarece SERVICIILE SECRETE CONDUC ROMANIA, directorii trebuie sa fie ANTI NATIONALISM si ANTI ORTODOXIE…

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Mihai_R%C4%83zvan_Ungureanu

După mandatul său de premier, Ungureanu a fondat Inițiativa Civică de Centru-Dreapta (ICCD), o organizație non-guvernamentală, care-și propune unirea tuturor forțelor de dreapta. Printre fondatorii ICCD, sunt și doi membri PDL, anume Monica Macovei și Cristian Preda. Ungureanu a devenit președintele noii platforme. El a vorbit despre o alianță electorală de dreapta, la care să participe PDLPNRPNȚCD și FCD.

În septembrie 2012, Ungureanu s-a înscris în partidul Forța Civică. El a candidat la președinția partidului, funcție în care a fost ales la 7 septembrie 2012. A alipit partidul la Alianța România Dreaptă (ARD), formată din PDL și PNȚCD. De asemenea, a aplicat Forța Civică la Partidul Popular European (PPE), purtând discuții cu liderii partidelor membre și cu organizația centrală a organizației europene. După alegerile parlamentare din 2012, ARD s-a dizolvat. În martie 2013, Forța Civică și PNȚCD au reînființat Alianța Dreptate și Adevăr.

În luna iulie a anului 2014, Partidul Forța Civică al lui Mihai Răzvan Ungureanu a decis să fuzioneze prin absorbție cu PDL. În aceste condiții, Ungureanu devenea prim-vicepreședintele PDL. În luna noiembrie, după alegerile prezidențiale, Alianța Creștin Liberală formată din PNL și PDL a fost desființată, iar cele două partide s-au unit într-un singur partid, numit PNL. Astfel, după multe negocieri și fuziuni, Mihai Răzvan Ungureanu a revenit în PNL.

După caștigarea alegerilor din 16 noiembrie 2014, Klaus Iohannis a devenit la 21 decembrie 2014 președintele României. La 29 decembrie 2014, Mihai Răzvan Ungureanu este numit consilier personal al președintelui Klaus Iohannis.

Cititi va rog si:

ALIANTA MONDIALA A RELIGIILOR – urias Summit de Pace la Seul intre 17 si 19 septembrie 2014. 150.000 de persoane din 52 de state ale lumii. Romania reprezentata de EMIL CONSTANTINESCU si MIHAI RAZVAN UNGUREANU

De ce EVREUL MIHAI RAZVAN UNGUREANU a secretizat acordul cu CHEVRON (Rockefeller)?

 

VI. Klaus Iohannis

Aparut de niciunde, domina din 2000 primaria Sibiului. Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Sibiu:

Primarul Sibiului este Klaus Iohannis, președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România între 20022013, președinte al PNL din 2014. A fost ales primar în anul 2000, reales în 2004 cu 88,7%, în 2008 cu 83,2%, iar în 2012 cu 77,9% din voturi.

S-a remarcat prin reamenajarea parcurilor orașului și demararea lucrărilor de reabilitare a centrului istoric. A adaptat sistemul de semaforizare al orașului Sibiu la noua tehnologie LED. Totodată a dezvoltat securitatea populației prin promovarea și dezvoltarea serviciilor Poliției Locale.

Unii poate vor zice: iata, a fost un bun gospodar. Sa nu uitam insa cati bani s-au pompat in orasul ala ca sa fie buricul cultural bla bla bla. Iata, de exemplu, ce putem citi la Joi, 29 noiembrie 2007 / 15:35:22 – Sibiu e Capitală Culturală Europeană – spectacole, artişti străini, 50 de milioane de euro cheltuiţi şi un milion de turişti:

BUCURESTI (MEDIAFAX) „Sibiu-Capitală Culturală Europeană 2007”, eveniment a cărui organizare a costat 50 milioane de euro, se va închide oficial de Ziua Naţională a României. Statutul de Capitală Europeană a reuşit să atragă un milion de turişti, dar nu a ajutat Sibiul să intre pe Lista patrimoniului mondial UNESCO. Sibiul a fost desemnat, în 27 mai 2004, în urma votului final al Consiliului de Miniştri ai Culturii din Uniunea Europeană, drept Capitală Culturală Europeană pentru anul 2007, titlu pe care l-a împărţit cu Luxemburg. Tema aleasă de Sibiu/Hermannstadt pentru programul „Sibiu 2007” şi-a propus să prezinte profilul multicultural al acestui oraş vechi de opt secole, sub deviza „City of Culture – City of Cultures”. Considerat de mulţi „prima campanie de imagine reală” a României şi „cel mai amplu program cultural” organizat în România, „Sibiu – Capitală Culturală Europeană 2007” a înghiţit de la bugetul de stat o sumă de 50 de milioane de euro, pentru lucrări de reabilitare (circa 40 de faţade ale clădirilor şi ganguri din Sibiu), achiziţia de echipamente (cortul Pavilion 2007, două scene şi gradene, un pian Steinway), reabilitare mai multor lăcaşuri de cult, organizarea de proiecte culturale, promovarea programului, reabilitarea aeroportului din Sibiu. „Aceasta este suma totală, investită de Ministerul Culturi şi Cultelor şi de autorităţile de la Sibiu pentru Capitala Culturală Europeană”, a declarat pentru MEDIAFAX Sergiu Nistor, comisarul guvernamental al programului „Sibiu-Capitală Culturală Europeană 2007”. Capitala Culturală Europeană a fost un prilej pentru derularea la Sibiu, în acest an, a circa 220 de proiecte, la care, potrivit estimărilor autorităţilor locale, au ajuns circa un milion de turişti. Cele mai mari evenimente din cadrul „Sibiu 2007” au fost, de departe, Adunarea Ecumenică Europeană, deschisă de preşedintele Băsescu, concertele susţinute de Opera de Stat din Viena şi Scala din Milano, Festivalul Internaţional de Teatru „Radu Stanca”, Festivalul de rock „Artmania”, dar şi „Sibiu.Dans. Festival”. Nu au lipsit din programul Capitalei Culturale nici recitalurile lui Goran Bregovici şi Julio Iglesias. (Material de Madalina Cerban)

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Klaus_Iohannis:

La 28 decembrie 2007 președintele Traian Băsescu i-a conferit lui Iohannis Ordinul național „Steaua României” în grad de cavaler, cea mai înaltă distincție oferită de statul român.[12]

Si a trait el linistit asa, nestiut de mai nimeni in afara de sibieni, pana prin 2009, cand ne trezim ca-i propus premier de catre PNL dar si de … PSD, PC și UDMR. Ocazie cu care se afla ca:

MIMAREA DIVERSITATII: atat KLAUS JOHANNIS cat si LUCIAN CROITORU sunt MASONI…

Nu iese atunci premier, fiind scos probabil de papusari doar cat sa se obisnuiasca romanii cu figura lui. Se intoarce deci in Sibiu si iar mai sta linistit, dar deja oleaca mai cunoscut. Pana in 2014.

Sa discutam acum oleaca de episodul Crin Antonescu.

Dupa cum stiti, evreul Niels Schnecker e mason:

Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonului Florian Pittis…

Si ne trezim cu el:

Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentru alegerile prezidentiale din 2014

Doar ca in februarie 2014 aflam ca:

Niels Schnecker nu mai este strategul lui Crin Antonescu. Ce ascunde CV-ul său

Pe vremea aia Crin figura a fi pe cai mari, aproape sigur viitor presedinte al Romaniei candidand din partea USL si multi s-au intrebat ce i-a venit lui Niels? Ei bine, consider ca nu gresesc presupunand acum ca deja stia ce se va intampla. Caci la scurta vreme Crin Antonescu se sinucide politic, lasandu-i locul lui Johannis, PNL rupe USL si face ACL cu … PDL. Apoi PDL dispare ocupand PNL-ul si-l baga la inaintare pe neamt, care mai apoi devine presedintele Romaniei.

Sa ne amintim si cum au decurs alegerile prezidentiale din 2014. Primul tur a fost la 2 noiembrie. La al doilea tur, din 16 noiembrie, s-au calificat premierul în funcție, Victor Ponta (Alianța PSD–UNPR–PC), cu 40,44% din voturi, respectiv Klaus Iohannis, cu 30,37%. Deci Ponta intra ca favorit, cu 10 procente mai mult.

In ziua turului doi, in predica rostita, Patriarhul Daniel spunea: “In istoria poporului roman, ca raspuns la rugaciunile sale pentru a dobandi libertatea si unitatea nationala, adesea Dumnezeu a lucrat chiar si prin oameni straini de neamul nostru”, iar batalia la urne era déjà cu mult mai stransa, exit-poll-urile aratandu-i la egalitate sau pe Iohannis doar cu un pic peste 50% iar pe Ponta doar cu un pic sub 50%. Sau chiar viceversa…

Cei ce hotarasera ca neamtul trebuie sa castige au considerat insa ca este mult prea la limita, asa ca a intrat in actiune strada. De exemplu, conform Ziare com din 16 Noiembrie 2014, ora 20:46:

Peste 1.000 de manifestanti, care cer prelungirea scrutinului pentru romanii din diaspora, se indreapta spre sediul Guvernului, unii dintre ei spunand ca vor sa ajunga apoi la sediul PSD, la ora 21.00, cand se asteapta ca premieul Victor Ponta sa fie acolo.

Si astfel, dupa inchiderea urnelor, Iohannis obtinea 54,43% din opțiuni iar Ponta doar 45,56%. Adica neamtul adauga inca aproape 25% la ceea ce avusese initial.

Pentru a intelege si mai bine cum stau lucrurile, trebuie amintit si de faptul ca evreul mason Adrian Thiess s-a ocupat cu supravegherea din umbră a campaniei lui Klaus Iohannis. Detalii despre el gasiti la:

BIOGRAFIE ADRIAN THIESS masonul a carei fata Alexandra Thiess se iubeste cu Sultan Al Zuhair

Cititi va rog si:

Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

 

VII. Consilierii lui Klaus Iohannis

Neamtul n-a fost insa pus la Cotroceni pentru a hotari ceva, ci pentru a executa intocmai si la timp ordinele papusarilor, transmise catre el prin consilierii sai din societatea civila creata de George Soros.

Iar misiunea mass-mediei aceleiasi zone era propaganda. De exemplu, in articolul La arme (democratice) cetateni! Apasati pe acceleratie, batalia pentru Romania abia acum incepe din 17 noiembrie 2014 de pe Hotnews, erau transmise urmatoarele linii directoare:

Biserica Ortodoxa Romana este o tumoare de pe corpul social al tarii. Comportamentul ei in campania electorala a socat prin intensitate, insa nu a fost o noutate. Intre noi fie vorba, dragi prelati, a te face frate de cruce electorala cu un partid de stanga inseamna a prea curvi (dezlegat). Asemenea struto-camile concepute in prag de alegeri numai pe meleagurile noastre se pot naste.

Actuala BOR trebuie asadar combatuta cu aceeasi intensitate cu care se combate coruptia, nerespectarea drepturilor constitutionale si pradarea banului public. Parazitarea mintii e mai grava decat cea a buzunarului. Profesorul din Buzau, Emil Moise (ce nume frumos!), care a invins binomul Stat-BOR si le-a dat in cap cu legea la Curtea Constitutionala e un exemplu de urmat. Parinti-votanti de Romanie Normala la aceste alegeri, retrageti-va copiii de la actualele ore de religie din scoli. Tineri ai acestei tari, urmariti si denuntati manevrele financiare, fiscale si inlesinirile de tot felul acordate bisericilor nu in schimbul vreunui loc in Rai, ci a unor marsave foloase Pamantesti. Preafericitilor, din doua una: ori va va bate Dumnezeu ori va va lua Dracu’, daca o tineti tot asa! Ma veti intreba ce m-a apucat sa asez Biserica pe lista cu plagile Romaniei? Ganditi-va la milioanele de minti infestate si veti intelege o buna parte din dezastrul de astazi. Vrem spitale, nu catedrale, suna un bun slogan.

CNA este echvalentul laic al BOR. Daca exista o lupta care trebuie dusa in Romania urmatorilor ani, aceea este legata de curatarea spatiului media. CNA trebuie sa devina un DNA al audiovizualului. Nu Reporters sans frontieressau alte ONG-uri din afara vor putea schimba felul in care arata peisajul televiziunilor din tara. Jandarmul CNA va trebui restructurat din temelii ca sa devina pavaza impotriva manipularii si dezinformarii, la fel cum justitia e stavila impotriva coruptiei directe. Doar noi putem propune si impune prin presiune constanta schimbarea legii de functionare si organizarea institutiei dupa regulile elementare ale lumii civilizate. Antena 3 de astazi trebie sa primeasca la nivelul sanctiunilor ceea ce a primit patronul ei in justitie. Cu greu putem cuantifica Binele indus in societate prin resetarea televiziunilor. Miza e uriasa!

Ar mai fi multe: directia Vest, respectarea valorilor, alegerea graului de neghina, combaterea nationalismului optuz, boicotarea activa a initaitivelor care spala pe creier populatia, promovarea intensa a succesului sanatos din orice domeniu… si ma opresc.

[…]

Pe de alta parte, intrusii din zona ortodoxa traditionalista si anti sistem isi faceau si ei treaba. De exemplu, iata ce scria in articolul Victoria bunului-simț, începutul unei revoluții din 17 noiembrie 2014, de pe blogul lui Claudiu Tarziu:

Dar, atenție, victoria lui Iohannis este doar începutul unei revolutii autentice, in sensul restaurării în făgașul firesc a întregii societăți românești. Depinde de noi, de generația noastră, a decrețeilor, mai ales, să ducem la bun sfîrșit această revoluție.

Claudiu Tarziu fiind cel ce scria in articolul sau Spectrul micii apocalipse românești din 23 octombrie 2014 cum ca:

Eu unul nu identific în restul candidaților pe nimeni care ar merita votul unui om de dreapta, cu excepția Monicăi Macovei.

Monica Macovei fiind aceasta:

Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT). Membra Grupul pentru Dialog Social

Ca sa intelegem de ce gandeste Claudiu Tarziu astfel, sa ne amintim ce spunea intr-o emisiune a realizatorului Razvan Bucuroiu:

Eu personal nu cred in teoria conspiratiei, in sensul ca nu cred in existenta unei grupari atotputernice, atotcunoscatoare si atothotaratoare care urmeaza un plan perfect. Cred mai degraba in momentele de convergenta a intereselor unor forte economice si militare care pot modifica harta si viata lumii.

Nu cred ca se va instala vreodata un guvern mondial unic peste o lume de sclavi.

Cititi va rog mai multe la:

VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZVAN CODRESCU, ADRIAN PAPAHAGI, RADU PREDA SI CLAUDIU TARZIU. Elogiu SUE, minciuni despre crestinismul UE, nerecunoasterea activitatii masoneriei, negarea existentei unor grupari ce planuiesc instaurarea guvernului mondial…

Revenind la consilieri, despre unul dintre ei, Mihai Răzvan Ungureanu, déjà am scris mai sus.

Pe 8 decembrie 2014 opinia publica era anuntata ca Tatiana Niculescu Bran va fi viitoarea sefa a comunicarii la Cotroceni:

TATIANA NICULESCU BRAN este purtatoarea de cuvant a presedintelui KLAUS JOHANNIS. Dupa cartea ei s-a facut filmul ANTI ORTODOX “DUPA DEALURI”

In octombrie 2015, Sandra Pralong, consilierul presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, spunea apasat că oamenii adevărați nu au nevoie de religie, pentru că aceasta ar forma „docili, adică obedienți, timorați, asistați și slugarnici”:

„Nu cred că predarea religiei este treaba şcolii, ci a familiei şi/sau a Bisericii. Religia înseamnă dogmă, iar dogma împarte oamenii în „buni” (cei care cred ca noi) şi „răi” (cei care cred în alte dogme), or, asta este exact ceea ce şcoala nu trebuie să facă! Mai ales într-o lume globală şi multiculturală, şcoala nu trebuie să împartă oamenii în tabere, în funcţie de religie sau crez, etnie, rasă sau de alte atribute care nu ţin de caracterul omului, ci, dimpotrivă, şcoala trebuie să formeze caracterul! Ce fel de caracter? Aici intervine politicul: vrem o naţie de oameni liberi care gîndesc independent, sînt autonomi, creativi şi întreprinzători, sau, dimpotrivă, vrem oameni docili, adică obedienţi, timoraţi, asistaţi şi slugarnici, pe care să-i putem controla?

Pentru a forma oameni adevăraţi, şcoala nu are nevoie de religie, ci de acele valori care modelează spiritul, iar acestea sînt valori universale, care transcend o anume religie şi sînt comune tuturor”

Sandra Pralong (nume complet, Sandra Marilyn Andreea Budiș) este un autor, politolog și activist civic. Emigrată din România în timpul regimului comunist, s-a întors după Revoluția din 1989 pentru a înființa așezământul român al Fundației Soros pentru o societate deschisă:

SANDRA PRALONG, consiliera lui Klaus Johannis: RELIGIA INDOBITOCESTE. Scoala nu are nevoie de religie

Constantin Dudu Ionescu:

ANTI NATIONALISMUL DECLARAT al “sefilor” serviciilor: CONSTANTIN DUDU IONESCU si EDUARD HELLVIG

Si ma opresc aici, nu voi trecere in revista toti consilierii, caci mai sunt multe de scris despre multe alte personaje si evenimente importante.

 

VIII. Colectiv

Incendiul din clubul Colectiv a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în Sectorul 4 din București într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album, numit „Mantras of War”. Au decedat un număr de 64 de persoane.

Sunt multe intrebari referitoare la acest incendiu.

A fost un accident sau o mana criminala? In al doilea caz, locul a fost ales special? Sa fie denumirea? Apoi, se stie ca acolo prestau formatii rock sataniste:

CLUBUL “COLECTIV” a fost TEMPLU SATANIC. Nu metaforic. Video si foto CUTREMURATOARE

Si chiar si mesajul formatiei Goodbye to Gravity a fost bizar.

Ba mai mult, daca a fost mana criminala, a fost doar sacrificiu ritualic sau s-a urmarit si altceva? Iata ce scriam pe 03.11.2015 in articolul INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXPLOZIE DE SATANISM – PRIGONIREA ORTODOCSILOR. Cu o extrem de puternica implicare directa a DRACILOR:

Cronologie:

Pe cand inca mai erau carati raniti la spitale, apare Raed Arafat si traseaza linia directoare: s-a interesat si a constatat ca clubul nu era in regula cu avizele si alte hartogarii. Chiar asta sa fi fost treaba lui in acele momente?

Si strict pe linia asta s-a mers de atunci. Care linie evident ca a suportat dezvoltari: autoritati corupte, ne-am saturat de politicieni.

La scurta vreme, tinerii frumosi si liberi de pe facebook pare ca se mobilizeaza si ies pe strazi in “Marsuri ale Tacerii”:

Mars impresionant in memoria victimelor din Colectiv. „Coruptia, indiferenta si lacomia ucid toata Romania”

Iar presedintele marioneta:

Klaus Iohannis: Vă mulțumesc tuturor! NU mai avem voie să tolerăm corupția, a început să ucidă!

Dupa care televiziunile incep un serial pe tema: Romania s-a trezit.

Cu ce seamana toate acestea?

Cu o reteta deja veche. Creezi o cauza dupa care te ingrijesti sa ajungi la efectul dorit. Cel mai celebru exemplu e 9/11:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

In cazul incendiului de la “Colectiv” ce s-ar dori? Pare ca o revolutie. Cum? Prin facebook. Ceva asemanator primaverii arabe. Care sa fie papusarii? Aceiasi ca de fiecare data. Maestrii ingineriilor sociale. Poate chiar asociatiile marca George Soros. Evident, ca de obicei, majoritatea celor ce-au iesit pe strada habar nu au de toate acestea.

Observam insa ca asta nu e tot.

Explozie satanista pe internet, mass-media si strazi

Iata ce putem citi la „18.000 de biserici, 425 de spitale, şi stăm şi ne uităm la fraţii noştri cum mor pe trotuare”. În marş pentru Colectiv. REPORTAJ GÂNDUL de pe site-ul Gandul:

„Vrem spitale, nu catedrale”. Este doar unul dintre mesajele afişate duminică de oamenii care au mărşăluit în tăcere pe străzile din centrul Bucureştiului. Peste flori şi lumânări, domneşte liniştea asurzitoare a indignării. În urma celor 30 rămâne o realitate care-ţi îngheaţă sângele-n vene: o ţară în care numărul spitalelor este mult depăşit de cel al bisericilor şi catedralelor, o Românie în care se ridică mall după mall şi din care pleacă anual mii de medici. Pentru un salariu mai bun, pentru condiţii umane, pentru demnitate. O ţară în care unii încă preferă să se roage în loc să doneze sânge, în care oamenii aruncă vina în spatele mortului pentru că s-a nimerit ca o tragedie să aibă loc în seara de Halloween, la concertul unei trupe care cânta melodia The Day We Die.

Mii de tălpi au călcat duminică în acelaşi ritm şi au ajuns până pe urmele paşilor celor care vineri seara au ieşit în oraş doar pentru un concert. Pentru toţi intrarea a fost liberă. Pe unii, ieşirea i-a costat viaţa. De toate vârstele, îmbrăcaţi în haine piele, cu bărbi lungi şi dese sau cu ochelari de soare, peste 10.000 de oameni au fost astăzi un singur spirit. Spiritul #colectiv.

În Piaţa Universităţii, bucureştenii au început să se adune cu aproape o oră înainte. Printre primii care au apărut au fost câţiva tineri care purtau în mâini o pancartă mare, pe care scrie apăsat: „18.000 de biserici. 425 de spitale. Şi stăm şi ne uităm la fraţii noştri cum mor pe trotuare…”. În jurul lor e rumoare. Oamenii citesc mesajul, iar unii dau din cap aprobator. Andrei e cam cel mai matur dintre ei. Toţi vorbesc, însă, ca nişte oameni mari, oftează din când în când şi privesc dincolo de cei din faţa lor.

„Aia era o dărâmătură, o boschetăreală, a căzut tavanul, a luat foc lumea, nu s-au folosit extinctoarele. Au rupt băieţii uşa să mai iasă unul peste altul, dar eu cred că au murit mai mulţi decât se zice. În primul rând, ambulanţa a venit după o jumate de oră, nu după 10 minute, cum s-a tot spus, eu aşa ştiu. S-au spart geamuri, lumea plângea acolo, oamenii cereau apă. A sărit mai multă lume, au sărit oameni care n-aveau nicio treabă cu locul, niciodată, oameni care ascultă manele, de exemplu. Dar ei au sărit şi au intrat acolo în gazele alea şi şi-au riscat viaţa”, spune înverşunat băiatul. La 21 de ani, a pierdut prieteni în Colectiv, are amici care sunt încă dispăruţi şi vrea să arate realitatea aşa cum e, să spună tot ce-a văzut. Revolta îl gâtuie şi, din când în când, zice că nu mai vrea să vorbească. Apoi îşi aduce aminte de-ai lui, prieteni de care nu se mai ştie nimic, oameni rămaşi singuri de care nu mai are cine să se ocupe, şi izbucneşte din nou.

„Da, am încredere, am încredere în săracii medici, dar dacă n-au bani, ce să facă şi ei? Nu se investeşte în învăţământul de specialitate, nu se investeşte în spitale. Se fac biserici şi catedrale. Am venit şi cu un mesaj. E ceva de genul, aveţi grijă la accidente, că avem multe biserici şi niciun spital. Eu n-am nimic cu nicio biserică, să creadă lumea în ce vrea. Dar să se facă şi pe alte părţi, să se facă şi spitale. Doar de la Unirii până aici am dat de patru biserici”, încheie Andrei.

„Nu cred că s-ar arunca toată lumea să aibă semne pentru alţi oameni”

Cu o cutie de carton în braţe, alţi puşti se agită pentru prietenii lor. Nicole şi Alex Şerban sunt alţi doi adolescenţi pentru care scăparea stă în donarea de sânge şi în colecta pe care o fac pe stradă prietenii lor. „Suntem colectiv” scrie pe cutia îmbrăcată în coală albă de hârtie. Nicole abia s-a trezit din comă, iar Alex nu este deocamdată conştient. În spital mai este şi o altă prietenă de-a lor, Cătălina Dinu. „A fost călcată în picioare, dar acum nu e în stare foarte gravă. Are un picior rupt sau paralizat, din câte am înţeles”, spun amicii fetei.

Despre izbucnirea incendiului, acelaşi şir apocaliptic de întâmplări: „Incendiul a pornit de la artificii, aşa ştim şi noi. Au fost două pe scenă şi două puse în lateral, au sărit scântei la burete, s-a aprins buretele ăla imediat, iar în 30 de secunde tot tavanul, care era din lemn, a căzut. Era o singură uşă, cealaltă din spate era cu lanţuri blocată, au încercat s-o spargă, am înţeles că au spart uşa, dar s-au călcat în picioare. Spuneau toţi că au călcat peste cadavre la propriu ca să poată să scape”, declară Alexandra Dimitrescu, 17 ani.

Ce-i mai ţine să nu se prăbuşească e speranţa. Încrederea pe care o au în medici păleşte, însă, în faţa dezamăgirii pe care o simţi în glasul lor atunci când îşi amintesc ce mult contează donaţiile oamenilor. „La spital am înţeles că au nevoie de grefă de piele, la sânge am înţeles că ajunge, deocamdată. În schimb, nu ştiu ce să zic de grefele de piele, pentru că nu cred că s-ar arunca toată lumea să aibă semne pentru alţi oameni. Nu cred, din păcate asta e”, adaugă Alexandra.

Fata speră, totuşi, ca oamenii să continue să doneze, să-i ajute şi în zilele următoare pe cei a căror viaţă curge prin venele lor. Starea critică a atâtor oameni e o problemă imensă, dar catastrofe de proporţii imense pot apărea oricând. „Sunt mulţi în stare critică, dar, dacă medicii nu pot să facă faţă pentru 150 de tineri, dacă se întâmplă, Doamne fereşte, altceva, ce se întâmplă atunci? Doar un singur bloc are 150 de locatari”, se întreabă adolescenta.

„În loc să facă 100 de mall-uri şi biserici, ar trebui să facă mai multe spitale”

Din spatele ei, alţi tineri sunt revoltaţi. Dau vina pe patron pentru incoştienţă, pe investiţiile fără cap făcute de statul român, pe obiceiurile şpăgare care fac să se ducă de râpă orice urmă de normalitate: „Toţi sunt pe şpagă, pe nimeni nu interesează viaţa altcuiva, decât dacă ai bani pe mână. Aşa a fost mereu. În loc să facă 100 de mall-uri şi biserici, ar trebui să facă mai multe spitale.”. În mai puţin de 20 de ani, puştii par să ştie bine cum se mişcă lumea în jurul lor. Şi mai multe despre incendiul de la Colectiv ştie un băiat care stă mai în spate. Retras, evită să-i privească în ochi pe cei din jur. Poate pentru că vede împăienjenit din cauza lacrimilor care stau să îi curgă pe obraji. A fost acolo. A văzut primele flăcări şi a avut norocul ca spaima să-i trezească simţurile în loc să i le paralizeze. Era lângă uşă şi a scăpat. O secundă mai mult şi ar fi devenit încă un nume pe cutia de donaţii.

Mulţi dintre cei strânşi în Piaţa Universităţii n-au fost, însă, în club. Mulţi nu pot decât să-şi închipuie cum a fost, să-şi facă scenarii, să aducă un omagiu. Nici Robert n-a fost vineri seara în Colectiv. Dar ştie oameni care au mers la distracţie şi au ieşit afară pe tărgi. „A zis că s-au aprins stâlpii cu burete de la artificii, erau din alea mici, de tort. Apoi, imediat, totul a luat foc. Uşa era cam de un metru, cât să iasă un om odată, cum să iasă 400 de oameni grămadă pe o uşă aşa de mică?”, spune bărbatul de 35 de ani. N-a mai auzit niciodată de aşa tragedie şi vrea neapărat să depună nişte flori pentru cei ce nu mai sunt. Despre medici, numai de bine. A auzit că au tot ce le trebuie, că sunt pregătiţi cu materiale şi cu sânge, ba chiar că preşedintele însuşi dă dispoziţii pentru ca lucrurile să fie gestionate cum trebuie. De la distanţă, e mulţumit de doctori. E încrezător şi zice că sunt la spitale cele mai bune echipe, oameni cu suflet. N-au cum să nu-i salveze.

Minuni, însă, nu pot face. Şi nici măcar slujbele din multele biserici ale ţării nu pot alina acum chinuile celor care se zbat între viaţă şi moarte pe patul de spital. Între mir şi morfină, raţiunea alege întotdeauna a doua variantă. Din această perspectivă, realitatea românească apare, totuşi, mult mai puţin logică. 42 de biserici la un singur spital. Doamne-ajută!

Un reportaj de CRISTINA ANDREI

Dar sunt oare prea multe biserici?

Calcul: PREA MULTE BISERICI in Romania? 13.709 localităţi şi 10.580 biserici parohiale ortodoxe

“Scandalos” – 18.300 de biserici… și 425 de spitale

Iar bani pentru sanatate nu avem pentru ca avem biserici? Nu cumva de fapt lipsa banilor trebuie cautata in contracte de autostrazi fantoma precum cel cu Bechtel? Si nu cumva despre lipsa banilor trebuie intrebati papusarii marionetelor de la Guvern, ce au transformat programatic tara asta intr-o colonie?

DOSARUL REVOLUTIEI s-a clasat. CONCLUZIA: s-au ucis intre ei de … stres. Care ar fi insa MOTIVUL REAL al inchiderii dosarului?

Iata si ce putem citi la http://www.petitieonline.com/vrem_spitale_nu_biserici:

VREM SPITALE NU BISERICI

În România sunt 18.300 de biserici şi doar 425 de spitale.

Românii care vor trece prin Piaţa Constituţiei pot afla de pe aceste panouri că în România sunt 18.300 de biserici şi doar 4.700 de şcoli generale şi 425 de spitale.”În România, în ultimii 15 ani, s-a inaugurat câte o biserica nouă la fiecare două zile, nota de plată fiind achitată, într-o măsură semnificativă, de bugetul de stat sau de către bugetele locale. În România, în aceeaşi perioadă, din cauza unui buget insuficient alocat Ministerului Educaţiei, s-au desfiinţat peste 21.000 de unităţi de învăţămînt – echivalent cu dispariţia a patru şcoli în fiecare zi a fiecărui an!”, se arată într-un comunicat la ASUR.

Pana acum sunt peste 18 000 de semnaturi.

Iata si primul comentariu:

“Daca Dumnezeu exista va trebui sa ma implore sa-l iert.”

Asta pentru ca cei de la ASUR sunt satanisti:

SOROS si satanistii de la ASUR ataca furibund predarea religiei in scoli

Si vor scoaterea religiei in scoli deoarece acolo copii invata despre iad si ca dracii sunt rai:

Slugoii diavolului de la ASUR turbeaza deoarece copiii invata la scoala despre pacat, draci, iad, osanda vesnica…

Desigur, n-au nimic impotriva rock-ului ce tot despre draci vorbeste…

Cititi va rog si:

Toma Pătrașcu, președinte A.S.U.R. – Copiii creștin-ortodocși sunt idioți

Iata si comentariul cititorului Riko postat la articolul Fotografia zilei: “666 – IN THE DARK SIDE WE TRUST” printre lumanarile de la “Colectiv”:

Nu stiu cum e prin alta parte, dar la mine pe facebook e plin de posturi in care este calcata in picioare Ortodoxia, de la patriarh, la numarul de biserici, se critica oamenii care spun ceva rau despre victime si orice se poate in legatura cu distrugerea ortodoxiei si a „cretinilor” din ea. Am sa insirui cateva:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12141578_922676484465343_8809696647189671651_n.png?oh=da09795f776920bf9e2e1d70a769772b&oe=56C8732F
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12208796_1640506029551572_8994090709771358367_n.jpg?oh=4800754a105569b9396524ad9657e0aa&oe=56BAA19B

„Scrie te rog un comentariu aici daca in capul tau încuiat cu cheia eventual pierdută undeva in peștera din care te tragi, consideri ca rock-ul a fost motivul tragediei din #‎colectiv iar eu ulterior o sa stiu sa-ti dau unfriend ca sa-mi curat si eu lista de prieteni.”

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/12187641_921556707940192_839307026145590346_n.jpg?oh=4f61733199c644c453646ec19cdea935&oe=56CD0A20
http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/12/29/52c00f3bc7b855ff561286d4/646×404.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/s720x720/12189699_1055765561125073_4552185138464489934_n.jpg?oh=2213601b03565cc8de1d1e8ea3d61c41&oe=56C83449&__gda__=1455376241_e387c5d23d459f9455837b18d1c69400

http://www.bitpress.ro/caleidoscop/preafericite-daniel-mi-ar-fi-placut-sa-te-dai-dracului-jos-din-mercedesul-cu-scaune-incalzite-si-sa-mangai-pe-crestet-mamele-care-si-cauta-copiii-1243476

Doamne,vad tot felul de postari in legatura cu explozia dintr-un club din Bucuresti si raman socat. Oameni buni,in loc sa va para rau de toti oamenii raniti,familiile lor si cei care au murit,voi comentati „ce cautau aia de 15 ani in club?” ..”aia de seama cu tata ce cautau acolo?”..”da-i dracu,ce sa le fac eu?” . Baii,nu aveti pic de suflet,oameni de cacat ce sunteti,putea fi oricare din noi acolo . Si mai ales cei din Bucuresti,in loc sa comentati atat,duceti-va sa donati sange,PUTETI SALVA UN OM ! Nu pot sa cred de ce fel de oameni suntem inconjurati. Rusine sa va fie tuturor care aveti chef de baza pe seama unor oameni care se zbat intre viata si moarte. RUSINE !!

„Mă gândesc, așa, dacă ce s-a întâmplat azi noapte s-ar fi întâmplat într-un alt oraș. Mai mic, gen Cluj, Timișoara…dacă spitalele de urgență din București au ajuns la capacitate maximă, ce s-ar fi întâmplat altundeva?
Din câte știu, preoții nu au făcut cursuri de prim ajutor, iar bisericile nu au aparatura medicală necesară…iar serviciile secrete nu pot prevesti astfel de situații, oricâte ar fi ele și oricâți angajați ar avea.
Exceptând discursul anti-corupție (faptul că Statul permite ca unele localuri sau spații să poată funcționa mai puțin legal și/sau fără cele necesare în caz de urgență, iar patronii sunt dispuși să nu facă anumite lucruri, ca să iasă mai ieftin și cu un profit mai mare), discursul sistemului educațional și sănătate vs. biserici, catedrale și bani pentru serviciile secrete, armată, etc., trebuie dus la un alt nivel.
***
De asemenea, să începem să luăm în calcul și pe acei oameni, care sunt niște fundamentaliști ortodocși (sau catolici, greco-catolici, etc.) care cred că astfel de evenimente se întâmplă din cauza unor sărbători importate din alte țări, din cauza păgânismului, lui Satana, etc. Ei sunt o masă de manevră care poate fi folosită, la nevoie, de către BOR și Stat împotriva modernizării unor sfere importante din viața socială, politică, culturală…”

„Aruncați Biblia! „Sfinții” noștri știu mai bine. Dumnezeul ala iubitor e mort. Acum avem unul care arde tinerii în cluburi neortodoxe.
Cum poți să spui că „așa le trebuie dacă ascultă de-alea sataniste”? Cum poți să scoți țap ispășitor un grup de tineri care ieșise în oraș să se distreze? Cum poți, în 2015, să ai păreri de Evul Mediu?
Sunt ateu, dar am citit biblia de mai multe ori pentru a putea fi în stare să vă dau cu ea de cap când habar nu aveți ce te învață, dar bateți din gură că Iisus e răzbunătorul suprem.
De la Ozana Barabancea la alte persoane de doi bani, vocile astea ar trebui stinse, nu viețile unor tineri. E inadmisibil să arunci cu pietre, în astfel de clipe sau în oricare altă situație. Dumnezeu nu pedepsește. Dumnezeu nu ucide. Sau?
Vedeți-vă voi de mântuirea voastră și lăsați-ne pe noi să trăim în pace.
Religia a ucis deja prea mult. De câți morți mai e nevoie să arătăm că dumnezeu iubește pacea și viața?”

„E horror ! M-am contrazis si eu cu cateva persoane care spun ca muzica e de vina !
Ma supara destul tragedia asta dar cand ii mai aud pe oamenii astia … ma ia cu frisoane cand ma gandesc ca urmatoarea generatie va fi la fel ca generatille anilor 70′ -80′ . Lipsite de rationament . emoticon frown trist”

„Parca cu cat is mai „crestini” cu atat is pierd mai mult din umanitate, nu pot sa inteleg cat de batut in cap trebuie sa fi cineva sa dea vina pe Halloween si „Devil Music” dupa un asa eveniment, dar sa nu aiba nici o problema sa se tarasca pe jos sa linga cadavre, mumii si oase. It just fucking sad…..”

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12208357_927707293970879_3382353894208398360_n.jpg?oh=9ed4ad5b433d621eda5ef8a797600aa6&oe=56AC0D88

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12190916_1489207141408562_6270718029202755105_n.jpg?oh=79606e1597912e73b6476954466cb2c0&oe=56B0D7ED
Eu nu am spus nimic nimanui, doar ca mult mai mult decat se vede mai sus a aparut la mine pe faceook in cateva ore, iar in mod normal, la cei sub 50 de prieteni de pe f meu de-abea apar 30 posturi in cursul unei zile, iar acum e exagerat. Zici ca ii inteapa dracii de se revolta asa.

E plin internetul. E explozie. Iar faptul ca si pe un cont de facebook atat de mic au dat navala, dovedeste indubitabil ca nu-i vorba doar despre niste rockeri obisnuiti ci mai ales despre echipe intregi de baieti cu treaba care stiu cum sa foloseasca internetul. Cam dupa modelul asta:

“FIVE EYES” – cyber magicienii ce manipuleaza online. O retea mondiala de spionaj ce invadeaza, inseala si controleaza comunitatile online, raspandind informatii false pentru a discredita opozantii SISTEMULUI

Si din nefericire are efect. Iata si comentariul lui Gabriel M. postat la acelasi articol:

Sunt din ce in ce mai porniti impotriva Bisericii Ortodoxe. Sunt din ce in ce mai agresivi.
In jurul meu constat ca din ce in ce mai multi prieteni/ rude prind ura pe biserica si pe religia Ortodoxa. e atat de trist ca parca iti pierzi curajul sa mai vorbesti cu ei.
…Simti ca efectiv nu te mai aud si nu te mai inteleg deloc. Vorbesti ca la pereti cu ei.

Si nu e singurul care a observant treaba asta.

Ca atare nu putem exclude ipoteza:

La “Colectiv” ar putea fi vorba despre o ucidere ritualica in masa, urmata de o actiune bine inchegata a mass-media si a postacilor pe internet pentru declansarea unei adevarate revolutii de factura satanista avand ca tinte clasa politica sacrificabila si mai ales ortodocsii …

 

Cele de mai sus le postam, deci, pe 03.11.2015.

Asadar, la finalul lui 2015, dupa Colectiv, ce strigau tinerii frumosi si liberi ce navalisera pe strazi? Exact ceea ce se indicase in 2014:

“Vrem spitale, nu catedrale, suna un bun slogan.”

 

IX. Dacian Ciolos

Efectul incendiul de la Colectiv nu s-a limitat insa la o razmerita satanista pe facebook si pe strazi.

Sa ne amintim:

– Pe 30 octombrie a fost teribilul incendiu de la “Colectiv”.

– Imediat Guvernul decide 3 zile de doliu national.

In laboratoarele facebook se pregateste revolta. Revolta ajunge in strada. Inginerie sociala marca Soros. Aceeasi inginerie care l-a propulsat in functia de presedinte si pe Klaus Joahnnis.

Strada striga de toate, nimic insa din ceea ce conteaza:

CAND O SA ASCULT CE ZICE STRADA? Cand vor striga cu totii impotriva vaccinarii obligatorii, impotriva legii Big Brother (inclusiv impotriva oricarui document cu cip), impotriva legii Antonescu si cand vor renunta la ura anti ortodoxa. CACI DOAR ASTA INSEAMNA SCHIMBAREA REALA

Mesajul principal e anti ortodox:

Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA

– Pe 4 noiembrie Guvernul Ponta demisioneaza.

– Pe 5 noiembrie ni se spune neoficial cine va fi noul premier:

EurActiv.com: Fostul comisar european Dacian Ciolos va fi noul premier al Romaniei

Consilierii presedintelui Klaus Johannis stabilesc cine e societatea civila care reprezinta strada si o invita pe 6 noiembrie la Cotroceni:

Cine sunt cei 20 care au reprezentat societatea civilă la consultările de la Cotroceni

Sa nu uitam, consilierii fiind cureaua de transmisie intre societatile lui George Soros si presedintele marioneta. Care societate civila invitata la Cotroceni se afla tot sub patronajul lui George Soros:

Iohannis a chemat la consultari ONG-urile şi asociaţiile finanţate de George Soros, direct sau indirect, adică oamenii sistemului

Si ce i-a cerut societatea asta civila presedintelui Klaus Johannis? Intre altele: întărirea DNA şi a Parchetelor prin oferirea posibilităţii tehnice de a efectua interceptări, pentru a nu ma depinde de tehnica SRI; dizolvarea comisiilor SRI şi SIE;

Sorin Ioniţă, Liviu Mihaiu, Cristina Guseth, Nicuşor Dan, printre participanţii la consultările de la Cotroceni cu societatea civilă

– Pe 8 noiembrie incep sa apara in mass-media articole de tipul:

Strada şi-a făcut datoria. Strada poate să se retragă
Mitingul se sparge.

– Pe 10 noiembrie presedintele anunta ca l-a desemnat pe … Dacian Ciolos prim ministru.

Cititi va rog mai multe la:

AU FOST JERTFITI (4). Ion Cristoiu intreaba: Klaus Johannis a stiut? De ce actiunea “Colectiv” 2015 seamana cu actiunea “teroristii” 1989?

DACIAN CIOLOS – varful ice bergului produs de SOROS MAIDAN. Ce-o fi insa ascuns sub apa?

 

X. Societatea civila

Sa revenim insa oleaca la “societatea civila”. In afara „Guvernului de tehnocraţi”, a mai apărut atunci în spaţiul public o struţo-cămilă intitulată INIŢIATIVA ROMÂNIA, care grupa vreo 20 de ONG-uri diverse iar Sandra Pralog (de care am amintit mai sus, la consilierii lui Klaus Iohannis) era omul de legatura cu acestea. Iata ce putem citi la „Iniţiativa România” vrea să fie emanaţia „Străzii” de pe site-ul Cotidianul din 21.11.2015:

La întîlnirea de la Cotroceni, „Iniţiativa România” a fost reprezentată de CLAUDIA POSTELNICESCU, o avocată care scrie aproape zilnic pe site-ul contributors.ro, despre care ştim doar că este un proiect al „Asociaţiei Societatea Online”, înfiinţată în 2011, cu sediul în Rm. Vâlcea, în care semnează constant Vladimir Tismăneanu, Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu.

Deşi nu apare pe lista de iniţiatori ai acestei noi mişcări, Roxana Dascăluare un rol important, ea fiind cea care se ocupa de realtiile cu presa fiind şi o apropiată de Cristina Guseth.

Prima oară, „Iniţiativa România” a apărut sub acest nume în 4 noiembrie 2015, a doua zi a manifestaţiilor din Piaţa Universităţii, adică exact în ziua demisiei Guvernului Ponta, cu un Comunicat scris în grabă, în care spune cine este şi ce-şi doreşte să devină: „Inițiativa România este o mișcare civică care (sic!) își propune coagularea cetățenilor și a societății civile în București. Scopul acesteia (sic!) este identificarea resurselor care, pe termen mediu și lung, vor reprezenta o alternativă la clasa politică actualăîn administrația publică locală și națională”.

„Prima ţintă”, scrie în acest Comunicat, este Bucureştiul, însă chiar de atunci se insinua intenţia de a înlocui clasa politică: „Demisia Guvernului Ponta nu este decât o minimă reparație morală, dar nu absolvă și nu schimbă clasa politică. Pe mormanul de victime se cațără aceiași politicieni borfași care ne-au furat și care, astăzi, miros și a moarte. Singura lor competență dovedită zilele acestea: cea de cioclu care numără morții. Nicio urmă de empatie, de regret, de jenă sau de căință.Să nu-i lăsăm să ne păcălească!Demisia Guvernului va fi doar o rotire de cadre. Viața nu mai poate merge înainte ca până acum: odată cu suferința și viața furată a tinerilor din Colectiv,a venit și apusul elitei politice a ultimilor 25 de ani”.

Totul pare a fi fost gîndit încă de atunci sub această formulă care să coaguleze societatea civilă într-o formulă care să reprezinte „o alternativă la clasa politică actuală”, cum se scrie în acest Program politic redactat în a doua zi a manifestaţiilor Colectiv!

„DOMNULE PREŞEDINTE KLAUS IOHANNIS, VĂ MULŢIMIM PENTRU INVITAŢIE. VENIM!”

În ziua de 6 noiembrie, „Iniţiativa România”, de care, fireşte, nu auzise nimeni pînă atunci, primeşte de la Cotroceni invitaţia de a participa la negocierile politice pentru formarea noului Guvern şi redactează chiar oScrisoare către preşedintele Klaus Iohannis, în care anunţă: „Domnule Președinte Klaus Iohannis, Vă mulțumim pentru invitație. Venim! Și ceea ce am scris mai jos vă vom spune și dumneavoastră”.

Textul scrisorii este foarte interesant, fiind parcă emanat din dorinţa ascunsă a lui Klaus Iohannis de a trimite acasă întreaga clasă politică:„Discuțiile publice febrile pentru formarea noului Guvern arată că liderii partidelor și-au pierdut complet auzul: domnilor, nu v-am cerut ca VOI să faceți un nou Guvern, v-am cerut să plecați acasă. Vă mai spunem o dată: plecați! Nimeni nu a cerut desființarea partidelor, nimeni nu a cerut desființarea Parlamentului. Tot ce am cerut este ca voi să plecați acasă”.

În această Scrisoare, după ultimatumul dat clasei politice, „Iniţiativa România” îşi trădează rădăcinile, precizînd cine se află în spatele ei:„Inițiativa România sprijină fără rezerve propunerile scrisorii deschise inițiate de Expert Forum(EFOR), Centrul Român pentru Politici Europene (CRPE), Grupul pentru Dialog Social (GDS), Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate (ARCEN) șiAsociația Pro Infrastructură”!

În acest fel se explică de unde ştia Klaus Iohannis de existenţa „Iniţiativei România”, căci, în spatele ei, după cum se vede, sînt vechii clienţi ai Sandrei Pralong, noua lui consilieră prezidenţială, din vremea cînd îi finanţa pe băsişti:

– EXPERT FORUM, condusă de Cristina Guseth, care a devenit apoi propunerea ridicolă pentru funcţia de Ministru al Justiţiei

– Centrul Român pentru Politici Europene, în al cărui Comitet director îl întîlnim pe Cristian Ghinea, editorialist la „Dilema veche” a lui Pleşu, care a lucrat şi în „Societatea Academică Român㔄Centrul pentru Jurnalism Independent”„APADOR – CH” şi „Freedom House”!

– Grupul pentru Dialog Social (GDS), despre a cărui orientare nu mai este nevoie să spunem nimic, fiind binecunoscut de ani de zile.

CLAUDIA POSTELNICESCU: „PREŞEDINTELE NE-A SPUS SĂ NE FACEM PARTID”

După întîlnirea de la Cotroceni din 7 noiembrie cu Preşedintele, Claudia Postelnicescu, lidera „Iniţiativei România”, a acordat un interviu pentruziare.com, rezumat apoi pe site-ul „Iniţiativei…”. Ea spune cu seninătate că nu ştie cum de a fost selectată să participe la acea întîlnire, dar devoalează ceva care are bătaie lungă: „A doua opţiune [a Preşedintelui, n.n.] este ca oamenii ieşiţi în stradă, cei din societatea civilă sau cei care doresc să schimbe ceva să îşi facă partide, să se implice în politică”. La insistenţa reporterului, Claudia Postelnicescu adaugă: „Dînsul crede că de acolo, din stradă, ar trebui să apară viitori lideri sau viitori oameni politici”.

Este cît se poate de clar că intenţia preşedintelui Klaus Iohannis este aceea de a forma un nou partid cu ajutorul acestor ONG-uri de pe lista Sandrei Pralong. Se pare, deci, că nu-i mai ajunge „Guvernul Meu”, ci vrea acum şi„Partidul Meu”, cu care să se prezinte la viitoarele alegeri parlamentare, iar nucleul este cît se poate de clar dezvăluit în aceste declaraţii: aceste ONG-uri care să se revendice din protestul străzii!

În acest interviu, Claudia Postelnicescu, cu o naivitate superbă spune ceva fundamental despre „Iniţiativa România”:

„Acum două zile ne-am înfiinţat, da. Suntem un grup, ne ştim de cîtva timp şi dorim să schimbăm ceva. Am monitorizat campanii electorale şi în stradă am tot ieşit. Am discutat diverse propuneri între noi şi am zis ‘Hai, să facem asta!’. Noi vrem să vină şi alţii alături de această Iniţiativă, să punem cumva pe o platformă comună tot ce reflectă strada şi societatea civilă acum. Şi de acolo să se degaje oameni care vor să meargă mai departe în politică, de exemplu, la alegerile locale de anul viitor sau la parlamentare”.

Superb, superb! Deci s-au înfiinţat de două zile, iar Preşedinţia ştia de ei şi i-a invitat să negocieze formarea noului guvern al României? Nu vi se pare că există cineva care ne ia de proşti pe toţi?

GREII BĂSIŞTI S-AU ALĂTURAT „INIŢIATIVEI ROMÂNIA”. DIN ÎNTÎMPLARE SAU AŞA ERA PLANUL?

La doar 2 zile de la întîlnirea de la Cotroceni, „Iniţiativa România” îi scrie din nou lui Klaus Iohannis, cerîndu-i să impună noului Premier criterii de imunitate pentru politicieni (deşi legile le fac chiar politicienii, în Parlament!), dar şi să-şi asume „demararea unui proces de consultare cât mai amplă cu cetățenii și cu organizațiile neguvernamentale”. De data aceasta,Scrisoarea către preşedintele Klaus Iohannis este semnată de următoarele ONG-uri:

– Initiaţiva România

– Freedom House

– Expert Forum

– Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI)

– Institutul pentru Politici Publice (IPP)

– Societatea Academică din România (SAR )

– Centrul Roman de Politici Europene (CRPE)

– Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC)

– Fundaţia Comunitară Bucureşti

– ActiveWatch

– Funky Citizens

– Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate (ARCEN)

– Academia de Advocacy

– Agentia de Dezvoltare Comunitara Impreuna

– Asociatia ACCEPT

– Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni (ANBCC)

– Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC)

– Asociatia pro Democratia (APD)

– Asociatia Tura in Natura

– Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale (CENTRAS)

– Centrul de Resurse pentru participare publica (CeRe)

– Centrul Parteneriat petru Egalitate (CPE)

– Centrul pentru Legislatie Nonprofit

– Civitas’99

– Confederatia CARITAS Romania

– Federatia Dizabnet – Reteaua Organizatiilor Furnizoare de Servicii in Domeniul Dizabilitatii

– Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale (FONSS)

– Federatia VOLUM

– Fundatia Alaturi de Voi

– Fundatia EstuarFundatia pentru Parteneriat

– Fundatia Parteneriat pentru Actiune Comunitara si Transformare (PACT)

– Grupul pentru Democratie Participativa Plenum

– Militia Spirituala

– Romani Criss – Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii

– Salvati Copiii Romania

– TERRA Mileniul III

Aşa cum veţi vedea în analiza noastră, aceştia şi mulţi alţii sînt legaţi prin multiple fire atît de finanţări comune, mai exact din aceleaşi surse, cît şi de o trecere a lor dintr-un ONG în altul. Practic, în această „Iniţiativă România”, ei au au rolul decisiv, iar noul ONG nu are altă misiune decît de a-i transborda din barca lui Traian Băsescu în cea a lui Klaus Iohannis, într-un mod oarecum discret, sub acoperirea „Iniţiativei România”, astfel încît opinia publică să suporte mai uşor şocul! Cît timp Traian Băsescu era liderul lor spiritual, apăreau deseori împreună, după cum se vede şi în fotografia de mai jos:

NOUL MINISTER PENTRU CONSULTARE PUBLICĂ ESTE ŞEFA UNUIA DINTRE ONG-URILE PREFERATE LA COTROCENI

O asemenea operaţiune de amploare, aceea de a organiza nucleul unui viitor partid prezidenţial, care să fie perceput ca emanat din „Stradă”, nu putea fi lăsat la îndemîna oricui, fără să fie controlat, astfel încît în noul cabinet condus de Dacian Cioloş, s-a înfiinţat un nou minister:MINISTERUL PENTRU CONSULTARE PUBLICĂ ŞI DIALOG SOCIAL! Cine credeţi că îl va conduce?

Ei bine, noul ministru este chiar doamna din imaginea de mai sus:VICTORIA-VIOLETA ALEXANDRU, care este chiar preşedinta unuia dintre ONG-urile semnatare ale Scrisorii trimisă de „Iniţiativa României”, adică a„INSTITUTULUI PENTRU POLITICI PUBLICE”! Pe vremea cînd se numea VIOLETA BAU, doamna a fost preşedinta „Asociaţiei Pro Democraţia” după Cristian Pârvulescu.

Iată, deci, cu cît intrăm mai mult în analiză, tot planul lui Klaus Iohannis de a-şi face un nou partid şi de a-l legitima prin morţii de la Clubul „Colectiv” apare din ce în ce mai clar, avînd deja o structură care a scăpat pînă acum analiştilor politici şi opiniei publice:

– Sandra Pralong, consilier prezidenţial, şefa Fundaţiei SOROS, cea care a finanţat masiv aceste ONG

– VIOLETA ALEXANDRU,fosta BAU, actual Ministru pentru consultare publică, şefa „Institutului pentru Politici Publice”, semnatar pe lista „Iniţiativa României”!

Cu alte cuvinte, Klaus Iohannis are întreg controlul asupra acestui plan pentru înfiinţarea unui partid care să fie cu adevărat al său şi care deturnează, în acest fel, nu numai protestul „Străzii”, ci şi Tragedia de la Clubul„Colectiv”! Abia acum, capătă greutate acea nefericită exprimare a Preşedintelui: „Era nevoie să moară 50 de oameni ca Victor Ponta să-şi dea demisia!

AMBASADELE AU FINANŢAT UNELE DINTRE ACESTE ONG-URI

Avînd în faţă tot acest tablou, precum şi datele care conturează Planul Secret al lui Klaus Iohannis de înfiinţare a „Partidului Meu”, cu ajutorul nemijlocit al ONG-urilor lui Traian Băsescu, să facem un zoom pe cele mai cunoscute dintre acestea.

– FREEDOM HOUSE. Director al acestui ONG este de-acum celebra CRISTINA GUSETH, propusă pentru funcţia de Ministru al Justiţiei, deşi nu are studii de drept, fiind inginer electronist! Din echipa sa face parte GELU TRANDAFIR, care a fost membru CNA, propus de Traian Băsescu! Coordonator de proiect este Alexandru-Leonard POPESCU, care a activat şi la Societatea Academică Română (SAR), condusă de Alina Mungiu Pippidi, dar şi Constantin-Tudor BĂDILĂ, al cărui coordonator de masterat a fost băsistul Andrei Cornea. Din Freedom House face parte şi Alexandra POPESCU, care şi-a făcut stagiul la ICR-ul condus de HR Patapievici. Ca element de Cancan, pe site-ul „Freedom House” apare ca membru şi un motan adevărat, al cărui nume este Fritz!

Pe lista „FINANŢATORILOR” de la „Freedom House” găsim: Ambasada Franței în România, Ambasada Marii Britanii și a Irlandei de Nordîn România, Ambasada Regatului Olandei în România, Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, American Cultural Center,Comisia Europeană, OLAF, şi chiar „U.S. Department of State”! Te şi sperii cînd citeşti aceste lucruri, neînţelegînd care era scopul finanţărilor la un asemenea nivel pentru un banal ONG! Ştie oare SIE ce servicii s-or fi făcut în schimbul acestor finanţări?

Tot la fel de ciudată este şi lista „Partenerilor Freedom House”Ministerul Justiției, Ministerul Public, Uniunea Europeană, Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Generală Anticorupție (DNA), Institutul Naţional al Magistraturii, Consiliul Superior al Magistraturii, Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), Asociaţia Naţională a Specialiştilor în Achiziţii (ANSA), Agenţia Naţională pentru Integritate! Ce treabă au DNA, ANI, Ministerul Justiţiei, CSM sau ANRMAP şi celelalte instituţii ale statului în activitatea acestui ONG? Aproape că nu mai contează faptul că şi EuroActiv (site-ul unde un bulgar anunţa înainte cu 5 zile că Dacian Cioloş va fi noul Premier) şi Expert Forum (alt ONG, condus de Laura Ştefan, propusă iniţial şi ea ca Ministru al Justiţiei) sînt partenerii Freedom House.

– EXPERT FORUM. Numele cele mai cunoscute din conducerea acestui ONG sîntLAURA ŞTEFAN şi SORIN IONIŢĂ, ultimul fiind invitat la consultările de la Cotroceni. Pe lista FINAŢATORILOR întîlnim şi aici: Embassy of the United States in Romania, dar şi Embassy of the United States in Republic of Moldova, precum şi Embassy of Canada! Mai sînt finanţatori şi Comisia EuropeanăEuropean Anti-Fraud Office (OLAF), dar şiOpen Society Foundations, care nu este altceva decît Fundaţia SOROS!

– Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI). Numele care conduc acest ONG sînt cvasinecunoscute, în afara directoarei Ioana Avădani de la Mediafax, dar lista partenerilor este foarte interesantă: Agentia de Monitorizare a Presei, care este condusă de Mircea Toma, (prezent la negocierile de la Cotroceni, care a scos vol. „Ghid juridic pentru ziarişti” împreună cu MONICA MACOVEI), Institutul Cultural Român (ICR), Open Society Institute New York şi Uniunea Europeană! Cînd trecem la listaFINANŢATORILOR, iarăşi ne doare capul: Ambasada Canadei, Ambasada Regatului Norvegiei, Ambasada Regatului Țărilor de Jos, Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Ambasada Republicii Federale Germania, Ambasada SUA! Alături de aceste ambasade, mai sînt Coca-Cola şi Cosmote.

– Institutul pentru Politici Publice (IPP). Deja am oferit cîteva date despre acest „institut”, el fiind condus de actualul Ministru pentru consultare publică şi dialog social, Violeta Alexandru, fostă Bau. Nu avem date despre finanţarea acestui ONG, deşi, pentru cineva care militează pentru transparenţă, ar fi trebuit să fie publicate pe site.

– Societatea Academică din România (SAR). Preşedinta SAR este Alina Mungiu Pippidi. Ani de zile, SAR a fost considerat, alături de ONG-ul Monicăi Macovei, susţinătorul regimului Băsescu, demarînd mai multe campanii publice folosite de apropiaţii fostului preşedinte împotriva adversarilor săi politici. Nu avem date oficiale despre finanţările SAR, dar cunoaştem lista fondatorilor, între care întîlnim nume ce ne pot explica orientarea acestui ONG: Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, HR Patapievici, Andrei Cornea, Sorin Ioniţă (cel de la „Expert Forum”),Andrei Pippidi. La un moment dat, din motive pe care nu le cunoaştem, Alina Mungiu i-a dat afară din SAR pe Sorin Ioniţă, care a plecat la „Expert Forum”, şi pe Cristian Ghinea, care a plecat la „CRPE”. De atunci, Alina Mungiu a devenit foarte critică la adresa lui Traian Băsescu si nu este prea îngaduitoare nici cu Klaus Iohannis.

– Centrul Roman de Politici Europene (CRPE). În Consiliul director întîlnim nume pe care le găsim deseori în „Dilema veche” a lui Andrei Pleşu, avînd, deci, tutela spiritului băsist al patronului. De pildă, Ciprian Ciucu scrie în Dilema Veche, HotNews, EuractivCristian Ghinea, editorialist la „Dilema veche”,a făcut parte din proiectele unor ONG-uri precum „Societatea Academică Română”, „Centrul pentru Jurnalism Independent”, „APADOR – CH” şi „Freedom House”!

– Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC). Este un ONG mai puţin cunoscut, deşi acum vedem că este inclus în proiectul prezidenţial. Totuşi, în Comitetul director al FDSC întîlnim numele ziaristului Dan Turturică, redactor şef la „România liberă” în perioada cînd ziarul era considerat „oficiosul” lui Traian Băsescu şi al PDL!

– Fundaţia Comunitară Bucureşti. Numele ONG-ului ne-ar fi scăpat, dacă în board-ul fundaţiei nu am fi întîlnit-o pe Manuela Preoteasa, care, împreună cu soţul ei, Ionel Timbolski, au deţinut majoritatea acţiunilor de laHotNews! Tot ea era şi acţionar majoritar, împreună cu HotNews, laEurActiv, site-ul unde a fost lansată şi susţinută în 2012 teoria „loviturii de stat”!

– ActiveWatch. Preşedintele ONG-ului este Mircea Toma, cunoscut de pe vremea cînd era la revista „Caţavencu”. După preluarea revistei de către Sorin Ovidiu Vântu, Mircea Toma a activat în paralel şi în acest gen de ONG-uri băsiste, sub acoperirea preocupărilor pentru o presă independentă, care, în acest timp, a cam dsipărut! Mircea Toma conduce şi Agenţia de Monitorizare a Presei. Este tot un ONG apropiat de Monica Macovei.

La capătul acestei sumare analize a acestor ONG-uri care au populat nou înfiinţata „Iniţiativă România”, ne dăm seama că prin sistemul lor de relaţii construit în timp, prin notorietatea numelor care le conduc şi, mai ales, prin sistemul de finanţări, aceste ONG-uri reprezintă adevărata coloană vertebrală a „Iniţiativei…”! Este cît se poate de clar că, în perspectiva înfiinţării unui partid prezidenţial, liderii acestor ONG-uri vor dicta strategia, orientarea şi acţiunile concrete menite să creeze iluzia că „Iniţiativa România” ar fi emanată de „Stradă”! Rostul finanţărilor din partea acelor Ambasade despre care am vorbit mai sus apare ca fiind extrem de important, explicînd şi atitudinea oficialităţilor noastre faţă de acstea.

Aşa cum stau lucrurile în acest moment, putem anticipa că s-a declanşat deja una dintre cele mai mari manipulări a opiniei publice, în spatele căreia se află interese politice concrete! Faptul că acum se derulează o virulentă campanie împotriva partidelor şi a politicienilor nu face decît să confirme ipoteza că revendicările din prima zi a protestelor tinerilor, venite pe nemulţumirea lor faţă de reacţia autorităţilor în Cazul Colectiv, au fost deturnate spre acest obiectiv gîndit cu mult imp înainte! Se aştepta doar momentul potrivit pentru a fi pus în practică! El sa ivit odată cu Tragedia de la Colectiv.

Emanaţia aceasta dorită şi forţată a operaţiunii „INIŢIATIVA ROMÂNIA”ne aminteşte de prima mare operaţiune de manipulare de după Revoluţie, care a fost „FRONTUL SALVĂRII NAŢIONALE”, care, după acelaşi model, a acaparat dorinţele mulţimii adunate în stradă pentru căderea lui Ceauşescu şi s-a transformat în partid, fiind legitimat tot ca EMANAŢIE A STRĂZII, devenind, de asemenea, partidul prezidenţial al lui Ion Iliescu!

Ce este extrem de ciudat este faptul că în această operaţiune de fundamentare a partidului prezidenţial al lui Klaus Iohannis sînt folosite numele unor personaje cunoscute drept cele mai mari susţinătoare ale lui Traian Băsescu, care, se pare, abia aşteptau să li se ofere prilejul de a deveni iarăşi utile intereselor Puterii! PDL-ul lui Băsescu se pare că nu a corespuns aşteptărilor lui Klaus Iohannis nici măcar sub forma Noului PNL.

Toată această încrengătură de băsişti implicaţi în „Iniţiativa România” ne arată de ce Klaus Iohannis nu s-a delimitat niciodată de Traian Băsescu şi de oamenii acestuia.

 

XI. Guvernul de tehnocrati

Emblematic pentru cat de “tehnocrati” erau, este episodul propunerii Cristinei Guseth la Ministerul Justitiei. Un produs total marca GEORGE SOROS dar FARA STUDII JURIDICE.

 

Dupa cum aminteam la inceputul acestui lung articol, PLUS (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate) este un partid politic înființat la 26 octombrie 2018, al cărui președinte este Dacian Cioloș iar Alianța 2020 USR PLUS este o alianță electorală înființată la 2 februarie 2019 între partidele USR și PLUS. Asadar, daca vrem sa stim cum va fi in timpul guvernarii lor, este suficient sa ne amintim cum a fost in Guvernarea Ciolos, a asa numitului “guvern de tehnocrati”.

De exemplu, Anca Dragu Paliu, ministrul finantelor, care avea cam 150 000 000 lei vechi pe luna, declara:

Romanii sa invete sa lucreze pe 2 lei

Alte exemple edificatoare:

Guvernul Romaniei NU sustine proiectul legislativ care incrimineaza DEFAIMAREA TARII deoarece “TARA si NATIUNEA sunt valori esentialmente ABSTRACTE”

Guvernul Soros Ciolos: INTERZIS IMNUL NATIONAL la competițiile sportive din România

MESAJ. Pana nu se reformeaza, BOR nu mai primeste bani de la buget

Video: DACIAN CIOLOS nu a facut SEMNUL CRUCII la investitura de la Cotroceni. E satanist MISA? Nu mai e mult si vom vedea si partea ascunsa de sub ape …

 

XII. Valérie Cioloş-Villemin

Foarte important este sa intelegem si cum gandeste sotia lui Dacian Ciolos, o frantuzoaica::

SUNTEM SALVATI! Valérie Cioloş-Villemin se va ruga printr-o tehnica budista mindfulness pentru Romania

XII. Oana-Maria Bogdan

Iata ce scria pe o retea de socializare aceasta “roata motrice în jurul căreia s-a construit echipa executivă” a partidului lui Dacian Ciolos:

“Cred ca un pas important al omenirii va fi cel al renuntarii la proprietate. Cand nu vor mai exista teritorii care sa apartina unui om, trib, neam sau corporatie, vom reusi sa convietuim armonios pe planeta Pamant. Eu am incredere ca acest lucru se va intampla in timpul vietii mele.

Aș desființa agricultura și nu aș domestici animalele. Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor, nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri.”

Iar Dacian Ciolos raspundea:

“Oana-Maria Bogdan este genul de femeie de care politica romaneasca are nevoie”

Cititi va rog mai multe la:

Comentariul Oanei-Maria Bogdan (membra în conducerea centrala a partidului lui Dacian Ciolos) se incadreaza perfect în Doctrina Illuminati a Noii Ordini Mondiale

 

XIV. USR

Uniunea Salvați România continuă la nivel național proiectul politic al partidului Uniunea Salvați Bucureștiul (USB), înființat pe 1 iulie 2015.  Sa vedem insa si cum, conform articolului Se înfiinţează „Partidul lui George Soros” cu ONG-urile finanţate de el în România de pe Cotidianul din 30 iunie 2016:

„Iniţiativa România” şi „Fundaţia Friedrich Naumann” au organizat la sfîrşitul săptămînii trecute la Predeal o întîlnire a unor ONG-uri în vederea constituirii unei platforme politice comune, adică faza de dinaintea creării unui partid. Între VIP-uri, Nicuşor Dan, preşedintele USB, şi Vlad Alexandrescu, fostul ministru al Culturii şi fost candidat al Partidului „Forţa Civică” al lui Mihai Răzvan Ungureanu!

Această întîlnire l-a avut în centrul atenţiei pe Nicuşor Dan, care, după alegerile din Bucureşti, a anunţat că va transforma partidul local „Uniunea Salvaţi Bucureştiul” în partidul naţional „Uniunea Salvaţi România”. Întrucît acest proces este greoi, Nicuşor Dan a anunţat deja că strategia sa cuprinde atragerea unor forţe locale provenite din „societatea civilă” şi formaţiuni politice mărunte care au participat la ultimele alegeri. Exact acest lucru s-a întîmplat la întîlnirea de la Predeal din 25-26 iunie 2016.

Oarecum surprinzătoare a fost prezenţa la această întîlnire a lui Vlad Alexandrescu, demis recent din funcţia de ministru al Culturii. Pe fondul relaţiei tensionate dintre preşedintele ţării şi şeful SIE, legătura lui Alexandrescu cu MRU şi prezenţa lui pe listele partidului „Forţa Civică” l-ar face incompatibil cu proiectul „Partidul Meu”, pe care este din ce în ce mai evident că şi-l doreşte Klaus Iohannis. Dar probabil că mai puternice sînt legăturile lui Vlad Alexandrescu cu Andrei Pleşu, Colegiul„Noua Europă” şi GDS! Iar cînd vorbim despre GDS, inevitabil trebuie să ne referim la miliardarul George Soros şi banii săi, cu care GDS a supravieţuit de 26 de ani!

Cu alte cuvinte, acest cuplu format din Nicuşor Dan – Vlad Alexandrescu, despre care nu ştiam să fie în aceeaşi barcă, dar care acum stau la aceeaşi masă pentru construirea unui nou partid, îşi găseşte liantul prin banii lui George Soros, căci, se ştie, şi şeful USB este vechi client al miliardarului american!

„Preşedintele ne-a spus să ne facem partid”

Puţini sînt cei care îşi mai amintesc ce a declarat Claudia Postelnicescu, lidera „Iniţiativei România”, cînd a ieşit de la întîlnirea ONG-urilor de la Cotroceni după tragedia de la „Colectiv”: „A doua opţiune [a Preşedintelui, n.n.] este ca oamenii ieşiţi în stradă, cei din societatea civilă sau cei care doresc să schimbe ceva să îşi facă partide, să se implice în politică”!

„Iniţiativa România” abia se înfiinţase, după cum declara lidera acesteia: „Acum două zile ne-am înfiinţat, da. Suntem un grup, ne ştim de cîtva timp şi dorim să schimbăm ceva. Noi vrem să vină şi alţii alături de această Iniţiativă, să punem cumva pe o platformă comună tot ce reflectă strada şi societatea civilă acum. Şi de acolo să se degaje oameni care vor să meargă mai departe în politică, de exemplu, la alegerile locale de anul viitor sau la parlamentare.

La doar cîteva zile, „Iniţiativa România” a semnat o Scrisoare către Klaus Iohannis, semnată de mai multe ONG-uri, între care: „Freedom House”, „Expert Forum”, „Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI)”, „Institutul pentru Politici Publice (IPP)”, „Societatea Academică din România (SAR)”, „Centrul Roman de Politici Europene (CRPE)”, „Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC)”, „Fundaţia Comunitară Bucureşti”, „ActiveWatch”. Despre cine sînt cei care conduc aceste ONG-uri, puteţi reciti un articol din cotidianul.ro.

După acea întîlnire de la Cotroceni, unul dintre cititori, Dan, ne-a trimis cîteva informaţii foarte preţioase, care s-au dovedit reale, subliniind că„Iniţiativa România” era, de fapt, formată din oamenii Monicăi Macovei din „M10”: „E interesant numele iniţiatorilor, aşa cum apare pe site-ul lor. Sunt practic identici cu cei care au încercat să facă partidul M10 cu Monica Macovei. Cei pe care-i cunosc: Eduard Dumitrache(în foto este nr. 1)a fost şeful M10 după plecarea lui Politeanu, Mircea Serdin, fost coordonator de proiecte M10, Elena Ghioc (în foto este nr. 3), Madălina Botoran, Răzvan Popescu (în foto este nr. 4), Răzvan Oprina (în foto este nr. 2), toţi cu diverse funcţii în M10, coordonatori de sectoare sau membri ai „comisiei de arbitrii”.Se pot vedea toate aceste nume în actul Constitutiv al Asociaţiei M10, aşa cum apare pe site-ul „Reinventînd democraţia”. Practic vorbim de o încercare a lui Mihai Politeanu, care deocamdată se ţine la fund şi-i susţine doar pe Facebook, de a restarta proiectul M10 sub aripa lui Iohannis. Despre Poliţeanu, e de notorietate că era consilierul lui Macovei şi primea salariu de la Parlamentul European şi el se ocupă de partid, în Bucureşti. Cînd s-au certat, a devenit consilierul lui Predoiu”. Pentru mai multe amănunte citiţi Fondatori ai Iniţiativei România, colegi de partid şi de fundaţie cu Monica Macovei.

La aceste lucruri, adăugăm şi faptul că între consilierii preşedintelui a fost atrasă SANDRA PRALONG, consilierul personal al miliardarului George Soros şi coordonatorul Fundaţiei acestuia încă din anul 1990, iar Guvernul Cioloş o include ca ministru „Pentru consultare publică şi dialog social” peVICTORIA-VIOLETA ALEXANDRU, care era înainte de numire preşedinta „INSTITUTULUI PENTRU POLITICI PUBLICE”, unul dintre ONG-urile semnatare ale Scrisorii către Iohannis! În acest context, putem spune că întîlnirea de la Predeal de la sfîrşitul săptămînii trecute avea un puternic sprijin atît la nivelul Guvernului, cît şi al Preşedinţiei!

Reamintim ce scriam chiar atunci, imediat după întîlnirea acestor ONG-uri cu preşedintele Klaus Iohannis: „Este cît se poate de clar că, în perspectiva înfiinţării unui partid prezidenţial, liderii acestor ONG-uri vor dicta strategia, orientarea şi acţiunile concrete menite să creeze iluzia că „Iniţiativa România” ar fi emanată de „Stradă”! Astăzi, aserţiunile noastre de atunci se dovedesc a fi reale.

„Iniţiativa România” – pălăria sub care se adăpostesc ONG-urile finanţate de George Soros

„Iniţiativa România” a apărut sub acest nume în 4 noiembrie 2015, a doua zi a manifestaţiilor din Piaţa Universităţii după „Colectiv”, adică exact în ziua demisiei Guvernului Ponta, cu un Comunicat scris în grabă, în care spune cine este şi ce-şi doreşte să devină: „Inițiativa România este o mișcare civică care (sic!) își propune coagularea cetățenilor și a societății civile în București. Scopul acesteia (sic!) este identificarea resurselor care, pe termen mediu și lung, vor reprezenta o alternativă la clasa politică actuală în administrația publică locală și națională.

După evenimentele generate de tragedia de la „Colectiv”, se pare că lui Klaus Iohannis i-a plăcut acţiunea generată de „Iniţiativa România”, astfel încît acum pe umerii acesteia a fost pusă sarcina de a aduna ONG-urile dispuse să participe la noua construcţie pe care o putem numi generic„PARTIDUL MEU”.

Nu întîmpălător, alături de Nicuşor Dan şi Vlad Alexandrescu a fost şiFundaţia PACT, despre care cotidianul.ro a scris recent, directorul acesteia fiind Matei Păun, directorul de campanie al lui Nicuşor Dan la alegerile din Bucureşti, şi el client al fundaţiilor Soros!

Adunînd aceste informaţii, observăm că întîlnirea de la Predeal din 25-26 iunie 2016, al cărei obiectiv declarat este „crearea unei platforme politice comune care va participa la alegerile parlamentare din2016”, anunţă înfiinţarea unui nou partid, format în principal din activiştii lui George Soros, împrăştiaţi pînă acum în diverse structuri de tip ONG!

Aşa cum se sugerează destul de explicit, toate acestea urmează să fie coloana vertebrală a partidului „Uniunea Salvăm România”, o extensie a partidului „Uniunea Salvăm Bucureştiul”, cu care Nicuşor Dan a obţinut rezultate notabile la alegerile locale din Bucureşti.

În această construcţie sînt invitate să participe şi cîteva formaţiuni locale care au participat la ultimele alegeri locale: „Pentru Iaşi” (al cărei candidat a fost Andrei Postolache, care a obţinut 13,2%), „Uniunea pentru Codlea” (al cărei candidat a fost Erwin Albu, clasat al doilea în Codlea), „Partidul Oamenilor Liberi” (candidatul său Dan-Sorin Maşca a obţinut 9,27% la alegerile pentru primăria Tg. Mureş). Mai intră în discuţie şi cîţiva tineri care au fost candidaţi independenţi la ultimele alegeri: Cristian Ghingheş, care a obţinut 6,46% în Bacău, şi Tică Darie, care a fost candidat la Roşia Montană! Se alătură acestei construcţii şi „Mişcarea Uniţi Realizăm”, înfiinţată chiar în timpul protestelor denumite „Colectiv”.

Aşadar, în timp ce marile partide politice care formează actualul Parlament dorm liniştite şi se macină în propriile probleme (PSD cu preşedintele Liviu Dragnea condamnat definitiv, PNL cu o conducere bicefală de tot rîsul), ONG-urile finanţate de George Soros, care şi-au construit structuri puternice în toată ţara, adună toate micile formaţiuni locale şi pun la cale o strategie naţională în vederea alegerilor parlamentare din toamnă.

Sub conducerea lui Nicuşor Dan şi Vlad Alexandrescu, acestea vor să formeze un nou partid, poate chiar „Partidul Meu”, atît de dorit de Klaus Iohannis, în mod cert un partid care se poate numi generic „Partidul lui George Soros”, ca o încununare a finanţărilor venite de la miliardarul american din aceşti 26 de ani de la Revoluţie! Coloana vertebrală a noii construcţii politice este formată din oamenii lui Traian Băsescu şi Monica Macovei, ţinuţi în viaţă de banii lui George Soros, scurşi prin formidabila reţea de ONG-uri.

Un exemplu edificator, pentru a intelege ce au oamenii astia in cap, este Clotilde Marie Brigitte Armand, ce declara ca poporul unei tari se regaseste in religie numai atunci cand oamenii sunt extrem de nefericiti, ceea ce nu mai este cazul tarilor occidentale. Este activistă civică de origine franceză, fosta candidată a Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) la primăria Sectorului 1 al Bucureștiului la alegerile locale din 2016 și consilier municipal în Sectorul 1 din București. De profesie inginer, a lucrat în managementul unor companii multinaționale (KPMG România, Airbus, Distrigaz Sud, Engie, Egis) la Boston, Hamburg, Toulouse, Paris și București. Din iulie 2019 este eurodeputat în Parlamentul European în legislatura 2019-2024, aleasă pe listele alianței USR-PLUS.

 

XV. #rezist

Miscarea rezist din Romania este parte a miscarii internationale resist, ambele fara date oficiale de infiintare.

In rezumat, doctrina internationalei #rezist ar fi “rezistam la schimbarile de dreapta” si s-a manifestat extrem de masiv si vocal in SUA impotriva lui Donald Trump, dar si in tarile europene impotriva oricarei tentative de castigare a alegerilor a oricarui partid oficial de dreapta. Fiind miscare de stanga, este activista anti crestina, pro avort, pro homosexualitate, anti nationalista, etc. Cititi va rog mai multe la:

Cateva cuvinte despre #rezist

MILITIA SPIRITUALA (presedinte Mihail Bumbes) este finantata de GEORGE SOROS pentru a declansa o REVOLUTIE si pentru grabirea formarii OMULUI NOU anti crestin, pro homosexualitate si anti nationalist

CONEXIUNILE puternice dintre Soros, Rise Project și LIDERII #REZIST. Sumele ENORME virate de MILIARDAR

De BUNA VESTIRE, lepadatii vor face MITING ANTI NATIONALISM in PIATA VICTORIEI. Vor cere GUVERN UNIC EUROPEAN …

 

Andrei Caramitru

Este fiul actorului Ion Caramitru si intr-o postare recenta pe facebook s-a apuca sa huleasca pe Maica Domnului, “explicand” “de unde vine cultul Sfintei Maria”:

La multi ani de Sf. Maria!

Eu zic sa ne deschidem mintea azi. De unde vine cultul Sfintei Maria?
* după ce oamenii au descoperit agricultura (10’000 de ani I.C), au început sa apara și sa devină importante divinități feminine care simbolizau fertilitatea
* In Egipt, una din primele civilizații agrare avansate, s-a amplificat cultul lui Isis, mama lui Horus (începând cu 2600 I.C). De acolo, s-a răspândit și in Imperiul Roman. A fost venerata vreo 3000 de ani
* Vreo 350 de ani după moartea lui Iisus, Sf. Ambrozie (unul din marii teologi care a stabilit bazele religiei, guvernator al imperiului roman care a trăit în Milano) a introdus-o pe Sf. Maria ca personalitate esențială
* Icoanele cu Sf. Maria și toate imaginile pe care le știți sunt in mare parte inspirate din imaginile lui Isis cu Horus (vedeți comparația in poza de mai jos).

Nu dați cu pietre. Că atunci înseamnă că nu acceptați ce spune Eliade și ce spun toți istoricii religiilor. Evoluția gândirii umane e constantă. Doar simbolurile sunt universale. Nimic nu poate fi “blocat” pentru totdeauna in mintea oamenilor.

Ideile sale nu sunt noi, ci le-a preluat din propaganda anticrestina:

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

 

In concluzie:

Ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici, caci déjà am scris aproape 40 de pagini. Sper insa ca nu m-am muncit degeaba si ca macar unii dintre incepatori ceva tot au inteles.

Asadar, toata gramada asta este de stanga: PNL, PDL, USR, PLUS, Klaus Iohannis, #rezist, Traian Basescu (cu tot cu al sau PMP). Cea mai sinistra stanga de la Revolutia din 1989 incoace, fiind doctrinar cea mai apropiata de liniile directoare illuminati de la 1776.

Care e alternativa? Evident, nu PSD, caci e tot de stanga, chiar daca pe vremea lui Dragnea avea o fata oleaca mai umana, organizand chiar si referendumul din toamna anului trecut.

Atunci, care e alternativa? Niciuna. Asa ca stati acasa la alegeri…

 

97 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 2. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 3. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 4. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 5. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 6. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 7. spitfire said, on noiembrie 15, 2020 at 12:30 pm

  Dupa „esecul” Referendumului pentru Familie a devenit limpede ca lumina zilei ca nu mai trebuie calcat vreodata in viata intr-o sectie de votare. Prezenta la vot trebuie sa fie de 0, 5%, adica atatia cat probabil sunt ei cu armata lor de ocupatie cu tot.
  Bineinteles ca ei stiu si se asteapta la acest boicot si, ei bine, deja pregatesc votul prin corespondenta si votul on line, plus ca, probabil, vor face obligatorie prezenta la vot, cum e in Grecia, daca nu ma insel.

  Apreciază

 8. […] Actualmente este propunerea de premier din partea AUR (partid votat de multi romani ce deja simt ca se sufoca de obraznicia marxistilor de la USR PLUS) […]

  Apreciază

 9. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 10. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 11. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 12. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 13. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 14. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 15. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 16. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 17. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 18. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 19. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 20. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 21. Cine-i idiotul? | SACCSIV - blog ortodox said, on noiembrie 9, 2021 at 8:34 pm

  […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază

 22. […] Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental an… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: